Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kosmetiikan verkkokaupat TOP 5

12.06.2018 6 kommenttia

Netistä saa tilattua paljon laadukasta kosmetiikkaa, joita ei kaikkia kivijalkakaupoista saa. Itse tilaan melkein kaikki meikit netistä, jotka olen jo valmiiksi todennut hyväksi tai joku seuraamani kauneusvaikuttaja on sitä kehunut – sen vuoksi kaikki ostokseni ovat aina osuneet nappiin. Tässä teille TOP 5.

ELEVEN.FI*

Elevenin tarjonta on todella monipuolinen. Eniten olen kuitenkin ihastunut tämän kaupan upeaan koreakosmetiikka tarjontaan. Sivuilta löytyy hyvää infoa korealaisesta kosmetiikasta ja tuotteet on helppo valita. Omia korealaisia suosikkejani löydät kuivalle iholle TÄSTÄ ja seka- rasvaiselle iholle TÄSTÄ.

MIIAN TUOTETÄRPIT: bareMineralsin ihanan kuulas ja hoitava meikkipohja kesälle*, pintakuivasta ihosta eroon Holika Holikan hoitonesteellä* (moni teistä on rakastunut tähän), Cailyn-merkin* pusuvarmat nestemäiset huulipunat.

KICKS.FI*

Kicks on loistava nettikauppa niille, joilla ei ole kyseistä kauppaa kotikonnuillaan. Sieltä saa mm. Anastasia Beverly Hillsin ja Smashboxin tuotteita. Valikoima on laajempi netissä, koska kaikkia nettikaupan tuotteita ei saa Kicksin kivijalkamyymälöistä, kuten Milania ja ihania korealaisia Blithen tuotteita.

MIIAN TUOTETÄRPIT: Anastasia Beverly Hillsin täydellinen luomiväripaletti Soft Glam*, Smasboxin silmämeikin pohjustusvoide*, kaikille sopiva kuulaan peittävä meikkivoide Make Up Storelta* (Tämä löytyy meikkipakistani, jota käytän töissä. Sävy Corn on perus skandi-ihon sävy talvella ja käytän sitä hyvin monelle asiakkaalle.)

COCOPANDA.FI*

Cocopandalla on huikeita alennuksia joka viikko. Täältä löydät ehdottomasti parhaimmat diilit. Brändejäkin on laaja valikoima aina edullisemmasta kosmetiikasta selektiiviseen asti.

MIIAN TUOTETÄRPIT: Estee Lauderin Double Wear* on seka- ja rasvoittuvalle iholle loistava meikkivoide, Milani Cosmeticsin* monien rakastama persikkainen poskipuna, oma lemppari aurinkopuuteri Physicians Formulalta*

OLETKAUNIS.FI*

Täältä nettikaupasta löytyy todella paljon mielenkiintoisia merkkejä, kuten Jeffree Star, Rincon Cosmetics, theBalm, Real techniques ja L.A. Girl. Kauppa on nuorekas ja valikoima on laajenee kokoajan.

MIIAN TUOTETÄRPIT: Real Techniques Brush Crush siveltimet*, kesäisen raikas luomiväripaletti kaikille silmän väreille the Balmilta*, L.A. Girl 11 euron meikkivoide*, jossa on huikea hinta-laatusuhde (natural sävy on perus talvi-iholle ja medium beige kesään)

JOLIE.FI*

Luonnonkosmetiikkaa rakastavat voivat kääntyä tämän kaupan puoleen, koska valikoima on todella laaja. Heidän kivijalkakauppansa löytyy Helsingin keskustasta.

MIIAN TUOTETÄRPIT: Maailman paras puhdistava ja ravitseva naamio Leahlani Skincarelta*, paras seerumi epäpuhtaalle iholle Evolve Oraganicsilta*, Yleellinen ja edullinen puhdistusgeeli Iroisielta*.

EXTRA: Ulkomaalaisista nettikaupoista tykkään tilata Beautybaysta ja Cult Beautystä (tulevat briteistä, joten tullimaksuja ei tarvitse pelätä). Tarjolla on mm. Zoevan siveltimiä, Huda Beautyn upeita luomiväripaletteja, Charlotte Tilburyn meikkejä, Too Facedin upeita luomiväripaletteja (omat suosikit), Hourglassin suosittuja meikkipohjia. Lista jatkuu loputtomiin ja enää ei ole kuin Tarte ja Glossier, jotka haluaisin näihin kauppoihin.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentit

Kommentoi
 1. mses

  Itse asiassa Kicksin verkkokauppa on mahtava myös meille, joilla Kicksejä on kotikonnuilla. Toimitus myymälään on ilmainen, joten koko verkkokaupan valikoima on kivasti saavutettavissa vaikka myymälässä olisi suppeampi kattaus. 🙂

  • Miia Ezen

   Heippa mses! Hei aivan loistava vinkki.. kiitos! 😊

 2. Sonja K

  Heips! Kiitos jälleen kerran ihanasta blogista! <3

  Tämä teksti oli hyvä muistutus L.A. Girl:stä. 🙂 Olen jahkaillut tässä tovin, minkä sävyn otan – beige meni tilaukseen. Kiitos myös meikkivoiteen sävyjen esittelypostauksesta, siihen oli hyvä palata & pohtia minkä sävyn itselleen arpoo 😀 Ja oletkaunis.fi toimi loistavasti!

  Tilasin myös heräteostoksena Real Techniquesin Starter Kit:n. Saapi nähdä mitä tykkään siveltimistä ja onko se meikkivoiteen sävy oikea 😀

  Ihanaa kesää!!

  P.S. Muista lomailla välillä 😉

  • Miia Ezen

   Heippa Sonja K! Voi toivottavasti sun ostokset on napit. <3 Ihanaa kesää sullekin ja joo ens kuussa Kroatiaan. 😀

   • Sonja K

    L.A. Girl:n sävy meni nappiin enkä uskonut että näin edullinen tuote pysyy koko työpäivän!! Kiitos vinkistä vielä kerran! <3

    Ihanaa Kroatian reissua – oon käynyt siellä kaksi kertaa ja haaveilen kolmannesta reissusta! 😀

    Olisi kiva jos postaisit Kroatiasta reissun jälkeen! 😉

    • Miia Ezen

     Heippa Sonja ja jeeee! 😀 Ihana kuulla, että meikkivoideostos onnistui näin netin välityksellä. Joo varmasti on tulossa kroatia postausta. 😀 Se on niin ihana paikka kyllä. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä