Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kun puen ylleni shortsit tai hameen, valitsen usein jotain peittävää tuomaan kontrastia asukokonaisuuteen. Toki jos on hyvin lämmin, sitä tulee oltua sortseissa ja topissa, mutta aika usein peitän olkapääni jos jalat ovat palaajat.

Tässä ylläni oli shortsien lisäksi t-paita ja takki, sillä liikuin keskustassa, kun tuli liian lämmin otin takin pois. Asusta tulee siisti kokonaisuus, kun “peität ja paljastat” samaa aikaa. Paita ja takki tuovat leikkauksen ja niiden yksityiskohtien myötä asiallista tatsia muuten perus nahkashortseihin, sekä tennarit ovat samassa linjassa takin ja paidan kanssa niiden hopean ja kimaltavan värin myötä. Kun yhdistää ihan tavallisen topin tai shortsit muuten näyttävien vaatteiden kanssa, saa asusta tehtyä moneen tilanteeseen sopivan kokonaisuuden.

Hyvä vinkki on muistaa se, että jos paljastat, peitä samalla. Tätä noudatan itse. Tästä aiheesta myös TÄSSÄ POSTAUKSESSA, aiheena on, Se Klassinen Vilautus.


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

A tip to wear shorts or a skirt: when you show some parts of your body, ,remember to hide something. Of course, if it’s very warm, you want to have as less clothes on, but still you can choose tight shorts and a loose top, to give some contrast to the whole look. 

Fro THIS POST you can read more of this topic. 🙂 

MOHITO takki/ jacket
MANGO paita/ shirt
RESERVED shortsit/ shorts
MONKI tennarit/ sneaker
PINKO laukku/ bag
KARL LAGERFELD lasit/ sunnies

Kuvat ottanut Liisa Kivi, editointi minä.
Photos taken by Liisa Kivi, edited by me.

Tästä tämän perjantain asuani kehiin, sinistä, oranssia, ja hulmuavaa helmaa. Korot tekevät asustani astetta juhlavamman, joten tällä voipi lähteä vaikka illalliselle. Tässä nopea katsaus asusta, kuullaan pian taas lisää!

Nyt läppäri kiinni ja perjantain pariin! Ihanaa iltaa teille! <3

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

This look ended up to be my Friday outfit. Let’s see what I will do this evening, not sure yet. Well, at least I have chosen my outfit for the evening. Hah. 

Have a lovely evening! <3

GINA TRICOT mekko/ dress
TOMMY HILFIGER vyö/ belt
NELLY.COM korot/ heels

Kuvat ottanut Liisa Kivi, editointi minä.
Photos taken by Liisa Kivi edited by me.

Olen miettinyt jotain tämän hameen väristä vaatetta jo koko kesän, kunnes yhtäkkiä muistin omistavani tämän hameen. Aika jännä miten en ole tätä sen koommin noteerannut, vaikka lähes joka päivä näen sen vaatteita valitessa.

Noo, se siitä hameen unohtamisesta, mutta aika kivan pirtsakka tuo väri on, eikö totta. Tummansininen korostaa hameen väriä entisestään, ja asun muut yksityiskohdat ovat aika värikkäitä. Laukku on murrettu oranssi, ja korkojen vihreä väri toistaa tuota murrettua linjaa. Jos yksi väri on niin sanotusti pääväri asussa, monesti kannattaa laittaa jotain murrettua sävyä kehiin, taikka sitten ihan valkoista tai mustaa, harmaata, beigeä.

Nämä ovat taas yksiä kikkoja joita itse käytän pukeutuessani värikkäisiin asukokonaisuuksiin.
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

In this outfit I wanted to add some bright details, but to have the focus on the skirt. To make a colorful outfit, choose one main color, and then add all the other colors to fit with the main color. That navy blue gives a good contrast to those brighter details. 

Täällä kirjoittelee lomalainen, onpas ollut mukava loman alku. Olemme juhlineet ystäväni synttäreitä, syöty hyvin, salilla käyty aika aktiivisesti, sekä myös auringosta on kerennyt nauttia.

Hyvä vinkki aamupalalla käytiin, nimittäin tänään kävin kokeilemassa ensimmäistä kertaa  SIS. DELIN aamiaisen. Yksi kuva sieltä. Tämä SIS. DELi sijaitsee Punavuoressa, osoite on Pursimiehenkatu 7.

Illalla olisi tarkoitus laittaa testiin ostamani pyörä, jos kaikki menee putkeen.

Mukavaa päivää teille! 🙂


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Some photos from my summer vacay. My vacay started a few days ago, and I’m so happy there’s so many days still left! 

Have a lovely day! 🙂 

Tuo samainen otsikko löytyy kuvani alta Elle-lehden peilikuva haastattelussa.

Muutama lause tuosta haastattelusta ja siitä, miten näen itseni:

“En myöskään jaksa analysoida peilikuvaani aamuisin. Sen sijaan yritän hymyillä usein, sillä se kaunistaa helposti kenet tahansa.”

“Omista tekemisistä voi olla ylpeä, mutta ikinä ei pidä ylpistellä.”

Koko haastattelun pääset lukemaan Ellestä kesä-heinäkuun lehdestä, mikä on vielä vähän aikaa kaupoissa.

Mukavaa päivää! 🙂
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Here’s a short interview of me on Elle Finland magazine. 🙂 

Muistatte mun postauksen missä oli juuri nämä samaiset korot? Kerroin kuinka ne sopivat mielestäni oikeastaan kaikkien vaatteiden kanssa yhteen. Tässä on niistä koroista uusi esimerkki. Punainen mekko ja mustat piikkikorot = täydellinen yhdistelmä. Tässä on mun yksi versio siitä tyylistä. Musta paksu nahkavyö tuo uuman esiin, sekä korostaa lisää mekon röyhelöitä harteissa ja käsivarsissa.

Tässä on yksi esimerkki siitä, miten voi pukeutua klassisesti, mutta tuoda sitä jotain särmää asuun, jos haluaa. 🙂SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Red dress and black high heels. That’s a combo that you can always count on! 

Tässä kuvia tältä päivältä, siihen kuului auringon ottoa, pyöräreissu, ja sen jälkeen päädyimme grillaamaan ystävieni kanssa. Ihana kesäpäivä kerrassaan!

Nyt leffan pariin, kuulemiin!SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Photos from this Sunday, these says it all!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä