Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Misellivesi – supermallien salainen ase kauniiseen ihoon

11.01.2019

Misellivesi on ihmeaine, josta sinun tulee tietää nämä asiat.

Muistatko vielä aikaa, jolloin meikin puhdistukseen oli saatavilla ainoastaan vaahtoavia putsareita? Kun ranskalainen apteekkikosmetiikka löi muutama vuosi sitten läpi ihonhoidossa, kaikki alkoivat yhtäkkiä puhua misellivesistä. Eikä ihme – misellivesi on supermallien salainen ase kauniiseen ihoon. Ei aikaakaan, kun kosmetiikkavalmistajat ihastuivat tähän ihmeaineeseen. Nykyään misellivesien tarjonta on laaja, ja niitä on saatavilla lähes jokaiselta kosmetiikkabrändiltä.

Mikä misellivesi?

Misellivesi poistaa kasvomeikin, vedenkestävän ripsivärin ja jopa sen itsepintaisimman huulilakan, joka ei tunnu lähtevän millään. Se on puhdistusaine, joka sisältää misellejä eli yhdisteitä, jotka imevät itseensä likaa ja rasvaa ja näin poistavat iholta meikin ja rasvalikaa.

Miten misellivesi eroaa tavallisesta puhdistusaineesta?

Useiden puhdistusaineiden teho perustuu siihen, että aine tunkeutuu ihohuokosiin ja syväpuhdistaa ihoa, toisin kuin misellivesi, joka pitäytyy ihon pinnalla. Tuotteen sisältämät misellit tarttuvat likaan ja epäpuhtauksiin ikään kuin imien niitä kohti itseään, jolloin lika irtoaa iholta.

Kenen ei tulisi käyttää misellivettä?

Jos ihohuokosesi tukkeutuvat helposti ja ihosi on taipuvainen epäpuhtauksiin, kannattaa välttää miselliveden käyttöä. Misellivesi sisältää ainesosia, jotka jättävät iholle ohuen suojaavan kalvon, mutta saattavat samalla tukkia huokosia ja häiritä normaalia talineritystä. Perinteisesti misellivesi sisältää myös ihoa kuivattavaa alkoholia, mutta nykyisin misellivesien tarjonta on niin laaja, että vaihtoehtoja löytyy myös kuivasta ja herkästä ihosta kärsivälle. Herkkäihoisen kannattaakin valita hajusteeton ja hellävaraisempi versio, sillä hajusteet ovat yksi eniten ihoärsytystä aiheuttavista ainesosista.

Kuinka misellivettä käytetään?

Misellivettä on helpoin käyttää vanulapun kanssa. Misellivesi on oiva ratkaisu kestävän kasvo- ja huulimeikin ja jopa vedenkestävän silmämeikin poistamiseen. Muista olla huolellinen: pyyhi iho niin monta kertaa, ettei vanulappuun irtoa enää meikkiä tai epäpuhtauksia. Misellivesi jättää ohuen kalvon ihon pinnalle eikä sitä tarvitse huuhdella. Jos iho ei puhdistuksen jälkeen tunnu tarpeeksi raikkaalta, voit vielä viimeistellä puhdistuksen kasvovedellä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ellen toimituksen suosikit:

Garnierin Micellar Cleansing Water. 7 e.

Garnierin Micellar Cleansing Water. 7 e.

Garnierin miselliputsari löytyy monen meikkitaiteilijan pakista, sillä se puhdistaa vahvemmankin esiintymismeikin yhdellä kertaa.

Mádaran Micellar Water. 18 e.

Mádaran Micellar Water. 18 e.

Luonnonkosmetiikkasarja Mádaran misellivedessä on ylellinen tuoksu. Kosteuttavien ainesosien ansiosta iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kosteutetulta ja pehmeältä.

 

Avènen Micellar Lotion 3-in-1. 22 e.

Avènen Micellar Lotion 3-in-1. 22 e.

Avène edustaa ranskalaista apteekkikosmetiikkaa parhaimmillaan! Hellävarainen ja mieto 3 in 1 -tuote soveltuu hyvin myös herkälle ja couperosa-iholle, sillä se vei sisällä kuivattavia saippua-aineita eikä alkoholia.

Nivean Micellair Skin Breathe Micellar Water Sensitive Skin. 6 e.

Nivean Micellair Skin Breathe Micellar Water Sensitive Skin. 6 e.

Nivean edullinen puhdistusvesi poistaa meikin herkältäkin iholta meikin tehokkaasti kuivattamatta sitä.

Mossan Micellar Water 3-in-1. 12,50 e.

Mossan Micellar Water 3-in-1. 12,50 e.

Luonnonkosmetiikkasarja Mossan misellivesi on paitsi toimiva tuote päivittäiseen käyttöön myös sopiva kukkarolle.

Lähde: ELLE UK

Lue myös:

Tiedätkö, miten finni pitäisi oikeasti puristaa?

Eroon selkäaknesta – hyvästele vartalon finnit näillä vinkeillä

Tata Harper: nämä ovat luonnonkosmetiikan seuraavat megatrendit

teksti ida suntio
kuvat imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä