Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

NE SULOISET AAMUT

09.09.2018 Ei kommentteja

Aamuheräämiset ei ole minun juttuni, mutta muuten pidän kovasti aamun fiiliksestä. Arkisin mielestäni paras tapa aloittaa päivä on herätä kaksi tuntia aikaisemmin ennen kuin on aika lähteä töihin. Keitän kahvia ja juon sen ihan kaikessa rauhassa, luen lehteä ja katson sähköposteja läpi, ilman mitään kiirettä. Viikonloppuisin haluan nukkua vähän pidempään, syödä pienen aamiaisen ja lukea lehden lähes läpikotaisin.

Tässä on juuri sellainen hetki kyseessä, kahvit ja pullat pöydässä, (olen muuten aika kova pullahiiri) sanomalehti käsissä sekä aikaa vaikka kuinka lailla. Nämä kuvat on otettu vanhempieni luona Kokkolassa ollessani siellä lomalla tällä viikolla.

Pienen lomani aikana pysyttelin aika kaukana työnteosta. Otin aikaa rentoutumiseen sekä uppouduin taas leffojen maailmaan, tulipa taas katsottua “muutama” filmi.

Tämä sunnuntai on mennyt samalla kaavalla kuin näissä kuvissa. Pidimme ystäväni Tuuliksen kanssa sunnuntaibrunssin luonani, pullaa millä ei ollut mutta äidin tekemää omenapiirakkaa kyllä 😉 Nyt suljen tämän läppärin ja jatkan pizzan tekoa ystäväni kanssa, näyttää siltä, että tänään on tyttöjen leffa-illan ja pizzan aika!

Mukavaa sunnuntaita kaikille! <3


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä