Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SADEPÄIVÄN PIRISTYKSET

08.10.2018 Ei kommentteja

Hidas maanantaiaamu. Eilen sain ystäväni Tuuliksen mun luokse yökylään, vietimme kunnon tyttöjen illan ja aamulla nukuimme hiukan pidempään kuin yleensä. Aivan parasta nukkua pidempään ja nauttia kunnon aamiainen parhaan ystävän kanssa höpisten kaikkea mahdollista hyvää musiikkia samalla kuunnellen.

Kuvaukset. Kuvasimme täydessä vesisateessa sateenvarjojen alla. Saatiin kyllä hyvät naurut sekä litimärät kengät kuvausten jälkeen.

Kahvit. Kuvien editointia lämpimän kahvin kera, kahvia voisin muutenkin juoda vaikka kuinka paljon, ihan parasta.

Elle-lehti. Ollaan lueskeltu lehtiä ja haettu niistä inspiraatiota. Itsekin pääsin lehden sivuille kuvan muodossa (kuva alla.)

Nyt ajateltiin nopsaa kokkailla jokin helppo ja ruokaisa salaatti ja suunnata kohti leffateatteria. Ollaan molemmat kovia toiminta-ja actionpläjäys faneja, joten valinta oli helppo. Venom-leffan parissa meneekin sitten loppuilta. Parasta tässä päivässä on kuitenkin ollut ehdottomasti se, että on saanut nauraa läpi päivän yhteisille aivan päättömille jutuille ja aloittaa viikko kaksikerroin lattialla kikattaen. Kyllä ystävät vaan on kultaakin kalliimpia elämässä! Toivottavasti teilläkin on viikko alkanut kivasti syksyisistä sateista huolimatta

INSTAGRAM
FACEBOOK

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä