Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Paras luonnonkosmetiikka ripsiväri

05.11.2018 11 kommenttia

Enpä olisi vähän aikaa sitten uskonut, että luonnonkosmetiikan ripsiväri saattaa olla samalla viivalla kuin perinteiset synteettiset versiot. Nämä kaksi ovat meinaan löytäneet tiensä päivittäiseen käyttööni.

NE KAKSI PARASTA

Hyvin usein luonnonkosmetiikan ripsarit ovat sellaisia vetisiä ja eivät tee omille ripsilleni paljon mitään. Nyt ovat ajat muuttuneet ja nämä todellakin ovat yhtä hyviä kuin mikä tahansa synteettinen merkki. Kyseessä on siis Lavera Powerful Lashes (uutuus!) ja Boho Cosmetics Volume and Green ripsarit. Alla näet ne silmilläni.

KUMPI ON PAREMPI?

Olen testaillut tosiaan monia luonnonkosmetiikan ripsareita ja muistan noin vuoden takaa, että sellainen merkki kuin Avril olisi ollut hyvä. Nyt en osaa enää ottaa tuohon Avriliin kantaa, koska siitä on jo niin kauan aikaa. Näistä kahdesta en itse osaa sanoa suosikkiani, koska ne ovat hyvin samankaltaiset. Pieniä eroja niissä kuitenkin on.

Laveran ripsarissa on muovinen aplikaattori ja se tekee itse ripsestä ehkä hieman paksumman. Koostumukseltaan se on myös asteen vetisempää. Bohon ripsarissa aplikaattori on harjamainen ja itse ripsiväri hieman kuivempaa. Se tekee myös asteen erotellummat ripset ja ehkä hivenen pidemmät. Lopputulos on kuitenkin hyvin samanlainen, kuten kuvassa näkyy.

P.S. Vinkkaan muutamia ripsiin liittyviä vanhoja postauksiani tähän: Miten saat tuuheat ja taivutetut ripset koko päiväksi? Miten pääset eroon ripsienpidennyksistä?

Kommentit

Kommentoi
 1. Jenni Taimisto

  Heippa! Miten ripsentaivutukset pysyy näillä? Mulla on kokemus että vain vedenkestävillä ripsareilla pysyy ripset taivutettuina ja se on ykköskriteeri kun ripsaria valitsen. Käytän luonnonkosmetiikkaa muuten mutta ripsari on ollut useamman vuoden jo hakusessa.

  • Miia Ezen

   Heippa Jenni! 🙂 No se riippuu aikalailla ripsistä. Itsehän laitan aina hieman vedenkestävää ripsaria ihan ripsien juureen, jotta taivutus pysyy. Mutta siis nämä ripsariasiat tosiaan riippuu niin ripsistä. Toisilla tavallisetkin ripsarit pitävät ripset taivutettuina ja toisilla taas ei ollenkaan. Eli tähän ei tosiaan ole oikein muuta ratkaisua kuin kokeileminen. 🙁

  • Kaija

   Hei Avrililla on vedenkestävä ripsari! Kannattaa testata sitä. 🙂

 2. Mari

  Minä käytän Avrilia ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Hinta/laatusuhde on kohdallaan. Ripsari kestää hyvin, eikä varise. Synteettisistä Dior on suosikkini.

 3. Nakki

  Mua kiinnostaisi tietää, että mitä huulipunaa sulla on tässä? Todella ihanan väristä <3

 4. Sisustusmyyjä

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Itse olen yrittänyt löytää hyvää ripsiväriä luonnonkosmetiikasta mutta itseäni on häirinnyt niiden vetisyys ja vahva haju. Mitä mieltä olet näistä kahdesta ripsarista, onko niissä epämiellyttävää hajua?

  • Miia Ezen

   Heippa! 🙂 Joo tuosta betisyydestä kirjoitinkin, että sitä ei ainakaan näissä ole. Boho ei tuoksu oikeastaan millekään ja Lavera tuoksuu miedosti raikkaalle. Vaikea sanoa, koska tuoksuasiat on niin henkilökohtaisia. Varmaan kannattaa kaupassa tuoksuttaa. 🙂

 5. Kirsi

  Mäkin haluaisin tietää mikä toi kauniin värinen huulipuna on 🙂

  • Miia Ezen

   Heippa! Kesti vähän, kun muistelin mikä puna. 😅 kyseessä Boho Cosmeticsin sävy 103. 😊

 6. Anne

  Moikka! Pysyyköhän nämä rasvoittuvilla silmillä? Itse käytän Kaneboa koska 38 ei lähde valumaan rasvaisellakaan. 🤔

  • Miia Ezen

   Mä en tiedä, mutta rehellisesti sanottuna epäilen. Näissä kun ei ole sitä samaa koostumusta. 😞

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä