Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Muistatte mun postauksen jossa oli sama otsikko? Annoin ideaa juhlamekkoon, eri tilaisuuksiin. Tässä tuon osion toinen osa, ja mekko on myös saman merkkinen kuin ensimmäisessä postauksessa. Tämän mekon kangas on hyvin kaunis, niin kaunis että tekisi mieli leikata siitä palasia  ja laittaa ne osaksi mun tauluseinällä olevia tauluja. Toki en sitä oikeasti tekisi, mutta niin kaunis mekko mielestäni on: sopisi osaksi taulua.

Jos siis kaipaat mekkoa valmistujaisiin, kihlajaisiin, tai muihin juhliin, tässä on mekkovinkki niihin!

Tuli muuten mieleen, jos et ole vielä äänestänyt Vuoden Tyylikkäintä blogia, voit käydä antamassa äänesi TÄSTÄ. Itse olen siellä myös ehdolla, klikkaat vain minun kuvaani ja kohtaa ÄÄNESTÄ, jos niin koet. 🙂

Nyt leffan pariin! Öitä! <3

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

 

TED BAKER mekko/ dress
TED BAKER korot/ heels

Kuvat ottanut Juho Istolainen, editointi minä.
Photos taken by Juho Istolainen, edited by me.


Laukkuaiheista postausta kehiin, nimittäin tässä on Furlan laukku mistä olen saanut aika paljon kysymyksiä, varsinkin sen kokoon liittyen. Laukku on mielestäni täydellisen kokoinen siksi, koska sinne mahtuu kivasti kaikki tarpeellinen, mutta silti se on tarpeeksi pikkulaukku. Itse säilytän laukussani aina puhelimen laturin, korttikotelon, avaimet, huulipunan, rasvan, puuterin, joskus palan paperia ja kynän. Tämän yksilön bongasin Zalandon laajasta laukkuvalikoimasta. Heidän uuden laukkuopas sivuston kautta löytyy pikkulaukkuja, isoja laukkuja, pussukoita ja reppuja laidasta laitaan, sekä eri merkkejä löytyy hyvin. Sivulta saa myös paljon inspiraatiota ja hyviä vinkkejä laukkuihin. Itse olen löytänyt muutamia eri laukkuja kyseiseltä sivulta ja ne ovat päivittäisessä käytössäni. Näppärä sivusto siis!

Tämä laukku on klassisen kaunis, joten se sopii asuun kuin asuun, hyvin helppo yhdistää värikkäiden vaatteiden kanssa. Kotonani se toimii myös sisustuselementtinä, sillä säilytän sitä yhden vaatekaappini ovesta roikkuen, henkarista hameen päällä. Se tuo kivan lisän sisustukseen, sekä näin ollen löydän laukkuni aina, sillä pidän sitä samassa paikassa. Tässä on kyllä yksi tämän hetken luottolaukkuni! Onko teillä kenties myös tämä sama yksilö kotona? 🙂

TÄSSÄ linkki kyseiselle sivustolle, käy tsekkaan Zalandon vinkit!
SEURAA MYÖS
INSTAGRAM
FACEBOOK

Kaupallinen yhteistyö Zalandon kanssa.

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään kaikkia niitä asioita joista saat olla kiitollinen? Kysyn tätä teiltä siksi, koska ainakin itse joudun aina välillä muistuttamaan itseäni näistä seikoista. Nimittäin, usein me keskitymme siihen mitä meidän tulisi saavuttaa lisää tulevaisuudessa ja mitä asioita haluamme itsellemme, mutta pitää myös muistaa ne asiat joita olemme saaneet ja mitä meillä jo on. On todella hyvä asettaa pieniä ja isoja tavotteita omalle elämälle, unelmoida suuria asioita sekä mennä niitä kohti,  mutta joskus sitä keskittyy vain siihen tulevaan. Haluan sinun miettivän näitä asioita siksi, koska nämä asiat ovat meille monelle niin itsestäänselvyyksiä, että välillä sitä jopa unohtaa kuinka kiitollinen saa olla jo näissä olemassa olevista asioista, sekä muista pienistä/suurista jutuista.

Esimerkiksi:
Ilmainen koulutus, se ei ole kaikille mahdollista.
Katto pään päällä, saat asua talossa. Tätä ei kaikilla ole.
Läheiset. Ole kiitollinen siitä, että sinulla on ihmisiä jotka ovat sinun lähellä.
Työ. SAAT tehdä töitä.
Tuet. Saat hakea tukea opiskeluun, tai jos sinulla ei ole työtä, voit hakea tukea siihen. Miten hienoa se on, että meistä pidetään huolta kaikissa tilanteissa.
Omistat puhelimen, voit soittaa hädän tullessa sekä olla yhteyksissä muihin ihmisiin.
Vapaus. Saat tehdä mitä haluat, uskoa mihin haluat, sanoa oman mielipiteesi yleisesti ilman, että sinut viedään siitä tilille.
Olet yhtä arvokas, olitpa nainen tai mies.
Terveydenhuolto. Suomessa tämä on ihan huippuluokkaa, olen asunut muutamassa eri maassa ja ja voin sanoa, että kaikissa maissa se ei ole ihan sama juttu.
Vaatteet. Sinulla on varmasti kengät jalassa ja paita päällä.
Aurinko. Miten ihana asia että meille on luotu aurinko, kevät tulee ja kohta on taas lämmintä.
Nauru. Jokin asia saa sinut nauramaan, koet iloa.
Näet? Kuulet? Tunnet?
Osaat lukea, kirjoittaa.

Ja parasta, olet sinä, kukaan muu ei ole kuin sinä, SINÄ olet lahja, sinulla on tarkoitus, et ole täällä turhaan. USKO JA TIEDÄ SE. SINÄ, JUURI SINÄ OLET ARVOKAS! <3 


SEURAA MYÖS
INSTAGRAM
FACEBOOK

GINA TRICOT takki, jacket
ZARA mekko
TOMMY HILFIGER saappaat, boots
SIWA 3.95€ kukat. 😉

Kuvat ottanut Liisa Kivi, editointi minä.

Well hello! Nyt pistän taas pitkästä aikaa biisilistaa kehiin. Sitä on paljon pyydetty varsinkin mun Instagramin puolella, sillä tosi monessa Instastoryssa mulla on musiikkia taustalla. Rakastan musiikkia aivan hurjasti, jopa niin paljon, että mietin pitäiskö mun tehdä asiasta kokonainen postaus, siihen liittyy monia juttuja ja tunteita.

No joka tapauksessa, tässä on tälle sunnuntaille biisilista. Laitoin vanhoja ja uusia biisejä, sellaisia joita itse tykkään kuunnella päivisin. Ei tässä kaikkia toki ole, mutta muutamia idiksiä mitä voit laittaa listalle. 🙂

Rather Be –  (feat. Jess Glynne)
Modern Love – Coasts
Lifted Up (1985) –  Passion Pit, Michael Angelakos, Benny Blanco
Beautiful Girl – William Fitzsimmons
The Pheonix – Fall Out Boy
Outlines  (Radio Edit)  – Mike Mango, Dragonette
You Don’t Know Me – Jax Jones, Raye
Shape Of You REMIX – Ed Sheeran, Major Lazer
Aftertaste – Ellie Goulding
Outside – Ellie Goulding, Calvin Harris
Superpowers – SAARA
Echo – NONO

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK 

Well Hello, here’s some new and old song for this Sunday! 🙂

Rather Be –  (feat. Jess Glynne)
Modern Love – Coasts
Lifted Up (1985) –  Passion Pit, Michael Angelakos, Benny Blanco
Beautiful Girl – William Fitzsimmons
The Pheonix – Fall Out Boy
Outlines  (Radio Edit)  – Mike Mango, Dragonette
You Don’t Know Me – Jax Jones, Raye
Shape Of You REMIX – Ed Sheeran, Major Lazer
Aftertaste – Ellie Goulding
Outside – Ellie Goulding, Calvin Harris
Superpowers – SAARA
Echo – NONO

Muutama vinkki siihen, miten saat luotua työ/toimisto asustasi illanvietto lookin. Vinkki piilee  asusteissa, nimittäin korot tuovat heti lisää poweria, sekä tuo nahkakorsetti muokkaa asun astetta naisellisemmaksi. Itse noudatan tätä vinkkiä hyvin usein, näin säästyn asukriiseiltä kiireisinä päivinä.

Mistä saada nahkakorsetti? Vanhoista nahkahousuista. Itse leikkasin tämän yksilön nahkahousuista, Leikkaa vain lahkeet veks ja siinä se. Toki sen voi tehdä myös nahkahameesta. Korot noudattavat materiaalin puolesta samaa linjaa kuin mun lateksisaappaat, mutta korko on ohut ja toki tämä on nilkkuri malli.

Nyt pistän läppärin kiinni ja aloitan mun viikonlopun vieton. Ihanaa perjantaita! 🙂 <3

SEURAA MYÖS/FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Hello! Here’s this Friday’s look. So easy to cheer up that casual white shirt and black pants with leather corset and latex boots!

Have a lovely day! 🙂 <3

MANGO paita/ shirt
VERO MODA housut/ pants
ISE TUUNATTU korsetti/ corset made by me
NELLY.COM korot/ heels
H&M laukku/ bag

Kuvat ottanut Jonna Leppänen, editointi minä.
Photos taken by Jonna Leppänen, edited by me.

Ylipolven saappaat ovat jo tuttu juttu, joten päätin tilata nämä saapikkaat, ylettyvät nimittäin melkein nivusiin saakka. Kätevät saappaat sanon minä, ihoa ei näy lainkaan mekon alta, sekä näyttävät kivalta napakoiden housujen kanssa.

Tuo sateenvarjo muuten oli ihan nappivalinta tämän asun kanssa, ei aina sitä mustan väristä ja vakavaa sateenvarjoa. Saattaa olla, että alan käyttämään tuota yksilöä useamminkin, sillä pidän siitä, että asussa saa olla jotain pirteää, aivan kuten tuo pirtsakka laukku. Tosin rakastan pukeutua koko mustaan, ja usein, mutta aina saa olla jotain pientä spessua. Keväällä, kuten nyt, lisään aina värejä asukokonaisuuksiin sekä kokeilen uusia juttuja, pitäen aina oman tyylini vankasti.

No se siitä asusta, kuulemiin! 🙂


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Yesterdays look, don’t mind if it’s raining, at least I have my cool new mustache umbrella. 😀

TOMMY HILFIGER X GIGI takki/ jacket
COS paita/ shirt
MANGO farkut/ pants
NELLY.COM saappaat/ boots
MARJA KURKI laukku/ bag
SNO OF SWEDEN korvakorut/ earrings

Kuvat ottanut Jere Viinikainen, editointi minä.
Photos taken by Jere Viinikainen, edited by me.

Tämä mekko pistää itseni tekemän muutaman piruetin ja tanssimaan. Näin tämän mekon viime viikolla pr toimitolla kun astuin ovesta sisään, haukkasin henkeä ja totesin, “mun on pakko kuvata tämä!” Ja niin siinä myös kävi. Tämä yksilö on yksi kaunein “kermakakkumekko” jonka olen nähnyt. Nimesin sen kermakakuksi, mielestäni se on aika osuva nimi. Kuten olette varmasti huomanneet, erilaiset röyhelöt ovat tosi pop juttu nyt, niitä näkyy niin paidoissa, hameissa, mekoissa ja housuissa. Tässä siis yksi siihen trendiin liittyvä vaate. Mielestäni mekko on trendikäs sekä hyvin klassinen, tulee mieleen Haute Couture mekot.

Jos olisin menossa vieraaksi häihin, tämä sopisi siihen tilaisuuteen vallan mainiosti, ainakin itse näin ajattelen. Eli toisten kesähäitä odotellessa! 😉
SEURAA MYÖS/FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

This dress just makes me wanna dance! Its so modern and classy at the same time, also it reminds me a bit of Haute Couture dress, pure love I say! 

LINDEX mekko/ dress
MONTINI kaulakorut/ nekclace

Kuvat ottanut Mona Salminen , editointi minä.
Photos taken my Mona Salminen, edited by me.

Nyt on käynyt niin, että blogini on ehdolla Vuoden Tyylikkäimmäksi blogiksi Inspiration Blog Awardseissa 2017. Miten hurjan otettu olo minulla on siitä, että työni on noteerattu ja blogini on päässyt tähän kilpailuun ja kategoriaan. Kiitos!

Tässä on kuvaus siitä, mitä Vuoden Tyylikkäin blogi pitää sisällää:

VUODEN TYYLIKKÄIN
Ketä seuraat kun haluat inspiraatiota vaatekaappiin, päivän meikkiin tai vaikka olohuoneen sisustukseen? Vuoden tyylikkäin -kategoriaan etsitään ehdolle tyylitaitureita ja trendsettereitä, jotka tarjoilevat raikkaita ideoita aina rohkeista ratkaisuista klassisiin valintoihin.

Jos koet blogini olevan näiden sanojen mukainen, voi äänestää blogiani hyvin helposti. TÄSTÄ linkistä tai jos se ei jostain syystä toimi, tässä tarkka osoite: http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/ klikkaat vain ÄÄNESTÄ ja olet antanut minulle äänesi. Äänestys käynnistyy tänään maanantaina 20.3. klo ja jatkuu aina 12.4. saakka.

Kiitoksia jos äänestät minua, tämä on itselleni oikeasti aika jännittävä ja iso juttu. 🙂 Kiitos <3
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

WOW! My blog is nominated as the Most Stylish Blog of the year 2017. How cool is that?! Why I think it’s so cool, and I feel so honored about this nomination is, because my job has been noticed and that category is really the one I want to be wit my blog! 

If you feel my blog is inspiring and I have a fresh touch with my outfits, and still I’m having that classy vibe always, then you can vote for my blog! It’s very easy and simple to do. Just go to THIS link, and click my photo, the part where reads ÄÄNESTÄ. When you click it, you have voted my blog. 🙂 

Thank you if you will vote for my blog, this is so exciting and big thing to me. 🙂 Thank you. <3 

COS takki/ jacket
TOMMY HILFIGER neule/ pullover
GINA TRICOT farkut/ jeans
NELLY.COM korot/ heels

Kuvat ottanut Mona Salminen, editointi minä.
Photos taken by Mona Salminen, edited by me.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä