Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sotkuisen romanttinen otsaletti

08.07.2018 8 kommenttia

Hääkausi on kuumimillaan ja mieleni on täyttynyt ihanista romanttista kampauksista ja meikeistä. Sotkuinen, mutta kauniin mallinen kampaus on huolettoman rento mitä muutakaan kuin romanttinen. Arkeenkin voi tuoda pientä romantiikkaa ja tehdä itselleen tämän otsaletin, joka on tehty kalanruotoletistä. Tässäpä ohjeet.

1. MISTÄ ALOITTAA?

Siirrä jakaus melko sivuun, jotta sinulla on hiusta minkä kanssa työskennellä. Kaikista helpointa on, jos erottelet otsalettiosion erikseen ja siirrät loput hiukset pois tieltä ponnarille. Ota jakauksen vierestä pieni osio, jonka jaat kahtia yllä olevan kuvan osoittamalla tavalla.

2. LETIN HELPPO TEKNIIKKA

Aloita kalanruotoletti niin, että nappaat aina pienen osion toiselta puolelta ja siirrät toiseen käteen. Kun olet tehnyt tämän kaksi kertaa, muodostuu letin keskelle x-kuvio. Ota siis samalla hieman hiusta itse osiosta ja ja myös hieman osion ulkopuolelta. Näin pääset etenemään letin kanssa alas päin ja osiot paksunevat kokoajan. TÄSSÄ vielä havainnollistava video letin teosta.

 ¨

3. LETIN LOPPUOSA

Jatka tätä päätä myöten menevää lettiä niin pitkälle kuin haluat. Itse haluan jättää korvan yläpuolelle muutamia hiusosioita, joten lopetan letin tekemisen muutaman sentin korvan yläpuolella. Letitän lopun osiosta niin, etten enää ota lettiin mukaan lisää hiusta. Eli periaatteessa tavallinen letti, mutta kalanruototyyliin tehnynä. Käyttäen siis vain kahta suortuvaa siirtäen aina pieni osio toiseen käteen ja taas pieni osio toiseen – kalanruotoletin tekeminen on yllättävän helppoa, mutta se vie hieman enemmän aikaa kuin tavallinen letti.

Muista tehdä letti hieman takaviistoon, koska muuten se ei asetu kauniisti ja sivuille jää ylöspäin törröttävät hiusosiot.

4. REVI LETTI AUKI

Lettiä voi repiä auki siistimmin ja symmetrisemmin tai sitten näyttämälläni tavalla hieman sotkuisemmin. Jos laitat hiusvahaa sormiin, kun vedät lettiä auki, saat siistimmän lopputuloksen. Kokeilemalla oppii. Ota siis letin reunaosista kiinni ja revi sitä auki. Pidä toisella kädellä kiinni letin loppuosasta huolimatta siitä oletko laittanut sinne pienen pampulan vai et.

5. VIIMEISTELY

Kiinnitä letti taakse muutamalla pinnillä ja kiharra eteen jääviä hiussuortuvia TÄMÄN tutoriaalin kohdan neljä ohjeen mukaan.

Kommentit

Kommentoi
 1. Anniina K

  Onpa ihana idea 😍 Täytyy kokeilla! Otsalettejä on kokeiltu usein, muttei tätä sorttia. Mukavan rento ja kaunis🤗

  • Miia Ezen

   Heippa Anniina K! 🙂 Jee, toivottavasti onnistuu ja tulee kiva.

 2. Johanna

  Hei nyt kyllä osu nappiin😀 Just oon yrittäny muutamana päivänä jotain vastaavaa lettiä otsalle väkertää…kiitos ohjeesta!!

  • Miia Ezen

   Heippa Johanna! Toivottavasti tästä tutoriaalista on siis apua. Mä varmaan teen pian myös pikkasen erilaisen otsalettitutoriaalin. Sekin on helppo. 🙂

 3. joshua

  Just pähkäilin, että miten laitan hiukset viikonloppuna festareille. Vielä ehtii tämän harjoitella:)

  • Miia Ezen

   Heippa Joshua! Joo vielä ehtii. 😀

 4. Nasu79

  Aivan ihana kampaus, miten olet laittanut tuon ponkkarin, on niin kivan näköinen.. itsellä suurinpiirtein samanpituiset hiukset, niin ehkä noin saisi minullekin 🙂

  • Miia Ezen

   Heippa! 🙂 Ponkkari on vaan ihan tavallisesti kiinni. Mulla on aika taipusat hiukset. Jos ei mee luonnostaan noin, niin voi vaikka vähän kihartaa. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä