Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Edullinen ja helppo silmienrajaus

06.12.2018 12 kommenttia

Vaikka olenkin meikkitaiteilija, niin kompastuskiveni on nestemäiset rajaukset ja kaikenmaailman tussiversiot – mitä näitä nyt onkaan. Itse käytän aina asiakkaalle geelirajausta ellei tarvitse tehdä hieman kiiltävää ja supertarkkaa rajausta. Lisäksi mallille, jolla on täydellisen silkkisen tasaiset 20-vuotiaan luomet, on hyvin paljon helpompaa käyttää nestemäistä rajausta. Mutta mitäs me muut, joilla luomet eivät ole tasaisia ja kädet tärisee?

HELPOIN TAPA RAJATA SILMÄT

Yllättävän moni ei ole koskaan kuullut geelirajauksesta – olen huomannut sen kun teen yksityisiä meikkiopastuksia. Sanoisin silti, että geelirajaus on toiseksi helpoin rajaus, koska kaikista helpoin on vain luomivärillä ja viistosiveltimellä tehdyt rajaukset. Sillä tavoin ei kuitenkaan saa tarkkoja ja todella intensiivisiä rajauksia. Geelirajaus yllättää monet helppoudellaan, mutta ongelmaksi muodostuu helposti kuivuvat geelirajaustuotteet.

PARAS GEELIRAJAUS

Olen kokeillut niin MACin, Inglotin, Maybellinen, Illamasquan ja Bobby Brownin geelirajauksia. Vaikka laitan aina käytön jälkeen heti korkit kiinni, niin silti ne kuivuvat helposti. Näin ei käy superedullisen Beauty UK geelirajauksen* kanssa, joka jäi minulla juuri tämän postauksen kuvien oton jälkeen yöksi auki pöydälle. Ei kuivunut. Tämä sama purkki on ollut käytössäni jo yli vuoden. Se liukuu luomella huomattavasti helpommin kuin muut kokeilemani geelirajaukset ja pysyy loistavasti. Lisäksi sen mukana tulee aivan loistava pieni sivellin. Voinko enää kehua tätä enempää – VOIN – nimittäin tällä hetkellä se on alennuksessa Cocopandalla hintaan 5,75€*!

P.S. Meikissä käytin luomivärinä Jeffree Star Thirsty -luomiväripalettia* ja huulilla Elisabeth Ardenin huulipunaa sävyssä Neoclassic Coral 12*.

*Sisältä mainoslinkin. Tuote saatu. 

Kommentit

Kommentoi
 1. PauliinaH

  Mulla on raskaat ja rasvaiset 48-vuotiaat yläluomet. Lukuisia ripsivärejä kokeilleena nyt tiedän mitkä pysyvät. Pitää olla 38 eikä kaikki sellaisiksi itseään kutsuvatkaan toimi kokonaan. En enää vaadi volyymia, taivutuksia upeutta tai mitä näitä nyt onkaan. Kunhan pysyy leviämättä. No nyt kun TUO ongelma on vähän kuin ratkaistu, niin rajaus tökkii. Jos ei ripsari levähdä niin sen tekee rajaus. Maybellinen geelirajauksella saa sumusilmät aika nopsaan. Inglot sitten kuivuikin purkkiinsa niin nopsaan etten ehtinyt oikein juutajaata sanoa. Tykkäisin tusseista mutta ne taas ei kestä kun pari tuntia. Kun roikkoluomien lisäksi toinen silmä vuotaa ulkona vettä. Että varmaan paras lopettaa silmämeikki 😕. Vanhemmalle ihmiselle suositellaan yläluomen vesirajan rajausta, mutta huhhuh. Sillä saan varsin nopeat leimat sitten alaluomiinkin! Niin ja vesirajarajaukset ei mulla edes kestä kun homma saa silmät vuotamaan. Lorealilla on yksi geelikynä jota hätätauksessa käytän. Syynä ihan se että oli ainoa ruskea löytämäni rajaus. Se ei leviä ympäriinsä, mutta toisaalta se ei ole kestävä, se vaan katoaa jonnekin. Miksiköhän muuten ruskeita rajauksia ei tahdo löytyä vaikka vanhemmalle väelle sitä suositellaan? Ai niin, löysin pari vuotta sitten Sokokselta Gosh extreme ruskean bronze nestemäisen eyelinerin jossa oli ihan kaikki kohdallaan ja se myös kesti. Mutta ylläripylläri sen jälkeen en ole mistään uutta löytänyt.

 2. Emppu

  Kat von d:n ink lineria taitaa saada useissa väreissä ja se ei leviä ollenkaa. On siis niin hyvin vedenkestävä. 😍

  • Miia Ezen

   Heippa Emppu! 🙂 Uuh, tuota en olekaan kokeillut. Mutta mulla harvoin täällä onkaan tuotteita, joita on vähän hankalampi saada tänne Suomeen. 🙂

 3. Katariina

  Kiitos vinkistä! Tilattu tuo geeliväri testiin!

  Mitä ripsiväriä sulla tässä kuvassa? Upealta näyttää !!!

  • Miia Ezen

   Heippa Katariina! 🙂 Toivottavasti tykkäät geelirajauksesta. Mulla on tässä ripsarina Korresin Volcanic Minerals Mascara.

 4. Kati

  Mä olen todennut omille raskaille ja rasvoittuville luomilleni toimivaksi kikaksi yläluomen vesirajauksen tekemisen ripsivärillä. Eli otan ripsarista väriä pienellä viistosiveltimellä ja töpöttelen ripsirajaan yläripsien alapuolelta. Pysyy paljon paremmin kuin mikään rajauskynä tms. ja tuo todella hyvin intensiivisyyttä katseeseen. Samalla kikalla saatan tehdä joskus myös rajauksen yläluomelle. Toimii hyvin varsinkin reissussa; ei tarvitse raahata rajausväriä erikseen mukaan.

  • Miia Ezen

   Loistava idea! 😃👌

 5. Laura

  Moikka Miia!
  Minua kiinnostaisi, että käytätkö hopeashampoita enää lainkaan? Vai millä tavalla aiot pitää yllä kylmän sävyjä hiuksissa? 🙂 riittääkö tuo lorealin tuote siihen?

 6. Säde

  Aivan ihana blogi sinulla! Mikä on suosikkisi sellaisista rajaustuotteista, jotka ovat saatavilla tilaamatta, esim. Sokokselta? Kaipaisin jotain helppoa ja nopeaa mutta kestävää rajausta arkiaamuisin, kun ei ehdi hirveän tarkasti siveltimen kanssa tuunailla… Ja normikajalit taas leviävät alta aikayksikön. Olisiko esimerkiksi jokin tussi?

  • Miia Ezen

   Heippa Säde ja kiitos! <3 Mä ostaisin ihan normikaupasta sitten tuo Maybellinen, mutta on tosiaan kuivuu paljon helpommin. Tusseja en itse suosi, koska en pidä niin tarkasta rajasta plus kiireessä viivat menee aina miten sattuu. Mutta toisaalta riippuu niin käyttäjästä. Täällä kommenteissa joku taisi taas pitää tusseista. 🙂 Ja muuten kannattaa kokeilla kiinnittää kajaali mustalla luomivärillä.. pysyy paremmin. 🙂

 7. Miime

  Moikka Miia 🤗
  Ihailen tuota ehostusta 😍😍
  Sopii, kuin nenä päähän. Tuo silmien värin korostus – hieno sävy, raikas.

  Lehteilin tätä sinun blogiasi ja silmiini tarttui sana: ruskea tekee elottomaksi.

  Mulla tätä ”ongelmaa” vähäsen. Mietin, että millä värillä feikkaan silmien vesirajan punoituksen vähemmäksi???
  Koska ruskea minun mielestäni korostaa, jo punoittavia silmänvesirajoja > skippaan pois. Otin tilalle mattaharmaan, luomivakoon. Liikkuvalle luomelle oranssia – jes, oikein nätti.

  Vesirajan käyn läpi sekä nuden,- että valkoisenrajauskynien yhdistelmällä.

  BTW: Tätä en allekirjoita:
  MT. Raili Hulkkonen: ”aikuiselle naiselle vain yksi luomiväri”.
  Totta, kun katsoi sitä videota, jossa Raili meikkasi jotain juontajaa. Hän oli saanut toisen silmän jo valmiiksi, toinen oli tekemättä. Raili sanoi: ”katsokaa, kun silmä nukkuu, on väsähtänyt, lisätään väriä, niin silmä herää”. Aivan, juuri näinhän tuo teki, sitä ei käy kieltäminen. Hän heitti ”banaanivarjostukset” romukoppaan, sanoi, ettei sellaisia ole enää.

  Minä olen kokeillut yhtä väriä, totta silmät heräsivät, mutta en kokenut oloani kotoisaksi.
  Koska olen pitänyt tuon ”banaanivarjostuksen” koko ajan mukana.

  Sillä minulla on olo, että silmäni on tukkoisen oloinen yhdellä luomivärillä. Tuon vuoksi käytän kahta sävyä silmissä.
  Luomen pohjustusaine on ehdoton must. Ilman sitä kaikki karkailee ja häviää, että suosittelen kaikille tätä myös

  Mukavaa joulun odotusta Miialle 💕💕

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä