Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Bombertakit ovat usein hyvin unisex-tuotteita, samanlaisen takin voin laittaa mies tai nainen päälle. Esimerkiksi musta tai vihreä bomber, näitä näkyy ihan yhtenään miehillä sekä naisilla.

Pari viikkoa sitten löysin tämän naisellisen yksilön Ted Bakerin ystävämyynneiltä, olin samantien myyty, sillä naisellista bomberia olen etsinyt pitkään. Vihdoin se löytyi ja painelin saman tien kassalle hymyssä suin, sillä tiedän että tulen käyttämään usein tätä takkia.

Lisäsin itse nuo pinssit, ne taisivat maksaa jotakuinkin 5€. Aika hyvä ostos!

Takin väri on klassinen, puhdas valkoinen, sekä röyhelöt tekevät sen täydellisen lisäyksen takkiin. Housut, hame tai mekko, tämä bomber sopii niiden kaikkien kanssa yhteen!

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

TED BAKER takki/ jacket
COS paita/ shirt
VILA housut/ pants
H&M pinssit/ pins

Työskentelen hyvin usein koko viikonlopun yli, joten jos maanantaina minulla on mahdollisuus rauhalliseen aamun, pidän sen ihan taatusti. Tänään oli juuri sellainen rauhallinen maanantaiaamu/ päivä. Nukuin pidempään, join kahvia ( ehkä liikaakin) kävin meilejä läpi ihan rauhassa. Tuli hyvä fiilis siitä, että sain pitää aamun ilman mitään aikatauluja, vaikka toki blogitoitä tein heti ekan kahvikupin jälkeen.

Tässä fiiliksiä rauhallisesta aamusta töiden parissa ilman aikatauluja. Teki kyllä terää ladata akkuja.

Nyt kello näyttää 19.05 ja pian taidan laittaa koneen kiinni, sillä ostin taas muutaman uuden kultaisen kehyksen, ne vaativat sisältöä! Tämä mun tauluseinäprokkis saa siis jatkoa. Never ending story. 😀

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Googlasin sanat kaunis, voimakas, älykäs, ja uniikki. Lukaseppas läpi!

(Koska tänään on naistenpäivä, omistan tämän postauksen kaikille tytöille ja naisille, mutta tietysti nämä sanat koskevat myös toista sukupuolta.)

Kaunis. “Esteettisesti kauniiksi voidaan kutsua näkyä, ajatusta tai kuultua ääntä; moraalisesti kauniiksi ajatusta tai tekoa.”

Voimakas. “Henkilö, eläin, moottori tms. jolla on paljon fyysistä voimaa. Intensiivinen, vaikuttava, vahva aromiltaan.”

Älykäs. “nokkela, ovela, kätevä, taitava, nerokas, terävä, neuvokas, hyvä, viisas, näppärä, päättelykykyinen, ajatteleva.”

Uniikki. “Jota on olemassa vain yksi kappale. Ainutlaatuinen, verraton.”

Kirjoitin nämä ylös siksi, koska meistä jokainen ihminen on kaunis, voimakas, älykäs, ja uniikki. Kauneutta verrataan monesti ihmisen ulkomuotoon, mutta se ei kerro henkilön todellista kauneutta. Kauneus tulee sisältä. Se on mielestäni todellista kauneutta, kun ihminen kohtelee muita ihmisiä hyvin eikä nosta itseään yläpuolelle.

Voimakkaan ihmisen ei tarvitse omata paljon lihasvoimaa, intensiivinen ja vaikuttava ihminen on myös voimakas! Kuten nämä kaikki muutkin sanat, ne tarkoittavat muutakin kuin vain sitä, mitä yleensä ajatellaan sanan tarkoittavan. Sana unikki jäi eniten mieleeni, sinua on vain yksi kappale, kukaan ei ole samanlainen kuin sinä. Arvosta sitä, että saat olla juuri sinä!

Muista siis nämä. SINÄ olet kaunis, SINÄ olet voimakas, SINÄ olet älykäs, SINÄ olet UNIIKKI!

Ihanaa naistenpäivää kaikille! <3 Naiset, we rock!

 
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

TED BAKER takki/ jacket
VILA housut/ pants
MARJA KURKI laukku/ bag
ZARA korot/ heels
DOLCE & GABBANA lasit/ sunnies

Kuvat ottanut Milla Kuoksa, esitointi minä.
Photos taken by Milla Kuoksa, edited by me.

Jos olet seurannut minua Instagramissa, olet varmasti nähnyt minun väsäävän näitä tauluja erittäin moneen otteeseen. Aluksi näitä oli yhdeksän kappaletta, sitten kaksitoista, ja nyt, nyt vihdoin niitä on viisitoista uniikkia taulua. Nälkä kasvaa syödessään ja näin kävi tämän tauluprojektin kohdalla. En tiedä teenkö vielä kolme lisää, saa nähdä, seinätilasta se ei ole kiinni joten ehkäpä! Sen tiedän, että aikaa näihin on kulunut ihan roppa kaupalla! Se on yllättävän työlästä hommaa käydä monta lehteä läpi, lukea tekstejä, leikata kuvia, yhdistää niitä toisiinsa, liimata, yms. Ja tästä kaikesta nautin, nautin puuhastella kaikkea pientä vapaa-ajalla, olen aika huono löhöämään sohvalla, mutta minusta on ihanaa saada luoda jotain, kun minulla on vapaata.

Taulut ovat tehty leikkaa ja liimaa periaatteella, eli leikkaan lehdistä kaikkea mikä minua inspiroi, luon teeman jokaiselle taululle, sekä käytän samoja värimaailmoja tauluissa. Jokaisessa taulussa on jotain samaa. Esim VOGUE lukee kaikissa tauluissa samassa kohtaa, sekä monia muita seikkoja.

Nämä taulut ovat itselleni tärkeitä, ihan joka ikinen kappale. Niissä on pala minua monista eri elämäni vaiheista. Niissä on kaikissa myös jokin hauska juju, niitä jujuja ei välttämättä kukaan muu ymmärrä kuin minä.

Täällä kodissani on jokaisessa huoneessa useampi taulu, jotain 30 kpl luokkaa yhteensä, jos kaikki kotini taulut lasketaan yhteen. Rakastan niistä jokaista kappaletta ja hinku olisi pyöräyttää niitä lisää!SEURAA MYÖS/
INSTAGRAM
FACEBOOK