Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SPORTTIKUVAUKSET ELOKUUN COSMOSSA

22.07.2015 2 kommenttia

Sydämeni hakkasi kuin tuhatta ja sataa, kun avasin Cosmopolitan- lehden aamupäivällä Cosmon toimituksessa. Tänään kauppoihin tullut elokuun Cosmo on täynnä inspiroiva juttuja luettavaksi, ja olenkin selannut kyseistä lehteä moneen otteeseen läpi. Luen Cosmon aina monta kertaa kannesta kanteen, ja seuraan tiukasti varsinkin lehden muotijuttuja. Mikä sai sydämeni sitten hakkaamaan niin kovasti, ja jännityksen nousemaan pintaan? Olin viime kuussa kuvauksissa Cosmon studiolla, ja kuvat otettiin juuri tähän elokuun lehteen. Kuvausten teemana oli sporttilookit, sekä vinkkejä siihen, miten sporttikuteet voi yhdistää myös arkipukeutumiseen.

Stailaaja oli valinnut hyvin mielenkiintoiset ja trendikkäät asukokonaisuudet, joista ei sähäkkyyttä ja särmää puutu! Kuvissa oli myös teemana ”kovis ilme” täydentämään särmikkäitä asuja.

Kävin aamupäivällä hoitamassa työasioita toimituksessa, enkä ollut yhtään muistanut, että lehti on tullut tänään ulos. Oli se aika jännittävää, kun en tiennyt mitä kuvia on lehteen valittu. Siksi mua kai jännitti niin kovasti.

Sitten asiasta viidenteen, sillä eilen mun läppärin laturi sanoi itsensä irti aika haisevin seurauksin. Jep, haiseva on oikea sana, sillä johto oli kärähtänyt ja sen ympärillä oleva muovi, sekä rauta/ metalli ( ? ) osat olivat palaneet aika pahasti. Kummastelin mikäs ihme täällä lemuaa niin palaneelle, kunnes huomasin tulikuuman laturinjohdon, sekä palaneet osat olivat mustuneet oikein kunnolla. Aamulla sitten tyydyin kohtalooni ja menin ostamaan uuden laturin. On muuten kauniin valkoinen laturi, aikaisempi oli yhtä harmaa kuin asfaltti. xD

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

 

 

Last month I had a photoshoot for Cosmopolitan, and here are some photos from that day. The photos what the photographer took came to Cosmopolitan magazine, and the new magazine is out now! 🙂 My heart was bumping like crazy, when I got the magazine today! 

 1. Anonymous

  Onpas hienoja kuvia 🙂 sulla on kyllä rutkasti asennetta. Myöskin nuo Adidaksen lenkkarit on makeet!

  • MINNASOMERO

   Voi kiitoksia! <3
   On kyllä kivat nuo addut! Tekis mieli hankkia nuo myös itselleni!
   Mukavaa iltaa sulle! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä