Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LAUANTAIN KUVAUKSET

22.11.2015 Ei kommentteja

Lauantaina oli taas kuvausten aika, missä olin mukana stailaamassa mallien lookit. Ystäväni Matias toimi kuvaajana, ja mallit ovat mallitoimisto Brandilta. Matias toivoi saavansa värikkäitä paitoja kuviin, joten kävin perjantaina hakemassa PR toimisto Polhemilta kuvissa näkyvät vaatteet. Julia oli myös mukana kuvauksissa, ja paikalla oli myös kampaaja sekä maskeeraaja.

Kaikki ei mennyt kuitenkaan ihan putkeen, sillä olin unohtanut kamerani muistikortin kotiin. Vaikka itse en toiminut kuvaajana, halusin silti saada omaan kameraani kuvat stailauskeikasta. Matiaksen ylimääräinen muistikortti ei sopinut minun kameraani, joten ei siinä muu auttanut, kuin tilata taksi, ajoimme oveni eteen, hain muistikortin, ja ajoimme takaisin kuvauspaikalle. Onneksi matka oli suht lyhyt, joten reissu ei tullut kalliiksi, mutta kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla aikaa olisi mennyt aivan liian kauan. 

Muuten päivä oli tosi mukava, ja mallit olivat erittäin taitavia! Kotiin tultua nukahdin sohvalle, siivoilin kotona, ja vietin rennon loppuillan viltin alla löhöten. 

Tänään on Helsingissä joulukadun avajaiset, onko teistä moni menossa sinne? 🙂 Mukavaa sunnuntaita! 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Yesterday my friend Matias arranged a photoshoot, and I had got the clothes for the models. Here are some photos of yesterday! Have a lovely Sunday! 🙂 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä