Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LOPUTON KESÄ

18.10.2018 2 kommenttia

 Tämä syksy on tuntunut loputtomalta kesältä ilmojen suhteen. Toki syksyn merkit näkyvät ulkosalla, mutta tämä ihana auringonpaiste sekä lämpöiset ilmat, jestas mä sanon. Olen kunnon fiilistelijä luonnon suhteen, minusta on niin ihanaa viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkosalla, kun säät sen sallii. Jos kaipaat hyviä lenkkipolkuja, kehoitan menemään esim. Töölönlahdelle. Siellä on niin kauniit maisemat aurinkoisella säällä.

Nämä kuvat eivät ole Töölönlahdelta, mutta näissäkin maisemissa saimme haukkoa henkeämme ystäväni Tuuliksen kanssa, kun olimme lenkillä Toto-koiran kanssa. Suomen luonto antaa kyllä parastaan tällä hetkellä!

Meillä on Tuuliksen kanssa maanantait olleet kunnon tehopäiviä. Kuvataan blogiini materiaalia, käymme pitkällä lenkillä  ja illalla onkin leffaan menoaika. Nykyään maanantait ovat yksiä lemppari päiviäni, kun saan itsestäni niin paljon irti yhden päivän aikana. Toki superhyvä sekä hauska seura auttaa asiaan.

Lenkkeily ja varsinkin juoksu on taas palannut minun rutiineihini. Kesällä en pystynyt juosta ulkona, koska oli aivan liian kuuma sekä hiostava ilma. Vielä kun ilmat sen sallivat, suuntaan suoraan kotiin vaihtamaan lenkkikamat niskaan ja lähden juoksemaan. Aivan täydellistä omaa aikaa sekä mieltä ja kehoa piristävää toimintaa. Voi kunpa nämä ilmat jatkuisivat vielä pitkään ja lenkkipolut jäisivät ilman huurretta ja pakkasta!INSTAGRAM
FACEBOOK

  1. Andy

    Obligatory the midnight: https://m.youtube.com/watch?v=xF656KUqeEo

    …vaikka se loputon kesä taisikin juuri loppua Suomessa 😅

    • Minna Somero

      😀 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä