Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

TEE ARJESTASI JUHLAA

27.06.2017 6 kommenttia

“Kliseistä mutta totta” kiteyttää aika lailla tämän otsikon. Miksi, no siksi, koska haluan kannustaa sinua löytämään sen kultaisen reunuksen arjen keskeltä, myös kaikkina niinä huonoina ja surullisina aikoina.

Miksi voin sanoa näin, no siksi, koska olen itse löytänyt tämän kultareunuksen, puhun siis täysi omien kokemusten kautta. Olen kertonut tästä asiasta ennenkin, mutta kertaus on opintojen äiti, eikö vain?

Elämämme on suurinta osin arkea, joten itse haluan tehdä juuri siitä arjesta mielekästä ja onnellista, suorastaan juhlaa. Esimerkiksi omat “juhlan hetkeni,” toisin sanoen onnen hetkeni, ovat ne pienet asiat arjen keskellä. Aamukahvi, ikkunasta ulos katsominen täydessä hiljaisuudessa, päiväunet, musiikki, läheiselle ihmiselle soittaminen, siivoaminen ( rentoudun sillä tavalla ) omien taulujen tekeminen, lukeminen, Instagramin selaaminen, leffat, kävely. Tätä listaa voisin jatkaa aika pitkälle.

Miten havahduin siihen, että pienet asiat ovat ne mitkä lopulta tekevät minut onnelliseksi kaikkien saavuttamattomien tavoitteiden keskellä? Se tapahtui silloin, kun en kokenut olevani täysin onnellinen silloiseen nykyhetkeen, eläväni täysillä joka päivä. Eikä siitä asiasta sen enempää. Lopulta sen turhamaisuuden ja stressin keskellä yhtäkkiä ymmärsin, että voin olla onneton lopun ikääni, jos päätän olla sitä. Mietin asiaa hetken ja päätin, että en jaksa, en halua stressata tulevasta ja rypeä harmillisen fiiliksen keskellä liikaa. Sen sijaan aloin kiinnittämään huomiota kaikkiin niihin pieniin asioihin arjessani, nauttimaan niistä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

En voi käskeä sinua olemaan yhtäkkiä pelkkiä positiivisia tunteita oleva henkilö, ei se normaalia ole. En yhtään vähättele kenenkään vastoinkäymisiä tai surullisia tunteita, vaan halua rohkaista sinua muistamaan olemaan onnellinen pienistä asioista arjen keskellä. Käy ihmeessä läpi pahaa mieltä tuottavat asiat, mutta älä jää rypemään niihin lopun ikääsi. Se ei ole väärin, saat kokea iloa harmillisten asioiden keskellä.

Kun päätät ajatella positiivisesti kaiken keskellä, se tunne jää voimaan sinussa yhä enenmän, se on aika fakta juttu.

Muista nauttia kaikista pienistä asioista ja muista, että sinä pääset vaikka harmaan kiven läpi, usko se!

Pää pystyssä tulevaa kohti!

SEURAA MYÖS/ FOLLOW

INSTAGRAM

FACEBOOK

These quotes says it all: 

“We sometimes underestimate the influence of the little things.” 

“Sometime the smallest things take up the most room in your heart.” 

” Small thing matters.” 

“It’s always the small pieces that makes the big picture.” 

“Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things.” 

Kommentit

Kommentoi
 1. Sini

  Tärkeä asia, joka on välillä niin vaikea muistaa! Kiitos tästä postauksesta : )

  • Minna Somero

   Moikka Sini!
   Tätä täytyy itsekin muistaa huonoina päivinä.:)
   Kiitos kommentista, iloista iltaa sulle! <3

 2. Laura

  Juuri näin. Itsekin aloin muutama vuosi sitten kiinnittää kyseiseen asiaan enemmän huomiota, ja voin rehellisesti sanoa etten ole mikään pikkuasioista valittaja. Ja tokihan juhla on aina juhlaa ja parasta, loma lomaa ja ihaninta jne. mutta kuitenkin sitä arkea vietämme aina isoimman osan joten arjesta tulisi pyrkiä tekemään mielekästä ja ihanaa. Menee elämä hukkaan ja ohi mikäli elää pelkille viikonlopuille ja loma-ajoille.

  • Minna Somero

   Heissan!
   Täysin samaa mieltä kaikesta mitä kerroit, hyvin sanottu, että “elämä hukkaan ja ohi mikäli elää pelkille viikonlopuille ja loma-ajoille.” 🙂
   Kiitos kovasti sun kommentista, mukavaa perjantai-iltaa sulle! 🙂 Xx

 3. Ellaaaar

  Hei Minna! Ihanan inspiroiva teksi. Mulla ollut nyt koko viikon jotenkin alakuloinen olo ja toivoisin, että saisin vain lomailla. Olen tainnut tällä ajatustavalla vain lisätä alakuloa. Huippua viikonloppua 🙂

  • Minna Somero

   Moikka! Hei sekin on täysin ok, välillä on mieli maassa vähän pidemmän aikaa, mutta se ei kestä lopullisesti. 🙂 Lomailu tekee terää, silloin saa levätä ihan ajan kanssa. Toivottavasti pian pääset lomailun pariin, ja muista, että päikkärit ja mukava musiikki voivat olla se jokapäiväinen pieni hengähdystauko. Muista ottaa aikaa itsellesi edes vartin verran päivässä. Tsemppiä, ja leppoisaa iltaa sulle! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä