Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näitä juttuja et halua missata joulu-tammikuun Ellestä

23.11.2017

Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa valitsi joulu-tammikuun Ellen kohokohdat.

1. Katri Niskasen vaatekaappi kuvattiin vaatesuunnittelijan viehättävässä kodissa. Hääpuku- ja korusuunnittelijaksi laajentaneen Katrin kaapeista löytyi Chanelin, Pradan ja Valentinon aarteita.

2. Skandinaavinen tyyli on tällä hetkellä huippumuotia. Avasimme skandityylin opit: luottovaatteet, asusteet ja tyylimuusat. Suurin tyyli-ikoni Pohjolassa on tanskalainen it-tyttö Pernille Teisbaek. Se, mitä hänen päällään nähdään, on takuuvarmasti trendikkäintä juuri nyt.

3. Isot laukut palaavat Kuvasimme ylelliset XXL-laukkuherkut betonilähiössä, joka muistuttaa kovasti Itä-Helsinkiä. Kuka vielä väittää, ettei elementtitalot ole trendikkäitä?

4. Värikkäät nilkkurit ovat katumuodin ykköset. Marimekon sinisillä koroilla matkaa taittaessa kääntyy myös vastaantulijoiden päät.

5. Jare ”Cheek” Tiihonen avasi sydämensä ja ovensa Ellelle. Vaikka Jaren suurin haave ei olekaan perhe, niin jotain uutta saa nyt tulla miehen elämään, kun ura Cheekinä päättyy. Jareen ihastuneille tiedoksi: aitous on se asia, jota Jare arvostaa naisessa yli kaiken.

Esimakua Jaren haastattelusta: Jare Tiihonen: ”En jaksa sitä, että pääni on koko ajan vadilla”

Teksti
Kuvat Valtteri Sandberg ja Janne Viikamo
Tilaa Elle

Seuraa Elleä