Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nude-meikki luonnonkosmetiikalla

13.09.2018 12 kommenttia

Tästä meikistä muodostuikin hieman Jennifer Lopez tyyppinen nude-meikki. Saan teiltä pyyntöjä tasaisin väliajoin hyvistä luonnonkosmetiikkameikeistä, joten tässäpä koko meikki tehty luonnon antimilla. Ikävä kyllä kaikki käyttämäni meikit eivät olleet omia suosikkejani ja tulen siis kertomaan tässä postauksessa niin risut kuin ruusutkin.

MEIKKIPOHJA

MEIKKIVOIDE: Olen kokeillut RMS Beautyn Un-Cover Up -meikkivoidetta (sävy 22)*, jo pari vuotta sitten. Rasvoittuvan t-alueeni vuoksi en oikein innostunut sen hehkusta. Nyt meikkimuoti ja mieleni ovat kuitenkin muokkaantuneet kuulaampaan meikkiin ja hehku sekä pieni rasvoittuminen t-alueelta ei enää haittaa. Tämän entinen inhokkini on siis nykyinen suosikkini.

PEITEVOIDE: Hynt Beautyn peitevoide (sävy light)* on ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan peitevoide ja ehkä riittoisin tuote, johon olen elämässäni törmännyt. Tuotetta riittäisi kokonaiselle armeijalle vuodeksi!

PUUTERI: Alima Puren Radiant Finishing Powder* todellakin tuo iholle ihanan hehkun. Sanoisin, että kuivempi ihoiset varmasti rakastuvat tähän, mutta näin rasvaisella iholla se luo ehkä liikaa hehkua jo valmiiksi hieman kiiltelevään ihoon.

POSKIPUNA: Olen nyt kokeillut Everyday Mineralsin poskipunaa niin monta kertaa ja en saa pigmenttiä ulos purkista kopisuttamalla, heiluttamalla tai oikein millään. Luovutin ja laitoin Laveran Cashmere Brown 03 poskipunaa, joka on muuten ihana iltameikkiin. (Saatavuus esim. Citymarket)

AURINKOPUUTERI: Estelle & Thildin aurinkopuuteri* on yksinkertaisesti loistava. Oma Medium Matte -sävyni saattaa tosin olla hieman liian tumma talvea kohti, joten suosittelen sävyä Light Matte.

HOHDEPUUTERI: Zuiin hohdepuuterit* tuovat niin kauniin hohteen poskipäille. Toista yhtä hyvää en ole luonnonkosmetiikasta löytänyt. Tässä käytin sävyä Peach.

SILMÄMEIKKI

SILMÄMEIKINPOHJUSTUS: Tämä Alima Puren silmämeikin pohjustusvoide* onkin ainoa, jota olen luonnonkosmetiikasta kokeillut. Rasvaisille luomille tämä kannattaa kiinnittää hyvin puuterilla. Kesto on yllättävän hyvä, muttei kuitenkaan samaa tasoa kuin synteettisillä pohjustusvoiteilla.

LUOMIVÄRIT: Laitoin ensin liikkuvalle luomelle Alima Puren hohtavaa luomiväriä sävyssä Venus*. Luomivakoon laitoin Kjaer Weisin oranssiin taittavaa ruskeaa luomiväriä sävyssä Magnetic*. Kjaer Weisin täyttöpakkaukset ovat muuten aina edullisempia. Molemmat luomivärit ovat huippulaatuisia ja pigmenttisiä ja nämä kaksi sävyä sopivat kaikille.

RIPSARI: Boho on yllättänyt loistavilla luonnonkosmetiikkatuotteillaan. Tämä Bohon ripsarikin on ihan jees, mutta ei silti pääse vielä samalla linjalle synteettisten kanssa. (Saatavuus esim. Ruohonjuuri)

KULMAKARVAT JA HUULET

KULMAKARVAGEELI: Laveran kulmakarvageeli on päivittäisessä käytössäni, joten se kertoo, että tuote on todella hyvä. Se värjää kauniisti kulmakarvat, muttei suttaa ihoa karvojen alla. (Saatavuus esim. Citymarket)

KULMAVAHA: Hyntin kulmavaha ei nyt vaan oikein toimi. En saa siitä oikein mitään irti ja sen kyllä huomaa myös kuvassa.

HUULIPUNA: Zuiin huulipunat ovat yksiä suosikkipuniani. Nude-punia rakastavat varmasti tykästyvät tähän Brown Sugar -sävyyn*. Toinen nude suosikkini on sävy Mandarin*.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

Kommentit

Kommentoi
 1. Johanna

  Tosi nätti arkimeikki. Niin kauniin luonnollinen eikä oikeastaan lainkaan meikatun näköinen. Tykkään todella paljon. Olet taitava meikkaaja kun osaat tehdä noin luonnollisen meikin!! Itse en niin tota luonnonkosmetiikkaa ole kokeillut enkä ajatellut ainakaan tällä hetkellä.☺

 2. Katariina

  Moikka Miia! Mä olen pitkään etsinyt itselleni sopivia ihonhoitotuotteita ja nyt tilasin kasan koreakosmetiikkaa sinun suositustesi pohjalta. Ensivaikutelma tuotteista on todella hyvä! Yksi asia kuitenkin mietityttää. Osaatko sanoa, että pitääkö eri vaiheiden välillä tuotteen antaa imeytyä tai hetken olla iholla ennen seuraavan tökötin lisäämistä? Vai voiko vain laittaa kaikki tarvittavat peräkkäin? Aikaa säästääkseen tekisi mieli laittaa aina kaikki peräjälkeen, mutta mietin, onkohan tällä mitään vaikutuksia tehoon. 🙂 Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista!!

  • Miia Ezen

   Heippa Katariina! 😊 Joo kannattaa aivan hetki odottaa, että tuote imeytyy. Itse painelen esim hoitonesteen iholle oikein kunnolla ja sinä ainakana se imeytyy melko hyvin. Eli pintaan pitää jäädä kuitenkin hieman kosteaa fiilistä edellisestä tuotteesta. 👌 Ihanaa, kun sulla on ollut jo nyt hyvä ensivaikutelma. 😍

 3. Janette

  Aivan todella ihana meikki😍😍

 4. Elina

  Onpa kaunis meikki ja sopii sinulle tosi hyvin. Olen miettinyt kulmageelin hankintaa, mutta pelkään että se voisi ulkotöissä pienessä sateessa vaikka jotenkin levitä. Pysyykö kulmageeli, tässä esitelty tai joku muu, varmasti siistinä? Ei ole töissä yleensä peiliäkään lähellä, joten toivon että meikit joko pysyy tai ainakin kuluu pois huomaamattomasti.

 5. Eve

  Kaunis meikki. Sopii sinulle todella hyvin. Tunnen tuon EDM purkkien tuskan. Itsekin tuskailin, ennenkuin hoksasin oivan tavan. Oletko kokeillut laittaa EDM purkkia niin, että kansi on alhaalla eli ylösalaisin ja kopsuttanu tällöin pohjaan eli purkin kanteen siveltimellä terävästi? Tällä tavalla ainakin itsellä sekä puna että pohjatuote tulevat hyvin kannelle. Toki pitää muistaa avata se välikansi.. 😀

 6. Vähän aikaa blogia seurannut

  Hyvännäköinen ja raikas meikki. Voisitko tehdä jutun mineraalimeikeistä vai käytätkö niitä tai oletko joskus jo kirjoittanut niistä?

  • Miia Ezen

   Heippa! 😊 Ikävä kyllä en ole vielä löytänyt sellaisia mineraalimeikkejä, joihin olisin täysin ihastunut. En ole siis ainakaan vielä näistä kirjoittanut.

 7. Ellivelli

  Tää on kyllä tosi kaunis meikki! Just perfect!

 8. Piia

  Hei Miia
  tosi kaunis meikki, nämä luonnollisemmat sopivat sinulle loistavasti ☺. Onko sinulla tässä meikissä mitään rajausta? Toisaalta näyttäisi ripsityvi kauniin hieman tummemmalta, toisaalta ei – mutta näyttää niin hyvältä ❤. Vinkiksi itselle kyselen. Kiitos!

  • Miia Ezen

   Heippa ja kiitos! 😊 Ei ole rajausta. Kun ripsarin laittaa ihan tyvestä, niin se luo illuusion rajauksesta. 👌

   • Piia

    Kiitos paljon ☺

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä