Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KUUMIN HIUSTRENDI NYT: WETLOOK

01.03.2015 4 kommenttia

Tämä on muotitalojen catwalkilla spotattu, punaisella matolla julkkisten kovassa käytössä, sekä monissa muotikuvissa mallit on siten stailattu. Eli sehän on siis Wet Look. Tämä on kovassa huudossa oleva hiustrendi, varsinki näin kevättä kohden mentäessä. Tää on kiehtonut mua pikkuhiljaa koko ajan enemmän ja enemmän ja lopulta päätin kastaa pääni Wet Lookille. Oikeasti hiuksia ei tarvi kastella ja selviää lookista pelkällä lakkapullolla ja kammalla. Pelastaa edellisen päivän kutrit ja päänahkaan asti juurtuneet tökömentit. Helpoin huonon hiuspäivän pelastaja. Aika kiehtova juttu eikö? 

Wet Lookille on nii monta eri variaatiota siitä, kunka märän näköiseksi letin haluaa tehdä. Itse havittelin puolikuivaa lookkia, jolloin hiusraja on “märkä” joka kuivuu sitten latvoja kohden. Hiuksissa oli edellisen päivän kiharat jotka vain harjasin auki. 

Näin syntyi tämä Wet Look: 

°Tupeeraa hiusten tyvi. ( mitä pidemmälle tupeeraat sen kuohkeampi lopputulos)

°Kampaa hiukset taakse silottaen tuuperatut kohdat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

°Lisää lakkaa päälaelle asti

°kampaa, laita laakkaa, kampaa, lakkaa, niin kauan kunnes lookki näyttää itselleen sopivalta. 

Lakkaa käytin siksi, koska en yhtään tykkää hiusgeelistä! Hyi. Joten lakka on siitä hyvä, että sen saa helposti harjattua taas kuivan näköiseksi! Ainaki omasta tukasta sai vielä ihan normin näköisen lakan käytön jälkeen. Lakan tehokuutta voi tehostaa kastelemalla hiusten tyvi, lisäämällä lakkaa, kampaa taakse ja sen jälkeen föönaa hiukset kuiviksi. 

Tätä lookkia aijon ehdottomasti käyttää jatkossa! Esim joissain tilaisuuksisa minne voi hitusen laittautua. Eipä musta mekko paljoa tarvi ku Wet Lookin tehdäkseen kokonaisuudesta näyttävän! 🙂 

FILIPPA K takki / coat 

GINA TRICOT paita/ top

ZARA mekko/ dress

ZARA korot/ heels

This is one of the main trends that have been spotted on catwalk, on fahsionshoots and on celebrities. It’s called the Wetlook. So easy to make and very trendy look! Here is how you make this this kind of a look that I had on. 

°Tease the root of your hair 

° comb you hair back and make the teased parts smooth

°add hairspary, comb, hair spray comb, until you are satisfied of the look. 

Hair spray is a very easy way to make this look, especially if you dont like hair gel, like me! If you want, you can also make your hair roots wet first, then add some hairspray on the roots, then comb, and then blowdry it. 

I’m definitely gonna have this look on in the future also! Just a black dress and a wetlook on the hair and you are ready to go! 🙂 

 

 

 1. Anonymous

  Herranjestas miten upea nainen sä olet!!! <3
  Ps. tykkään ihan hirmuisesti sun bannerista ;D

  • MINNASOMERO

   No voi kiitos Liisa kaunokainen hurjasti! <3
   Oi onpa kiva kuulla! Kiitos! Taitavan meikkaajan ja kuvaajan käsissä sai olla. 🙂

 2. Anonymous

  Herranjestas miten upea nainen sä olet!!! <3
  Ps. tykkään ihan hirmuisesti sun bannerista ;D

  • MINNASOMERO

   No voi kiitos Liisa kaunokainen hurjasti! <3
   Oi onpa kiva kuulla! Kiitos! Taitavan meikkaajan ja kuvaajan käsissä sai olla. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä