Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mikä on paras suoraväri? Testasimme 5 suosittua

07.03.2019

Paras suoraväri on kuin miniloma: se virkistää viikonlopun ajan mutta on maanantaina enää muisto.

Suoravärillä on helppo vaihtaa tyyliä spontaanisti. Nappaa testiviisikostamme tuote käyttöön sen mukaan, kuinka pitkään haluat sävyn pysyvän. Suoraväreistä puuttuu kevyt- ja kestoväreistä löytyvä hapete, minkä vuoksi pigmentti kiinnittyy ainoastaan hiusten pintaan. Sen ansiosta sävyt lähtevät pois jopa ensimmäisessä pesussa. Mitä huonommassa kunnossa hiuksesi ovat, sitä tiukemmin suoravärit niihin kiinnittyvät.

suoraväri Schwarzkopf Blonde Me Instant Blush. 20 e.

Blondin valinta: Schwarzkopf Blonde Me Instant Blush. 20 e.

Neljän sävyn trendikäs pastellivalikoima sisältää sinisen, vihreän ja pinkin sävyjä. Parhaan lopputuloksen saa, kun suihkuttaa sävyn pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa läpi ja föönaa kuivaksi. Värin suihkuttamiseen menee melko pitkä aika, ja se haalistuu hiuksista nopeasti. Lisäksi tuote tekee blondeista hiuksista kuivan tuntuiset.

Arvosana: 2/5

Biozell Color Tech Intensiivinen Sävyte. 12 e.

Kevyttä sävyä suoravärillä: Biozell Color Tech Intensiivinen Sävyte. 12 e.

Uutuustuotteen nimi saattaa johtaa hieman harhaan, sillä sävy ei ole intensiivinen. Se kylläkin tuo oman hiuksen sävyä paremmin esille ja tekee hiukseen kauniin kiillon. Värejä on niin kylmälle blondille kuin bruneteille. Kevyet sävyt pysyvät noin 12–20 pesukertaa. Loistava valinta hänelle, joka haluaa syventää oman hiusvärin sävyä.

Arvosana: 3/5

KC Professional Color Mask. 17 e.

Bilehileen unelma: KC Professional Color Mask. 17 e.

Poikkeuksellisen upea suoravärikokoelma loistaa jalokivien kaikissa sävyissä. Mukana on myös neonvärejä, jotka erottuvat kirkkaan sokaisevina vaikka yökerhon pimeydessä. Tuotteen geelimäinen koostumus tekee siitä helposti levittyvän. Värejä voi sekoittaa luovasti keskenään, ja lopputuloksena on joko uusi väri tai upeasti raidoitetut sateenkaarihiukset. Sävyt eivät kuivata hiusta.

Arvosana: 4/5

L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup. 9 e.

Meikkiä hiuksille: L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup. 9 e.

Nämä värit toimivat kaikenvärisissä hiuksissa, jopa mustissa. Laajasta sävyvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin bruneteille kuin blondeille. Tuote on tarkoitettu vain raidoitukseen. Väri onkin helppo lisätä suortuva suortuvalta muutamassa minuutissa, ja se lähtee pois heti seuraavassa pesussa – ihan kuin tavallinen kasvomeikki.

Arvosana: 4/5

KMS Style Color Spray-on Color. 31 e.

Pomminvarma valinta: KMS Style Color Spray-on Color. 31 e.

Tämän helpommaksi ei suoravärjäys mene. Spray-sävyt levittyvät kuiviin hiuksiin käsittämättömän tasaisesti, eivätkä ne tee hiuksista liian kuivia. Väri lähtee pois yhdessä pesussa. Valikoimassa on kaikki kuumimmat pastellisävyt, mutta myös erisävyisiä ruskeita ja blondeja. Väriä on helppo suihkuttaa myös kevyesti, joten se sopii liian intensiivistä sävyä pelkäävälle.

Arvosana: 5/5

Lue myös: 

Testissä parhaat hoitoaineet kuiville ja rasittuneille hiuksille

Kampaaja Sanni Syd paljastaa kikat, joilla muotinäytösten täydelliset kampaukset syntyvät

Arkilook valmiiksi 15 minuuttia nopeammin: tässä kiireaamujen pelastajat

Teksti
Kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä