Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Travel

Blogiani pidempään seuranneet ehkä saattavat muistaa minun joskus kertoneen, että en ole varsinainen aamuihminen. Lasten myötä olen kyllä tottunut heräämään aikaisin, mutta ei sekään ole minusta aamuihmistä tehnyt. Olen jopa yrittänyt opetella itsestäni enemmän aamuihmistä (tästä aiheesta kirjoitin jopa postauksen, jonka voit lukea tästä), mutta kaikista yrityksistä huolimatta en ole siinä kovinkaan hyvin onnistunut. Olen saanut vitsillä (toivottavasti :D) muutamia lahjoja (mukeja, t-paitoja yms.), joiden teksteissä viitataan vahvasti siihen kuinka minusta kannattaa pysyä kaukana silloin kun ole juuri herännyt. Omasta mielestäni en ole niin paha, mutta myönnettäköön, että tarvitsen kyllä aamuisin hetken herätellä itseäni uuteen päivään. Ja olen kiitollinen niistä kaikista viidestä kerrasta kun tämä vuoden aikana on mahdollista 😀 #mommylife

Lomallamme olen kuitenkin herännyt lähes joka aamu aikaisin ja rakastan sitä. On ihanaa aloittaa päivä rauhassa kun ei ole kiire minnekään. Ja kuka nyt voisi herätä huonoilla mielin uuteen päivään kun verhot avatessaan näkee meren ja palmut? Niimpä. Mutta uskon, että osaltaan myös se rentoutuminen ja stressittömyys ovat juurikin niitä suuria tekijöitä miksi aamuisin jalka nouseekin sängystä vähän nopeammin. Ennen Espanjaan tuloamme listasin asioita, joita toivon lomaltamme. Suurimpana niistä oli viettää perheen kanssa kiireetöntä aikaa yhdessä ja rentoutua kaikin puolin. Ilokseni voin sanoa, että se totetutui <3 Huomaan myös itsessäni eron eli loma tuli todella tarpeeseen. Kaikki stressi on poissa ja nyt on ihanaa palata taas Suomeen täynnä energiaa ja intoa.

 

 

 

Zara Dress/ Gucci Bag/ Rolex Watch/ Mango Shoes

Tänään korviini kantautui tieto, että Suomeen on iskenyt kunnolla talvi. Auts. Jo ajatuskin sattuu. Jos joltain on mennyt ohi niin kerrottakoon vielä kaikille, että en siis ole yhtään talvi-ihminen. Vaikka yritän aina nähdä asioissa hyvän ja valoisan puolen täytyy minun tunnustaa, ettei Suomen (tai ainakaan pääkaupunkiseudun) talvista paljon kehuttavaa löydy. Pimeys, kylmyys ja sellainen ainainen märkä loska ei vaan nappaa. #nowonder

Mutta koska täällä lomailen vielä muutaman päivän joudun postaamaan teille hieman kesäisempiä lookkeja. Ehkä joillekin niille, jotka ovat lähdössä lomille talvella tai asuvat jossain lämpimämmissä maissa näistäkin postauksista on jotain iloa? Toivottavasti ainakin. Itse fiilistelen vielä hetken asuja, jotka voin pukea päälleni paljan säärin ja ilman takkia, haha. Tämän kukkamekon ostinkin itselleni täältä, sillä mukaan ei tullut pakattua monia lyhyitä mekkoja. Olin varatunut paljon viileimpiin säihin, mutta nyt monille pitkille housuille tai muille lämpimille vaatteille ei tullutkaan käyttöä. Kukkamekko on aina varma valinta eikä koskaan poissa muodista. Tätäkin on kiva käyttää sitten taas keväämmällä nahkarotsin kanssa Suomessakin.

Nyt lähdemme rannalle nauttimaan iltapäivästä perheen kanssa. Yritän imeä itseeni viimisiä auringosäteitä ja mahdollisimman paljon energiaa! Tsemppiä kaikille sinne lumimyrskyyn. Tulen sinne kanssasisareksenne aivan kohta!

Photos: @mikaelforssell9

 

Valkoinen paita, mustat nahkahousut ja punainen huulipuna. Klassinen asukokonaisuus, joka näyttää omaan silmääni aina tyylikkäältä sekä samalla ihanan freesiltä! Silkkinen kauluspaita tai paksu neule ovat olleet minun luottovaatteitani nahkahousujen parina, mutta tällä kertaa yhdistin suosikkihousujeni kanssa tämän valkoisen paidan. Vaikka paita onkin aika basic, tekevät paidan malli, yksityiskohdat sekä hauskat leikkaukset siitä hieman erilaisen. Erityisen ihanat ovat mielestäni pussimaiset rypistetyt hihat sekä paidan kapeampi vyötärönauha, jotka tekevät paidasta juuri erikoisemman. Myöskin v-aukko on itselleni mukavaa vaihtelua, sillä lähes kaikki yläosani ovat aina pyöreällä pääntiellä.

Wearing:
H&M Shirt
Üterque Leather Pants
Chanel Bag
H&M Earrings
Zara Heels (old)

…joku halusi mamman kanssa asukuviin mukaan <3

Lilia wearing:
Lindex Shirt
Zara Jeans
Minna Parikka Shoes

 

 

 

 

 

 

 

Vielä hetki Espanjan auringossa ennen kuin palaamme takaisin koti-Suomeen. Olen ollut aika vähän yhteydessä Suomeen, mutta on hauskaa miten aina kuitenkin sää-uutiset kantautuvat korviin. Kuuluuko se suomalaiseen kulttuuriin kuulumistenvaihtamisen osalta, että aina päivitetään samalla myös ne säätiedot? Haha. No marraskuun sää Suomessa on mitä on, joten ilokseni nautin vielä hetken näistä Espanjan aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Pakko vielä samaan hengenvetoon mainita, että meille ei ole koskaan aikaisempina kertoina marraskuu ollut näin lämmin ja aurinkoinen kuin tänä vuonna! Yleensä pilvisiä päiviä on paljon ja sadepäiviäkin jo jonkin verran. Nyt tämän reilun kahden viikon aikana ei ole edes ollut yhtä tuulista tai pilvistä päivää, ihan uskomatonta! Noniin siinähän tuli sitten päivittyä sinnekin suuntaan nyt ne tärkeimmät, eli sääuutiset 😀

Edellinen kuvakollaasi Espanjasta oli niin suosittu, että päätin toteuttaa uuden samantyylisen kollaasi-postauksen. Tässä postauksessa siis kuvina viime viikonloppumme puuhia. Iloista uutta viikkoa kaikille!

Kaupungin tutkiskelua perheen kanssa

Viikonloppuna kiertelimme useaan otteeseen kaupunkia ja löysimme uusi ihania kahviloita, pikkukatuja ja aukioita. Pysähdyimme yhdelle pienelle aukiolle hetkeksi kahville, jossa oli paljon lapsiperheitä. Lucas oli innoissan puluista, joita parveili aukiolla kymmenittäin. Kahvilan tarjoilija antoi lapsille vanhaa leipää, josta he saivat heittää muutamat murut puluille. Lapset olivat innoissaan.

Rannalla

Rannalla all day everyday. Merivesi on jo vähän liian kylmää uimiseen, mutta rannalla on kiva puuhastella vaikka mitä muutakin!

Camuri

Kävimme ensimmäistä kertaa viime lauantaina yhdessä suosikkiravintoloistamme, Camurissa (kirjoitin omista suosikkiravintoloistani Marbellan läheisyydessä täällä!) Ruoka on hyvää, mutta erityisen ravintolasta tekee sen uskomattoman kaunis lokaatio ihan meren rannalla. Viereisessä pöydässämme olleella pariskunnalla oli mukanaan suloinen pieni koiranpentu, jonka kanssa meidän lapset leikkivät innoissaan. Illallinen sujui siis yllättävän vaivattomasti, kiitos koiranpennun ja mukavien omistajien.

Kahvia

Kahvia ja aamupalaa pienissä ja suloisissa paikallisissa kahviloissa <3

Sara

Eilen sunnuntaina sain ihanan ystäväni Saran meille kylään. Olemme tunteneet toisemme ensimmäiseltä luokalta asti ja siitä lähtien olleet kuin paita ja peppu. Koska Sara on tällä hetkellä Espanjassa muutaman kuukauden opiskeluittensa puolesta oli ihan mahtavaa, että hän pääsi käymään meidänkin luona yhtenä päivänä. Eilinen sunnuntai kuluikin pitkälti höpötellen kaikki asiat maan ja taivaan väliltä <3

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]