Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mekko voi tuntua joskus vähän tylsältä asuvalinnalta, vaikka se olisikin hyvin kaunis yksilö. Tai ainakin itse haluan välillä laittaa jotain ihan muuta päälle, kuin mekon tai housupuvun. Silloin valitsen usein takin koko asukseni. Aika hassua eikö, mutta jos takki on kuin mekko, miksipä sitä ei käyttäisi ihan mekkona.

Käytän kuvissa näkyvää takkia joko ihan sen tavanomaisella tavalla, tai sitten napitan sen kiinni ja lisään korot jalkaan. Niistä on syntynyt mulle asu monen monta kertaa. Alle voi laittaa ihan ohuen silkkimekon, sen kanssa ei tule kuuma. Vaikka takissa on tekstuuria, se ei silti oli liian kuuma sen väljyyden vuoksi.

TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ näet muutaman takin mitä käytän mekkona aina silloin tällöin. Napit vaan kiinni ja korkeat korot jalkaan, voilà, asu on valmis!SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

This jacket looks like a dress, and yep, sometimes I use it just like dress. Just add a thin silk dress under the “jacket dress” and some high heels, there’s an outfit for the night! Also from HERE an HERE you can find my “jacket dresses” which I wear like a dress. 

COS takki/ jacket
TED BAKER korot/ heels

Kuvat ottanut Milla Kuoksa, editointi minä.
Photos taken by Milla Kuoksa, edited by me.

Valmistuin koulusta! Nyt on siis tutkinto purkissa ja todistus taskussa. Suoritin muotimarkkinoinnin tutkinnon Helsinki Design Schoolissa, ja minulle on tullut paljon kysymyksiä tästä tutkinnosta, sekä itse koulusta. Viestintäopinnot jätin siksi aikaa tauolle, ihan kaikkeen minulla ei aika riittänyt. Jatkan viestintäopintojani tulevaisuudessa.

Takaisin muotimarkkinointiin. Halusin kysyä vielä täällä blogini puolella, onko teillä joitain kysymyksiä liittyen muotimarkkinoinnin tutkintoon?  Jos jotain tekee mieli kysyä, laita ihmeessä kommenttia tulemaan. 🙂 Laitan erillisen postauksen kaikista kysymyksistä, näitä on tullut Instagramin puolelle jo rutkasti.

“Every day is a fashion show, and the world is your runway.”

“Playing dress-up begins at age five and never truly ends.”

“The more you play dress-up the more fun you’ll have.”

“No matter how you feel, get up, dress up, and show up.”