Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Yleinen

 

Syksyisin monet uudistavat vaatekaappiaan ja tekevät osuvia hankintoja talveen. Minulla on tapana hemmoitella itsenäni yhdellä uudella cashmereneuleella joka syksy. En tiedä parempaa tunnetta kuin pukea päälleni lämmin ja oi-niin-pehmoinen cashmereneule koleina ja sateisina syysaamuina. Cashmerevilla on hieman arvokkaampaa kuin monet muut villat, mutta oikealla huollolla cashmeretuotteista saa uskollisen ystävän pidemmäksi aikaa.

Cashmeren hoito-ohjeita:

– Cashmerevillasta valmistetuille tuotteille paras ja riittävä hoito on säännöllinen tuuletus.

– Mikäli haluat vesipestä cashmerevillaa kannattaa hoito-ohjeisiin tutustua huolellisesti. Itse olen pessyt sekä käsipesuna että pyykinpesukoneessa pesupussissa hienopesuohjelmalla.

– Kuivatus tulee tehdä tasaisella alustalla niin ettei kostuneen cashmeretuotteen paino pääse venymään kuivauksen aikana.

– Cashmere, kuten muutkin villat, nyppääntyvät käytössä ajan myötä. Itse poistan nyppyjä hennolla cashmerekammalla, joka varovasti mutta tehokkaasti poistaa epäsiistejä nyppäyksiä.

Find here:
1. Zara/ 2. Soft Goat/ 3. KappAhl/ 4. FTC Cashmere / 5. Zara/ 6. Johnstons Cashmere

On ollut ilo huomata, että kasvavassa määrin myös ketjuliikkeet ovat ottaneet 100% cashmeretuotteet osaksi valikoimiaan. Ainakin H&M.n, Zaran ja KappAhlin valikoimista olen bongannut tänä syksynä ihania cashmeretuotteita! Hinnat pysyvät vielä suhteellisen maltillisina ja laatu on kuitenkin todella hyvä. Hintalappu ei siis välttämättä aina tarkoita sitä, että kalliimpi cashmeretuote olisi parempi.

– Aamuni alkavat kahvilla. Saatan juoda monta kuppia aamulla ennen kuin syön varsinaista aamupalaa. Kahvini on siis aamupala numero 1 ja muutaman tunnin jälkeen tulee aamupala nuomero 2.

– En tykkää haaleasta kahvista vaan haluan juoda kahvini aina kuumana! Siksi kotona saatankin lämmittää samaa kuppia monta kertaa mikrossa, sillä haluan, että kahvini on aina kuumaa. Suomessa on totuttu laittamaan kahvin sekaan kylmää maitoa (en ymmärrä?!), jonka vuoksi aina kahvilassa/ravintolassa tilaankin oman kahvini erikseen kuumalla maidolla.

-Tilaamani kahvi on useimmiten kaura- tai soijamaitoon tehty latte, kahdella espresso shotilla!

– Rakastan Nespresso-kahvia ja meidän Nespressokone onkin runsaassa käytössä päivittäin. Meiltä ei edes löydy tällä hetkellä normaalia kahvinkeitintä, sillä olemme niin hurahtaneet Nespresson helpputeen ja makuihin. Omia suosikkejani Nespressonkahvivalikoimasta ovat keskivahvat Vanillo ja Rosembaya sekä tämän syksyn uutuusmaku Barosta Scuro.

– Juon kahvia pääsääntöisesti aamuisin, mutta välillä myös iltaisin. En ole huomannut, että pari kuppia myöhemmin iltapäivällä/illalla veisi yöuniani. Usein myös ravintolassa illallisen jälkeenkin tilaan vielä kuuman kahvin jälkiruoaksi.

– Rakastan suomalaista kahvilakulttuuria ja olen iloinen, että Helsingistäkin löytyy niin paljon ihania kahviloita. Muutamia suosikkejani ovat esimerkiksi Cafe Birgitta (auki vain kesäisin), La Torrefazione, Sis. Deli, Robert`s Coffee, Kuuma ja Cafe Esplanad.

Tunnistatteko itsenne jostain kohdasta? Mistä? 🙂

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

Perjantain kunniaksi sain editoitua teille lyhyehkön vlogin parin viikon takaiselta Espanjan reissultamme. Kamera ei kulkenut minulla mukana paljoakaan, sillä muutaman päivän minireissullamme halusin keskittyä aivan muihin asioihin kuin töihin. Kuitenkin jotain pientä fiilistä ja tekemisiämme videolta välittyy 🙂 Nyt toivottelen teille ihanaa ja iloista viikonloppua!

Videon voitte katsoa täältä!

 

 

Kuten insta-storysta saatoitte eilen huomata, vietimme Lucaksen ensimmäisiä synttäreitä. Huomenna on pikkuherran virallinen päivä, mutta otimme pienen varaslähdön synttärisankarin juhlintojen kanssa. Ystävämme ja perheemme kokoontuivat meille viettämään rentoa iltapäivää yhdessä juhlistaen pientä Lucasta. Lucas heräsi päiväuniltaan juuri viisi minuuttia ennen juhlien alkua, joten oli pikkuisella ihmettelemistä kun yhtäkkiä talo oli täynnä iloista porukkaa. Lucas oli kuitenkin niin innoissaan ihmisistä ja etenkin muista lapsista, että unihiekat pyyhkiytyivät pois silmistä varsin nopeasti. Oma panostukseni kuvien osalta jäi varsin säälittävälle tasolle, sillä vieraiden saavuttua aika hujahti kuin siivillä emännöidessä. Juttelua, ruokaa, kahvinkaatelua, lapsia ja sen sellaista. Muutaman räpsyn kerkesin kuitenkin nopeasti nappaamaan juuri ennen juhlia, mutta esimerkiksi itse juhlasankarista ei tallentunut yhtään kuvaa (pikkuherra kun veteli sikeitä ihan viime metreille asti). Onneksi sentään kännykän kameranrullaan muutama! Otan kyllä meidän ihanasta yksivuotiaasta kuvia ja jaan niitä myöhemmin täällä blonginkin puolella! Vaikkei sitä ehkä nyt parhaiten näistä kuvista saa selville, oli meillä kuitenkin todella ihanat ja iloiset 1-v synttärit. Kiitos perhe ja ystävät <3

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]