Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Paras markettimeikkivoide ikinä

09.12.2018 41 kommenttia

Nyt on kuulkaas kyse harvinaisesta herkusta – nimittäin supermielenkiintoisesta löydöstä, joka tupsahti ovestani lähetin myötä yli viikko sitten. Tämä meikkioide on ollut kuvissani ja IG-stooreissani lähetin visiitistä lähtien ja ihoni näyttää upealta! En tiedä uskallanko vielä viikon kokeilun jälkeen sanoa, mutta sanonpa nyt kuitenkin. Tämä meikkivoide ohittaa kaikki lempparini! Kyseessä on Max Factor Radiant Lift Foundation*.

MINKÄLAINEN KOOSTUMUS?

Tämä muistuttaa paljon Estee Lauder Double Wear suosikkimeikkivoidettani. Max Factor ei ole kuitenkaan niin tujua ja ihon pinta jää eloisammaksi ja hehkuvammaksi. Pysyvyydeltään tämä on kuitenkin sama – en voi uskoa, että juuri sanoin näin. Nimittäin mikään – ei sitten mikään ole pysynyt ihollani yhtä hyvin kuin tuo Estee Lauder. Tämä uutuusihastukseni on siis oikeastaan matta, mutta hehkuvalla ja kuulaalla tavalla. Olipa oudosti sanottu, mutta huomaatte, kun testaatte. Eli iho ei näytä rasvaiselta vaan kuulaalta ja ihanan photoshopatulta niin livenä kuin kuvissakin. Radiant Lift on tälle meikkivoiteelle täydellinen nimi!

Itse käytän sävyä 50, joka on ehkä asteen tummempi kuin Estee Lauder Double Wearin Ecru -sävy. Näin ikää tullessa lisää olen alkanut käyttämään hitusen tummempia meikkivoiteita että ihoni näyttää eloisammalta. Tämä on loistava vinkki kaikille plus 40-vuotiaille. Meikkivoide ei ole kuitenkaan niin tumma, että kaulassa näkyisi selkeä raja.

KENELLE SOPII?

En ole kokeillut tätä muille, joten en nyt voi varmaksi sanoa sopiiko tämä pintakuivalle ja kuivalle iholle, mutta seka- ja rasvaiselle iholle tämä sopii täydellisesti. Niin ja muuten mehän kaikki jo tiedetään miten pintakuivuudesta pääsee eroon (TÄSSÄ ratkaisu). Kun iho on kunnossa, niin laajempi skaala meikkivoiteitakin sopii iholle. Aikuisen naisen (+50) meikkivoide tämä ei kuitenkaan ole, koska on sen verran tujua tavaraa.

Tämä on vaan niin hyvä meikkivoide, että joka päivä käteni ojentuu sitä kohti, koska tiedän lopputuloksen olevan upea ja kestävä.

P.S. Paras tapa levittää meikkivoide on kabuki sivellin, koska sillä saa niin ohuen pohjan. Edullinen ja laadukas löytyy Real Techniquesilta*.

P.S. Silmämeikki on tehty Urban Decay Backtalk -paletilla*, huulissa on YSL uutuushuulipunaa sävyssä 21* ja korvikset on ostettu Glitteristä.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

Kommentit

Kommentoi
 1. Nette

  Täytyypä heti kipaista ostamassa! Onko tuo sävy 50 keltaiseen taittava?

  • Miia Ezen

   Ainakin sävyt 50 ja 55 ovat enemmänkin punaiseen taittavia ja sopivat siksi enemmänkin kaltaiselleni punakalle naiselle. Hyvä muuten kun kysyit, koska en tajunnut kauan tuota tsekata. Eli, jos Estee Lauderin neutraalit sävyt sopii ja eivät ole liian punakoita niin nämä ovat loistavia. Muita meikatessa olen huomannut, että EL neutraalit sävyt on aika hyviä suurimmalle osalle meille etniseltä taustalta suomalaisille, mutta on sitten niitä poikkeuksiakin. 😊👌

 2. Jmeinand

  Nyt on pakko kysyä näin 53 vuotiaana naisena, että mitä tarkoittaa liian tuju meikkivoide? Tekis meinaan mieli testata tätä meikkivoidetta🤔

  • Miia Ezen

   Hyvä kysymys! 😊 Eli liian tuju on liian paksu. Ohuesti tämän kyllä aina levitän, mutta koostumus ei sovi aikuiselle naiselle. 😞

 3. Tuikkunen

  Hei. Osaisitko suositella meille aikuisille naisille sopivaa hyvää markettimeikkivoidetta? Ihon kuivuus on tosiasia tässä aikuisuudessa 😆.Ja entä peitevoide, Kirjoitit vastikään siitä mutta olisko siellä aikuisversiota? Kiitos etukäteen!

  • Miia Ezen

   Heippa! Itseasiassa juuri mietin äsken asiaa, ettei markettipuolelta oikein löydy sellaista hyvää ja ohutta meikkivoidetta, kuten esim Sensai Luminous Sheer. 😞 Kaikkia voi tietenkin ”laimentaa” kosteusvoiteella. Boho Cosmeticsin meikkivoide on ihana aikuiselle naiselle.. ei tosin marketeista, mutta hinta on samoissa tämän Max Factorin kanssa. 😊

  • Vipe

   Siis tää postaus tuli just hyvään aikaan, olen miettinyt meikkivoiteen ostoa marketista 😀
   Pitääkin testata tätä.

   • Miia Ezen

    Toivottavasti tykkäät! 🙂

 4. Jossu

  Apua!! Mulla on jo meikki voiteita varmaan pariksi vuodeksi😂
  Mutta ihan mielenkiinnosta , voisiko kyseistä meikki voidetta ohentaa jollain jotta olisi koostumukseltaan sopiva aikuisillekin naisille?

  • Miia Ezen

   Joo tottakai! 😊 Kosteusvoiteella, seerumilla tai vaikka kevyemmällä meikkivoiteella, mutta tietenkin meikkivoiteen koostumus muuttuu. Joskus näin löytyy todella hyviä sekoituksia.

 5. Mari

  Täytyy testata jossain vaiheessa. Mun suosikit on Max Factorin face finity all day flawless ja sun hehkuttama Estee Lauder.

  • Miia Ezen

   Ja mä haluan taas testata muita Max Factoreita.. ilmeisesti siis muitakin hyviä on? 🤔😃

 6. Ellivelli

  Pistetäänpä korvan taakse.. Minä aina löydän ”the meikkivoiteen” kunnes huomaan, että joku tökkii! Voi hitto, etsintä jatkuu ja jatkuu. Itselläni on pintakuivaiho. Mutta siis päivän aikana kiiltelee ja rasvoittuu. Rasvaiselle iholle tarkoitetut jopa kuivattaa, kuivalle iholle tarkoitetut.. No niitä ei voi edes ajatella. Peittävyyttä pitäisi olla ainakin mediumisti ja se yleensä tarkoittaa, että pienet uurteet on railoja iltapäivällä. Joskus jossain kirjoitit, että et käytä päivävoidetta välttämättä ollenkaan ja niin teen nyt usein myös minä. Ei mitään paksua naamaan tai liejuuntuu koko naama. Hoitovesiä jne käytän ja öisin voitelen huolella.
  Ihania korviksia sulla! Miten saat ne säilytettyä siististi? Entäs meikkejä? Ihan mielenkiinnosta kysyn, osaako kukaan hallita kaaosta 😂. (Hitsi semmonen vanha apteekkarinkaappi ois kätsy! Ei vaa mahtuis mihkää..)
  Mukavaa joulun odotusta!

 7. Susanna A.

  Ei taida näitä minun aknearpia saada tuokaan peittoon, harmittaa kun puolessa vuodessa mennyt iho kamalaan kuntoon ja posket täynnä punaisia läiskiä paiseita… 😔

 8. Laura

  Täytyypä testata! Mikä on hyvä keino löytää oikea sävy kasvoille kun on ostamassa tuotetta?

 9. Tuskastunut

  Heippa, onko öljytön? Minulle ei sovi öljypohjaiset ja tällä hetkellä Estee Lauder ainoa joka ei saa ihoa kukkimaan.

  • Miia Ezen

   Heippa! 🙂 Pitäisi olla, mutta tsekkaa vielä inci itse. Opettelen vasta inciä lukemaan. <3 Jotain vahaa näytti olevan, muttei mitään öljyä.

 10. Varpuslintu

  Voi ei, olin ensin ihan innoissanni, mutta ilmeisesti voide sisältääkin mikromuovia! En haluakaan ostaa. 🙁

  • Miia Ezen

   Joo ymmärrän. Ilmeisesti kaikki Poly-alkuiset on jotain muovikemikaalia? Myös Estee Lauderista löytyy. 🙁

 11. PauliinaH

  Mulla kanssa läjä meikkivoiteita. Suosikki on toi EL ja kakkosena Wet’n Wildin Photofocus ja revlonin colourstay. Ostin nyt LA Girlin Pro Matten, muttei kolahtanut. Se jotenkin tuntuu iholla ja kuluu nenänpielistä 😕. Olen 48, iho hyvä. Hypistelin tota Max Factoria pitkään, mutta sävyt oli aika tummia enkä uskaltanut ostaa. Mun EL sävy on 2c3 ja se on täydellinen. Revlon 180 ja LA Girl on beige, hippasen liian vaalea.

  • Miia Ezen

   Heippa! Joo näin nää niin menee.. jonkun suosikki voi olla toisen inhokki. 🙂 Mun mielestä taas to L.A. Girl on ihana, kun on niin kevyt, mutta peittävä. 😀 Ja se on kuvauksissa upea, mutta ihon pitää olla iaka hyvässä kunnossa sitä varten. Sä ootkin siis tummempi kuin minä tuossa Estee Lauderissa ja sulla on siis ihan punaiseen taittava meikkivoide. Voisin kuvitella, että tuo sama savy 50 tai jopa 55 voisi olla sulle hyvä, mutta tää menee arvailuksi, kun mulla ei ole testata tuota 2C3:sta. 🙂

 12. outi

  Hei, minuakin kiinnostaisi kuinka löytää oikea sävy meikkivoiteesta. Harvoin meikkaan, niin on tälläset perusjututkin hakusessa vielä 40- vuotiaanakin 😂

  • Miia Ezen

   Heippa Outi! Siis ihanaa, kun laitoitte tästä! Mä teen ehdottomasti postauksen aiheesta meikkivoiteen sävyn valinta. <3

 13. Katariina

  Hei Miia,
  ensinäkin kiitos sun lukuisista mahtavista ihonhoitopostauksista! Oon sun suositusten pohjalta käyttänyt koreakosmetiikkaa nyt parin kuukauden ajan ja mulla on iho paremmassa kunnossa kuin vuosiin! Paljon kosteutetumpi, hehkuvampi ja puhtaampi. Edelleen mun iholle kuitenkin jonkun verran puskee epäpuhtauksia ja sen takia mieluusti vielä testailen eri tuotteita ja etsin niitä täydellisesti mulle sopivia juttuja. Tilasinkin nyt Beauty waterin ja etananesteen (apua mikä olikaan!! :D) ja odottelen niitä saapuvaksi. Korvaako Beauty water hoitonesteen, vai kannattaako ennen etananestettä vielä laittaa hoitoneste väliin (mulla on nyt Holika Holika hoitoneste käytössä)?

  • Miia Ezen

   Heippa Katariina! Onpa mielettömän ihana kuulla, että oot saanut ihoa kuntoon mun vinkeillä. Näistä tulee aina ihan paras fiilis. <3 Tilasit varmaan COSRX snail essenceä, joka on siis hoitoneste eli se on samaan käyttötarkoitukseen kuin tuo Holika Holika. Beauty Water on taas kasvovesi eli sillä pyyhitään iho kaksoispuhdistuksen jälkeen. 🙂

 14. Heidi

  Moikka, ei liity aiheeseen niinkään mutta mistä mahtaa johtua että estee lauder aiheuttaa finnejä poskiin ja muualle?😫 harmittaa kun kallis meikkivoide ja sit menee hukkaan.

  • Miia Ezen

   Heippa Heidi! Nyt kerkiän vastaamaan. Onko näin ettei muut meikkivoiteet tee finnejä. EL on todella ytyä, joten puhdistathan sen kunnolla iholta? Kaksoispuhdistus olisi mun suositus. 🙂 En ainakaan incistä löydä mitään comedogenistä, mutta joku fiksumpi voi tietää paremmin. Veikkaisin, että avainjuttu voisi olla puhdistus.

   • Heidi

    Kaksoispuhdistus myös käytössä,sinun suosituksesta 😊 ei tosiaan muut meikkivoiteet tee näin.

    • Miia Ezen

     Hmm.. voi ei nyt mä rehellisesti sanottuna osaa auttaa. 🙁 En keksi inci-listasta mitään.

 15. Jenni

  Moi, käytätkö meikkipohjaan muuta kuin meikkivoidetta? Laitatko pohjustusta, puuteria? 😊

  • Miia Ezen

   Heippa Jenni! Käytän joo puuteria mutten primeria. Meikkivoiteet sisältää jo itsessään silikonia, joten en näe mitään järkeä lisätä silikonia primerin muodossa. En myöskään huomaa mitään eroa primerin kanssa. Jos haluaa pysyvän meikin, niin avainjuttuna siinä on ohut meikkipohja, omalle iholle tarkoitettu meikkivoide ja myöskin hyvät ihonhoitotuotteet. 🙂

 16. Kikaltsu

  Tulenpa minäkin kiittämään tästä postauksesta 🙂
  Piti heti sunnuntaina ryntäillä Prismaan tämä ostamaan! (Vaikka näköjään olisi kannattanut jättää osto tälle päivälle kun mm. Sokoksella -24%) 😀 Onneksi itselle parempi oli se 55, koska 50 oli jo loppunut – liekö muutkin olivat tästä postauksestasi innostuneet, vai muuten vain ostaneet 😉
  Tokmannilla kävin ensin (ei ollut MF:ia ollenkaan), harmi kun heidän valikoimiin ei juuri tuo RT sivellin kuulunut. Nappasin sitten kokeiluun Cailapin jonkun ecosiveltimen, ihan asialliselta tuntuu (olen siis tähän asti aina levittänyt meikkivoiteen sormin, mutta olen pitkään halunnut testata sivellintä).

  Parin päivän testillä vaikuttaa oikein pätevältä, ja oikein passelilta sävyltäänkin. Jopa tuntuu ettei otsa kiillä niin pahasti, mitä esim. Lumenen Blurilla tai Diorin meikkivoiteella.
  Seuraava askel olisi saada iho parempaan kosteutustasapainoon, yritän vain käyttää kaappiin kertyneitä purkkeja pois. (Aavistuksen otsassa kuivia kohtia, vaikka periaatteessa talia puskeekin läpi – ihanan loogista :D) Erityisesti joku hoitoneste voisi korjata ongelmaa (en ole varma tekeekö Lumenen Lähde-seerumi mitään).

  Valitettavasti oli niin hinku saada nämä tuotteet, etten pystynyt linkkejäsi hyödyntämään. Jos saisin esittää toiveen, niin jos mahdollista (eli molemmat tuotteet löytyvät yhdestä paikasta), niin linkkaisit saman verkkokaupan linkit – myönnän en halua monia postikuluja maksaa…

  Mutta siis kiitos 🙂 ja ihanaa joulun odotusta!

  • Miia Ezen

   Heippa! Ja voihan kökkö, kun et saanut alennusta. 🙁 Joo totta tuo, että olisi kiva, jos olisi samasta verkkokaupasta. Tällä hetkellä en voi sitä Ellessä tehdä, koska sopparini kieltää sen, mutta siihen on tulossa muutosta todella pian. 😉 Ja hei.. olipa kivasti ajateltu, että olisit halunnut hyödyntää linkkejä. Mutta kyllä sitä voi käydä ihan kaupastakin ostelemassa. <3 Ihanaa joulun odotusta ja osta tuo RL-sivellin jossain vaiheessa. Se on aivan huippu! <3

 17. Heidi

  Ääää, Ei vissii tullu mun viesti?

  • Miia Ezen

   Heippa Heidi! 🙂 Kyllä tuli. En vaan vielä kerinnyt sitä julkaisemaan ja vastaamaan.

 18. Tanja

  Koitin googletella tämän meikkivoiteen eri sävyistä, mutta en löytänyt mistään. Mitkä olis keltapohjaisia ja mitkä puna. Osaatko sanoa?

 19. Johanna

  Onko sävy 50 vaalein? Vaaleampaa ei ainakaan täällä ollut myynnissä.

 20. Kata

  Hei kiitos vinkistä! Tätä pitää ehdottomasti kokeilla!

  Kysynpä samalla olisko sulla vinkata jotain hyvää päivävoidetta kiiltelyyn taipuvalle +30 sekaiholle? Etsinnässä olis hyvä ja kosteuttava voide joka sopisi meikin alle. Olen joitakin nyt testannu ja jotkut päivävoiteet alkavat rullaantua jos laittaa meikkivoidetta vaikka olisi antanutkin imeytyä. Tämän vuoksi olen nyt käyttänyt vielä primeriä…

 21. Linda

  Hei! Jos saa postaustoivetta esittää niin olisi mahtavaa saada joskus vinkkejä ja tuotesuosituksia aknearpien peittämiseen. Ne ovat ikävä ongelma ja aina kun näkee kuvia ”täydellisestä ihosta”, tuntee piston sydämessä, kun ajattelee että oma iho ei voisi koskaan millään tuotteella näyttää tuolta. Niin olisi mielenkiintoista nähdä miten hyvään tulokseen ammattitaidolla ja oikeilla tuotteilla on mahdollista päästä. Olisi tietenkin mahtavaa, että saisit jonkun koehenkilön, mutta en tiedä onko sellaista mahdollista löytää, kun kyse niin häpeällisestä ongelmasta 🙁

 22. Kristiina

  Ihan paras. Ensimmäinen meikkivoide joka ei ala kiiltämään mun iholla. Ja tosi luonnollisen näköinen jälki, mutta peittää hyvin.

  • Miia Ezen

   Jee! Ihanaa kuulla, että säkin tykkäät. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä