Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

3x PARAS HOHDETUOTE ELI HIGHLIGHT

07.11.2018 Ei kommentteja

Mielestäni upeimman ja luonnollisimman hehkun saa iholle hyvällä ihonhoidolla ja ohuella meikkipohjalla. Kerroinkin aiheesta IG-stoorin puolella sunnuntaina ja stoori on tallennettuna profiilin highlights osiossa. Hehkua voi korostaa erilaisin tuottein ja tässä muutama oma vinkkini. Jos hohdetuotteet on vieras juttu ja et tiedä mihin ne laitetaan, niin voit lukea aiheesta lisää TÄSSÄ.

NESTEMÄINEN HIGHLIGHT

Voisin melkein luvata, että tämän metallisempaa kiiltoa et sitten löydä mistään. Cover FX Custom Enhancer Drops (Sävy Moonlight)* ei sisällä tippaakaan glitteriä, joista moni ei hohdetuotteissa pidä. Se on kuin nestemäistä metallia. Tykkään käyttää sitä meikkivoiteen alla kasvojen korkeimmissa kohdissa niin meikkiin saa upeaa ja luonnollista hohdetta. Sokaisevasta hohteesta pitävät voivat laittaa sitä suoraan meikkivoiteen päälle. Tämä sopii siis sellaiselle henkilölle, joka haluaa meikkiinsä poikkeuksellista hehkua.

PUUTERIMAINEN HIGHLIGHT

Tämä on usealle tutumpi highlight eli korostustuote. Kaikista vahvimmat korostuksen saat ehdottomasti Ofran hohdepuuterilla*, jossa on kolme eri sävyä. Oranssinen highlight näyttää todella upealta liikkuvalla luomella. Levitän tämän tuotteen Kicksin highlight siveltimellä*.

KIINNITYSSUIHKE

En oikein pidä kiinnityssuihkeista tai primereista, koska en ole huomannut niiden kanssa mitään eroa ainakaan pysyvyyden kannalta. Paitsi Urban Decay All Nighter* kyllä pitää meikin paremmin rasvaisella iholla, jos sen laittaa meikin alle. Muussa tapauksessa en halua suihkuttaa kasvoille mitään alkoholia sisältävää varsinkaan, jos iho on kuiva.

MAC Cosmeticsin Fix+* on kosteuttava suihke ja sen voi lisätä niin meikin alle kuin päällekin. Itse sekaihoisena laittaisin sen meikin alle, koska muuten se saattaa vaikuttaa näin rasvaisella t-alueella meikin pysyvyyteen. Tämä kiinnityssuihke on siis todella erilainen kuin Urban Decayn vastaava. Tämä MACin suihke kosteuttaa ja tekee kasvoista hehkuvat ja kasteen raikkaat eli englanniksi tähän löytyy parempi sana – ’dewy’. Näistä kolmesta tuotteesta tämä on se, joka sopii aikuiselle naiselle.

Tämä MACin tuote on erityisen hyvä poistamaan kasvoilta puuterista ja meikattua lookkia. Toisinsanoen se sulauttaa meikkivoiteen kauniimmin ihoon.

P.S. Meikissä rajaukseen käytin Make Up Storen huultenrajauskynää sävyssä Cinnamon Sugar ja huulissa Maybellinen Vivid Hot Laqueria sävyssä So Hot (molempia saa esim. Sokokselta). Kannattaa ottaa siis IG-tilini stoorit seurantaan, koska teen siellä säännöllisesti minitutoriaaleja. Tämänkin häivytetyn kissarajaus tutoriaalin tein vähän aikaa sitten IG-stoorissa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä