Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Joululahjaideoita naiselle x6

04.12.2018 17 kommenttia

Vaikka kannustankin kaikkia unohtamaan lahjat ja lahjoittamaan niihin käytetyt rahat hyväntekeväisyyteen, niin tiedän monien kuitenkin ostavan tavaralahjoja ja tuskailevan ideapulan keskellä. Tässä seitsemän lahjaideaa eri ikäisille naisille tai miksi ei vaikka ihan itselleen.

1. LAADUKAS SIVELLINSETTI

Tässä merkissä laatu ja edullisuus kulkee käsikädessä. Real Techniquesin siveltimet ovat mielestäni tällä hetkellä yksiä markkinoiden parhaita ja ne kestävät jopa ammattikäyttöä. Alla näkyvässä kuvassa on Real Techniques Brush Goals -sivellinsetti*, joka on loistava joululahjaidea meikkauksesta kiinnostuneelle. Siveltimiähän voi aina käyttää mihin meikkauksen osa-alueeseen haluaa, mutta itse käytän siveltimiä kuvan mukaisessa järjestyksessä meikkipohjaan, luomivärin pakkaamiseen luomelle, hohdepuuteriin (uusi tuttavuus minulle, johon ihastuin heti), peitevoiteeseen ja luomivärin häivytykseen. Koko sivellinsetti maksaa vain 29,90€ – eli yhdelle siveltimelle ei jää paljon hintaa.

2. KAKSOISPUHDISTUKSELLA IHONHOITO KUNTOON

Tämä on käänteentekevä asia monen ihonhoidossa, koska usein iho pestään väärin ja se aiheuttaa niin näppyjä kuin kuivaa ihoa. Kirjoitin aiheesta TÄSSÄ. Moni iho-ongelma johtuu vain liian rajusta pesusta aineilla, joissa on heti toisena aineena INCI-listalla Sodium Laureth Sulfate – tsekkaappa siis omat tai läheisesi putelit. Tässä on hyvä setti muuttamaan ihonpuhdistus kerralla kuntoon.

Öljymäisellä Caudalien putsarilla* pestään pois lika ja meikit. Se levitetään kuiville kasvoille, pyöritellään kunnolla ja pestään vedellä pois (muuttuu maitomaiseksi veden kanssa). Tämän jälkeen päästään puhdistamaan ihohuokoset oikein kunnolla vesipohjaisella Mizon Snail Cushion Foam Cleanserilla*. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, ovat hellävaraisia ja maksavat yhteensä noin 42€.

EDIT. Osa tuotteista loppu, joten jos haluat ostaa samasta nettikaupasta kaksoisputsarit, niin osta ne eleveniltä* ja vaihda Caudalie vielä edullisempaan Holika Holikan öljyputsariin*, joka on vanha suosikkini.

3. IHON KOSTEUTUKSEN PERUSTA

Kerroin eilen Instagramissa näistä kahdesta superkosteuttajasta, jotka saa nyt Green & Grace -verkkokaupasta upeassa lahjapaketissa. Molemmat tuotteet ovat korealaista kosmetiikkaa ja varsinkin tuo Beauty Water on sellainen kasvovesi, jota ilman en voi elää. Käytän sitä itselleni sekä asiakkailleni. Saan kaikista pintakuivimmankin ihon sillä pehmeämmäksi, koska se puhdistaa, kuorii hellästi ja myös kosteuttaa. Tietenkin päälle lisään hoitonestettä, joista eniten pidän juuri näistä etanalimaa sisältävista tuotteista. Etanalima nimittäin korjaa ihossa finnejä, kuivuutta ja jopa omaa korvantausihottumaani. Eli se on kosmetiikan ihmetuote, jota suosittelen kaikille. Tämä COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence sisältää etanalimaa nimensä mukaisesti huimat 96%!

Kasvovettä laitetaan siis vanulapulle ja pyyhitään sillä kasvot, jonka jälkeen hoitoneste taputellaan iholle. Lopuksi näiden kosteus sidotaan ihoon kosteusvoiteella tai kasvoöljyllä. Tämän 59 euron paketin saa nyt Green & Grace nettikaupasta 15% alennuksella perjantaihin 7.12.2018 asti koodilla EZEN15.

4. ERILAINEN HAJUVESI

Maison Margielan tuoksut muistuttavat tiettyä hetkeä, tuttuja tuoksuja ja erilaisia paikkoja. Siksi ne ovat mielestäni hyvin poikkeuksellisia hajuvesiä kaupan perustuoksuihin verrattuna. Testaamani Sailing Day -tuoksu* todellakin muistuttaa purjehduspäivästä. Raikas meren tuulahdus ja sukellus tummaan, kiehtovaan mereen. Tästä tuli uusi lemppari hajuveteni. Hinta on 93€.

5. TUOKSUKYNTTILÄ

Tämä on se varma valinta naapurille tai sukulaiselle, joita et välttämättä tunne niin hyvin. MON SUN tuoksukynttilöitä on monia, mutta Frosty Dawnista* tuli suosikkini, koska sen tuoksu on niin jouluinen. MON SUN on muuten pohjoismainen home spa -merkki, joka kehittelee tuotteita niin kehon kuin mielen hyvinvointiin.

6. SUOSITTU LUOMIVÄRIPALETTI

Te olette varmasti jo kuullet näistä kahdesta luomiväripaletista blogissani jo ihan kyllästymiseen asti. Nämä kaksi vaan ovat niin hyviä ja sävyt upeita. Käytän näitä niin itse kuin asiakkailleni ja saan tehtyä paljon erilaisia naturelleja lookkeja morsiamelle, bileisiin, kuvauksiin tai luonnollisempaan meikkiin. Hieman kokeilunhaluisemmalle suosittelen ylempänä kuvassa olevaa Anastasian Norvina -palettia* ja ihan perus sävyjä etsivälle alempaa Anastasian Soft Glam -palettia*.

*Sisältää mainolinkin. Tuote saatu. 

Kommentit

Kommentoi
 1. Jossu

  Ihania juttuja! Toi eka paletti jossa myös sinistä houkuttelisi kovasti! Herkullisia värejä 😍
  Oletko kokeillut Ordinaryn Rose hip seed oil? Ajattelin josko se olisi hyvä valinta öljyksi! Onko sulla minkälaista kokemusta kyseisestä tuotteesta?

 2. mari

  Hyviä vinkkejä…voisin itse ainakin ottaa kaikki nämä lahjat vastaan 😊…mutta onneksi on tuo toinen vaihtoehto, eli lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen…sitä toivon itselleni😍

  • Miia Ezen

   Heippa Mari! Joo tuo on todella hyvä vaihtoehto! <3

 3. Nanna

  No harmi että noi tehokosteuttajat oli jo myyty loppuun. Eleveniltä meni kyllä tilaukseen noita muita, kiitos vinkeistä! Kivaa joulun odotusta! 🙂

  • Miia Ezen

   Heippa Nanna! 😊 Kyllä niitä vielä pitäis olla ainakin kun kävin äsken kurkkaamassa. 🤔 Ihanaa joulun odotusta sulle. 🥰

 4. Laura

  Ei ihan kyseiseen postaukseen kuuluva kommentti, mutta olen huomannut sellaisen ongelman, että löydän jonkun hyvän ihon hoitotuotteen ja hetken käytön jälkeen iho jotenkin ”kyllästyy” tuotteeseen. En saa siitä enää samaa hyötyä irti kuin tuotteen käytön alkuun. Onko tämä ihan minun päässäni olevaa kuvitelmaa vai käykö tällaista oikeasti? Ja jos vaikka ei käykään, niin onko kuitenkin hyvä aina tasaisesti vaihtaa hoitotuotteita vai kannattaako hyväksi todettua kreemiä käyttää vuoden toisensa jälkeen?

  • Miia Ezen

   Heippa Laura! 🙂 Eli palautuuko ihosi jotenkin takaisin huonoon kuntoon ja kuinka nopeasti? Itselläni tuli heti mieleen silikonit ihonhoidossa.. nehän vaan tekevät fiiliksen ihanan silkkisestä voiteesta, mutta eivät hoida ihoa. Voisiko tämä olla? Vai miten ihosi ”kyllästyy” tuotteeseen. Se voi tietenkin olla mahdollista, että vuodenajan mukaanhan iho tarvitsee enemmän. Talven tullen voi kesällä käytetyt tuotteat olla liian kevyitä. Itsekin vaihtelen ihonhoitoa sen mukaan, mitä ihoni tarvitsee. Jos tulee finnejä, niin otan käyttöön BHA-happoja ja teepuuöljyä sisältäviä tuotteita ja jos taas ihoni on todella kuiva niin otan tehokosteuttajat käyttöön ja lisään hoitonestettä useamman kerroksen. Iho myös muuttuu iän myötä, joten välttämättä sama voide ei ole pidemmän päälle tarpeeksi.

 5. Nanna

  Joo siis myöhemmin illalla kun vielä katsoin ni olikin, huippua! 🙂

 6. Marketta Osara

  Hei! Olen 50 v, atooppinen, herkkä ja kuiva ihoinen. Sopisiko minulle kaksoispuhdistuksen tuotteet, Caudalie ha Mizon joita suosittelet? Mitä käyttäisin niiden jälkeen? Ostin joTony Molyn Ferment Snail Tonerin, Weledan Skin Foodin, Inarin seerumin ja yövoiteen ja Evolven organic beauty käytössä.

  • Miia Ezen

   Heippa Marketta! No sulla onkin jo hyviä tuotteita käytössä ja uskon, että pärjäät niillä hyvin ihon kosteutuksessa. 🙂 Voisit hyvinkin ottaa nuo tuotteet käyttöön, koska ne sopivat myös herkälle iholle. Itselläni on muuten myös atopia, mutta olen saanut sen onneksi kuriin ja en kärsi siitä enää edes talvisinkaan. 🙂

 7. Henna

  Ihana blogi ja todella hyviä vinkkejä! Vasta olen siis tänne löytänyt. Minulla on todella ongelmallinen iho, kuiva ja kipeä. Ajattelin kokeilla kyseisiä kaksoispuhdistustuotteija ja son&parkin wateria. Mikä olisi vielä/mitä suosittelet sopiva kuorinta ilman sulffaatteja, muovia, alumiinia ym. ? Vuosia olen epätoivoillut ihon kanssa, öljyillä pelkästään kosteutan tällä hetkellä. Välillä joudun silmien iholla turvautumaan cortisonivoiteisiinkin😞

  • Miia Ezen

   Kiitos Henna! 😊 Kurkkaappa mun ihonhoidon alkeet -postaus. Siinä on mun lemppari kuorinta, vaikka siinä onkin parabeenejä. Noita mainitsemiasi aineita ei siinä ole. Toinen lempparini on Whamisa peeling pads, jotka on luonnonkosmetiikkaa. En siis käytä koskaan rajusti kuorivia rakeisia kuorintoja. 😊👌 Onko sulla atooppista ihottumaa vai mitä silmien ympärillä? 🤔

   • Henna

    Kiitos vastauksesta!😊Joo ihottumaa ja kuivia alueita. Kokeilin esim. Olivia Kleinin tuotteita monivaiheisena ja iho ärtyi kovasti. Tuotteet kirveli ja ihosta tuli todella kuumottava. Tuota mizon kuorintageeliä voisin kyllä kokeilla. 👌 Iho rajoittaa kyllä paljon meikkijuttuja, ihana olisi kaikkea kokeilla.

    • Miia Ezen

     Heippa Henna! Hei mä huomasin itseasiassa tänä aamuna, että Olivia Kleinin hoitoneste kirveli, koska ihoni on nyt paljon kuivempi. Ja se ei riitä hoitonesteeksi ollenkaan. On siis käännyttävä taas tutun ja turvallisen koreakosmen puoleen ja etanalima auttoi heti. <3 Mä luotan jotenkin niin paljon noihin koreatuotteisiin, koska saan silloin tällöin ärsytystä luonnonkosmetiikasta vaikka rakastan niitä.

     • Henna

      Etanat lähtee kokeiluun😊🐌 Ne onkin tuotelaatuna ainoat mitä en oo vuosien varrella kokeillut.

     • Miia Ezen

      Toivottavasti tykkäät <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä