Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Parhaat vinkit midihameen ja talven yhdistämiseen

13.02.2018

Midihame ei ole pelkkä kesävaate. Nämä katutyylitähdet näyttävät, kuinka hamekauden saa venytettyä talven yli.

Midihame

1. Varma kikka pakkaspäiville: valitse niin pitkät saappaat, ettei helman ja varren väliin jää lainkaan rakoa. Kun saappaiden varret ovat väljät, mahtuu niiden alle vaikka kahdet sukkahousut päällekkäin.

Midihame

2. Valitse talvisukkahousuihin samoja materiaaleja kuin neuleeseesi. Merinovillaiset sukkahousut ovat paksut ja mukavat ilman isojen denierlukemien tuomaa muovimaista kiiltoa ja sähköistymispulmaa. Laadukkaita merinosukkahousuja myy esimerkiksi Wolford.

Midihame

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Löysitkö täydellisen midihameen second hand -kaupasta pari kokoa liian isona? Nappaa pukemisvinkki kuvan katutyylitaiturilta: taita vyötärökaitale sivulta kaksinkerroin ja kuro hame vyöllä kiinni.

Midihame

4. Tässä asussa täydellistä on kaikki: ruutukuosien yhdistely, midimitta, värikkäät pistokkaat ja über-trendikkäät kissalasit.

 

Toimituksen suosikit:

 

Kokeile pelkistettyä midihametta hupparin ja jykevien talvibuutsien kanssa. 80 e, H&M Studio.

Vinoon leikattu laineileva helma keventää alaosaa ja on siksi imarteleva. Cosin midihame toimii myös juhlavaatteena. 79 e, Cos.

Stella McCartneyn hameen sivuilla lukee malliston slogan “All Is Love”. Fanittaakohan Stellakin norjalaissarja Skamia? 685 e, Stella McCartney.

Yllättävän mallinen hame on tehokas siluetin uudistaja. Siksi myös tuttu luottoneule näyttää sen parina uudelta. 279 e, Ganni.

Yhdistä kuvioitu midihame norjalaisneuleeseen ja saappaisiin. 50 e, Mango.

 

 

 

 

teksti Johanna Piispa
Kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä