Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Löydä mielen ja kehon tasapaino – mindfulness hoitaa myös ihoa!

14.12.2017

Kiire, stressi ja uupumus näkyvät ihossa. Siksi mindfulness on tärkeää myös ihonhoidon näkökulmasta.

Iho on ihmiskehon suurin elin. Tiedämme, että iho reagoi esimerkiksi ilmansaasteisiin, mutta tiesitkö, että iho reagoi myös emotionaalisesti ja psykologisesti?

Aivan kuten keho ja mieli, myös iho tarvitsee pysähtymistä voidakseen paremmin. Stressi ja levon puute näkyvät ihossa sameutena ja epäpuhtauksina.

Mindfulnessista eli tietoisesta läsnäolosta löytyy apua myös ihon hyvinvointiin stressin vähenemisen myötä. Mindfulness auttaa pysähtymään ja hiljentymään – olemaan tässä hetkessä. Sen avulla on helpompi löytää elämään tasapaino, jota tarvitaan oman hyvinvoinnin säilyttämiseksi ja edistämiseksi.

Ihonhoitorituaali on aikaa itselle

Mindfullnessin tavoin erilaiset ihonhoitorituaalit tuovat rauhoittumisen hetken kiireisen arjen keskelle. Ihonhoitorituaali on aikaa itselle – aikaa, jolloin voi hengittää rauhassa, tunnustella omia tuntemuksia kehossa ja mielessä sekä helliä ihoa. Kun elimistön stressihormonitaso laskee, olo on kokonaisvaltaisesti parempi. Tämä kaikki näkyy myös ihossa.

iho lumene

Lumenen Harmonia -tuotesarja on parasta mahdollista mindfulnessia iholle. Sen raaka-aineet tulevat Suomen puhtaasta luonnosta – pohjolan hiljaisista metsistä. Turveuute ja pakurikääpä rauhoittavat ja tasapainottavat sekä elvyttävät stressin koettelemaa ihoa. Niitä on käytetty ihon ravitsemisessa ja kauneudenhoidossa jo sukupolvien ajan.

iho lumene

Kaikki alkaa puhtaudesta

Aloita ihonhoitorituaali puhdistamalla kasvot. Harmonia Nutri-Recharching -puhdistusvaahto sisältää suomalaista turveuutetta ja pakurikääpää, jota on käytetty vuosisatojen ajan stressin torjuntaan. Pakurikäävän antioksidantti- ja vitamiinipitoisuus on huomattavan suuri ja se rauhoittaa ihoa ja laskee punotusta. Sen on todettu lievittävän jopa saasteiden vaikutusta ihossa.

Tiesitkö? Pakurikääpä on superfoodia, jota voi nauttia myös sisäisesti. Ohjeen pakuriteehen löydät täältä.

Rauhan hetkiä iholle ja mielelle

Puhdistuksen jälkeen levitä kasvoille Harmonia Nutri-Recharging -turvenaamio. Täyteläinen naamio saa voimansa suomalaisesta turpeesta. Turveuutteen sisältämä sinkki, kupari ja magnesium sekä sen biomineraalit rauhoittavat ihoa ja lisäävät heleyttä. Epäpuhtaudet tasoittuvat.

Anna naamion vaikuttaa vartin ajan. Keskity samalla hengittämään syvään sisään ja ulos joko istuen tai makuulla. Tunne, miten suomalaisen luonnon tehoaineet vaikuttavat ihoosi ja miten hengitys rauhoittaa kehosi. Tee harjoite hiljaisuudessa.

Huuhtele naamio pois lämpimällä vedellä. Viimeistele kasvojen hoito Harmonia Nutri-Recharging -kosteusvoiteella, johon olet lisännyt muutaman tipan Harmonia Nutri-Recharging -seerumia. Täyteläinen kosteusvoide huolehtii ihon kosteustasapainosta. Ihosta häviää kireä kuivuuden tunne ja ihon tasapaino palautuu.

iho lumene

Kuorinta kirkastaa vartalon ihoa

Myös vartalo kaipaa rauhoittumista ja huolenpitoa. Harmonia Nutri-Recharging -vartalokuorinta kuorii vartalon hellävaraisesti. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja kirkastaa ihon. Turveuutetta ja suolaa sisältävä kuorintavoide sopii erinomaisesti käytettäväksi saunassa.

Viimeistele hoito pakuria sisältävällä, ihoa ravitsevalla ja kosteuttavalla Harmonia Nutri-Recharging -vartalovoiteella. Erityisen kuiviin kohtiin, kuten kyynärpäihin ja kynsinauhoihin, voit käyttää Harmonia Nutri-Recharching -kosteusbalsamia. Balsami sopii myös huulten hoitoon.

Ota rauhoittumishetkeen yhdistetyt ihonhoitorituaalit säännölliseksi tavaksi.

 

Lue myös:

Hiljenny kiireen keskellä – anna metsän puhdistaa ihosi ja mielesi!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä