Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Itselläni on ollut aikataulullisesti aika tiukka tahti vuoden vaihdoksen jälkeen. Nyt vasta olen päässyt relaamaan kunnolla ilman aikatauluja joululoman jälkeen, joten loma tuli hyvään saumaan. Halusin pitää pari viikkoa vapaata ennen kuin aloitan uudessa työpaikassa.

Lepääminen on niin tärkeää keholle ja mielelle, usein me pysähdymme vasta sitten, kun huomaamme omien paukkujemme olevan vähentyneen. Tätä vertaan itse esim hierojalla käytiin. Kuulostaa oudolta, eikö. Monesti menemme hierojalle vasta sitten, kun keho on niin lukossa, että se on pakko avata. Vaikka tiedostaisi jo aikasemmin, että tällä treeni tahdilla paikkani menevät ihan lukkoon, jos en huolla kehoani.

Toisin sanoen, ennalta ehkäiset hurjia lihasjumeja, kun käyt tietyn valiajoin hierojalla, sillä jos treenaa lujaa, kehoa täytyy myös huoltaa. Sama pätee mieleen ja jaksamiseen. Jos koko ajan menee eteenpäin tukka putkella, täytyy muistaa myös levätä säännöllisesti. Ennalta ehkäistä uupumusta.

Itse olen sellainen tyyppi, että ennalta ehkäisen liiallista väsymystä esim siivoamalla tai tekemällä tauluja. Teen jotain sellaista, mikä vie ajatukset töistä jonnekin ihan muualle. Rentoudun paremmin kun puuhastelen jotain pientä. Joskus taas tulee tarve, että “nyt pois täältä, lähden lomalle.” Ja sitten lähden lomalle Kokkolaan. Silloin haluan vain katsoa leffoja ja olla vain ilman mitään aikatauluja.

Nyt olen saanut chillata ihan huolella, mikä on tarpeellista meille kaikille. Muista siis, lepo kuuluu niin keholle kuin mielelle, molemmat tarvitsevat sitä.

Ihanaa päivää kaikille. Xx

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

 

Terkut Kokkolasta! Aika poikkeuksellinen loma ollut täällä kyseessä, sillä olen pitänyt kamerani laukussa ja pyörittänyt leffoja ihan jatkuvalla syötöllä. Eli toisin sanoen olen täysin huilinut kuvaamisesta järkkärilläni, puhelinta olen kyllä käyttänyt.

Tässä siis tunnelmia mun lomasta, tulin vanhempieni luo heti maanantaina. Päiväni ovat kuluneet mm, sohvalla, saunassa, sohvalla, sängyssä, Jyskissä, metsässä, sohvalla, keittiössä ja nyt sohvalla. Kotona Helsingissä en istu edes joka päivä sohvallani, olen lähestulkoon aina työpöytäni ääressä, sillä näpytän läppäriä aina pöydän ääressä.

Täällä Kokkolassa makaan niin mieluusti sohvalla ja höllään tahtia. Huomenna otan kamerani esiin ja kuvaan teille muuta materiaalia. 🙂

Nyt taas jonkin leffan pariin! Ps. muutamalle vohvelille olisi vielä tilaa. 😉

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

“Who else needs another day added to the weekend?”

“Yesterday I really wanted tacos. Now I’m eating tacos. Follow your dreams.”

“Not all girl are made of sugar and spice and everything nice. Some girls are made of sarcasm, wine, and everything fine.”

“I love the smell of freshly brewed coffee in the morning, and I love the sounds of no one talking to me while I drink it.”

“The first 5 days after the weekend are always the hardest.”  

“My goal this weekend is to move just enough so no one thinks I’m dead.”

“I have a date tonight, with my bed, we are totally gonna sleep together.”

“I could be a morning person, if morning happened around noon.” 

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK


Parin viikon ajan minulla on ollut niin keväinen fiilis, toki siihen vaikuttaa suuresti se, että ulkona  on niin valoisaa heti aamusta ihan alkuiltaan asti. Vaikka täällä Helsingissä on ollut välillä kovatkin paukkupakkaset, mutta koska aurinko paistaa se tekee mulle heti hyvän fiiliksen.

Mun kevät fiilikseen ei pelkästään vaikuta aurinkoiset ilmat, vaan myös se seikka, että työkuvioni tulevat muuttumaan. Blogini pysyy samana, työn vaihdos ei liity mitenkään blogiini, vaan toiseen työpaikkaani. Parin vuoden ajan olen ollut töissä vaateliikkeessä, mutta nyt on uusien tuulien aika. Huomenna minulla on viimeinen työpäivä vaateliikkeessä, sen jälkeen minulla on noin parin viikon loma. Lisää tietoa tästä uudesta työstä vähän myöhemmin. 🙂

Joten kyllä, innolla odotan kevään tuloa ja uusia tuulia! Sellainen hyvä pieni kutkutus mahanpohjassa piilee, sillä “hyppy tuntemattomaan” on aina jännittävää!


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

LINDEX paita/ shirt
ZARA housut/ pants
ZARA korot/ heels
FURLA laukku/ bag

Eikös se niin ole, että vastakohdat täydentävät toisiaan, ja niin on käynyt myös tämän asun kanssa. Tylliä ja lateksia, nämä kaksi ovat kyllä niin laidasta laitaan materiaalit, mutta yhdessä ne sopivat mielestäni hyvin yhteen. Sama pätee myös vastaväreihin, aika usein ne sopivat yhteen asukokonaisuudessa.

Aika veikeä combo tämä asu, tuli ihan hymy huullille, kun käytin tuota kunnon tylliunelma mekkoa. 😀  Karvaliivi päälle ja turrukka kaulaan, siitä on tämä asu tehty.


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

ZARA paita/ shirt
H&M liivi/ vest
BIK BOK mekko/ dress
NELLY saappaat/ boots
DOLCE & GABBANA

Kuvat ottanut Milla Kuoksa, editointi minä.
Photos taken by Milla Kuoksa, edited by me.

 

Bombertakit ovat usein hyvin unisex-tuotteita, samanlaisen takin voin laittaa mies tai nainen päälle. Esimerkiksi musta tai vihreä bomber, näitä näkyy ihan yhtenään miehillä sekä naisilla.

Pari viikkoa sitten löysin tämän naisellisen yksilön Ted Bakerin ystävämyynneiltä, olin samantien myyty, sillä naisellista bomberia olen etsinyt pitkään. Vihdoin se löytyi ja painelin saman tien kassalle hymyssä suin, sillä tiedän että tulen käyttämään usein tätä takkia.

Lisäsin itse nuo pinssit, ne taisivat maksaa jotakuinkin 5€. Aika hyvä ostos!

Takin väri on klassinen, puhdas valkoinen, sekä röyhelöt tekevät sen täydellisen lisäyksen takkiin. Housut, hame tai mekko, tämä bomber sopii niiden kaikkien kanssa yhteen!

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

TED BAKER takki/ jacket
COS paita/ shirt
VILA housut/ pants
H&M pinssit/ pins

Työskentelen hyvin usein koko viikonlopun yli, joten jos maanantaina minulla on mahdollisuus rauhalliseen aamun, pidän sen ihan taatusti. Tänään oli juuri sellainen rauhallinen maanantaiaamu/ päivä. Nukuin pidempään, join kahvia ( ehkä liikaakin) kävin meilejä läpi ihan rauhassa. Tuli hyvä fiilis siitä, että sain pitää aamun ilman mitään aikatauluja, vaikka toki blogitoitä tein heti ekan kahvikupin jälkeen.

Tässä fiiliksiä rauhallisesta aamusta töiden parissa ilman aikatauluja. Teki kyllä terää ladata akkuja.

Nyt kello näyttää 19.05 ja pian taidan laittaa koneen kiinni, sillä ostin taas muutaman uuden kultaisen kehyksen, ne vaativat sisältöä! Tämä mun tauluseinäprokkis saa siis jatkoa. Never ending story. 😀

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Googlasin sanat kaunis, voimakas, älykäs, ja uniikki. Lukaseppas läpi!

(Koska tänään on naistenpäivä, omistan tämän postauksen kaikille tytöille ja naisille, mutta tietysti nämä sanat koskevat myös toista sukupuolta.)

Kaunis. “Esteettisesti kauniiksi voidaan kutsua näkyä, ajatusta tai kuultua ääntä; moraalisesti kauniiksi ajatusta tai tekoa.”

Voimakas. “Henkilö, eläin, moottori tms. jolla on paljon fyysistä voimaa. Intensiivinen, vaikuttava, vahva aromiltaan.”

Älykäs. “nokkela, ovela, kätevä, taitava, nerokas, terävä, neuvokas, hyvä, viisas, näppärä, päättelykykyinen, ajatteleva.”

Uniikki. “Jota on olemassa vain yksi kappale. Ainutlaatuinen, verraton.”

Kirjoitin nämä ylös siksi, koska meistä jokainen ihminen on kaunis, voimakas, älykäs, ja uniikki. Kauneutta verrataan monesti ihmisen ulkomuotoon, mutta se ei kerro henkilön todellista kauneutta. Kauneus tulee sisältä. Se on mielestäni todellista kauneutta, kun ihminen kohtelee muita ihmisiä hyvin eikä nosta itseään yläpuolelle.

Voimakkaan ihmisen ei tarvitse omata paljon lihasvoimaa, intensiivinen ja vaikuttava ihminen on myös voimakas! Kuten nämä kaikki muutkin sanat, ne tarkoittavat muutakin kuin vain sitä, mitä yleensä ajatellaan sanan tarkoittavan. Sana unikki jäi eniten mieleeni, sinua on vain yksi kappale, kukaan ei ole samanlainen kuin sinä. Arvosta sitä, että saat olla juuri sinä!

Muista siis nämä. SINÄ olet kaunis, SINÄ olet voimakas, SINÄ olet älykäs, SINÄ olet UNIIKKI!

Ihanaa naistenpäivää kaikille! <3 Naiset, we rock!

 
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

TED BAKER takki/ jacket
VILA housut/ pants
MARJA KURKI laukku/ bag
ZARA korot/ heels
DOLCE & GABBANA lasit/ sunnies

Kuvat ottanut Milla Kuoksa, esitointi minä.
Photos taken by Milla Kuoksa, edited by me.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä