Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

10 tapaa: päivitä kauneusrutiinit

02.09.2016

Kauneusrutiinit uusiksi! Kokeile näitä, ainakin kerran elämässä.

1. Eroon turvakulmista

Meistä jokaisella on meikkimaneerimme – aika monella yksi niistä ovat turvallisen tummiksi väritetyt kulmakarvat. Mitä jos kokeilisit luopua niistä kuukaudeksi? Vaaleat nudekulmat pelaavat hienosti yhteen jopa sumuisen silmämeikin kanssa. Kikka toimii etenkin, jos kulmasi ovat luonnostaan vaaleat tai hentoiset.

2. Aloita ripsarilakko

Jos selvisit edellä mainitusta, olet valmis ripsivärittömään kauteen. Sen aikana opit, että kasvoissa on muutakin korostamisen arvoista kuin silmät. Ja nyt ei fuskata pidennyksillä! Räpsyripsistä tulee helposti suojamaski, vaikka usein pelkkä ripsien taivutus riittää avaamaan katseen.

3. Suursiivouksen aika

Heitä pois kaikki hius-, meikki- ja ihonhoitotuotteet, joita et ole käyttänyt vuoteen. Niiden parasta ennen -päivä on todennäköisesti takanapäin. Pärjäsit vuoden ilman, joten pärjännet jatkossakin.

P.S. Muista, että meikkien säilyvyyttä voi pidentää merkittävästi pitämällä siveltimet puhtaina.

4. Vakoile vähän

Varaa aika meikkaajalta ilman suurempaa syytä. Älä tilaa morsiusmeikkiä, vaan raikas arkimeikki tai särmikäs bilelook. Miksi? Koska pääset näkemään itsesi uudessa valossa, saat ihollesi sopivia sävyvinkkejä ja pääset vakoilemaan ammattilaisten lempituotteita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

5. Rauhoita rutiinit

Älä vaihda yhtään ihonhoitotuotettasi uuteen puoleen vuoteen. Valitse kosmetiikkasarja, johon uskot täysillä, ja anna sille oikeasti mahdollisuus näyttää vaikutuksensa. Uusi suosikkimme on yhdysvaltalainen Kypris, joka kerää faneja tehokkuudellaan, ja on vieläpä luomua.

6. Istu kammattavaksi

Aina kun mahdollista, käy kaupunkiloman aikana pikaföönauksiin erikoistuneessa hiussalongissa. Tee se ainakin New Yorkissa. Monta päivää kestävä laatuföönaus nostaa lookin uudelle tasolle, ja kampaajan otteista voi oppia paljon. Salongissa istuessasi olet myös hetken oman elämäsi Grace Kelly.

7. Hoida rintaa kuin kasvoja

Kysy keneltä tahansa yli 35-vuotiaalta naiselta, missä ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä: rinnuksilla. Aloita sen vahvistaminen tänään.

8. Kädet piiloon

Entä missä ikääntymisen merkit näkyvät voimakkaimmin? Usein käsissä. Ne kärsivät pakkasen ja viiman lisäksi aurinkovaurioista, etenkin jos viihdyt paljon kukkapenkin ääressä tai golfkentällä. Alas siis suojata kämmenselät aurinkovoiteella.

9. Hiuspohja kuntoon

Ei, sen ei kuulu kiristää ja kutista eikä hiusten kuulu irtoilla tuppoina. Jo pelkkä kosteusvoiteen avulla tehtävä kosteutuskuuri tai kampaamossa tehtävä hiuspohjan kuorinta saattavat auttaa. Kun hiuspohja on tasapainoinen, se ei myöskään rasvoitu ennen aikojaan.

10. Kevennä tuoksua

Nenä tottuu hajuvesiin, joten niitä tulee lisättyä vuosi vuodelta enemmän – näin käy etenkin, jos käytössäsi on vuosia sama eedeepee. Työkaverit ja läheiset kärsivät hajusteövereistä. Pidä tauko hajusteista ja aloita puhtaalla nenällä uuden, kevyemmän tuoksun kanssa.

 

 

Teksti
Kuvat Mari Lahti ja Samuel Bisso
Tilaa Elle

Seuraa Elleä