Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

MOTIVAATIO VINKIT + VIDEO

24.02.2015 Ei kommentteja

Maanantain treenin jälkeen otettiin Hurrikaani-video, missä on muutamia liikkeitä Hurtsatreenistä. Videosta sen verran, että taas tehdään 3 kierrosta ja ne pitää sisällään eri liikkeitä.

Joten tässä tän illan Hurtsaviedon sisältö. Sitten hiukan motivaatio juttuihin. Multa kysyttiinkin, että miten saan itseni ylös huonoinakin päivinä salille ja mikä motivoi liikkumaan. 

°Ihan ekaksi se, että liikunnasta tulee huippu fiilis. En ees muista millon oisin katunut sitä, että lähdin reeneihin, juokseen, lihaskuntoa kotona yms. Joten se fiilis on yksi syy. 

°Myös terveys on iso juttu. Liikunta pitää kropan kunnossa kun sitä harrastaa oikeissa määrin ilman ylirasitusta. Sohvalla makaessa se kroppa rapistuu ei siitä, että lähtee liikkumaan! 

°Painonhallinta. Jep, auttaa myös paljon kropan ulkonäköön ja painoon. Sehän on nyt ihan selvä juttu. Kun liikkuu niin pystyy myös syödä huoletta joskus niitä pullia ja karkkeja. Ei tietystikkään joka päivä övereitä vetää mutta kun perus paketti on kunnossa ei liikakalorit kerry niin nopsaa satunnaisista “ruoka övereistä”. Irttarit on muutes mun heikkous! 

°Tasapaino. Tuntuu että koko elämä on tasapainoisempaa, sillon kun liikunta on osa arkea. 

°Tulokset. No ne vasta motivaation lähde onkin! Kun asettaa tavotteita ja saavutta ne niin jestas nälkä kasvaa syödessään! Tämä pätee mulla ihan kaikkeen ja haluankin oppia ja kehittyä koko ajan lisää. Kun näkee, että on saavuttanut edes pienen etapin ei millään halua jättää reenejä väliin ja antaa kunnon rapistua. 

° Feel good, look good. Kun kehossa on hyvä fiilis sen kyllä huomaa muutkin. Jos pystyy rakastaa itseään ja olla sinut itsensä kanssa, se on paras kauneusvinkki! Itselläni on tässä vielä parannettavan varaa ja jokaisella meillä on niitä surkeita päiviä jollon on epävarma ulkönäöstään. Siihen fiilikseen ei pidä takertua, sillä se ei vie ihmistä eteenpäin. Siksi haluankin/ kannustan tekemään valintoja niiden asioiden eteen, joihin itse voi vaikuttaa. Liikunta on yksi tosi hyvä keino saada hyvää fiilistä pintaan! 110% suosittelen liikkumista kaikille! 🙂 

Katso myös: 

KILLERI KÄSITREENI – postaus

TRAINING VIDEO – postaus 

 *Tehty yhteistyössä Training For Warriors– salin kanssa 

*Collaboration with Training For Warriors– gym

 

Here’s a video from my Hurricane training session today:

1st round: 

Quick Step 20s

Kettle Bell Swing x10 

Russian Twist x30 

Whole thing 3 times 


2nd round:

Quick step 20sek

Rope wave x20

Russian Twist x30

Whole thing 3 times 


3rd round:

Quick step 20s

Rope Slam x15 

Russian Twist x30 

 

I had some questions about my motivation to train and here is some reasons why I get up to the gym.

°The feeling after training is the best feeling! I can’t even remember a single time I have regret that I have gone to the gym. 

°Health. To exercise keeps your body healthy. Just laying on the sofa does not make you healthy. 

°Weight. Yep, it makes a big difference to your looks. Also when you train hard you can eat more. Not every day eat sweets and candy, but once in a while its totally ok! 

°Balance. I feel that my life is under control when I exercise. 

°Results. Oh boy that is a motivator! I have made some goals to my training and when I get to there it feels so great! Even if it’s a small goal, but when you get there, it’s the best thing! 

°Feel good, look good. By this I mean that when you have a good feeling in your body you everyone else also notice it. If you love yourself and the way you look, it’s the best beauty tip I can give! I have to still work with that, but the main point is to focus on the good things. We all have bad days but let’s not focus on the negative thoughts of ourselves. I really recommend to exercise 110% Its makes a huge change! 🙂 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä