Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kolme parasta tapaa korjailla meikkiä

10.06.2018 4 kommenttia

Moni meistä korjailee meikkiä päivän aikana aivan väärällä tapaa! Kiiltävien kohtien päälle puuterin lisääminen tekee meikkipohjasta kakkumaisen paksun ja iho alkaa puskea rasvaa läpi entistä enemmän. Tässä kolme parasta vinkkiä meikin korjailuun päivän aikana.

1. ILMAINEN JA TÄRKEIN ASKEL

Silkkipaperi, kasvopaperi vai miksi niitä nyt sanotaan – nämä kaikki voi korvata vessapaperin palalla. Tästä olenkin kirjoitellut blogissani viime vuoden puolella. Halkaise vessapaperi mahdollisimman ohueksi siivuksi ja painele sillä kiilto pois.

On hyvin tärkeää, että rasva on pois iholta ennen kuin siihen lisää puuteria. Kuvitelkaa vaan mitä käy kun öljyyn sekoittaa jauhoa – kökkäreinen kakku. Voi olla, ettei tämän askeleen jälkeen tarvitse lisätä kasvoille enää mitään. Raikas hehku on kuitenkin kauniimpaa kuin täyteen puuteroitu naama.

2. PEITEVOIDE

Peitevoidetta voi lisätä suoraan meikin päälle, kun meikkipohja on kauniin ohut ja puuteria ei ole meikkiä tehdessä lisätty liikaa. Tämä onkin mielestäni paljon parempi tapa korjailla meikkiä kuin puuteri.

Laitan hieman peitevoidetta kämmenselälle. Työstän voiteen siinä siveltimeen ja laitan sitä ohuen kerroksen korjailtaviin kohtiin. Lempparini ovat kaikki tuuheat luomivärisiveltimet, kuten tämä NYXin All Over Shadow Brush*. Suosikki peitevoiteeni on Urban Decay All Nighter peitevoide* kesällä sävy light warm ja talvella fair neutral.

3. PUUTERI

Itse en koskaan kanna puuteria mukana meikin korjailua varten. Usein tyydyn jopa ainoastaan kohtaan yksi ja tietenkin huulipunan lisäilyyn. Jos kuitenkin päättää lisätä puuteria, niin itse laittaisin sitä suht pienikokoisella siveltimellä, kuten tällä Real Techniquesin Setting siveltimellä*. Käytän tätä myös asiakkailleni puuterin lisäämisessä.

Moni voi ihmetellä puuterisiveltimeni pienuutta, mutta näin sitä ei tule laitettua liikaa. Veikkaisin nimittäin, että noin 90% suomalaisista naisista käyttää puuteria aivan turhan paljon. Sitä ei tarvitse kuin kevyesti t-alueelle poistamaan kiiltoa ja hieman kiinnittämään niitä kohtia mihin peitevoidetta on lisätty.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

 1. Johanna

  Oon jo vuosia kantanut wc-paperia tai talouspaperia laukuissa ja taskuissa mukana kun rupee rasva pukkaa meikin läpi. Harvoin nykyään enää muuten korjailen meikkiä, joskus meikkivoiteella taputellut t- aluetta ja sit ehkä puuteria vähän tai ei lainkaan. En oo pahemmin noita peitevoiteita kokeillut..mutta se ois varmaan ihan hyvä ja näppärä muutenkin..ja tarpeellinen😀
  Kovin tyyris toi urban decay..

  • Miia Ezen

   Heippa Johanna! 🙂 Maybellinen Fit me on kanssa ihan ok ja paljon edullisempi kuin tämä Urban Decay. Itse en tosin tätä UD:sta luovu, koska se pysyy täydellisenä koko päivän! <3

 2. Kaitlin

  Mitä meikkivoidetta sulla on näissä kuvissa? Tahtoo samaa 😀

  • Miia Ezen

   Heippa Kaitlin! Taitaa olla bareMineralsin Complexion Rescue Creamia. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä