Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

11 tapaa näyttää nuoremmalta

29.12.2015

Kelloa ei voi pysäyttää, mutta siihen voi vaihtaa paristot. Näillä täsmävinkeillä peilistä katsoo vähintään viisi vuotta freesimpi naama.

1. Meikkaa oman ihosi parempi versio

Liika meikki vanhentaa, samoin meikittömyys, sillä ikääntyessä ihosta tulee entistä kirjavampi ja sameampi. Ratkaisu molempiin pulmiin: ihon sävyä tasoittava meikkivoide, joka jättää naaman kuulaaksi ja meikkaamattoman näköiseksi. Urban Decayn puolimatta ja puolipeittävä meikkivoide on juuri sellainen.

Kokeile: Urban Decayn Naked Skin -meikkivoide. 35 e, sokos.fi.

2. Suihki valoa kasvoille

Voimakkaat hiusvärisävyt vanhentavat, etenkin jos puhutaan kylmistä sävyistä kuten liki mustista ruskeista. Ei ole sattumaa, että Addams Familyn Wednesday-tyttö näyttää kymmenen vuotta ikäistään vanhemmalta. Lämpimät sävyt, kevyt raidoitus tai muutama vaaleampi osio raikastaa ilmettä.

Kokeile: Garnierin asteittain vaalentavaa Nutrisse Truly Blond -suihketta, jolla voit heleyttää muutaman suortuvan kasvojen ympäriltä. 8 e.

3. Nauti kello viiden vesi

A: Iho kuivuu vanhetessaan. B: Iho kuivuu päivän aikana. Siksi näytät kello 17 vanhemmalta kuin aamupäivällä. Jos olet kuivaihoinen, kuten valtaosa suomalaisista, älä tuputtele puuteria pitkin päivää vain tavan vuoksi. Suihki iholle sen sijaan iltapäivällä kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvovettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kokeile: Mádaran Nokkonen DD -suihkeen suihkimista pitkin päivää meikin päälle. 18 e.

4. Ota hissi ylös

Jos haluat kasvoille liftausta ilman kirurgiaa, kokeile nestemäistä teippiä. Tuote vedetään puhtaalle iholle esimerkiksi poskipäiltä kohti ohimoita ja huulten pielistä poskipäitä päin. Nesteteippi silottaa pieniä juonteita välittömästi. Pidempään käytettynä sen luvataan myös kiinteyttävän ihoa.

Kokeile: Estée Lauderin New Dimension Expert Liquid Tape. 70 e.

5. Hehku kuin loman jälkeen

”Nuorekas hehku” kuulostaa höpöhöpökieleltä siihen saakka, kunnes hehku alkaa hiljalleen karata iholta 27 ikävuoden kieppeillä. Onneksi voi fuskata. Sekoita meikkivoiteeseen Rms:n heleyttävää korostusvoidetta tai levitä sitä kasvoille ennen meikkivoidetta. Varo glittertuotteita, joiden hippuset erottuvat. Et halua näyttää diskopallolta.

Kokeile: ekomeikkisarja Rms:n Living Luminizer. 41 e, liinun.fi.

6. Muutu rusinasta rypäleeksi

Aurinko vanhentaa ihoa, eikä oranssi itserusketus nuorenna ketään. Sen sijaan kevyt päivetys laadukkaalla, asteittain ihoa ruskettavalla voiteella on helpoin tapa häivyttää ihon pienet virheet. Varaudu keksimään vastaus kysymykseen ”miten näytät noin levänneeltä?”.

Kokeile: Vita Liberatan Night Mask -kasvonaamiota, joka päivettää yön aikana. 38 e.

7. Ota tehokuuri avuksi

Jos haluat tuloksia, et voi oikaista ihon tunnollisessa hoidossa ja kosteutuksessa. Paitsi vähän. Kokeile palvotusta yöseerumistaan tunnetun islantilaisen Bioeffectin uudistunutta 30 päivän kuuria. Sen kanssa et tarvitse edes kasvo- tai silmänympärysvoidetta.

Kokeile: Bioeffectin EGF 30 Day Treatment. 250 e.

8. Muista viime hetken virkistys

Virkistä ihon pintaverenkiertoa kevyellä kuorinnalla edellisenä iltana, jos haluat ihon olevan seuraavana päivänä heleimmillään. Suosi rakeettomia herkän ihon kuorintoja, niin et vahingossa osta hiekkapaperia.

Psst! Myös pieni edellisillan hartiahieronta parantaa verenkiertoa ja vähentää kasvojen turvotusta.

Kokeile: Hoitolasarja Yon-Kan Gommage 305 on rakeeton herkän ihon kuorinta. 44 e.

9. Se pieni lisä

Meikki, jonka kanssa et voi mennä vikaan: heleän persikkainen, ihoa raikastava poskipuna. Se tuo kasvoille terveen häivähdyksen kuin juuri tullut tieto tonnin veronpalautuksista.

Kokeile: Make Up For Everin HD Cream Blush -poskipunan sävyä 215. Se on raikastava yleissävy kenelle tahansa. Levitä sellaisenaan, meikkivoiteeseen sekoitettuna tai puuterin päälle. 30 e.

10. Viestitä väreillä

Mätsää huulipuna kynsilakkaan, ja saat ihailevan katseen naapurin eläkeläisrouvalta. Nuorekkaampaa on parittaa ristiriitaisia sävyjä: kokeile pinkkiä huulipunaa ja harmaata kynsilakkaa tai oranssia ja viininpunaista.

Kokeile: Essien kynsilakka Luxedo ja YSL:n Rouge Pur Couture -huulipuna Le Orange ovat täydellinen pari. 14 e ja 39 e.

11. Hämää tuoksulla

Sitruskukkaiset tuoksut saavat kantajansa vaikuttamaan ikäistään nuoremmalta. Varo kuitenkin ällömakeita kukkaistuoksuja, sillä ne saavat aikaan lähinnä wannabe-teinitunnelman.

Kokeile: Korresin Bellflower, Tangerine & Pink Pepperiä. Se on raikas uutuustuoksu, jonka sitruksisuutta ja kukkaisuutta taittaa roseepippuri. 42 e.

ELI514489_123931

Teksti
Kuvat Fabian Björk ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä