Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Me mennään naimisiin!

05.08.2018 76 kommenttia

Olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että pääsen kertomaan teille meidän kihlauksesta. Tämä tapahtui jo 19.7. Kroatian reissullamme. Sormuksen teettämisessä meni kuitenkin tovi, joten sain sen vasta näin muutama viikkoa kosinnan jälkeen. Itse kosintaan en mene sen tarkemmin, mutta sormuksesta voin kertoa pientä tarinaa.

Sormukset eivät ehtineet mukaan reissuun ja salaa sisimmissäni sitä harmittelin, koska arvelin, että kosinta olisi tapahtunut matkalla. Ruusumies sitten yllätti ja oli hakenut kauniin simppelin varasormuksen, joka jäisi tärkeäksi muistoksi. Tällä hopeisella sormuksella hän polvistui ja pyysi vaimoksi niin yllättäen, etten olisi arvannut, koska tiesinhän sormusten olevan Suomessa.

Sormus tehtiin toiveideni ja alla olevan Pinterest-kuvan mukaan Malmin korupajassa. Timantti on puolen karaatin kivi ja kulta on punakultaa. Timantin hionta on hieman erilainen, mitä Suomessa yleensä näkee. Tämä on nimittäin emerald-hiottu ja pidän siitä, koska se on hieman erilainen. Tämän kaltainen timantti etsittiin sormustani varten. Lisäksi halusin sormuksen olevan mahdollisimman siro ja yksinkertainen.

Yksi timantti kuvaa tietenkin Ruusumiestä. Se on outoa kuinka ensimmäistä kertaa elämässään sitä vaan tietää, että hän on se oikea. Nyt ihmettelen, että miten olen jaksanut edes olla niin hankalissa suhteissa aikaisemmin. Kaikki on nyt niin helppoa ja olemme kuin luodut toisillemme. Luulin aikaisemmin tietävän miltä rakkaus tuntuu, mutta se on vaan murto-osa siitä mitä tunnen nyt. Hän on kaikista tärkein ja rakkain.

Enpä olisi arvannut, että vain muutama viikko tämän kuvan ottamisen jälkeen tapaan elämäni miehen ja kaksi vuotta sen jälkeen menen samaan Plitvicen kansallispuistoon ottamaan kuvan muistoksi kihlauksesta.

Kommentit

Kommentoi
 1. Minna

  Oi, aivan ihanaa 😍 onnittelut teille molemmille

 2. Laura Nurmela

  Onnea, onnea, onnea ❤

 3. Heini

  Ihanaa Miia, paljon onnea molemmille <3

 4. Eeva

  Oi mikä ihana uutinen.ONNEA MOLEMMILLE!

 5. Markit

  Aivan ihana uutinen!!!❤❤❤❤. Paljon, paljon onnea molemmille! Voi että! Ootte niin söpösiä. Kylläpä yllätit 😊.
  Erittäin kaunis ja tyylikäs sormus! Sinulla on loistava maku.
  Voi kun minuakin hykerryttää. 💕

 6. Emma/WL

  Paljon onnea teille! <3

 7. Sanna

  Sydämelliset onnittelut teille! ❤️ Todella kaunis sormus. Kuvastaa sitä kaunista rakkautta, jota tunnette toisianne kohtaan.

 8. Sanni

  Oikein paljon onnea! <3

 9. Esssim

  !!!! IHANAA! Onnea! 🙂

 10. Merja

  Paljon Onnea teille molemmille. Sen kyllä tietää, kun oikean kohtaa.
  Sormuksesi on tosi kaunis.

 11. Ulla

  Onnea!!!

 12. Johanna

  ONNEA ONNEA TEILLE!!! Miten ihanaa! ! Nyt ymmärrän miksi olet niin romanttisella tuulella!!! Mahtavaa kun kaksi ihmistä löytää toisensa!! Ja sormus on todella kaunis!

  • Miia Ezen

   Hahaa.. joo tää on ollu kyllä yksi suurin syy ja myös kaikki ihanat häät, joita oon päässyt tekemään. 🤩

 13. Poutalammas

  Ihanaa! Paljon onnea ja rakkautta😍😍

 14. Veera

  Ihanaa!!! Oikein paljon onnea teille molemmille!!! <3

 15. Salla

  Onnea Miia ❤️❤️

 16. Tiina

  Ihanaa onnea Miia!❤

 17. Minna

  Tuhannesti onnea!!

 18. Juuulia

  Paljon onnea teille!! Ihana uutinen xoxo

 19. hennamaria

  Ihanaa! Onnea ja rakkautta 💖

 20. Johanna

  Olenkin odottanut tätä uutista 😍 ihanaa, paljon onnea teille! 💕

 21. Anne

  Onnea! ❤️

 22. Tiina

  Onnea ❣️. Suurin kaikista on rakkaus.

 23. Carita

  Onnea! ❤️

 24. Marsu

  Ihanaa, onnea ihan hirveästi!

 25. Riika

  Onneaonnea❤️

 26. JenniK

  Ihanaa! Niin paljon onnea!❤️ Se on niin ihanaa kun kaksi ihmistä löytää toisensa🙏 Oon seuraillut sua aikoinaan kun olit telkkarissa ja sen jälkeen sun somekanavia ja oot ihanan oloinen fiksu ja kaunis nainen, oot vähän kuin esikuva mulle. Paljon onnea tulevaan!💫

  • Miia Ezen

   No wauuuu kiitos! ❤️ Ihan tavallinen mä kyllä oon. 😀

   • Tuula Niiranen

    Olet tosiaan erityisen mukava. Aivan mahtavaa, että löysit elämäsi rakkauden! Kaikkea hyvää teille molemmille!

 27. Kiisi

  Onnea ansaitusti💕

 28. Pauliina

  Onnea!

  Siis hetkonen, tiesit sormuksesta ja olit sen teettänyt, mutta et kihlauksesta? Tipuin kärryiltä. En tosin oo kovin kärryillä kihlaustrendeistä tmv.

  P.S. Onks tää blogi pitkäänkin ollut jo täällä? Meh, vanha oli enemmän mieleen.

  • Miia Ezen

   Joo siis sormukset oli jo laitettu tilaukseen. Oli sitten herran päätös, että milloin itse kosinta tapahtuu. Näin meillä. 😂

   Blogi on ollut täällä toukokuusta. Samat vanhat jutut mulla. Hihi.. 😝

 29. Anu

  Ihania uutisia. Rakkauden täyteisiä hetkiä ja onnea kihlautumisestanne.

 30. Teija Kokko

  Lämpimät onnittelut! 💕

 31. Cami

  Ihanaa! 😍 Paljon onnea teille molemmille, yhteiseen elämään ❤️

 32. Jeppu

  Meni aivan kylmät väreet! Miten ihanaa, onnea! 😍

 33. Mari

  Onnenkyynelet tulvahti silmiin, vaikka periaatteessa aivan outoja ootte. Somen myötä sinut ottotytökseni ominut kuitenkin❤Onnea elämääsi!

  • Markit

   Voi Mari, voimmeko mitenkään ”ottotyttöä” jakaa, edes ihan pikkiriikkisesti, ikäni piisaa reilusti? Ihanasti kirjoitit! Kun minä olen koko päivän tätä uutista hykerrellyt ja enkä minäkään heitä tunne, Ruusumiestäkin kuin liplakin verran. Miiasta on toki tullut aikast hyvä ymmärrys blogin kautta, joten jookos, ainahan tytöllä on mukavampaa, kun on enemmän kannustajia. Oli vaan niin ihana uutinen!😊

   • Mari

    Jaettu ilo on aina isompi, joten ilman muuta Miiasta riittää iloa meille molemmille, Markit💕

 34. Sari

  Onnea! Ihana uutinen ja niiiin kaunis sormus!❤️

 35. Annikkki

  Oo aivan ihana uutinen!! Onnea Miia! <3

 36. Oona Kettunen

  Onnea onnea onnea!! <3

 37. Reetta

  Oih ❤ niin suuresti onnea teille ❤

 38. SatuJii

  Sydän on löytänyt sydämen – paljon onnea teille ❤️❤️

 39. Ellivelli

  No onko vähän ihanaa. Rakkaus on ihanaa. Ja sormus on kaunis!

 40. Jenny

  Oih, ihan sydän sykähti melkein kuin itseäni olisi kosittu 😍😂 VALTAVASTI onnea teille molemmille ♥️♥️

 41. Saril

  Voi paljon onnea ja rakkautta Miia!!

 42. Perttiina

  Tilataan sormukset ja sitten sen jälkeen jännitetään kosintaa 😂😂
  Kihloissa ollaan sillä hetkellä kun on sovittu että mennään naimisiin. Ei sillä hetkellä kun on eka tilattu sormukset ja sitten jo kihloissa olevana etsitääm blogiin sopivaa paikkaa ”kosinnalle”.

  • Miia Ezen

   Hih.. no meillä se menee erilailla. 😊 Ja kosinnastahan en kerro sen enempää tässä. Sehän ei tapahtunut kansallispuistossa ja liittynyt millään tavalla blogityöhön. Huoh.. miksi heti tulee negatiivista kommenttia, kun IS uutisoi asiasta?

  • Nakki

   Hienoa, että sinä Perttiina olet määritellyt, milloin ihmiset ovat kihloissa. Eiköhän kukin saa hoitaa tämän tyylillään. Tottakai itse kosinta pitää olla, mutta olisihan se kiva itse valkata mieleinen sormus.

   • Miia Ezen

    Juuri näin Nakki! 😍 Ei meidän kaikkien tarvitse tehdä asioita saman kaavan mukaan. Sormukset tosiaan haluttiin valita molemmat itse. 👌😀

   • Pauliina

    Itse asiassa teknisesti ottaen Perttiina on, Nakki, oikeassa. Ei ole itse määritellyt asiaa. Lupaus avioliitostahan on kihlaus. Jos on ostettu yhdessä sormukset, on melko varmasti jo päätetty myös naimisiinmenosta, sillä ”juuuust kidding, en mä oikeesti suostu, sori kun tuli maksatettua kallis sormus” ois aika tyly pila. 😉

    Mitään sen kummempaa kosintaa taas ei ole mikään pakko olla, sillä ihmisethän voivat sopia avioliitosta myös ihan yhteistuumin ja ilman sen kummempia kysymyksiä.

    (En seuraa IS:ää tai muitakaan iltapäivälehtiä.)

  • SoileH

   En ymmärrä tätä nykyihmisten ilkeyttä?! Jokaisen ilkeän kommentin heittäjän tähän iloiseen uutiseen pitäisi kysyä itseltään MIKSI? Miksi haluan sivaltaa toista, joka on onnellinen ja iloinen kihlautumisesta. Keneltä se on pois?
   Olen surullinen näiden ilkeiden anonyymikommentoijien puolesta, sillä heidän elämästään puuttuu jotain. Heillä ei voi olla kovin tasapainoinen elämä, ehkäpä vihaa ja katkeruutta jonka sitten purkavat muihin.

   Toivon lämpimästi onnea Miialle ja Ruusumiehelle. En tunne teitä, mutta jokainen ansaitsee rakkautta, myös ne ilkeät kommentoijat (ehkäpä ne juuri eniten)❤️

   Jos kaikki muuistaisi, että jos ei ole mitään kaunista sanottavaa, sen voi myös jättää sanomatta. Ja ne ketkä kokee oikeudekseen laukoa ilkeitä mielipiteitä, niin asiat voi sanoa myös toisin ja rakentavasti.

 43. Sonja K

  Oih! Ihania uutisia, paljon paljon onnea!!! <3

 44. H

  Onnea teille! Olen seurannut sun blogia jo lentoemäntäajoista alkaen ja edelleen tulen hyvälle mielelle sun positiivisuudesta. Yksi kysymys minulla kuitenkin herää: mistä tietää, että juuri se oikea on sattunut kohdalle? Onko niin että pitää suudella montaa sammakkoa, ennenkuin se oma prinssi löytyy?

  • Miia Ezen

   Tähän onkin vaikea vastata? Ei siihen monia sammakoita tarvitse. Sen vaan tietää – niin tylsältä kuin se kuulostaakin. 😊

 45. Ava

  Tuhannesti onnea! Olet todellakin onnesi ansainnut. Aivan ihana asia, kun sinulla on rinnallasi vihdoin se Oikea, jonka kanssa saatte elää onnellisesti elämänne yhdessä. Olet tosi sympaattinen, kiltti, herkkä, hauska ja ihana ihminen ja toivon sinulle pelkää hyvää ja paljon onnea! 💕

 46. H

  Missä olette tavanneet? 🙂 Onnea!

  • Miia Ezen

   Facebookissa 😀

 47. Satu

  Hurjan paljon onnea ❤️ oli aivan ihana palata blogiisi lomatauon jälkeen ja kuulla näin ihania uutisia 🙂 toivottavasti tulevat häät tulevat edes pieneksi osaksi blogiasi.

 48. pauliina

  Onnea 💖

 49. Noora

  Onnea kihlauksesta!♥️
  Hienon sormuksen teetit, ei perus perinteinen timanttisormus mitä näkee suurimmaksi osaksi(ja siis nekin on upeita), tää on ihan sun näköinen!

 50. Eve

  Miia❤Ruusumies
  Ruusumies❤Miia
  =💕

 51. Mehis

  Onnea tuhannesti ❤️

 52. Mirka

  Oi, miten ihanaa! Onnea tuhannesti!! ❤ Todella kaunis sormus kyllä. Ja niin, kyllä sen vaan todella tietää, kun se oikea ihminen osuu kohdalle. ❤

 53. Outi

  Onnea ihanat ❤️
  Olen kihlausuutista jo odotellutkin ja salaa nimetöntäsi vilkuillut kuvissa/instastooreissa 😉

  Jokos hääpäivä on lyöty lukkoon? Millaisista häistä haaveilet? 💕

 54. Susanna

  Voi että miten ihana uutinen! Onnea sylin täydeltä <3 Oon niin onnellinen teidän molempien puolesta. Kyllä mä jo aavistelin tällaista uutista odottaakin, jo Ruusumiehen kuvioihin astumisesta silloin aikoinaan. Onpa aika mennytkin äkkiä. En oo pitkään aikaan kommentoinut mitään, aina välillä pikaisesti piipahtanut sun blogissa, tuntuu ettei aika riitä mihinkään nykyään! Jokos hääpäivä on päätetty?

 55. Hk

  Onnea!💟 Luin sivuiltasi tämän ihanan uutisen illalla ja seikkailit sitten kanssani unissani,heh😀

  Mitä iltapäivälehtien juttuihin tulee, mitä niistä. Kyllä kai jokainen järkevä tietää niiden tavan ja jos ei, niin mitäs siitä. Te kaksi tiedätte rakkautenne, toisenne ja tapanne, muulla ei ole merkitystä 😍 Paljon onnea vielä!

 56. Hanna

  Paljon onnea 🎈. Näin se on, sen vaan tietää, eikä asialle ole muuta määritelmää.
  Meillä jäi periaatteessa koko kihlausvaihe välistä, energia meni julmettuun paperityöhön, kun asuttiin eri maissa.

 57. Eva

  Miljoonasti lämpimiä onnitteluita teille! <3 Aivan ihana uutinen!

  P.S. Me tehtiin aikoinaan samalla tavalla, eli koska haluttiin juuri meille teetetyt uniikit sormukset, käytiin suunnittelemassa ne kultasepällä etukäteen. Osasin siis varautua että jossakin välissä mies kosii mutta meni sitten vielä aika pitkään kunnes hän sen teki. Eli samalla se ei ollut yllätys (koska naimisiinmenosta oli puhuttu ja sormukset oli käyty suunnittelemassa) mutta toisaalta oli taas yllätys milloin kosinta ja varsinainen kihlaus tapahtuisi.

 58. enisa tokalic

  ihanaa paljon onnea , upea sormus

 59. augh

  Onnittelut! Vaikutatte aidosti onnelliselta parilta. Myös sormus on kaunis ja sun käteesi sopiva.

 60. Ee

  Mekin oltiin jo tietoisia et naimisiin mennään ja asia oli jo sovittu ja kosintakin oli vähän sellainen erilainen… Sit kun oli saatu sormukset niin sit se oli julkista ja kihlapäivänä pidetään sitä kun siitä tuli julkista… Kukin tavallaan! Onnea ootte ihania<3

 61. Mira

  Eikä! Olen niiiin onnellinen teidän puolesta! Ihana että olet löytänyt sen oikean. Vaikutat ihanalta ja hyväsydämiseltä ihmiseltä, sinua on ilo seurata <3

 62. Satu

  Paljon Onnea, rakkautta ja iloa molemmille! 🌹

 63. Diana

  Paljon onnea kihlautumisen johdosta! 💕

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä