Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 x trendikäs juhlakampaus

23.05.2017

Kampaaja Susanna Poméll vinkkaa viisi hiustrendiä kesän juhlia varten. Kaikkia juhlakampauksia yhdistää yksi asia: huolettomuus ja vaivattomuus.

Asuun mätsätty hiuspanta on helppo tapa tehdä kokonaisuudesta kiinnostava. Kampaukseksi riittää silloin rento ballerinanuttura.

1. Näyttävät hiuspannat ja -koristeet

Erilaiset hiussoljet, rusetit ja näyttävät hiuspannat sopivat loistavasti erityisesti simppelien juhlakampausten kaveriksi. Kesä tuo mukanaan myös ihania kukkia, joista voi punoa kauniin seppeleen kruunuksi juhla-asusi rinnalle!

Kaiva luonnonkiharat esiin näin: painele ylimääräinen vesi suihkun jälkeen pyyhkeeseen ja jatka puristelua hiuksiin jätettävällä hoitoaineella, kosteuttavalla kiharavoiteella, geelillä tai niiden sekoituksella. Anna kuivua tai kuivaa föönin diffuuseripäätä käyttäen.

2. Kiharat

Hillitympien lainekampausten rinnalle nousee tänä kesänä rohkeita kiharapilviä. Nyrkkisääntö on, että mitä kiharampi, sen parempi. Jos hiuksesi ovat luonnostaan taipuisat, anna taipuisuuden tulla esiin ja puristele viimeisetkin kiehkurat esiin. Kiharrinpuikolla saat varmasti tiukat ja kestävät kiharat – muistathan aina kuitenkin lämpösuojan ja suojahanskat!

Long bob, reippaasti ylikasvanut pitkä polkka, on ideaali mitta helpoille lainekampauksille. Hiukset yltävät silloin myös niskanutturoille ja poninhäntäkampauksille.

3. Ylikasvanut long bob

Hartian yli ylettävä mitta eli long bob tuo keveyttä ilmeeseen ja on helppo muotoiltava kesän juhliin. Huolettomat laineet tai suoristetut hiukset ovat sekä erittäin trendikkäät että myös helppo toteuttaa.

Siististi sidottu poninhäntä on myös täydellinen juhlakampaus. Simppeli ponnari on täydellinen kontrasti myös esimerkiksi runsaalle röyhelöasulle.

4. Poninhännät

Ikiklassikko poninhäntä on astunut uudelleen parrasvaloihin kevään 2017 catwalkeilla ja on takuuvarma juhlakampaus, jos hiuksissa riittää mittaa olkapäiden yli. Muista kuitenkin föönata hiukset siisteiksi ja tarvittaessa myös suoristaa ne pörröttömiksi. Voit kiinnittää ponnarin joko niskaan tai ylös, riippuen hiustesi pituudesta, muusta asustuksesta ja omasta fiiliksestä.

Täydellinen hiusväri voi olla kampauksen juju – voit silloin unohtaa tiukat juhlanutturat ja muut väkerrykset.

5. Blondit

Mitä jos juhlalookisi juju olisikin hiusväri? Kuten aina keväisin, vaaleat värivalinnat hiuksissa ovat nyt todella suosittuja. Erilaiset vaaleat balayage-henkiset kokonaisuudet, aavistuksen persikkaiset ja pinkihtävät sävytykset tai jäätävän upeat platinanvaaleat hiukset – kaikille löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto. Kokeile rohkeasti erilaisia sävymaailmoja.

Persikkainen tai oranssihtava blondi, blorange, on vuoden 2017 hiusvärihittejä.

Vinkit antoi kampaaja Susanna Poméll.

Lue myös:

4 x täydellinen juhlakampaus

4 x moderni juhlakampaus

10 askelta pitkään tukkaan

Teksti
Kuvat Imaxtree ja Susanna Poméll
Tilaa Elle

Seuraa Elleä