Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hitusen huvitti tämä röyhelömekko valinta tänään, meinas helman röyhelöt lentää napaan saakka muutamaan otteeseen tuulen taki. Noo, saimme hyvät naurut siitä, ehkäpä joku vastaantulija myös.

Muuten tämä mekko on oikein hyvä valinta tälle illalle, itseasiassa käytin tätä mekkoa myös yksissä pikkujouluissa. Hyvä ostos siis, monikäyttöinen röyhelöunelma. Rokahtavaa vibaa tuovat selkeästi nämä bootsits soljilla, tykkään usein yhdistää tyttömäisyyttä ja hiukan raffimpaan tyyliä yhteen.

Nyt perjantai-illan pariin, mukavaa iltaa teille! 🙂 Xx
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Just a quick hi to you all! I bought this dress during the winter to our Christmas party, but it suits also well for this summer time. 

BIK BOK mekko/ dress
TOMMY HILFIGER vyö/ belt
ZARA saappaat/ boots
FURLA, ZALANDO laukku/ bag

Kuvat ottanut Liisa Kivi, editointi minä.
Photos taken by Liisa Kivi, edited by me.

Valkoinen, punainen ja leopardikuosi on ajaton yhdistelmä, niitä on yhdistelty muodin historiassa jo pitkän tovin. Piristysruiskeena asulle toimii vihreät satiiniset korot, vaikka toki punaiset housut ovat jo itsessään hyvin pirtsakat. Valkoisessa paidassa olevat röyhelöt lisäävät leikkisyyttä, sekä koroissa olevat rusetit. Kun näihin seikkoihin kiinnittää huomiota, on asussa oikeastaan aika monta eri yksityiskohtaa.

Kun asu on suht simppeli, siihen voi yhdistää lähes mitä vain ilman, ettäa su on sekamelska. Esim tähän olisi voinut lisätä vielä kirkkaan keltaisen A-linjaisen takin.

Siinäpä ideaa seuraavaan asuun. 😉

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

This classy look ended up to be my outfit of today. I wanted to cheer up the look a bit, so I added these light green heels to bring that something extra. 

Talk to you tomorrow! 

ZARA paita/ housut/ korot
ZARA shirt/ pants/ heels
PINKO LAUKKU/ bag

Kuvat ottanut Milla Kuoksa, editointi minä.
Photos taken by Milla Kuoksa, edited by me.

“Kliseistä mutta totta” kiteyttää aika lailla tämän otsikon. Miksi, no siksi, koska haluan kannustaa sinua löytämään sen kultaisen reunuksen arjen keskeltä, myös kaikkina niinä huonoina ja surullisina aikoina.

Miksi voin sanoa näin, no siksi, koska olen itse löytänyt tämän kultareunuksen, puhun siis täysi omien kokemusten kautta. Olen kertonut tästä asiasta ennenkin, mutta kertaus on opintojen äiti, eikö vain?

Elämämme on suurinta osin arkea, joten itse haluan tehdä juuri siitä arjesta mielekästä ja onnellista, suorastaan juhlaa. Esimerkiksi omat “juhlan hetkeni,” toisin sanoen onnen hetkeni, ovat ne pienet asiat arjen keskellä. Aamukahvi, ikkunasta ulos katsominen täydessä hiljaisuudessa, päiväunet, musiikki, läheiselle ihmiselle soittaminen, siivoaminen ( rentoudun sillä tavalla ) omien taulujen tekeminen, lukeminen, Instagramin selaaminen, leffat, kävely. Tätä listaa voisin jatkaa aika pitkälle.

Miten havahduin siihen, että pienet asiat ovat ne mitkä lopulta tekevät minut onnelliseksi kaikkien saavuttamattomien tavoitteiden keskellä? Se tapahtui silloin, kun en kokenut olevani täysin onnellinen silloiseen nykyhetkeen, eläväni täysillä joka päivä. Eikä siitä asiasta sen enempää. Lopulta sen turhamaisuuden ja stressin keskellä yhtäkkiä ymmärsin, että voin olla onneton lopun ikääni, jos päätän olla sitä. Mietin asiaa hetken ja päätin, että en jaksa, en halua stressata tulevasta ja rypeä harmillisen fiiliksen keskellä liikaa. Sen sijaan aloin kiinnittämään huomiota kaikkiin niihin pieniin asioihin arjessani, nauttimaan niistä.

En voi käskeä sinua olemaan yhtäkkiä pelkkiä positiivisia tunteita oleva henkilö, ei se normaalia ole. En yhtään vähättele kenenkään vastoinkäymisiä tai surullisia tunteita, vaan halua rohkaista sinua muistamaan olemaan onnellinen pienistä asioista arjen keskellä. Käy ihmeessä läpi pahaa mieltä tuottavat asiat, mutta älä jää rypemään niihin lopun ikääsi. Se ei ole väärin, saat kokea iloa harmillisten asioiden keskellä.

Kun päätät ajatella positiivisesti kaiken keskellä, se tunne jää voimaan sinussa yhä enenmän, se on aika fakta juttu.

Muista nauttia kaikista pienistä asioista ja muista, että sinä pääset vaikka harmaan kiven läpi, usko se!

Pää pystyssä tulevaa kohti!SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

These quotes says it all: 

“We sometimes underestimate the influence of the little things.” 

“Sometime the smallest things take up the most room in your heart.” 

” Small thing matters.” 

“It’s always the small pieces that makes the big picture.” 

“Enjoy the little things in life, for one day you will look back and realize they were the big things.” 

Juhannus on nyt takanapäin ja on aika palata arkeen. Toisaalta itselleni se tapahtui jo eilen, vietin puolipäivää töissä, vaateliikkeessä. Muuten juhannus vierähti lähinnä syöden hyvää ruokaa ( paljon ) sekä rennoissa merkeissä. Olin tosiaan Helsingissä ensimmäistä kertaa juhannuksena, oli aika hauska kokemus. Somekanavat pidin kiinni lähes kokonaan, sekä kameran jätin tauolle vähäksi aikaa.

Nyt on hyvä fiilis palata takaisin normaaliin arkeen, kun eka osa mun kesälomasta oli niin rentouttava ja päivät menivät lähes ilman mitään aikatauluja.

Kukkatakki päätyi käyttööni tuossa vähän aikaa sitten. Se tuo hyvin “sitä jotain” tähän kokonaisuuteen, helppo piristyskeino tälle asulle.

Nyt lähden taas töiden pariin, illalla puolestaan pitäisi pyykätä ihan toden teolla, se puoli on jäänyt lomalla hitusen uupumaan..

Mukavaa maanantaita! <3SEURAA M YÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Midsummer is over and it’s time to get back to work. Also my summer holiday has come to it’s end, but I really don’t mind, I had such a nice vacay! 

Here’s my new flower power jacket, it brings “that something” to this outfit. Easy way to cheer up this look. 

Have a nice Monday, talk to you tomorrow! <3 

H&M takki/ jacket
ZARA paita/ shirt
MANGO white shirt
BIK BOK shortsit/ shorts
VINTAGE korot/ heels
DOLCE & GABBANA lasit/ sunnies

Kuvat ottanut Outi Vänskä, editointi minä.
Photos taken by Outi Vänskä, edited by me.

Heissan! Kokkolassa lomailun jälkeen palasin eilen Helsinkiin, tulin viettämään juhannusta tänne. Aika harvinaista, sillä en ole ikinä ennen ollut juhannusta Helsingissä. Eipä se mua haittaa, hauska kokemus!

Nyt ei muuta kuin juhannusfiilis päälle ja pois täältä sisätiloista, ihanaa juhannusta ihan jokaiselle, nauttikaa! <3


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Happy Midsummer to you all! Now, I will relax, again. Have a lovely evening! <3 

H&M mekko/ dress

Kesällä on parasta hengata kavereiden kanssa, ottaa aurinkoa ja kuunnella hyvää musaa. Illanvietot grillin ääressä ja musat taustalla, kera parhaan seuran. kuulostaa hyvältä, tai ainakin itse pidän siitä, joten tässäpä on biisejä listaasi 12 kipaleen verran. Ei muuta kuin biisit pyöriin!

All I Ever Do Is – Zak Abel
Just For One Night – Blonde
High Without Your Love – Loote
A Sky Full Of Stars – Coldplay
The Man – The Killers
Can’t Buy Love – Thrdl!fe, Saara
Fabulouse – KOI feat Nelli Matula
Light It Up – Justin Prime, CUT
Young Blood – The Naked And Famous
Follow Me – Hardwell, Jason Derulo
All Stars – Martin Solveig, Alma
Tired – Alan Walker

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Here’s 12 new songs for your summer playlist! 

All I Ever Do Is – Zak Abel
Just For One Night – Blonde
High Without Your Love – Loote
A Sky Full Of Stars – Coldplay
The Man – The Killers
Can’t Buy Love – Thrdl!fe, Saara
Fabulouse – KOI feat Nelli Matula
Light It Up – Justin Prime, CUT
Young Blood – The Naked And Famous
Follow Me – Hardwell, Jason Derulo
All Stars – Martin Solveig, Alma
Tired – Alan Walker

Tukholman reissun jälkeen vietin viikonlopun kotonani Helsingissä, ja eilen suuntasin vanhempieni luokse tänne Kokkolaan. Tänne kotiin on aina ihana tulla lomailemaan. Olen erittäin lomalla, nyt en anna millekkään stressille valtaa, täällä sielu lepää jotenkin ihan eri tavalla.

Eipä sen kummoista, tässäpä aika lailla mun tämän päivän aktiviteetit!
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Some photos from this day, I’m visiting at my parents house. I Must say, it feels good man to be here! 

Vähän aikaa sitten sain blogiini kommenttia siitä, että voiko/ saako kokeilla erilaisia tyylejä pukeutumisessa, vaikka oma tyyli onkin erilainen. Olla kokeileva ja pukeutua eri tavalla mitä kaikki sinulta olettavat. Jokainen meistä vastaa oletettavasti että “no totta kai, jokainen pukeutukoot niin kuin haluaa.”  Totta se onkin, mutta kuinka usein lopulta itse noudatat sitä kehoitusta?

Ennen olin aika epävarma asujen kanssa, silloin teini-iässä tarkemmin ottaen. Aina täytyi olla massan mukana samoissa vaatteissa ja hiukset tietyllä tavalla. Aivan kuin olisimme samasta puusta veistettyjä, jokainen näytti tavallaan samalta. Nyt jälkeen päin mietin asiaa jopa hieman ahdistavana ajatuksena. Täytyy olla massan mukana jotta voi olla in. Aika karsea ajatus. Toki tämä massan mukana meneminen, ja “en halua erottua joukosta” asenne liittyy ihmisen omiin epävarmuuksiin.

Nykyään en mieti asukokonaisuuksia yhtään muiden ihmisten kautta. Puen aina juuri sitä mitä haluan, joko toinen tykkää siitä tai ei. Jokaista tilaisuutta ja tapahtumaa toki kunnioittaen, tilannetaju asuvalintojen kanssa on valttia. Enää en koe mitään paineita siitä mitä minulla on päällä, etten vahingossakaan erottuisi joukosta. Päin vastoin, mielestäni jokaisella saa olla se oma juttu millä voi erottua joukosta, ihan vaatteita ajatellessa, kuin muutenkin elämässä. Uskalla olla sinä.

Se mitä puemme itsemme päälle kertoo meistä paljon, mutta se, että miten kannat itsesi siinä asussa kertoo sinusta enemmän. Toisin sanoen, käytöstavat, ryhti, sekä kehon kieli. Näillä seikoilla rokkaat asun kuin asun, se on minun asenne nykyään pukeutumiseen, siksi pukeudun juuri niin kuin itse haluan.

Tässä muutama hyvä vinkki:

“Wear whatever you like, as long as you believe in it.” 

“If you like it, wear it.” 

“Style with attitude.”

“The dress does not make you look fabulous, you make the dress look fabulous.”

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

These few quotes tells it all what I wrote in Finnish:

“Wear whatever you like, as long you believe in it.” 

“If you like it, wear it.” 

“Style with attitude.” 

“The dress does not make you fabulous, you make the dress look fabulous.” 

ZARA takki/ jakcet
H&M STUDIO AW17 paita/ shirt
ZARA housut/ pants
ZARA korot/ heels
MARJA KURKI laukku/ bag

Tilaa Elle

Seuraa Elleä