Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

OFF-MODE

31.07.2018 Ei kommentteja

Tämän kesän olen viettänyt aika off-moodilla someen ja blogiin nähden. Olisin toki voinut ja halunnut tehdä enemmän postauksia sekä Ig juttuja, mutta päätin jättää päivittämisen vähän vähemälle. Ei mitään sen suurempaa syytä tähän muuta kuin se, että kesän ajan päätin ottaa kevyemmin somekanavissa, jotta syksyn tullen voin tykittää taas täysillä.

Jossain vaiheessa puhti loppuu, jos koko ajan painaa ihan täysillä. Kun puhti loppuu niin sitten se loppuu kyllä ihan kokonaan. Kesän ajan päätin pitää pientä “lomaa,” koska olen toisessa työssäni ihan täyspäiväisesti. Olen saanut varsinkin Ig.n puolella kysymyksiä tästä kesänaikaisesta postaustahdistani, joten tässä vastaus myös blogini puolella tähän.

Sitten muihin juttuihin, tässä koitan hädässä saada vielä Flow lippuja, katsotaan vapautuuko lippuja ja pääsenkö festareille. Flowhun haluaisin päästä tänä kesänä ihan tosissaan! Let’s see tärppääkö! 😀 Oletteko te muuten menossa Flowhun, vai onko kesän festarikiintiö jo täynnä?

Leppoisaa iltaa!

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

LINDEX mekko/ dress
H&M sandaalit/ sandals

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä