Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Suuria muutoksia kauneusihanteissa

09.11.2018 10 kommenttia

Kirjoitin noin vuosi sitten tulevaisuuden kauneustrendeistä ja olen aika ihmeissäni siitä kuinka nappiin muutama niistä meni. Voitte lukea ennustukseni TÄSTÄ. Ajattelin nostaa taas kyseisen aiheen ja lisätä mukaan pari uutta ennustusta.

KULMAKARVAT

Alla olevassa kuvassa näette kulmakarvojen evoluution. Vaikka rakastan edelleen kauniin tarkkoja ja piirrettyjä kulmakarvoja niin pidän kuitenkin enemmän uudesta tuuheammasta tyylistä, jossa nostan kulmakarvat reilusti ylöspäin kulmakarvageelillä (suosikkini on Laveran sävytetty kulmakarvageeli) ja piirrän yksittäisiä karvoja Ardellin tussimaisella kulmakynällä*. Tutoriaalin tästä näette Instagramini highlight osiossa.

IHO

Ihonhoito nousee pikkuhiljaa tärkeämmäksi kuin meikkaus, koska millään meikillä ei saa korjattua huonoa ihoa. Niin kuin ennustin vuosi sitten, on varmasti moni suomalainen tähän mennessä edes kuullut korealaisen kosmetiikan olemassaolosta. Ennustan kuitenkin, että ihonhoito on menossa siitäkin eteenpäin kokoajan luonnollisempaan ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Siihen olen nyt itse pyrkimässä – edelleen edullisia, mutta laadukkaita vaihtoehtoja etsien.

Lisäksi ihoa ei enää meikata puuterilla tukkoon vaan jätetään iho kauniin kuulaaksi.

HIUSTEN SÄVY

Hopean harmaa blondi tuntuu olevan tiukassa täällä meillä Suomessa, mutta muualla maailmassa sitä ei enää niin paljon näe. Kylmä blondi on siis edelleen kaunis, mutta ei niinkään elottoman harmaa blondi. Pakko silti samaan hengenvetoon sanoa, että itse kyllä edelleen pidän harmaasta blondista.

RIPSET

Tämä on ennustukseni, että tuuheita ripsiä ei enää vähän ajan kuluttua nähdä. Ne tulevat jäämään historiaan ja monet tunnistavatkin tulevaisuudessa 2010-luvun överiripsistä ja tarkoista Instagram-kulmakarvoista. Tiedetään sitten minkälainen meikki pitää tehdä tulevaisuuden 2010-luvun bileisiin.

Mitä mieltä olet ennustuksistani? Edelliset menivät melko nappiin permistä lukuunottamatta. Vaikka uskon kyllä 80-luvun tulevan takaisin meikkiin. Eli värikkäitä luomivärejä ja vahvoja poskipunia. Ennustustani vahvistaa Kim Kardashianin uusimmat värikkäät luomivärit. Tämä leidi kun on vaan sellainen maailmanlaajuinen keuneuden trend setter – halusimme sitä tai emme. Itse arvostan tätä naista.

Kommentit

Kommentoi
 1. Jossu

  Siis parastahan on mun mielestä että trendit muuttuu/vaihtuu. Hiusvärit ja mallit, meikki ym. Ja se että jokainen löytää oman tyylinsä, ja on itseensä tyytyväinen on tärkeintä☺️! Tällä hetkellä sun ihanan hehkuva tyylisi on upea ja mun mieleen! Itse löysin hyvän yhdistelmän meikki pohjaan sun ansiosta, ei ole ennen tullut mieleenkään että voi sekoitetaan meikki voiteita keskenään! Nyt sain omankin ihoni hehkumaan 😍

 2. Kielo

  Ihanaa, että meikkauksessa suunta on luonnollisempaan päin. Itse en jatkoripsistä tai tekoripsistä ole innostunut missään vaiheessa ja mielestäni lähes poikkeuksetta ne arkikäytössä näyttävät vähän hullunkurisilta.
  Myös ns. instakulmat aika tavallisesti näyttävät yliampuvilta livenä. Mutta toki jokainen näyttää miltä itse tykkää ja tämä on vain minun mielipiteeni.

 3. anonyymi

  Hei kyselisin että mikäköhän huulituote sulla on tossa vikassa kuvassa? Ihanan näköinen 🙂

 4. Enisa

  Wau näytät upealta

 5. Markit

  Heips; Pakko se nyt on kysyä, etten loppuelämääni mieti. Jotta onko näissä kuvissa ihan omat ripset? Siinä ripsaripostauksessa vähän taaksepäin mietin samaa. Ja sitten tuo kuva, siis missä kaksi kuvaa rinnakkain. Vasemman puoleinen kaunis kuin mikä, mutta oikealla ei juuri elonmerkkiä ole. Tämäkö oli tarkoitus? Toivottavasti, koska muuten en älynnyt kontrastia. Ja viimeinen kuva on kaunis. On se hyvä, että kasvoissa on ” elämää” elikkä meikkivoide ei peitä liikaa. Kannustan ehdottomasti sinua käyttämään vähemmän meikkiä, koska se nyt tuntuu olevan enemmän eli olet kauniimpi, aidomman näköinen.
  En tiedä miksi hiusväriäsi pitäisi kutsua…kutsun siis erittäin kauniin värisiksi.
  Tsemppiä valitsemallasi uudella linjalla. On hyvä 😊👍.

  • Miia Ezen

   Heippa! 😃 Joo ihan omat ripset ovat. Ei tarkoitus ei ollut ihon sävyn vertailu vaan tekstissä aukeaa erot tarkemmin. 😊 Olisi pitänyt laittaa suuremmat kuvat, niin huomaa erot mm. kulmakarvoissa ja ripsissä. Tosi kiva kuulla, että tää on hyvä juttu. ❤️

   • Markit

    Kyllä on hienot ja pitkät ripset, ei tarvitse tupsukkalisiä! Hyvin ja huolella laitettu ripsiväri. Ammattimeikkaaja asialla!😄

 6. Sannak

  Minusta luonnollinen on todella tervetullut trendi. Kulmakarvoissa ja ripsissä on vedetty niin överiksi jo, että ne ei oikeastaan sovi kellekään täydellisen hyvin. Luonnollisuus on ihanan raikas tuulahdus kaiken ylivedetyn jälkeen. Mutta toki, jokainen tyylillään.

 7. Tuikkunen

  Hei. Makuja on monia ja hyvä niin. Itse tykkään ripsituuhennoksista/pidennyksistä. Minulle ne sopivat eivätkä näytä tippaakaan övereiltä. Ja vaikka näyttäisivätkin, jos itse jostain tykkään ei muiden mielipiteillä oikeastaan ole väliä. Noo, ehkä puolisoni näkemyksellä 🙂

 8. Chrystal

  Mun silmää ainakin miellyttää kovasti tää meikkitrendien muuttuminen ”luonnollisempaan” suuntaan, eli pitkän mattakauden jälkeen heleitä meikkipohjia ja huuliin mehukasta kiiltoa. Myös vahva contour ja extranäyttävät irtoripset varmaankin tulevat siirtymään enemmän ilta- ja juhlameikkiin ja omat ripset pääsevät taas arvostukseen 🙂 Kenties ripsipidennystenkin tyyli muuttuu kevyempään suuntaan nyt hybridiripsien tulon myötä? Itse oon suosinut jo pidemmän aikaa tätä kevyempää tyyliä, en koskaan kokenut vahvaa contouria, massiivisia irtoripsiä, kuivattavia mattapunia ja superpeittävää meikkipohjaa omaksi jutukseni. Seuraan silti trendejä mielenkiinnolla, ja poimin niistä sitten niitä itselle sopivia juttuja. Myös kulmakarvatrendin muuttuminen hyvin vahvoista ja graafisista kulmista kevyempään on mieleeni, tosin päänvaivaa aiheuttaa se, ettei kaikille ole suotu niitä supertuuheita kulmia luonnostaan. Itse oon kasvatellut ylinypittyjä kulmiani takaisin jo monen monta vuotta, viimeinkin alkaa näkyä tulosta, vaikka projekti on edelleen kesken, menee varmaan vielä useampi vuosi ennen kuin ne palautuvat täysin, tai no eivät varmaan siihen paksuuteen ja tuuheuteen kuin oli silloin teininä ennen pinsetteihin tarttumista, mutta on ollut positiivinen yllätys, että vuosia kestänyt kulmien teurastus ohuiksi viivoiksi ei ole tuhonnut karvatuppia täysin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä