Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KOSTEUTTA JA KIILTOA TALVITUKALLE

05.02.2017 Ei kommentteja

Näin talven aikana tulee hiustenhoitoon kiinnittää enemmän huomiota kuin muina vuoden aikoina, ainakin itse koen näin. Hiukset kuivuvat jokseenkin helpommin, joten hiusöljyt ja hoidot ovat tarpeen.

Tässä muutamia tuotteita Biozellilta jotka yllättivät minut positiivisesti. Sain testata kyseisen merkin hiustenhoitosarjaa nimeltä Therapeutic. Siihen kuuluun kaksi erilaista shampoota, öljyhoito ja hoitoneste. Numero 1. kuuluu kaikki hiuslaadut, 2. on tarkoitettu rasvoittuvalle hiuspohjalle, ja 3. on kuivalle hiuspohjalle. Tässä postauksessa käytössäni oli numerot 3. shampoo, 1. öljyhoito, ja 1.hoitoneste. Näin käytin tuotteita:

Pesin hiukset kuivalle hiuspohalle tarkoitetulla shampoolla. Tämä tuote on uutuus Biozellin sarjassa, ja se rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa sekä poistaa kuivan hilseen ja kutinan. Shampoo pidentää myös hiusvärin kestoa mikä on hyvä juttu, sillä värjään omia hiuksiani, enimmäkseen raidoittaen hiukseni kaulttaaltaan. Shampoo sisältää UV suojan ja se sopii hyvin atoopikoille ja psoriaatikoille, lisäksi se on hajusteeton. Shampoo sisältää mentholia, mikä sai hiuspohjan tuntumaan todella raikkaalta! Olin yllättynyt siitä miten shampoo voi saada niin virkeän ja eloisan olon hiuspohjaan. Enpä ole ennen moista kokenut. Suosittelen 110% tätä shampoota!

Seuraavaksi lisäsin öljyhoidon hiuksiini, annoin sen vaikuttaa noin 15 minuuttia. Tämä tuote kuorii kuollutta solukkoa hiuspohjassa ja paikkaa vaurioituneita hiuksia. Se lisää kammattavuutta ja poistaa kutinaa. Pesun jälkeen hiukseni olivat kiiltävät ja tuntuivat pehmeiltä. Tämäkin tuote sopii hyvin atoopikoille ja psoriaatikoille, sekä hiuspohjaan kosteutta kaipaaville.

Anna vaikuttaa 5-30 minuuttia.

Kuivasin hiukset föönillä minkä jälkeen lisäsin hoitonesteen hiuspohjaan. Tätä tuotetta ei tarvitse pestä pois, mikä oli mielestäni hiukan epäilyttävä, sillä usein hoitotuotteet/ öljyt mitkä voi jättää hiuksiin, tekevät hiuksista rasvoittuneen näköiset. Epäilykseni eivät toteutuneet sillä kuivattuani hiukset uudestaan tuotteen laitettua, ei siitä jäänyt jälkeäkään! Miksi lisäsin hoitonesteen kuiviin hiuksiin, oli siksi, koska halusin tietää miltä hiukset tuntuvat juuri pesun jälkeen kuivattua, ja kuivina hoitonesteen kera. Tulen käyttämään ehdottomasti tätä tuotetta yhtenä osana hiustenhoitoa. Hoitoneste ylläpitää hiuspohjan kuntoa sekä se on hajusteeton, ja sitä voi käyttää pesujen välillä, tai suoraa kuiviin hiuksiin.

Lisää hoitoneste ja jätä hiuksiin. Voit joko käyttää pesujen välillä tai kuiviin hiuksiin, jonka jälkeen kuivaa ne uudelleen.

Tässä numero 2. shampoo mikä toimii seuraavasti: tehokas erikoistuote vaikeisiin hiusten ja hiuspohjan ongelmiin. Tehoaine Shale Oil- lisukekiviöljy tasapainoittaa liiallista talinmuodostusta ja ehkäisee tulehduksia. Shampoo on apu rasvaiseen hilseen ja ärtyneeseen, kutiavaan hiuspohjaan. Tuote on hajusteeton.

Näitä tuotteita käytin.

Lopputulos: Olen tyytyväinen tuotteisiin ja voin aidosti suositella näitä. Olen käyttänyt Biozellin muita tuotteita jo vuoden ajan, muun muassa kuivashampoota, suolasuihketta, lakkaa sekä kiiltosuihketta. Käytän suolasuihketta aina pesun jälkeen, se tuo lisää pitoa, sekä lakkaa ja kiiltosuihketta lisään tuomaan viimeisen silauksen. Kuivashampoota käytän aina silloin kun en ole pessyt hiuksiani, mutta haluan silti pitää hiukseni auki.

Itse pesen hiuksiani aika usein ihan jo vain siksi, koska pidän siitä, että hiukset ovat lähes päivittäin suihkun raikkaat. Toki myös siksi, koska päänahka hikoilee aina erilaisten urheilusuoritusten aikana, joten pesen hiukseni aina liikunnan jälkeen. Se on toki kovaa kulutusta hiuksille, mutta oikeilla tuotteilla saa hiukset ja päänahan pidettyä hyvässä kunnossa, ja ehkäistyä päänahan kuivumista.

Tuotteita saa päivittäistavarakaupoista, joten ne on helposti saatavilla. Tässä linkissä lisää tuotteista http://www.biozell.fi/therapeutic .Ei muuta kuin hiustenpesuun ja tuotteiden testailuun! 🙂

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

kaupallisessa yhteistyössä BIOZELLin kanssa*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä