Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Heissan! Mites teidän viikonloppu on sujunut? Itse olen saanut pitää täysin vapaan viikonlopun, ja olen viettänyt sen pitkälti olovaatteissa kotosalla.

Perjantaina sain ystäväni luokseni ja pidimme rennon tyttöjen illan poppareita syöden. Lauantaina vietin koko päivän kotona. Siivosin kaikkia turhia juttuja pois, samalla rikoin vahingossa pienen lasisen sisustus ananaksen, käyvin ostamassa liimaa, korjasin vaasin, ja siivosin lisää. Illalla vietimme ystäväni synttäreitä, ja tänään olen ollut taas koko päivän kotosalla, lukenut kirjaa ja siemaillut kahvia moneen otteeseen. Nyt ajattelin lähteä käymään kävelyllä, pieni happi hyppely tekee aina terää.

Näihin kuviin ja tunnelmiin! Ihanaa sunnuntaita! <3


SEURA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

“Maybe I wasn’t made for winter. I want my flip flops.”
“There is always that one summer that changes you.”
“Palm trees, ocean breeze, salty air, sun kissed hair, endless summer take me there.”
“If it requires a bikini, my answer is yes.”
” Find me under the palm trees, baby”SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Olen jo pidemmän aikaa halunnut kaksiosainen takin, yläosa turkkia, alaosa kangasta. No sellaista en ole vielä löytänyt, joten päätin tuunata sellaisen itse. Tavallaan en tuunnannut mitään, sillä lisäsin kaksi takkia päällekkäin. Ainakaan lämpöä tästä asusta ei puuttunut, tuo takkiyhdistelmä päätyi hyvinkin lämpimäksi takiksi.

Toinen turkki mitä käytän takkien päällä on pitkä turkisliivi. Se sopii hyvin esimerkiksi villakangastakin päälle! Kantsii kokeilla, se lämmittää mukavasti!

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

GINA TRICOT turkki/ fur
GINA TRICOT takki/ jacket
BIK BOK housut/ pants
NELLY korot/ heels
ZARA käsineet/ gloves

Moni teistä on seurannut blogiani ihan ensimmäisestä postauksestani asti, ja olette varmaan huomanneet pukeutumiseni vaihtelevuuden. Mikä on pysynyt samana alusta asti? Ehdottomasti klassinen ja ajaton tyyli,neutraalit sävyt ja nahkatuotteet. Nämä ovat ihan vakio omissa asuissani.

Mikä on muuttunut? Ehdottomasti se, että nykyään käytän värejä ihan yhtenään, ennen luotin vain neutraaleihin sävyihin. Korkokengät olen välillä jättänyt vähemmälle käytölle ja jaloissani ovat olleet matalat kengät. Nykyään korot ovat minulle yksi asun perusta, ne kruunaavat asun. Tyyliini kuuluu aina jotain klassista, jotain naisellista sekä se jokin osa, mikä tekee asuun sen säväyksen. Se saattaa olla vaikka lateksiset korot, kultaiset niitit, taikka punainen laukku.

Ennen pukeudun aika simppeleihin asuihin, nykyään asuni ovat vielä enemmän naisellisia. Aina olen pukeutunut naisellsiesti, mutta ehkä erona on se, että nykyään laitan mielummin mekon päälle kuin housut jalkaan.

Tässä hyvä esimerkki siitä, mitä tyylini on. Rokahtavia maihareita sekä nahkahousuja kera niittien unohtamatta. 😉


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

KAPPAHL takki/ jacket
ZARA paita/ shirt
GINA TRICOT vyö/ belt
ZARA korot/ heels
MARJA KURKI laukku/ bag