Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tänään ei sujunut pyykinpesu ihan mallikkaasti, kun kylpyhuoneeni lattia oli kirjaimellisesti täyttynyt kokonaan vedestä. Pyykinpesukoneessani on vesijohto joka täytyy erikseen laittaa joko kylpyammeeseeni tai suoraan lattiakaivoon, jotta vesi pääsee ulos sitä kautta koneesta. Laitan johdon aina kylpyammeeseeni ja johdon ympärillä on erillinen ”tukisysteemi” jotta johto ei tipahda pois ammeesta. Tänään johto oli kuitenkin tippunut ammeesta ulos, ja kylppärin lattia oli täynnä vettä.

Istuin juuri tässä samassa paikkaa kuten nytkin, työpöytäni ääressä, ja voi pojat minkä säikähdyksen koin, kun lähdin käymään makuuhuoneessani. Kylppärin ovi oli auki, ja huomasin veden tulleen myös eteisen käytävälle asti. Suljin oven ja jep, koko tuo eteisen käytäväosa oli myös vedessä. Säikähdin aika toden teolla, sillä en aluksi huomannut vesijohdon tippuneen ulos ammeesta. No ei muu auttanut, kuin nostaa johto äkkiä ammeeseen ja alkaa kuivata tuota lammikkoa. Eilen pestyt muutamat pyyhkeet siihen meni, ja aika monta rullaa talouspaperia.

Nyt pyykkikone hurisee jälleen ja vesijohto on köytetty aika tehokkaasti, jotta sama virhe ei enää toistuisi! 😀 Tällainen aamupäivä täällä, erittäin mukavaa perjantaita kaikille!

 

This morning I did some laundry, and started working with with my laptop at home. Well, everything went okay until I went to to my bedroom. I have a small hallway which leads to my bedroom from my kitchen and livingroom. In the middle I have my bathroom and my washingmachine. From my washingmachine I have to take one water pipe, and put it to my bathtub, so the water gets out from the machine. I have always done it that way, but today the water pipe had came out from my bathtub, so the whole bathroom floor was full of water. Water had came also to the hallway, so you can imagine that there was pretty much of water on the floor. I felt like my heart jumped to my throat, because first I did not notice that the water pipe had came out from the bathtub. Well, then I just had to start cleaning the floor and I got rest of the laundry done. That kind of a morning I had today! 😀

Here is just some random photos! Have a lovely friday! 🙂

 

 

Olen aika kova tyttö juomaan vettä ja kivennäisvettä päivän mittaan, toki ei liikaa saa juoda, sekään ei ole terveellistä, mutta nyt on normi kivennäisvesi saanut haastajan! Kiinnostukseni heräsi Vitamin Well– juomia kohtaan, kun minuun otettiin yhteyttä liittyen vitamiinijuomien testailuun. Otin selvää mistä näissä vitamiinivirvokkeissa on tarkalleen ottaen kyse, ja halusin nähdä/maistaa nämä virvokkeet itse. Olin yllättynyt, kuinka paljon nämä pullot sisältävät keholle hyviä ainesosia.

DEFENCE: C- ja B12- vitamiineja ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. CARE: biotiinia, joka edistää hiusten, limakalvojen sekä ihon pysymistä normaaleina. ANTIOXIDANT: C- ja E- vitamiinia, sekä mineraaleista seleeniä, mangaania, kuparia ja sinkkiä, jotka edistävät solujen suojaamista hapettumisvaurioilta. Ja lista jatkuu vaan eri virvokkeista ja niiden terveysvaikutuksista. Yllätyin hyvin positiivisesti näistä hiilihapottomista juomista, joissa ei ole keinotekoisia makeutusaineita.

Itse voin suositella näitä juomia lämpimästi oman testaamiseni perusteella. Nykyään otan yhden Vitamin Well – pullon mukaan laukkuuni joko sellaisenaan, tai sekoitan puolet kivennäisvettä ja puolet kyseistä vitamiinijuomaa. Hurjan hyvä vaihtoehto sokerilimuille ja mehuille! 🙂 

 

*Vitamin Well- juomat 

GINATRICOT takki

Kuvat ottanut Matias Jalmari, editointi minä.

*Blogin kautta saatu.  

Saattaa olla, että kesäni paras löytö on tässä, nimittäin nahkapintainen lappuhaalari on kyseessä. Taidankin viettää tässä yksilössä loppukesän ja tulevan syksyn. Noh ei sentään, mutta tämä tulee olemaan kovassa käytössä, se on varma!

Tämä päivä on mennyt ihan iltaan asti erinäisiä työjuttuja hoitaessa, ja nyt sitten hilpasen takaisin keskustaan, ja vietän loppuillan ystävien kanssa. Ja se on myös varma juttu, että mukavuuskengät tulee olemaan jaloissani tämän illan! Sen verran on jalat hellänä matkan/ tämän päivän kävelymäärästä.

Mukavaa iltaa! 🙂 

 

 

MOHITO lappuhaalari
GINA TRICOT paita
ALDO sandaalit
SKAGEN kello
PÖLLÖT aurinkolasit

Kuvat ottanut Julia, editointi minä

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Noniin! Nyt on miniloma loppunut ja postaustahti jatkuu taas ihan normaaliin tapaan. Tallinnassa päivät meni pitkälti kävellessä, sekä kauppakeskuksia kierrellessä, joten kuvia ei tullut näpsitty kovinkaan montaa. Jalat tosin sai aika moista kyytiä, ja tulin siihen tulokseen, että lomalle lähtiessä otan lenkkarit aina mukaan. Ei tule yhtä kipeäksi jalat, kuin sandaalit jalassa kävellessä.

Nyt me istutaan Julian kanssa keskustassa, ja lähdetään taas kuvaamaan näille hoodeille. Kuullan siis pian!

 

 

Back in Finland! Here are photos from Estonia, now we will go with Julia to take some outfitphotos! Talk to you soon! 🙂 

Tere Tallinast! Täällä on yhtä surkea ilma kuin Helsingissä, mutta maisemat ovat toki vähän erilaiset. Tultiin perheen kesken juuri äsken Tallinnaan aika ekstempore reissulle, ja täällä vierähtääkin sitten muutama päivä.

Trendivinkkinä postauksessa on tuo hopeanvärinen mekko, sillä tulevana syksynä on muodissa kaikki jalometallin sävyt. Pistäkääpä se vinkki korvan taakse.

Nyt puolestaan lähdetään keskustaan tästä, nappaan muutaman palan Tobleronea mukaan (yksi mun suuri herkku, jota en kuitenkaan lähes tulkoon ikinä syö) ja toivottavasti aurinko paistaisi täällä, sekä myös siellä teilläkin!

Leppoisaa sunnuntaita! <3

Hello from Estonia! We came here today with my family, we decided to make an extempore trip to here! For the next few days we will stay here, and I really hope the sun will start to shine during these days. Here is such a bad weather!

Now we will leave from the hotel, I will take few pieces of Toblerone with me (one of my favorite chocolate, still I don’t eat it almost ever. hah) and hope to write to you soon! Have a nice sunday! <3

MONKI mekko/ dress
MANGO vyö/ belt
ZARA korot/ heels
OODJI laukku/ bag
SKAGEN koru / bracelet

Kuvat ottanut Julia, editointi minä
Photos taken Julia, edited by me

 

Minne se viikko taas hurahti? Tänään on jo taas perjantai! Aika lentää suorastaan siivillä tänä kesänä. Etenkin, kun viettää näiden ( + monien muiden) ystävien kanssa päivän. Hassua tässä on se, että kaikki me “stadin böönat” ollaan muutettu Kokkolasta tänne Helsinkiin, joten ihan alkuperäisiä stadilaisia ei ole tuossa porukassa kukaan. Meitä asuukin täällä jo aika moni meidän ystäväporukasta! Asutaan myös hyvin lähellä toisiamme, joten näiden naisten luo pääsee pyrähtään hyvinkin nopeasti kahville. Tässä muutama kuva tältä viikolta.

Mukavaa perjantaita kaikki!! <3

 

 

 

Here are some photos from this week, I must say, these ( + many other dear friends) are such a blessing to me! <3

Have a lovely friday everyone! <3 

BIKBOK takki/ coat 
COS paita/ shirt
ZARA shortsit/ shorts
ZARA kengät/ shoes
PÖLLÖT aurinkolasit/ sunnies

*postaus sisältää mainoslinkin

Sydämeni hakkasi kuin tuhatta ja sataa, kun avasin Cosmopolitan- lehden aamupäivällä Cosmon toimituksessa. Tänään kauppoihin tullut elokuun Cosmo on täynnä inspiroiva juttuja luettavaksi, ja olenkin selannut kyseistä lehteä moneen otteeseen läpi. Luen Cosmon aina monta kertaa kannesta kanteen, ja seuraan tiukasti varsinkin lehden muotijuttuja. Mikä sai sydämeni sitten hakkaamaan niin kovasti, ja jännityksen nousemaan pintaan? Olin viime kuussa kuvauksissa Cosmon studiolla, ja kuvat otettiin juuri tähän elokuun lehteen. Kuvausten teemana oli sporttilookit, sekä vinkkejä siihen, miten sporttikuteet voi yhdistää myös arkipukeutumiseen.

Stailaaja oli valinnut hyvin mielenkiintoiset ja trendikkäät asukokonaisuudet, joista ei sähäkkyyttä ja särmää puutu! Kuvissa oli myös teemana ”kovis ilme” täydentämään särmikkäitä asuja.

Kävin aamupäivällä hoitamassa työasioita toimituksessa, enkä ollut yhtään muistanut, että lehti on tullut tänään ulos. Oli se aika jännittävää, kun en tiennyt mitä kuvia on lehteen valittu. Siksi mua kai jännitti niin kovasti.

Sitten asiasta viidenteen, sillä eilen mun läppärin laturi sanoi itsensä irti aika haisevin seurauksin. Jep, haiseva on oikea sana, sillä johto oli kärähtänyt ja sen ympärillä oleva muovi, sekä rauta/ metalli ( ? ) osat olivat palaneet aika pahasti. Kummastelin mikäs ihme täällä lemuaa niin palaneelle, kunnes huomasin tulikuuman laturinjohdon, sekä palaneet osat olivat mustuneet oikein kunnolla. Aamulla sitten tyydyin kohtalooni ja menin ostamaan uuden laturin. On muuten kauniin valkoinen laturi, aikaisempi oli yhtä harmaa kuin asfaltti. xD

 

 

 

Last month I had a photoshoot for Cosmopolitan, and here are some photos from that day. The photos what the photographer took came to Cosmopolitan magazine, and the new magazine is out now! 🙂 My heart was bumping like crazy, when I got the magazine today! 

Tänään päivällä sain nauraa itselleni ihan kunnolla, kun kyykein alas vähän väliä, peläten kohti lentäviä lokkeja Helsingin keskustassa. Ai että mä suorastaan kammoksun niitä otuksia, en sitten yhtään tykkää linnuista. Varoituksen sanana kaikille Helsinkiin matkaaville, älkää ihmeessä syökö eväitä Tuomiokirkon portailla, Esplanadilla taikka Kampin lähettyvillä. Nälkäisiä lokkeja suorastaan sataa taivaan täydeltä, eikä niitä pelota sitten yhtään tulla viereesi varastaan omat evääsi. Oikeastaan niitä on keskustassa melkein kaikkialla, eikä edes kahviloiden terassit ole suojaisia paikkoja olla. Näin olen itse kokenut, ja pienimuotoinen viha niitä otuksiaa kohtaan on noussut. Samalla mua naurattaa oma lintufobia, sillä olen ihan naurettavan säikky linnuille. Minkäs sille voi.: D

Illan tullen oltiin Outin kanssa kuin kaksi turistia, kun käveltiin kamerat kädessä näpsimässä kuvia ihan intopiukeena  lähestulkoon kaikista vastaantulevista rakennuksista. Päädyttiin kuvaamaan kauniiseen sisäpihaan muutamat kuvat, ja tuosta paikasta mulle tuli mieleen ihan kuin olisi ollut Pariisissa. Helsinki osaa sitten yllättää mut aina uudestaan ja uudestaan, vaikka olen asunutkin täällä jo hiukan pidemmän aikaa. Vaikka lokkeja sataakin täällä vähän väliä taivaan täydeltä, on Helsinki silti mukava kesäkaupunki. 🙂 

 

Today we felt like tourist with Outi, because we took photos almost of everything what came us by, and we had our camera’ s on our hands for the whole evening. Also it felt like were were in Paris, because all of the beautifull buildings we saw, and the atmosphere in the photos reminds me of Paris. Well, this time we spent the day in Helsinki, maybe soon in Paris! I hope! 

PONKE’S hattu/ hat
COS paita/ shirt
ZARA shortsit/ shorts
ZARA kengät/ shoes
LUMI laukku/ bag
SKAGEN kello/ watch 

Kuvat ottanut Outi ja minä, editointi minä
Photos taken Outi and me, editing by me

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Tilaa Elle

Seuraa Elleä