Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Joskus olen ollut suuri ALE-haukka, nykyään en niinkään, sillä nykyään ostan vaatteeni hyvin harkiten. Mietin aina kaksi kertaa missä ja miten käytän vaatetta, kenkiä, tai laukkua ennen kuin ostan sen.

Mitä etsin alesta, ne vaatteet ovat ne arvokkaammat sekä hyvästä materiaalista tehdyt vaatteet. Näihin kuuluvat esimerkiksi kahsmirneuleet ja takit. Siihen kuuluvat myös showpiece vaatteet, eli juuri ne överit ja hurjat vaatteet. Sellaiset vaatteet mistä et halua maksaa maltaita, mutta kyseinen vaate kiehtoo sinua. Tämän hameen kanssa kävi juuri niin, odotin sen tulevan alennukseen, sillä tavallaan tiesin sen tulevan. Ihan vain siksi, koska hame on aika överi. Eli aivan IHANA! Suorastaan rakastan yhdistää övereitä vaatteita klassisiksi kokonaisuuksiksi, haluan asussa olevan sitä jotain.

Hameen hinnaksi jäi vain 20€ mikä on mielestäni halpa hinta sen alkuhintaan nähden sekä siihen, että hame on upea.

Tässä yksi versio miten käytän tätä vihreää tylliunelmaa.

PS. Nyt kun ulkona on moiset paukkupakkaset, voitte vaan kuvitella miten kylmää kyytiä oli kuvien ottaminen. Saimme nauraa ihan kunnolla tuolle brutaalille ilmalle ja minun asuvalinnalle.


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Some color bomb to this Monday! 😉 

ANDIATA paita/ shirt
H&M hame/ skirt
ZARA legginsit/ leggins
ZARA korot/ heels

Kuvat ottanut Milla Kuoksa, editointi minä.
Photos taken by Milla Kuoksa, edited by me.

Pikaiset perjantain terkut täältä läppärin ääreltä! Savuin juuri toistä kotiin, kävin vähän blogitöitä läpi, ja nyt aloitan perjantain siivouksen! Musat kaakkoon ja hihat heilumaan. Ihanaa vaan siivota rauhassa ja chillata kotona.

Ihanaa iltaa kaikille! <3
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Have a lovely Friday you all! <3 

Vaikka hempeät kukkakuosit eivät periaatteessa kuulu talveen, niiden ajatellaan olevan liian keväistä touhua, mutta tässä silti asu täynnä kukkia. Itse ajattelen toisin, sillä puen kukkia päälleni olipa vuoden aika mikä tahansa. Se nyt vain on oma laitani.

Jos ei halua laittaa sitä kaikista kirkkainta ja räikeintä kukka-asua ylle, tämä asukokonaisuus toimii silloin vallan mainiosti. Koska asun pohjaväri on musta, se on vähemmän “keväinen valinta.”

Huomasin myös omistavani samaa värimailmaa olevat korot, joten nehän passaa asun kanssa paremmin kuin hyvin!


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

GINA TRICOT takki/ jacket
GINA TRICOT housut/ pants
MANGO paita/ shirt
ZARA korot/ heels

Tässä lookki mikä sopii erittäin hyvin rentoon sunnuntaihin. Lippis päähän, villaneule niskaan sekä farkut jalkaan. Takki tuo sitä särmää asuun, muuten asu on erittäin chill, kuten tapaan sanoa.

Ps. tuo tupsu on mielestäni aika veikeä, sellaista pukeutumisen pitää ollakin, veikeää oman tyylin mukaan!


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

SAND takki/ jacket
H&M paita/ shirt
TIGER OF SWEDEN farkut/ jeans
ECCO tennarit/ sneakers
LONGCHAMP laukku/ bag
BIK BOK lippi/ cap

Lappuhaalarit ovat mielestäni aika päheä vaate, varsinkin jos ne ovat tehty aidosta nahasta! Tässä on kyllä vaatekaappini yksi coolein vaatekappale. Muistan hyvin, kun käytin näitä yhdessä vaiheessa ihan yhtenään, muun muassa kesällä nämä olivat kovassa käytössä. Koska materiaali on aitoa nahkaa, se ei hiosta kuten esim tekonahka.

Nahan ja pitsin yhdistelmä on mielestäni oiva valinta. Nahka tuo sitä säpinää asuun mutta pitsi rauhoittaa asua. Kaulassa oleva pinssi tuo sen loppusilauksen, toki myös korkeat korot antavat sähäkän viban.

Tässä yksi vaihtoehto viikonlopun asuksi, ei mekko, tai housut sekä paita ole se ainut kombo, myös lappuhaalarit kunniaan!

Ihanaa perjantaita teille. <3
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

H&M STUDIO COLLECTION lappuhaalarit/ overalls
KAPPAHL paita/ shirt
H&M pinssi/ pin

Mitkä ovat sinun luottovaattesi? Olisi hauska tietää! Tässäpä on vaatekkaappini yksiä luottovaatteita. Ne vain sattuvat aina istumaan hyvin, sekä sopivat yhteen kaiken kanssa. Esimerkiksi nämä korot. Mietin jopa toisen parin ostamista ihan vain siksi, koska ne istuvat jalkaani kuin nakutettu, sekä ovat mielestäni kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Jos minun tulee valita valkoinen kauluspaita omasta valikoimastani, päädyn lähes aina tähän yksilöön. Farkut puolestaan ovat kivat siksi, koska ne ovat siistit mutta rennot farkut. Lahkeet ovat vajaamittaiset sekä levenevät ulospäin ihan parin sentin verran.

Toki monet muutkin vaatteet/ kokonaisuudet ovat itselleni niitä luottovaatteita, mutta tässäpä yksi asu mitä käytän aika usein.

Nyt sitten kotihommiin ja täällä hääräilyn pariin, kuulemiin! 🙂


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

ZARA paita/ shirt
LINDEX farkut/ jeans
ZARA korot/ heels
SKAGEN kello/ watch


“Moday should be optional.” 

“Look on the bright side, at least Monday only happens once a week.”

“If each day is a gift, I’d like to know where I can return Monday.” 

“Dear Monday,I was thinking you should take a holiday. Trust me, no one will miss you.”

“Oh come on, it’s not so bad to wake up on Mondays, it’s a new week to be awesome!”


 


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Itseäni kiehtoo kovasti armeija-tyyliset uniformut, lentäjä-lookki, sekä arvomitaleilla koristellut puvut sekä ritalillinen tyyli. Jotenkin se arvokas kokonaisuus vetää puoleensa.

Tässä lookissa villein valinta on tämä paita, mikä on tehty tuulipukukankaasta. Sen hihat ovat leveät, oikein “puffit” kuten tapaan sanoa. Asun liivi, housut, saappaat sekä pinssit ovat se virallisin osuus, mutta silti trendien ajan hermoilla. Kokonaisuuden värit tekevät asusta armeijamaisen.

Asussa on paljon yksityiskohtia, mikä tekee siitä mielenkiintoisen. Leikkaukset, materiaalit, laukun väri, pinssit, saappaan koristeet, nahka, sekä mittasuhteet. Kaikki nämä seikat tekevät asusta mielenkiintoisen.

Tästä ideaa tulevan päiväsi asuun. 🙂


 
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

LINDEX paita/ shirt
LINDEX liivi/ vest
TOPS SHOP housut/ pants
TOMMY HILFIGER saappaat/ boots
MARJA KURKI laukku/ bag
H&M pinssit/ pins

Tilaa Elle

Seuraa Elleä