Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tässä on omasta mielestäni tehokas kauneusvinkki, joka auttaa arkea, sekä helpottaa juhlalaittautumista. Tämä vinkki on nimittäin kynsien geelilaukkaus, jonka kävin laitattamassa itselleni viime perjantaina. Kävin Blue Lagoonin päivätapahtumassa saamassa tietoa geelilaukkauksesta, ja innostuin kokeilemaan lakkausta omiin kynsiini. Lakkauksen tekoon meni vain puolituntia, ja tulos on siisti ja huoliteltu. Väri pysyy kynsissä n. 2- 3 viikkoa, joka helpottaa arkea oikein kivasti, kun kynnet ovat tuon ajan kauniissa kunnossa.

Aikaisemmin en ole kokeillut geelilakkausta, enkä muista käyneeni edes manikyyrissä. Veikkaan, että jatkossakin käyn huollattamassa kynteni geelilakkauksen merkeissä, sillä olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen.

Tsemppiä keskiviikkoon, harmaasta säästä huolimatta! 🙂 

Here is a an effective beauty tip, what will help everyday life, and it’s a nice bonus, when you are doing your party makeup. It’s called gel nail polish. Last week, I took to myself gel nail polish to my nails and I’m very pleased with the results. It’s an easy way to get beautiful nails in just 30 minutes. 

I wish you all a nice Wednesday! 🙂 

Lauantaina menimme ystävieni kanssa Indiedays Blog Awards iltatapahtumaan, joka oli jälleen kerran kiva kokemus. Ilta oli oikein onnistunut, ja oli mukava nähdä monia bloggaajia illan aikana tuolla tapahtumassa. Tällä kertaa blogini ei napannut palkintoa, mutta kiitoksia suuresti kaikille jotka kävitte äänestämässä blogiani! Onnea myös kaikille voittajille! <3 Tässä muutamia kuvia kyseisestä illasta. 🙂

 

On saturday we went to the Indiedays Blog Awards evening event with my friends, wich was once again a nice experience. The evening was very succesful, and it was nice to see many bloggers during the evening. This time my blog did not get an award, but thank you very much to everyone who voted my blog! Congratulations to all the winners! <3 Here’s some photos of our saturday night! 🙂 

Muistattekos te gladiaattorisandaalit muutamien vuosien takaa? Itse omistin gladiaattoreita (näin kutsun niitä sandaaleita) muutaman parin ollessani 16 vuotta. Tänä keväänä gladiaattorisandaaleita on näkynyt lehtien mainoksissa, sekä kaupoissa moneen otteeseen, ja niiden innoittamana päätin laittaa sandaalit testiin. Olen myynyt omat sandaalini pois, mutta sain testata siskoni massiivisia gladiaattoreita, ja aika kivat ne mielestäni onkin! Vaati kyllä hiukan totuttelua, että oppii liikkumaan noin näyttävissä sandaaleissa kaupungilla. Tykästyin näihin kuitenkin sen verran, että jotain tämän tyylisiä sandaaleita voisin ostaa itselleni kesäkengiksi. Joko teiltä löytyy gladiaattorit kenkähyllyltä?

 Pian tulossa kuvia myös eilisestä Indiedays Blog Awardsista! 

HM MEN paita / shirt 

ZARA shortsit / shorts

SPIRIT kengät/ shoes 

Kuvat ottanut Julia, edoitointi minä 

Korkokenkäkokoelmastani on pyydetty postausta, ja päätinkin tehdä videon kuvien sijaan. Korkkareita on kertynyt ihan mukavasti kaappiin, ja aina välillä on kiva ottaa ne sieltä käyttöön. Tässäpä siis lyhyt video, ja nyt lähden perjantaikukkien ostoon! 🙂 

Kivaa iltaa kaikille! 🙂 <3

 

 

I have been asked to present my high heel collection, so I made this short video of the heels I own. Now I’m off to get my friday flowers from the store. Have a nice evening! 🙂 <3 

Tänään tahdon tuoda teille muutamia ajatuksia niistä asioista, joita minulla on pyörinyt mielessäni viimepäivien aikana.

Bloggaamisesta tahdon sanoa sen, että olen tehnyt tietoisen valinnan blogini aiheista, sekä siitä, mitä tahdon tuoda julki omasta elämästäni. Kirjoitan muoti ja lifestyle- blogia, eli keskityn kuvissa ja teksteissä näihin asioihin. Muodista kerron siksi, koska se on intohimoni ja tulevaisuudessa tahdon työskennellä muodin parissa. Lifestyle on laaja käsite ja tuon sitä esille jokapäiväisen arkeni kautta. Rakastan valokuvaamista, ja julkaisen valokuviani arkisista asioista sekä erilaisista tapahtumista arkeni keskellä. Asukuvat ottaa kuvaajani, mutta muokkaan kuvat aina kokonaan itse (värit, kontrastit, valotukset), jolloin saan toteuttaa omaa visuaalisuuttani kuvien välityksellä.

Elämä on koulinut minua ihan samalla lailla kuin ketä tahansa. Olen saanut osakseni väärin kohtelua, käynyt läpi vaikeita elämän vaiheita, herännyt päiviin itku kurkussa, sekä nukahtanut silmät kyynelissä vasta aamuyöstä. Tällaista voi tapahtua ihan jokaiselle jossain vaiheessa elämää. Olen oppinut, että oma asenne näissä tilanteissa vaikuttaa pitkälti siihen, miten vaikeista asioista selviää. Vaikeiden asioiden keskellä oivalsin positiivisen asenteen vaikuttavan suuresti omaan elämänlaatuuni. Ajattelen hyvin positiivisesti, mutta en turhan sinisilmäisesti. Kirjoitan blogissani positiiviseen sävyyn päivän tapahtumista, ja tahdon välittää lukijoille palan positiivisuutta jokaisessa postauksessani. Blogini yläkulmassa olevassa tekstissä on lause: ”paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa.” Ajattelen asioita positiivisuuden kautta, ja tämä heijastuu myös tekstissä ja kuvissa. Tarkoitukseni ei ole saada elämääni kuulostamaan täydelliseltä tai jotenkin hienolta arjelta. Kirjoitan kahvitteluista ystävieni kanssa, koska muun muassa ne tekevät minut onnelliseksi, ja siksi että nämä asiat kuuluvat perusarkeeni.

Joissain vaiheessa elämääni saatan kertoa enemmän omista ajatuksistani, sekä ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, mutta nyt keskityn kirjoittamaan arjestani ja muodista. Meitä ihmisiä on moneen junaan, ja jokainen saa myös itse päättää, mistä ajatuksista ja aiheista haluaa kirjoittaa julkisesti muille. 🙂

Nyt katsaus eiliseen päivään. Minua on pyydetty kertomaan tarkemmin millainen on tavanomainen päiväni. Tässä eilisen ja tämän päivän tapahtumat.

KE 22.4

07.00 Herätyskello soi, kuppi kahvia ja lähtö Gina Tricotin Exclusive collection malliston aamutapahtumaan.

 8:30 Gina Tricot Exclusive collection -tapahtuma.

 

10:00 Kahvittelua Natalian kanssa keskustassa. Otimme myös muutamia asukuvia.

12.15 Nopea käynti kotona, koska työt kutsuivat: meileihin vastaamista, blogitekstin kirjoittamista ja kuvien läpiselausta.

 

14.10 Lähtö siskoni luo. Hän oli koiranvahtina naapurin karvaturrille. Otin läppärin mukaan, ja hioin valmiiksi tämän päivän postauksen kuvia.

 

16:15 Pääsin kotiin, avasin läppärin, ja vietin sen parissa loppuillan. Eilen en mennyt salille, mutta yleensä treenaan juuri iltaisin.

01:00 Blogihommat tehty ja suihkun kautta nukkumaan.

TO 23.4

07.00 Herätyskello soi, ja päivä alkoi kauppareissulla (maitoa kahviin). Nopea lähtö Marsaanan lehdistöpäivään katsastamaan tulevan talven muotiluomuksia.

 

12:15 Kuvaajani Julia odotti jo portaikossa, kun pääsin kotiin. Teimme ruokaa ja kävimme läpi päivän kuvaukset.

15:00 Korkokenkäkokoelma -videon kuvaukset.

17:00 Kuvausten jälkeen avasin läppärin ja tässä nyt olen. Teen huomisen postauksen valmiiksi ja lähden tuulettumaan juoksulenkille. Juoksun avulla saan aivot narikkaan ja voin keskittyä vain siihen hetkeen.

Tässä tulee eilen lupaamani haastattelu Sara Maria Forsbergista, joka käyttää nykyään taiteilijanimeä Saara.

Mikä on ollut parasta singlen ja levyn teossa?

Parasta on ollut se, että levy-yhtiö on innostunut tästä kappaleesta.

En kirjoittanut itse tätä biisiä, mutta sen äänitys ja seuraaminen, miten se biisi on kehittynyt julkaisupäivään asti, on ollut siisteintä.

Levyn teossa parasta puolestaan on biisien kirjoittaminen. Se onkin hienoa tässä koko jutussa, kun saa tehdä omia sanoituksia. Olen hyvin luova persoona, ja on myös hienoa kun saan itse luoda musiikkia.

Milloin koko levy tulee julki?

Levy tulee julki joko tulevana syksynä tai talvena, riippuen siitä miten EP menestyy. Olen hyvin innoissani koko levystä, sillä olen kirjoittanut siihen itse musiikkia.

Mikä on tulevan levysi tyylisuunta?

Tällä hetkellä teemme urbaania poppia, mikä onkin haastava, mutta samalla helppo genre; Popista on helppo tykätä, mutta hyvää poppia on hankala tehdä.

Tahdotko tehdä jotain muuta tyylilajia jatkossa?

Tykkään tästä mitä nyt tehdään, koska siinä on oikeanlainen energiataso. Yks mun unelma on, että jossain vaiheessa vois tehdä jonku random indie pop -albumin, koska kuuntelen myös paljon indietä.

Mitä haluat välittää kuulijoille biisiesi kautta?

Kirjoitan tosi paljon biisejä itse, ja oonkin tosi kiitollinen siitä, että EP:lle ja albumille tulee myös sanoittamaani musiikkia. Kirjoittamillani lauluilla haluan välittää aitoutta ja luoda mahdollisuuden kaiken ikäisille samaistua teksteihin. Ensimmäinen sinkkuhan on tosi yksinkertainen, mutta haluan kirjoittaa vähän syvemmistäkin tunteista. En halua olla kuitenkaan liian syvällinen, mutten pelkästään mikään ”supersimppeli”, jolta tulee pelkästään pilipalimusiikkia. Mulla on oikeesti myös kerrottavaa.

Kuinka moneen maahan tämä single menee levitykseen/myyntiin?

Ihan maailmanlaajuisesti. Käytännössä kaikkiin Universalin toimistoihin, eli noin 80 maahan. Hih, eli aika levotonta aikaa tulee olemaan! Single on nyt kuitenkin saatavissa Spotify:ssa ja sitä aloitetaan promoamaan Jenkeissä kesällä. 

Näytellessäsi elokuvaroolissa, opitko jotakin merkittävää, jota olet voinut hyödyntää levyn teossa?

Joo, ehdottomasti! Musiikkia kirjoittaessa saattaisi helposti muuttua snobiksi ja jopa ajatella, ettei sillä ole mitään väliä, jos joku biisi ei levylle päädykään. Elokuvia tehtäessä täytyy kuitenkin ottaa huomioon kaikki 200 ihmistä kuvauspaikoilla. Silloin ei voi olla ”mitä väliä” –asenteella, vaan on otettava heidät kaikki huomioon ja oltava hyvä kollega. Olen myös oppinut selkärankaa ja vilpitöntä työntekoa. 

Mikä oli viimeisen vuoden kohokohta?

Levytyssopimuksen allekirjoituspäivä on jäänyt parhaiten mieleen. Silloin oli kyllä sellaiset tärinät päällä, ettei ole ikinä aikaisemmin ollut. Se oli niin sinetöivä hetki, ja tajusin, että nyt ollaan oikeasti tekemässä musiikkia. Kaikki lähti siitä Youtube –videosta, ja nyt siitä tuli jotain näin konkreettista! Silloin levytyssopimusta kirjoittaessa oli aivan mahtava fiilis, ja se tulee olemaan varmaan aina yksi elämäni kohokohdista.

Miten kulunut vuosi on muokannut sinua?

Jouduin kasvamaan aika nopeasti, koska asuin kotona 19-vuotiaaksi asti, mutta sen jälkeen en muuttanut tavanomaisesti toiseen kaupunkiin, vaan ihan toiselle puolelle maapalloa. Silloin joutui ottaa heti kaikki ohjat käsiinsä ja piti hoitaa itse auton vakuutukset, asunnon vuokraus ja muut kustannuksiin vaikuttavat asiat. Eli kaikki ne, mitä olen lapsuudesta asti pelännyt (naurahtaa). Siinä piti oikeasti aikuistua pikaisesti, mikä on ottanut aika paljon, mutta kasvattanut hirveästi ja muuttanut myös ihmisenä. 

Viisi salamakysymystä: 

Kahvi vai kaakao? – Kaakao

Suklaa vai jätski ?- Jätski

Iltauninen vai aamu-uninen? – Iltauninen, Olen niin iltauninen, herään kello 7.00 viikonloppuisinkin!

Lippis vai pipo? -Ai että, tuo on paha.. Ehkä pipo kumminkin.

Ensimmäinen julkkisihastuksesi ? – No tämä perus, Leonardo Di Caprio, mutta ei enää!

Muistan kun oltiin alakouluikäisinä Saran kanssa samalla lastenleirillä, ja päivän päätteeksi iltanuotiolla oli erinäisiä kilpailuja. Sara valittiin näistä yhteen, jossa tehtävänä oli tehdä ”uskottavin nauru”-esitys. Hyviä kilpailijoita oli kaikki, mutta kun Saran vuoro tuli, alkoi semmoiset huutonaurut Saran suusta mikä sai kaikki leiriläiset nauramaan vedet silmissä. Luonnollisesti Sara voitti kilpailun.

Sara siis on aina ollut tosi hyvä näyttelijä ja hänen huumori- ja tilannetaju on mitä mahtavin! Sara on myös aina ollut ”se laulaja tyttö” ja ihailen Saran ääntä suuresti.

Tämmöinen pikku stoori. 🙂 

Kuuntele Saaran uusi Ur Cool -biisi täältä!

 

What have you liked the most while making the single and album?

It has been great to see the whole record company get enthusiastic with my song. I didn´t write it myself, but recording it, and to be able to see how the song has developed during the time until it was published has been the most amazing thing.

Writing the lyrics by myself has been just fantastic! I am very creative person and it is awesome to create music by myself.

When will the album be released?
Possibly during the coming autumn or winter. It all depends on the success of the EP. I am very excited of the album since I have personally written some of the lyrics.

What is the genre of the album?
Currently we are making urban pop music which is challenging, but at the same time easy genre; It is easy to like pop music, but it is not easy to make high quality pop.

Would you like to try any other genre in the future?
I like the music we are now doing, because it has the right type of energy. One of my dreams is to release a random indie pop –album since I listen quite a bit to indie, too. 

What would you like to convey to the listeners through your music?
I write a lot of lyrics myself and I am very thankful that some of my songs will be on the EP and the album. I would like to create a possibility for my listeners to relate to my music. My first single is very easy going, but I would like to sing about some deep feelings too. Having said that I don´t want to be too deep nor a “super simple” artist. I really have some thoughts on my mind that I would like to share through music.

In how many countries your new single will be released?
Around the globe! This basically means that it will be released in all of the Universal´s Offices, which means about 80 countries. Haha! I´ts going to be quite a fuzz! The single is currently available on Spotify and it will be promoted more during the summer, even though it is available all ready.

Have you learned something significant, while you acted in a movie that you have been able to use, when making your album?
Definitely yes! While writing your music, it would be so easy to become a snob and even think that it is not that big deal if some of your lyrics will not be released. But when acting in a movie you have to consider all of those 200 people who work at the scenes. There is no room for “I can´t care less”-attitude. You have to be nice co-worker to all of them.

What has been the highlight of the past year?
I have to say the day when I signed contract. I have never got such vibes before, since that was when I realized I am going to make music for real. It all started from the one Youtube-video and now it became so real!

How has the past year changed you?
Well, I had to grow up very fast, because I lived with my parents until I was 19, and then I moved overseas! I just had to take control over the situation and deal with car insurances, rental of apartment and costs. Basically all the things I have been afraid of my whole life! haha!

 Five snap questions:

 Coffee or hot chocolate? Hot ChocolateChocolate or ice cream? Ice cream

 Sleeping in the evening or in the morning? In the evening, totally! I wake up at 7 am even during the weekends!

 Cap or hat? Oh, that´s hard one.. maybe hat.

 Your first celeb crush? Well.. This is very basic: Leonardo DiCaprio (but not anymore!)

HELOU! Tiistai hurahti aamupäivän työskentelyistä kahvilasta Sanomatalolle kuvaus juttuja tekemään. Tänään en itse ollu kameran edessä, vaan sain toimia kuvaajana seuraten upean Sara Maria Forsbergin päivää. Huippu hauska päivä olikin! Sara, eli artistinimeltään SAARA oli kerennyt viettää koko aamupäivän eri haastatteluissa käyden monessa paikassa mutta silti riitti positiivista energiaa koko päiväksi, sekä hymyssä suin Saara veti tämänkin päivän purkkiin! 

Sanomatalolla Saaran mukana olin radio Aallon, Suomipopin ja Loopin haastiksissa. Oli vaikka minkälaista tilannetta ja haastis juttuja keksitty Saaralle. Tosi jännää oli päästä seuraan näitä touhuja ja näpsiä kuvia tiuhaan tahtiin. Sain myös oman haastattelu ajan! 

Saara on ihan uskommaton lahjakas laulaja! Tän olen saanut huomata jo pienestä pitäen, kun ollaan tunnettu ihan lapsista asti ja perheemme on hyviä ystäviä keskenään. Saaran äänessä vain on sitä joitan, todella vahva ja kaunis ääni. Saaran uunituore single on julkaistu tänään, nimeltään Ur Cool. Mä popitinkin sitä volat kaakossa tämän aamun ennen haastista! Kerron huomenna sitten lisää Saarasta ja joitain kivoja muistoja ihan lapsuudesta asti. 🙂 Nyt alan pistään haastattelua kasaan minkä pääsette lukemaan huomenna! 

Todella kivan päivän sain viettää tänään ja suuret kiitokset Saaralle ja Universal Music Finlandille! 🙂 

Huomiseen siis! 🙂 

 

HELLO! Tuesday was quite amazing and fun day I must say! After my workin at the coffee shop I went to see this awesome singer and a lovely lady Sara Maria Forsberg, now known as SAARA. This time I got to be the photographer! It was so much fun! Saara had three different radio interviews where I got to be part also, but before that she had have many interviews before I came to see her. For the whole day Saara had a big beautiful smile on her face and she gave all the time positive energy where ever she went, and gave a interview. I got to do also my own iterview! 

Saara is an amazing singer! I just adore her voice! Very strong and beautiful sound. I have got to hear her voice many times, since we have known each other from our childhood, and our families are good friends together. Saara’s first single has come up today on Spotify! It’s called Ur Cool. Have you heard it? I have listen it the whole morning! Such a great song!! 

Now I start to get the interview together and it will be tommorow here on the blog! I had such a great day today and I want to thank Saara and Universal Music Finland!! Thank you ! 🙂 

Maanantaina oli hiukan erilaiset kuvaukset tiedossa, kun menin Cosmon uudelle toimistolle kuvattavaksi Beauty Lab kuvauksiin. Instagramista @minnasomero saattoikin jo huomatan mun sneek peak kuvan.Tehtiin kiva meikkivideo joka on täynnä vinkkejä ja hyvää nippelitietoa meikkauksesta. Hyviä neuvoja kestävän meikin tekoon. 🙂 Beauty Lab video tuleekin perjantaina MyCosmoon! 🙂 

Tiistai taas intoa täynnä ja pitkästä aikaa oonkin kahvilassa hommia tekemässä. Tätä on ollutkin hiukan ikävä! Nyt taas hommat jatkuu ja kuullan pian! Mukavaa tiistaita! 🙂 

On monday I had a bit different kind of a photoshoot day. I went to Cosmopolitans new office/studio to a BeautyLab videoshooting. It was such a fun day and I got many tips about makeup again. 🙂 The video will be here at MyCosmo on friday! 🙂 

 

Now I’m working in a nice coffee shop and drinking some latte. Must say I have missed this kind of working. 🙂 Talk to you soon, have a lovely tuesday! 🙂 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä