Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kuten jo otsikosta sen huomaa, blogini tulee muuttamaan pois Ellen sivuilta. Muutto uudelle alustalle tapahtuu heti huomenna, maanantaina 28.1.2019.

Olen pitänyt nyt tovin taukoa blogistani minkä olette huomanneet ja moni on myös kysynytkin asiasta. Yksi iso syy on ollut keskittyminen nykyiseen työpaikkaani ja uraani, itse blogimuutto sekä siihen liittyen kaikki työ. Päätös muuttaa blogini toiselle alustalle on ollut mielessäni jo pidemmän tovin ja nyt on tullut sille oikea aika. Syy tähän on ollut minulla se, että nyt on aika kokeilla uusia tuulia ja mennä kohti uusia haasteita.

Olen saanut olla täällä Ellen sivuilla blogini kanssa jo hyvän ajan, mistä olen todella onnellinen ja kiitollinen. Sain mahtavan blogikodin, ihania uusia ihmisiä elämääni ja huipputiimin joiden kanssa työskennellä. Näiden lisäksi olen saanut olla osa ihanaa Elle-perhettä, kiitos Elle tästä huikeasta ajasta kanssanne! <3

Nyt uudet tuulet puhaltavat www.minnasomero.com -sivuille, eli minun ihan omille sivuilleni! Olen todella innoissani tästä kaikesta ja tulevasta! Todella toivon teidän rakkaiden lukijoiden tulevan myös mukanani uudelle alustalle lukemaan blogiani ja antamaan palautetta sivuista. Haluan kovasti kuulla mitä toivomuksia teillä on blogini sisältöön ja aiheisiin liittyen. Intohimo tehdä taas uusia postauksia ja olla vuorovaikutuksessa teidän kanssanne on kova!

Tosiaan nyt sivullani www.minnasomero.com itse blogini on piilossa ja etusivulla näkyy väliaikainen “huoltotila” vielä huomiseen saakka, mutta huomenna saatte lukea uuden postakseni uudella alustallani.

Nyt kohti uusia sivuja ja palataan heti huomenna!

Kiitos Elle, I had a blast! <3

xoxo Minna 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä