Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nude-blogin Erika menee naimisiin

10.07.2018 18 kommenttia

Enpä muista milloin olisin ollut näin innoissani kenenkään häistä! Innostusta lisää tietenkin se, että Erika valitsi minut hääkampaajaksi. Aivan uskomatonta, että hieman yli vuosi sitten meidän ystävyys alkoi siitä, kun pyysin Erikan luokseni meikkiin. Vuosia häntä seuranneena koin tietenkin jättimäisen ”Fan Girl -hetken”, kun Erika suostui. Kaikista uskomatonta oli se kuinka hyvin tulimmekaan juttuun ja kuinka samanlaisia olimmekaan. Silloin olin vielä maskeerauskoulussa ja TÄSSÄ voitte nähdä Erikalle tekemäni meikin.

Kaikista tärkein asia omalla kohdallani on tietenkin Erikan kampaus, josta olemme tehneet jo yhden testiversion (postauksen ensimmäinen kuva). Lisää kuvia testiversiosta voitte nähdä Erikan blogista. Itse haluan tehdä muutaman erilaisen kampauksen, joista Erika voi sitten itse valita oman suosikkinsa. Seuraavaksi haluan kokeilla jotain hieman muhkeampaa ja lisätä kampaukseen valkin tai klipsipidennyksiä. Tyylissä pysymme suurin piirtein näillä samoilla linjoilla.

Henkilökohtaisesti rakastan sitä, että morsiamen kampaus on tällainen suht yksinkertainen. Puku on kuitenkin se suurin katseen vangitsija, joten en ainakaan itse haluaisi lisätä kampaukseen mitään sivulettejä. Kukat tosin ovat sitten asia erikseen ja niitä saatetaan myös Erikalle laittaa.

Nappasin teille myös muutaman onnettoman kuvan vaatteistani, jotka hankin häitä varten. Koko look on itseasiassa Zarasta. Itselleni kampaukseksi tulee sileähkö ponnari, koska se sopii mielestäni parhaiten tämän housupukutyyppisen kokonaisuuden seuraksi. Korviin laitan kiikkumaan suuret kultaiset korvikset.

Tässä muuten vielä parin viikon takaiset kaasojen kampaukset. Molemmilla tytöillä oli niin paksut hiukset, että otsaletti näytti todella upelta. Muutenkin nämä kampaukset sopivat loistavasti romanttisten mekkojen seuraksi ja varsinkin kaasoille. Tässäkin seurueessa morsiamella oli simppelimpi kampaus, joka oli mielestäni niin nappi – se oli jotenkin juhlava ja jopa kuninkaallinen.

Minkälaisen kampauksen te ottaisitte omiin häihinne?

Kommentit

Kommentoi
 1. Janica

  Itselläni oli 4vuotta sitten omissa häissä kiharakampaus 🙂

  • Miia Ezen

   Ooh! Eli ihan pelkästään kiharat? Ne on ihanat, jos on sellainen hius missä kiharat pysyy koko päivän. 🙂

 2. Hanna

  Justiin tuollaisen kampauksen tahtoisin itselleni juhliin! Pitäisi vaan opetella tekemään (jotakin muuta kautta kun Youtube tutoriaalien, niistä ei ole tullu mitään :D)

  Hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Miia Ezen

   Heippa Hanna! 😊 Mä oon oppinut tekemään kampauksia Heather Chapmanin online kurssilla. Se maksaa 15 dollaria kuussa. Mutta en kyllä niitä itselleni osaisi tehdä. On tärkeässä osassa tässä on hiusten pohjustus. Itse kampaus tulee sen jälkeen aika nopeasti. 😊

 3. Elina

  Aivan ihanat vaatteet häihin! *sydänsilmäemoji*

  • Miia Ezen

   Wau kiitos Elina! 😍

 4. Tuija

  Heips. Törmäsin sattumalta häämeikkiohjeistukseesi ja pidin siitä kovasti. Sain monta vinkkiä suureen juhlaani, tilasin myös tuotteita. Harmi ettei alennuskoodi ollut enää voimassa. En myöskään löydä mistään sitä poskipunaa jota käytit. Osaisitko vinkata mistä saisin sitä käsiini? Ihanaa kesän jatkoa!

  • Miia Ezen

   Heippa Tuija! 😊 Joo nuo ale-koodit on usein aina rajoitetun ajan voimassa. Kiva, kun löysit hyviä vinkkejä. 😊 Eleven.fi:stä voisi löytyä tuo kyseinen poskipuna. Tai googleta punan nimellä niin varmasti tulee jokin Suomi-nettikauppa mistä löytyy.

 5. Sonja

  Hei,

  kauniita kampauksia osaat kyllä tehdä! Olen seurannut useamman vuoden blogiasi, mutta vasta nyt uskallan jotain kommentoida ja kysyä, että ovatko kampauksen molemmat sivut samanlaiset?

  Olen menossa tänä kesänä naimisiin ja olen yrittänyt löytää insipraatiokuvia. Hiukset kuvataan lähes aina vain toiselta puolen, mikä minua monesti ihmetyttää. 😀 Itse haluaisin kampauksen, jossa toisella puolella olisi letti, mutta mitä sinne toiselle puolen sitten laittaisi? Hiukset tulisivat muutoin kiharalle ja auki. 🙂

  Blogisi on ihana ja aiheet ovat aina mielenkiintoisia. Hyvää kesän jatkoa!

  • Miia Ezen

   Heippa Sonja! Voi kiitos! Ihanaa, kun tulit kommentoimaan. 🙂 Eivät ole samanlaiset. Toisen puolen kampauksesta voi vaikka kiepauttaa taakse tai sun tapauksessa voihan sinne toisellekin puolelle tehdä letin, jos tykkää. 😀 Ihanaa kesää ja upeita häitä! <3

 6. Iiva

  Just eilen sanoin äidille että kasvatan hiuksia häihin saakka että saa sitten komean kampauksen morsiuskruunun kanssa 😀 En tosin ole kihloissakaan, mutta hiusten kasvattaminen on kärsivällisten puuhaa, joten ehtiihän tässä. Harvoin näkee moderneja morsiamia morsiuskruunun kanssa, joten pitää tutkailla erilaisia kampausvaihtoehtoja lähempänä toivottavasti tulevia häitä 🙂 Mutta kruunun haluan joka tapauksessa!

  • Miia Ezen

   Heippa Iiva! 🙂 Tarkoitatko tiaraa? <3 Venäjän puolella ja arabimaissa tehdään ihania kampauksia, joihin välillä laitetaan tiara. Instagramista ainakin löytyy paljon upeita kuvia kampauksista.

 7. Johanna

  Ihana toi kaasojen lettikampaus! Itellä oli 6 vuotta sitten pitkät jatkot johon tehtiin isot loivat kiharat, osittain kiinni ja auki olevat osiot isolla kiharalla roikkuivat toisella olalla! Ja muutama kukka ja muraatin lehti! Sellainen rennon hallittu romanttinen kesäkampaus! Ihan täydellinen josta olin aina haaveillut häissäni olevan😊

  • Miia Ezen

   Heippa Johanna! 🙂 Wau kuulostaa ihanalta. Mäkin laittaisin klipsipidennykset, jos jättäisin hiukset kokonaan tai osittain auki. Tällainen on tosi boheemi ja kaunis kampaus. Tykkään!

 8. Arja

  Ihana asukokonaisuus.. Saattaa olla, että ainakin housut joudun ostamaan itsellenikin.. 😉

  • Miia Ezen

   Kiitos! Joo noi löyty ale-laarista ni käyhän nopsaa kurkkaa. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä