Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tulevaisuuden meikkitrendit

13.06.2018 28 kommenttia

Tulevaisuuden meikkitrendit ovat hiljalleen hiipimässä pois Kim Kardashian tyylisestä vahvasta Instagram-meikistä kohti kuulasta ihoa ja kevyttä meikkiä. Nyt en siis puhu mistään ensi syksyn trendeistä vaan siitä mihin erityisesti kuluttajat ovat pikkuhiljaa menossa. Näitä trendejä on näkynyt jo pitkään muotilehdissä ja kansainvälisten meikkitaiteilijoiden töissä, mutta uskon niiden vihdoin astelevan myös meidän tavallisten meikkaajien maailmaan. Tässä omat ennustukseni tulevaisuuteen – noin kahden tai viiden vuoden päähän.

IHO

Tämä on ehdottomasti trendeistä tärkein. Iholla tarkoitan kuulasta ja terveen näköistä ihoa, joka saavutetaan enemmänkin hyvällä ihonhoidolla. Toki meikkipohjakin on tärkeä asia, mutta sitä laitetaan tulevaisuudessa hyvin säästeliäästi ja ohuelti. Hyvä iho on aina ollut tärkeä asia, mutta nyt se korostuu, koska kasvot saavat hieman kiiltää ja hehkua.

PERSOONALLISUUS

Nykyään kaikki haluavat samanlaista meikkiä, joka on Kim Kardashianin tyylinen meikki varjostuksineen ja vahvoine silmämeikkeineen. Kaikilla on samanlaiset kulmakarvat ja poskipäät hehkuvat kuuhun asti. Persoonallisuus on poissa.

Mitä enemmän maailma hyväksyy erilaisuuden, niin sitä enemmän jokainen yksilökin uskaltaa olla oma itsensä. Tulevaisuudessa omia persoonallisia piirteitä aletaan arvostamaan enemmän. Vahvat kasvojen piirteitä muuttavat varjostukset häviävät sen myötä. Jos kulmakarvoja ei ole paljon, niin voidaankin korostaan upeita huulia tai tasaista ihoa. Mitä pidemmälle tulevaisuuteen mennään, niin sitä enemmän erilaisia lookkeja nähdään kadulla.

KULMAKARVAT

Pitkään vallinneet Instagram-kulmat saavat vihdoin väistyä. Tilalle tulee tuuheat kulmakarvat, jotka näyttävät mahdollisimman luonnollisilta. Alla näet suosikki meikkitaiteilijani Katie Jane Hughesin kauniin kulmakarvat. Hän käyttää niihin karvatekniikkaa, jonka neuvoin teille TÄSSÄ. Olen muuten löytänyt tähän uuden paremman ja helpomman tuotteen, josta tulen kirjoittelemaan pian.

Itseasiassa Katien meikissä näkyy kaikki tulevaisuuden trendit tuuheiden kulmakarvojen lisäksi – kaunis iho, persoonallisuus ja omat ripset.

RIPSET

En usko, että feikin näköiset ripset ovat enää pitkään muotia, vaikka monet kansainväliset kauneusvaikuttajat käyttävätkin ripsirivejä. Näin teen myös itsekin, mutta tavoitteena on päästä niistä eroon. Kunhan saan ensin omat ripset normipituuteet. Ne tuhoutuivat meinaan aika pahasti eräiden paksujen ripsirivien mukana.

Mitä mieltä te olette ennustuksistani? Onko teillä joitain omia ennustuksia?

Kommentit

Kommentoi
 1. Stefania

  Hei! Kuvassa, jossa sinulla on sininen paita on upea meikki! Aion tänään tehdä meikin inspiroituen kyseisen kuvan meikkiin. Siihen voisi käydä hyvin siniset sirot korvikset 🙂

  • Miia Ezen

   Ooh! Onpa ihanaa kun insporoiduit tästä! ❤ Joo ihanasti sopis siniset korvikset. Mulla on täällä mietinnässä, että koittaisin vielä kolmannen kerran rei’ittää korvat. 🤔😊

 2. Varpuslintu // Viikarivartti

  Mä niin toivon, että meikkitrendit ovat tosiaan menossa tähän suuntaan. Olen jotenkin niin kyllästynyt niihin kalapuikkokulmakarvoihin ja kökköcontoureihin. Persoonallisuuden riemuvoittoa odotan erityisesti! 😀

  • Miia Ezen

   Heippa Varpuslintu! 🙂 Hihi.. kalapuikkokulmakarvat. 😀 Joo persoonallisuutta kehiin.

 3. Päikky

  Korvien reikiin vinkki: käy lävistäjällä. Itse kävin peräti kahdesti kultasepällä ottamassa korvareiät, mutta ne menivät pieleen. Eka ne oli jotenkin kieroon ammutut, oli tosi vaikea saada koruja vaihdettua jne.ja annoin niiden lopulta umpeutua. Tokalla kerralla ne laitettiin mielestäni liian alas ja niihin tuli tulehduksia myös. Lopulta kävin lävistäjällä ja nyt ei ole mitään ongelmaa.

 4. Heidi Minna

  Minä niin odotan, koska tämä teko-ripset, teko-hiukset, teko-kulmat, teko-huulet, teko-iho -trendi menisi ohi. Kaikki on niin feikkiä, ja lähes aina tällaisia lookkeja Tubessa tekevät näyttävät minun silmääni paljon freesimmältä ja herttaisemmalta, kaikkine ”pikku-puutteineen”, ennen meikkiprosessin aloittamista kuin sen jälkeen. Ymmärrän sen lookin lavalla, missä ilmeiden täytyy näkyä takariviin asti ja kestää kovat valot, mutta arjessa.. en sitten ollenkaan. Olen kyllä ollut huomaavinani saman kuin sinä, että luonnollisemmat lookit alkaisivat olla taas olla suosiossa. Ei paha 🙂

  • Miia Ezen

   Heippa Heidi Minna! Mä itseasiassa epäilen, että kaikki täyteaineet on ainakin Suomessa hetkellisesti aika kovassa nousussa. Kaikki tulee jotenkin niin hitaasti meille tuolta jenkeistä. Ja oot niin oikeassa, että ikävä kyllä tuo Drag-lavalook on vallannu katukuvaa.

 5. Ulla

  Uskon myös luonnollisuuden tuloon. Huomaan jo oman ajattelun muuttuneen. Jos meikkivoide on ns. matta niin huomaan ajattelevani et kauhee pakkeli. Kiitos inspiroivista jutuista. Odotan aina uutta juttua et mitä kivaa tulee… Ihanaa kesää sinulle!

  • Miia Ezen

   Heippa Ulla! 🙂 Joo mäkin pyrin pakkelista eroon kokoajan – harmi vaan, että mulla on ihossa niin paljon värivirheitä, että tarvitsen vähän enemmän peittävyyttä. Etsintä luonnollisemmasta tosin aina jatkuu.. täydellistä meikkivoidettahan ei ole vielä keksitty. 😉

 6. Ansku

  Risiiniöljy vahvistaa ja kasvattaa ripsiä hienosti. Itse käytän Nurme-sarjan öljyä ja on kyllä auttanut. Laitan iltaisin pyöreällä kulmsharjalla ripsiin ja kulmakarvoihin. Ihana juttu että trendi muuttuu luonnollisemnaksi ja ”oman” näköiseksi. Ihania kesäpäiviä sinulle🤗

  • Miia Ezen

   Heippa Ansku! 🙂 Hei joo mä itseasiassa käytin vuosia sitten Ruohojuuresta ostamaani risiiniöljyä, kun kuulin sen auttavan. Henkilökuntakin kehui kyseistä tuotetta. Itselläni en huomannut ikävä kyllä mitään eroa, mutta uskon kyllä, että joillain auttaa. 🙂

 7. Kaisa

  Täysin samaa mieltä kanssasi. Itsekin olen jo pitkään tätä tyyliä haalinut sekä itselleni että pikkuhiljaa myös asiakkailleni. Kiitos muuten ihonhoitovinkeistä, olen myös hurahtanut k-beautyyn! Iho kiittää ja tämä tosiaan auttaa toteuttamaan tätä meikkitrendiä, joka toivottavasti on ja pysyy!

  • Miia Ezen

   Heippa Kaisa! Jee.. tervetuloa koreakosmejengiin! Se on todellinen ihon pelastus! <3

 8. Johanna

  Osaisitko suositella muutamaa hyvää silmämeikinpohjustajaa ja peitevoidetta, mulla aika samantyyppinen iho kun sulla??☺

 9. MM

  Hei! Ekassa kuvassa on mieletön meikki. Ihana iho! Onko siihen tutorialia?

  • Miia Ezen

   Heippa MM! Ei ikävä kyllä ole. Käytin siinä NYXin värikästä luomiväripalettia. 🙂

 10. hennamaria

  Oma ajatusmaailmani meikkaamisen suhteen muuttui sen jälkeen, kun yhden kerran meikkasin ennen mitään pohjan laittamista silmäni. Silmät (eli minä) ovat heti pääosassa ja korostuvat kivasti, eivätkä ihon virheet tunnu enää niin merkittäviltä. Kun ensin meikkaan silmät, tuntuu ettei ihoa tarvitse peittää niin paksusti kuin perinteisessä järjestyksessä tehdessä.

  • Miia Ezen

   Heippa! Sä oot niin oikeassa! Moni laittaa turhaan liian paksua meikkivoidekerrosta. 🙂

 11. Stefania

  Meikistä jonka tein sun kuvan perusteella (kuvassa sulla sininen paita) tuli ihanan pirteä 🙂 sopiva kesään! Mukavaa alkavaa viikonloppua :)!

  • Miia Ezen

   Heippa Stefania! 🙂 Ooh.. ihana kuulla! Mut saa tägätä mahdollisene kuvaan vaikka IGn puolella. 😉

 12. minnis

  Ihana meikki tuossa ensimmäisessä kuvassa ja etenkin luomiväri näyttää ihanalta! Mitä sinulla on luomilla tai tutorialia kehiin!
  Nyt vasta havahduin, että en ole nähnyt blogiasi bloglovinin syötteessä ja tulin tänne googlen avulla.

  • Miia Ezen

   Heippa Minnis! Joo mä oon unohtanut vaihtaa Blogloviniin osoitteen – hyvä kun sanoit. 😀 Käytin tuossa meikissä NYXin värikästä luomiväripalettia. Siinä on kaikkia kirkkaita värejä – sinistä, punasta, pinkkiä, violettia, keltaista.. yms. 😀

 13. Ankka

  Luonnollisuus on näkynyt jo jonkin aikaa ruotsalaisilla ja tanskalaisilla instagramissa. Mä seuraan juurikin heitä. Kimim tyyli on niin käsittämätön. Siis mauton. Kaikki on feikkiä. Ihan kaikki!

  • Miia Ezen

   Joo he on aina niin aikaansa edellä. 🙂 Noh, makuasioista sinänsä, että mikä meikki on kiva. Itsekään en ole niin suuri Kim Kardashian meikin fani, mutta arvostan suuresti minkälaiseksi kauneusikoniksi hän on noussut. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä