Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Yleinen

Sand Jumpsuit
Chanel Bag
Kurt Geiger Boots

Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin? Itselläni tulevat viikot tulevat olemaan kiireisiä, sillä minulla on paljon kampanjoita sekä suunnitteilla että toteutuksessa. Tässä työssä huomaa selvästi tietyt ajanjaksot, jolloin kampanjoita ja muita töitä on todella paljon ja varsinkin syksy ja loppuvuosi ovat tunnetusti kiireistä aikaa. Hyvin suunniteltu on kuitenkin kuin puoliksi tehty, joten en anna kalenterini punaisten deadline-merkintöjen kuumottaa minua. Tällä viikolla alkavat myös monien pr-toimistojen pressipäivät, joissa olisi tarkoitus mennä pyörähtämään jos vain suinkin ylimääräistä aikaa siihen löydän.

Eilen tuli muuten taas uusi Metti & Hanna -podcastjakso, jossa aiheena vauvojen erilaiset tavarat ja härpäkkeet. Jaksossa keskustelemme mitkä vauva-aikana hankkimamme tavarat ovat oikeasti olleet ne kaikista käytännöllisemmät ja parhaimmat ja mitkä ovat osoittautuneet täysiksi turhakkeiksi? Mitkä tuotteet ovat olleet suosikkejamme ja mitkä hutiostoksia? Itse myönnän, että varsinkin esikoisen kohdalla tuli hankittua paljon tavaroita, jota loppupeleissä ei olisi lainkaan tarvinnut. Jokainen vauva on yksilö ja toiset tavarat toimivat toisilla paremmin kuin toisilla, mutta jaksossa Hannan kanssa jaamme ainakin omia kokemuksiamme siitä mitä vauvalle kannattaa, ja ei kannata, hankkia ensimmäisen vauvavuoden aikana. Jakson pääsette halutessanne kuuntelemaan tästä!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

Kuka on ehdottomasti sitä mieltä, että emojit ovat ihan parhaita? Minusta ne ainakin ovat hurjan hauskoja ja tuovat viesteihin tarvittavaa(!) lisämaustetta. Viesti ystävälle on vain yksinkertaisesti paljon kivempi lähettää pienen sydämen kera ja viesti puolisolle suukkojen saattelemana. Ärsytyksenkin saa paremmin tuotua viesteissä esille räjähtävän pään tai höyryävien sieraimien avulla tai puolestaan pahoittelut surkean kyynelehtivät emojin ja särkyneen sydämen kera. Eikö vain? Itse en rehellisesti muista milloin viimeksi olisin lähettänyt puhelimellani mitään tekstiviestiä ilman jonkin sortin emojita. Monesti todella lyhyihin whatsupp -viestihinkin, kuten esimerkiksi “ok”, lisään ystävällisen hymiön. Tai emojien poisjättämisen sijaan, jätän mielummin pois itse tekstin ja vastaan vain lyhyesti ja ytimekkäästi pelkillä emojillä, esim peukulla ja hymiöllä.

Olen huomannut, että emojita käytetään runsaammin nykypäivänä myös tuntemattomien kesken ja jopa työviesteissä. Toki ala, jolla itse työskentelen saattaa olla tässä kohtaa aika lailla poikkeus, mutta emojien käyttö on nykypäivänä enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Mitä mieltä te olette? Voisiko (tai saatika haluaisiko) joku elää ilman emojeita? 

Katsoin puhelintani ja keräsin tähän alle muutamia omia eniten käytettyä emojeita. Olisi kiva kuulla kommenttiboxin puolella mitkä puolestaan ovat teidän käytetyimmät/suosikkiemojit ja miksi?

Useimmiten käytetyt emojini ovat:

Eriväriset sydämet: Tykkään käyttää viesteissäni paljon sydämiä ja näin tuoda lämpimämmän fiiliksen viesteihini. Kirkkaanpunainen sydän on all-time-favourite, mutta näin syksyllä on tullut käytettyä myös paljon uudehkoa oranssia!

Käsimerkit: Ihan suosikkejani! Käytän paljon tuota “täydellistä” käsimerkkiä, jossa etusormi ja peukalo tekevät ympyrän. Se ajaa saman asian kuin ylöspäin oleva peukku, mutta on mielestäni vielä astetta kivempi. Käytän myös paljon kädet ilmaan eli “yay” -emojita sekä kiitoksena käytän tuota kuvassa näkyvää kädet yhdessä emojita (toisten mielestä tämä kuvastaa rukoilua ja toisten mielestä se on high-five. Minusta se on “kiitos”). Myöskin äitinä supervoimat ovat tarpeessa, joten suhteellisen usein tulee lisättyä vähän muskeli-käsimerkkejä viesteihin! #igotthatpower

Apinan naamat: Kädet silmillä on yksi oma lemppari ja yksi käytetyimmistä, mutta kyllä nämä kaikki kolme apinan naamaa ovat usein käytössä viesteissäni.

Hymiöt: Oma suosikki-emoji kaikista on ehkäpä tuo suloinen sydämen suukottava hymiö. Sellaisen on kiva sekä lähettää että saada. Lämmin ja tärkeä fiilis välittyy heti! Toinen erittäin käytetty hymiö-emoji on minulla on naurava hymiö, jolla tippuu hikikarpalo otsalla. #lifewithkids

Kimalle & Satanen: Kaksi “merkityksetöntä” emojita, joita kuitenkin käytän hurjasti! Jos haluaa oikeasti hehkuttaa jotain on täydellistä heittää perään 100-emoji! Pieni kimallus puolestaan tuo aina kivaa piristystä viestiin, joten why not? (ja nyt tähän se ihmisemoji joka nostaa kädet ilmaan why not -tyyppisesti)

Sydämiä kaikille!

 

 

 

 

 

Gucci Marmont Matelassé suede belt bag

Tässä uusi kaunokainen, joka löysi tiensä luokseni viime viikolla. Etsin pitkään sitä täydellistä vyölaukkua itselleni ja lopulta päädyin tähän suloiseen Guccin vyölaukkuun. Tykkään kyseisen vyölaukun mallista ja koosta, joka ei ole liian iso. Laukkua löytyy muutamassa eri materiaalissa ja useissa eri sävyissä, mutta itse halusin ehdottomasti hankkia kyseisen yksilön mustassa sametissa.

Vyölaukku on päässyt jo useasti käyttöön ja pian saan asuja myös tänne blogin puolelle näytille. Vyölaukku toimii älyttömän kivasti esimerkiksi midihameen ja neuleen kanssa tai vaikka jakun päällä. Vyölaukku ehdottomasti tuo sellaisen “trendi-leiman” asuun kuin asuun. Onneksi päätin vihdoin ja viimein tämän kaunokaisen itselleni hankkia!

 

Zara Sweater / Iro Paris Skirt / Gucci Bag / Ray Ban Sunglasses / Maje Boots 

Edellisessä postauksessa toin esille ruskeansävyisiä suosikkineuleitani syksyyn ja nyt tässä asussa näkyykin yksi niistä käytössä. Olin aikaisemmin viikolla hoitamassa kaupungilla juoksevia sekä muutamassa palaverissa ja halusin pukea päälleni jotain syksyistä, mutta keveää. Kaivoin kaapista käyttöön taas nuo rakastamani Maje ylipolvensaappaat, jotka ovat täydellinen pari erilaisten mekkojen ja myös tällaisten minihameiden parina. Lyhyehkön hameen kaveriksi halusin yhdistää asuun muhkean neuleen, joka tuo balanssia asukokonaisuuteen. Mielestäni on hauskaa myös yhdistellä eri ruskeansävyjä keskenään, joten yhdistin asuun Gucci kuosillisen Dionysus laukkuni. Kokonaisuus toimii mielestäni kivasti! Tänä vuonna olen kyllä poikkeuksellisen hurahtanut erilaisiin ruskeansävyihin syyspukeutumisessa, vaikka edellisinä vuonna erilaiset harmaat ja musta ovat olleet enemmän “minun värejä”. Nyt jokin näissä ruskeissasävyissä vain kovasti viehättää ja vaihteluhan virkistää, joten ei valittamista!

Ennen kuin toivottelen kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua haluan vielä muistuttaa, että tänään 8.9 klo 14 alkaen minä ja Hanna teemme live-podcast lähetyksen Helsingin Stockmannin tavaratalosta. Jos siis pyöritte keskustassa niihin aikoihin tänään, tulkaahan ihmeessä kuuntelemaan ja katsomaan miten teemme podcastiä! Ihanaa viikonloppua!

 

1. Zara / 2. Khaile / 3. Zara / 4. Carcel / 5. Zara / 6. Zalando / 7. Acne / 8. Massimo Dutti

Ruskean eri sävyt ovat tunnetusti klassisia syyssävyjä. Tämä syksy ei ole poikkeus, sillä tällä hetkellä erisävyiset ruskeat, erityisesti tummat ja lämpimänsävyiset ruskeat, ovat suosiossa. Omaan silmääni nuo lämpimät pehmoiset sävyt näyttävät aivan ihanilta ja näyttävät erityisen upeilta mielestäni etenkin villassa. Yläpuolen kollaasiin keräsin muutamia hetken suosikkineuleitani nettikauppojen valikoimasta. Olen aivan hurmaantunut tuohon keskellä kollaasia olevaan kastanjanruskeaan Massimo Duttin muhkeaan neuleeseen. Se on klassinen, mutta siinä on jotain mielenkiintoista erilaisuutta kuitenkin. Ehkä se on tuo V-aukko, jota ei ainakaan paljon omasta vaatekaapistani löydy. Yksi suosikkini on myös tuo aivan ihana Acnen neule, joka muistuttaa minua kovasti vaaleanharmaasta Soft Goatin neuleesta, joka on näkynyt blogissani ja instagrammissa useasti viime kevään aikana (mm. tässä). Monet kyselivät myös minulta pari päivää sitten ig-storyssä vilahtaneen ruskean neuleen perään ja se on itse asiassa tuo kollaasin numero 3!

 

 

 

 

Tässä muutama todella irtonainen kuva juhannuksestamme. Irtonaiset kuvat sieltä täältä tosin kuvastavat hyvin sitä ettei kameraa kovinkaan montaa kertaa jaksettu kaivaa ulos laukusta. Ainoat tavoitteeni koko juhannukselta oli nimittäin yrittää irrottautua mahdollisimman hyvin arjesta ja töistä sekä viettää vain kiireetöntä ja rauhallista aikaa yhdessä perheen kanssa – ja siinä onnistuin!

Vietimme tosiaan juhannusta tänä vuonna vanhempieni, pikkuveljeni sekä oman perheen kanssa mökillämme Loviisassa. Oli ihan täydellinen ja todella rentouttava mökkiviikonloppu, johon kuului paljon saunomista, uimista, grillailua, mökkipelejä sekä yksinkertaisesti rentoa hengailua ja jutustelua. Kuten osasin aavistellakin, lapsemme olivat aivan innoissaan kun pääsivät puuhastelemaan mökille. Eivät varmaan koskaan ole olleet niin pitkään itkemättä tai kinastelematta kuin tuolla olivat. He olivat aivan innoissaan mitä pienimmistäkin “mökkijutuista” aina saunan lämmittämisestä souteluretkeen. Oikein nauratti kuinka lapsemme ovat niin tyypillisiä kaupunkilapsia, kun olivat ihan fiiliksissä jopa metsässä käpyjen keräämisestä 😀 Mutta toisaalta samoista pienistä asioista olin itsekin aivan innoissani koko juhannuksen ajan. Kävelylenkit metsässä tai kahvihetki laiturilla eivät ole koskaan tuntuneet noin terapeuttisilta. Koko viikonlopun ajan niin kehossani kuin mielessäni vallitsi uskomattoman levollinen fiilis. Tuntui niin hyvältä (ja tarpeelliselta!) vetäytyä pois kaupungin hälinästä muutamaksi päiväksi. Toivottavasti pääsen mökille taas pian uudestaan!

Iso kiitos rentouttavasta viikonlopusta kuuluu suurimmaksi osaksi ihanille isovanhemmille, jotka pitkälti hoitivat kaikki kokkailut ja siivoamiset mökillä – luksusta. Nauroimmekin mieheni kanssa paluumatkalla kotiin, että ei taida olla seuraava mökkikerta ihan niin rentouttava jos menisimme sinne vain oman perheen kesken. Ei saadakaan vain astella valmiiksi lämmitettyyn saunaan tai istahtaa valmiiseen ruokapöytään. Kiitollisina ottaisimme siis isovanhemmat mukaan myös tulevillekin mökkireissuille <3

 

 

 

 

 

 

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elle.fi kanssa

Juuri nyt on julkaistu ensimmäinen jakso Elle loves Metti Forssell netti-tv-sarjasta. Jee! Tässä ensimäisessä jaksossa kerron omasta tyylistäni kevyesti Q&A -tyyppisellä videolla. Jaksossa kuullaan muun muassa minun suosikit tämän hetken trendeistä sekä mielipiteeni siitä, mihin pukeutumisessa kannattaa panostaa ja missä pihistää.

Ensimmäisen jakso tulee siis tässä, olkaa hyvä! Toivottavasti pidätte <3 Ja kuten aina – avosylin otan vastaan kaikki ajatuksenne ja kommenttinne videosta. Kiitos kaikille jo etukäteen <3

Torstaisin julkaistavan nettisarjan jaksoissa tyylibloggaajamme Metti Forssell jakaa vinkkejä naiselta naiselle. Jaksoissa käsitellään naisten arkea ja juhlaa sekä sukelletaan välillä myös vakavampiin kysymyksiin. Vieraina nähdään tuttuja kasvoja kuin myös Ellen lukijoita.

Video filming by Valoon Photography

Nyt saan vihdoin ja viimein jakaa kanssanne ihanan uutisen, joka on ollut suunnitteilla jo hetken aikaa. Huhtikuun lopussa Elle lanseeraa nettisivuillaan täysin uuden netti-tv-sarjan, joka kantaa nimeä Elle loves Metti Forssell. Kuten nimestäkin voi jo päätellä, tässä netti-tv-sarjassa tullaan käsittelemään aiheita lähellä minun sydäntäni. Luvassa on luonnollisesti paljon muotia, kauneutta, tyylejä ja hyvinvointia, mutta näiden aiheiden lisäksi jaksoissa sukelletaan myös pintaa syvemmälle ja nostetaan keskustelujen kautta esille myös hieman arkaluontoisempia aiheita.

Jaksoissa tulen jakamaan tyyli- ja stailausvinkkejä sekä vastaamaan lukijoiden erilaisiin tyyli-ongelmiin. Vastapainona pääsen myös kuuntelemaan ihmisten kiinnostavia tarinoita sekä keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa mieltä askarruttavista aiheista. Monien jaksojen aiheet ovat edelleen tarkoituksella päättämättä, sillä haluan tässä kohtaa heittää pallon teille. Tavoitteenani on aina tuottaa sisältöä, joka olisi mahdollisimman mieluista seurattavaa teille. Haluan siis tätäkin sarjaa tehdessä käsitellä jaksoissani aiheita, jotka kiinnostavat juuri teitä ja vastaavat teidän mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tarkoituksena on ratkoa juuri teidän tyylihaasteitanne, antaa vinkkejä sekä nostaa pöydälle teitä kiinnostavia keskustelunaiheita. Siispä nyt onkin erinomainen tilaisuus vaikuttaa tulevan netti-tv-sarjan aiheiden sisältöön. Onko sinulla mahdollisesti ongelmia vaatekaapin kulmakivien löytämisessä? Entä kaipaisitko vaihtelua työpukeutumiseen tai vinkkejä täydellisen valmistujaisjuhlalookin löytämiseen? Olipa tyylihaasteesi sitten mikä tahansa, lähden sitä innoissani ja yhdessä kanssasi ratkomaan. Ilolla otan ideoita ja ajatuksianne vastaan kommenttiboxin puolella.

Ja mikä vielä parempaa – nyt muutamilla lukijoillani on mahdollisuus päästä mukaan itse sarjan kuvauksiin! Etsimme sarjan ensimmäisiin jaksoihin mukaan lukijoita, jotka stailataan arki- tai juhlatyyliin. Toiseen jaksoon haemme henkilöä, jolla olisi jokin työ/arkipukeutumiseen liittyvä tyylihaaste ja toiseen jaksoon etsimme puolestaan henkilöä, joka kaipaisi neuvoa täydellisen kevätjuhlalookin aikaansaamiseen. Kuvaukset ovat Helsingissä jo ensi viikolla, maanantaina 23.4 ja perjantaina 27.4 klo 8-17. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti osoitteeseen elle@fokusmedia.fi ja kerro, miksi haluaisit päästä stailattavaksi. Olisi aivan mahtavaa, jos lähtisitte rohkeasti mukaan toteuttamaan tätä uutta ja ihanaa projektia kanssani! <3

Otan mielelläni vastaan aiheideoita jaksoihin sekä vastaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne kommenttiboxin puolella!

 

 

Elle loves Metti Forssell on 8-osainen netti-tv-sarja, joka alkaa Elle.fi:ssä 26.4. Torstaisin julkaistavassa nettisarjassa tyylibloggaajamme Metti Forssell jakaa vinkkejä naiselta naiselle. Jaksoissa käsitellään naisten arkea ja juhlaa sekä sukelletaan välillä myös vakavampiin kysymyksiin. Ensimäisissä jaksoissa pureudutaan työpukeutumiseen, etsitään juhlatyylin kulmakiviä sekä keskustellaan syvällisemmin muun muassa äitiydestä. Vieraina nähdään tuttuja kasvoja kuin myös Ellen lukijoita. Elle loves Metti Forssell toteutetaan yhteistyössä kaupallisten kumppaneiden kanssa.

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä