Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Outfits

Olen siinä mielessä erittäin onnekkaassa asemassa, että olen aina saanut tehdä töitä, joista olen tykännyt. Minulla on aina ollut valtava kiinnostus muotiin ja vaatteisiin. Molemmat vanhempani ovat työskennelleet vaatealalla lähes koko elämänsä, joten olen pienestä pitäen päässyt vierestä seuraamaan eri vaatealojen toimintaa. Pikkutyttönä parasta oli jos pääsi äidin mukaan hänen työpaikalleen. Ne isot upeat toimistotilat ja loputtomat mallistorekit, olin kuin taivaissa kun pääsin sinne. Iän myötä kiinnostus vaatteisiin ja muotiin ei ole muuttunut. Nykyään saan edelleen olla tiiviisti tekemisissä muodin parissa vaikka en enää olekaan suoraan myyntipuolella. Nykyään oma työni on moniulotteisempaa ja luovempaa, mutta edelleen sen ytimessä kytee puhdas rakkaus muotiin ja pukeutumiseen.

Sain ensimmäisen kesätyöpaikkani Helsingistä, Boutique Lillystä, joka sijaitsee Korkeavuorenkadulla. Olin innoissani, että pääsin töihin vaateliikkeeseen, jossa vaatemyyjäntyö oli erittäin ihmislähtöistä. Toki työhöni kuului esimerkiksi vaatelähetysten purkua ja kassalla oloa, mutta suurin osa työstä oli kanssakäymistä asiakkaiden kanssa. Pääsin auttamaan ihmisiä heidän vaateongelmissaan sekä rakentamaan heille asukokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Ajastani Lillyssä teki myös erittäin mukavaa mitä ihanin työporukka, joka koostui upeista supernaisista!

Ensimmäisen vaateliikekokemuksen jälkeen pääsin näkemään ja kokeilemaan erilaista vaatealaan liittyvää työtä, kun vastaanotin paikan Philiposphy Blues Originalin assistenttityöhön. Jatkoin siis edelleen vaatealaa, mutta siirryin kuluttajapuolelta nyt sisäänostajan puolelle. PHO on tanskalainen vaatealanyritys, jonka tuotteita myydään eri paikoissa ympäri Suomen. Tuolloin pääsin assaritöiden lisäksi osallistumaan mallistojen myyntiin.

Lopetin assistentin työt PBO.lla, sillä en pystynyt vielä noin nuorella iällä sitoutumaan täyspäiväiseen yhdeksästä viiteen päivätyöhön. Työ oli todella antoisaa ja mielenkiintoista, mutta koin olevani vielä kuitenkin liian nuori aloittamaan täyspäivätyön. Opiskeluiden ohelle tarvitsin pikemminkin työn, jossa voisin tehdä iltapainotteisesti sekä tuntimääräisesti vähemmän töitä. Filippa K avasi juuri tuohon aikaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen Helsingin Aleksanterinkadulle ja tämä osoittautui täydelliseksi vaihtoehdoksi minulle. Minulla kuitenkin oli jo paljon kokemusta myyntityöstä ja Filippa K vaatemerkkinä tuntui itselle täydelliseltä matchiltä. Filippa K.lla viihdyin erinomaisesti – työ oli monipuolista ja kivaa sekä työkaverini olivat ihan parhaita! Minulla on niin paljon lämpimiä muistoja Filippa K.n ajoilta. Työskentelin Filippa K.lla aina siihen asti, että tulin raskaaksi ja jäin pois töistä vuoden lopussa 2013.

Yläpuolella listattujen töiden sekä opiskelujeni ohella olen myös aina tehnyt keikkaluontoisesti mallintöitä. Ajauduin mallipiireihin isäpuoleni tuttavan kautta, jolla on oma mallitoimisto (Modelboom). Tein kaikkia mallintöitä aina erilaisista kuvauksista näytöksiin. Mallintyöstä en kuitenkaan koskaan kaavaillut päätyötäni. Tykkäsin kyllä siitä, mutta minulle riitti aivan hyvin, että tein niitä hommia epäsäännöllisesti kaiken muun ohella. Tuolloin en olisi voinut kuvitellakaan lähteväni esimerkiksi ulkomaille edistämään mallinuraani, sillä olin onnellinen Suomessa ja varsinkin parisuhteet pitivät minut tiukasti kiinni täällä. Ehkä nyt jälkeenpäin voisin sanoa, että olisi ehkä kannattanut kokeilla mallintöitä myös ulkomailla, mutta nythän sitä on enää turhaa jossitella.

Tänään julkaistussa Metti ja Hanna -podcast jaksossa avaamme työhistoriaamme. Minkälaisissa työpaikoissa olemme työskennelleet vuosien varrella? Mikä on ollut paras työpaikka? Entäpä kamalin työmuisto? Mitä työtä haluaisimme tehdä, jos emme työskentelisi bloggaajina? Nämä ja paljon muuta uusimmassa jaksossa! Jakson pääset kuuntelemaan tästä!

Photos: Kristiina Pendonen

Olen kertonutkin blogissani muutamaan kertaan olevani aika huono käyttämään värejä pukeutumisessani. Ihailen suuresti ihmisiä, jotka osaavat upealla tavalla yhdistää värejä keskenään ja käyttävät rohkeasti erilaisia värejä. Viime syksynä minäkin hyppäsin jo hieman pois musta & harmaa -mukavuusalueeltani kun hurahdin ihan täydellisesti ruskean eri sävyihin. Ruskea oli todella iso trendi viime syksynä (ja edelleenkin!), joten mustaa ja harmaata minun tuli käytettyä ennätyksellisen vähän. Ja tiedättekö mitä – se oli täydellisen piristävää! En kaivannut tummia vaatteitani yhtään vaan enemmänkin huomio kiinnittyi ruskeiden sävyjen lisäksi kunnolla kirkkaisiin väreihin.

Nyt jo tovin olen jatkanut samalla linjalla ja yllättävän useinkin tulee pukeuduttua asukokonaisuuksiin, joissa ei ole yhtään mustaa (esimerkiksi tässä). Varmasti monille mustattomuus asuissa on ihan perusjuttu, mutta uskallan epäillä, että ruudun toisella puolella on myös sellaisia #blackismyhappycolour -tyylisiä pukeutujia niin kuin minä? Huomaan kuitenkin jatkuvasti vähentäväni mustan käyttöä ja tykkään värikkäämmistä lookeista. Rakastan esimerkiksi tätä vaaleansinistä asukokonaisuutta, joka sopii mielestäni täydellisesti talveenkin. Mitä mieltä olette?

Miten lisätä väriä pukeutumiseen?

Aloita vähäisellä määrällä – Pienillä lisäyksillä on helppo tuoda väriä asukokonaisuuteen.

Ylä- ja alaosa samaa väriä – Kun ylä- ja alaosa ovat samaa väriä on kokonaisuus yhtenäinen ja tyylikäs. Väri voi olla räväkkäkin, mutta sama sävy koko asussa luo harmonian kokonaisuuteen. Tämän postauksen asu tai esimerkiksi tämä värikäs asu on hyvä esimerkki!

Asusteilla – Jos tykkäät pitää asusi neutraalin sävyisenä, voit tuoda väriä asukokonaisuuteen asusteilla. Kirkkaanvärinen laukku on esimerkiksi erittäin helppo tapa piristää asukokonaisuutta! Kurkkaa esim. tämä asu tai edellinen postaus! Värikäs huivi on myös helppo tapa lisätä väriä asukokonaisuuteen.

Värikäs takki – Mustan/tumman asukokonaisuuden piristäjä on värikäs takki. Tummaan pohjaan on helppo yhdistää minkä värinen takki tahansa. Värikäs takki on on trendikään leikkisä valinta! Itse yhdistin taannoin tummaan asuuni keltaisen takin, kurkista asukokonaisuus tästä!

Katse kenkiin – Katse jalkoihin ja anna kenkiesi viedä huomio! Muuten neutraalin sävyiseen asukokonaisuuteen sopii täydellisesti värikkäät kengät!

Meikki – Myöskin meikin avulla voi piristää lookia ja tuoda väriä asukokonaisuuksiin. Jo pelkkä kirkkaanpunainen huulipuna toimii erinomaisesti!

Nyt haluan haastaa ja rohkaista kaikkia blogini lukijoita kokeilemaan värejä talven asukokonaisuuksissa. Oli se sitten pieni asuste tai vaikka ihan koko asukokonaisuus, olisi mahtava nähdä miten te yhdistelette värejä pukeutumisessanne. Jos tuntuu hyvälle, merkkailkaa minua (@mettiforssell) teidän ig-storeihinne, jotta näen miten te yhdistelette värejä (talvi)pukeutumisessanne. Inspiraatio kiertämään! <3 

Photos: Kristiina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

 

 

Rakastan asukuvien ideointia, suunnittelua sekä itse kuvaustilannetta. Tykkään olla kameran edessä ja koen olevani siinä ihan hyvä. Asukuvat ovat blogini ydin ja niiden avulla saan parhaiten tuotua esille omaa tyyliäni, josta toivottavasti mahdollisimman monet lukijat saisivat inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Asukuvien ottaminen ei kuitenkaan aina ole niin helppoa ja vaivatonta kuin valmiit kuvat blogeissa/somessa antavat ymmärtää. Haasteellisinta on silloin kun oma naama ärsyttää eikä vaan yksinkertaisesti ole fiilistä pyöriä kameran edessä.

Viime viikolla minulla oli yksi tällainen päivä, kun tuntui ettei kuvauksista tule yhtään mitään. Ja eihän niistä loppupeleissä tullutkaan… Syytän loskakeliä, joka on ehkäpä kaikista epäinspiroivin ja epämiellyttävin ilma kuvata. Joka puolella on harmaata ja kauniiden kuvauslokaatioiden löytäminen on haasteellista. Vettä tihkuttaa ja on kylmä. Jälkiviisaana voisi kysyä itseltään miksi emme kuvaneet sisällä? Oh well…

Loska(p*ska) ilman lisäksi oma keskittymiskykyni oli tuona kyseisenä kuvauspäivänä jostain syystä ihan pikkulapsen tasolla, joten ehkä silläkin on voinut olla hieman osuutta asiaan… Ajattelin kuitenkin, että olisi hauska jakaa täällä blogin puolella vaihteeksi näitä hieman epäonnistuneempiakin otoksia. Tässä tulee, saa nauraa… 😀

“Noniin, tukka kondikseen, tästä se lähtee!”

“…tai sit ei lähde :D”

Loskasäässä mokkabootseissa – asetelma jees! 

“Mitäs sitä keksis…”

“Jos nostaisin jalan tällee ylös, toimisko? …Ööhm EI :D”

“Noni nyt tippuu laukku…”

“Metti, silmät A-U-K-I !”

“…tästä ei tuu nyt yhtään mitään…”

“Kokeilen vielä istumista…”

“Joo istuminenhan on ihan hemmetin hyvä idea keskellä talvea kylmässä loskasäässä – näyttää todella realistiselle ja inspiroivalle :D”

“Oikeesti nyt saa riittää, en pysty enää…”

“Nyt riitti nämä kuvaukset – moro!”

“Nailed it! Asukuvat 6/5!”

(My outfit: &Other Stories Sweater, Acne Studios Jeans, Chanel Bag, &Other Stories Boots)

Photos: Hanna Väyrynen

 

 

 

Keskiviikkoaamun näkymä ikkunasta oli jotain maagista; Kaivopuisto oli kuin winter wonderland. Lunta oli satanut lähemmäs 20 senttiä ja puiston puut olivat kuin suoraan jostain sadusta. Päätimmekin mieheni kanssa lähteä kahdestaan aamukävelylle ja ihastelemaan tuota uskomattoman kaunista lumimaisemaa. Nappasimme kahvit mukaan ja kävelimme rauhassa ympäri Kaivopuistoa – ihan täydellinen hetki. Ja olihan minun aivan pakko ikuistaa myös muutama kuva kameralle, jo pelkästään siitäkin syystä, että tällaiset maisemat ovat niin harvinaista herkkua meille eteläsuomalaisille. Voi kun tänä vuonna saisimme nauttia täälläkin päin Suomea oikein kunnon talvesta. Lumessa on taikaa!

 

 

 

 

Uusi vuosi, uudet tuulet? Vuodenvaihde on erinomainen aika pienelle kertaamiselle; mitä asioita teki hyvin viime vuonna? Mitä huonosti? Mitä asioita oppi ja missä asioissa olisi vielä kehitettävää? Vuodenvaihde on myös loistava aika asettaa tavoitteita uudelle vuodelle. Tavoitteiden asettaminen vaatii rehellistä itsetutkistelua ja todellisuuden kohtaamista – on pohdittava kysymystä “missä olen nyt” ja “missä haluan olla tämän vuoden (tai x ajan) lopussa”? Tavoitteet voivat olla pieniä tai suuria tai jotain siltä väliltä. Tärkeintä on tunnistaa itselleen tärkeimmät tavoitteet ja alkaa edistämään juuri niitä. On myös oleellista miettiä, millä keinoilla saavuttaa asettamasi tavoitteet. Sillä tavoitteet, joiden eteen ei tee töitä tai aseteta konkreettisia toteuttamiskeinoja, ovatko ne puhtaasti vain unelmia?

Mitkä ovat tavoitteeni vuodelle 2019? 

Taito delegoimaan muille – Iso kompastuskivi minulle on vaikeus delegoida asioita muille. Oli kyse sitten jostain töihin- tai henkilökohtaiseen elämään liittyvästä asiasta, tykkään hoitaa pitkälti kaikki asiat itse. Tänä vuonna haluan kuitenkin oppia delegoimaan asioita myös muille. Halaun vähentää omaa taakkaani ja päästä eroon perinteisestä “minun on hoidettava kaikki itse” -tyylistäni eroon. Olenkin ottanut jo isoja askelia kohti tavoitettani. Niistä lisää myöhemmin blogissa!

Liikunta – Iso tavoite ensi vuodelle! Liikkuminen on aina ollut itselleni valtavan tärkeää, joten tällä hetkellä harmittaa, ettei aikaa liikkumiselle tunnu löytyvän. Ja tiedän, että kyllä liikunnalle löytyisi aikaa, jos sitä vain järjestäisi. Viime vuosina on vain tuntunut siltä, että aina on jotain vieläkin tärkeimpiä asioita hoidettavana ja lopulta lenkki tai muu urheilu saa väistyä näiden muiden kiireiden tieltä. Tänä vuonna haluan kuitenkin palata takaisin vähintään 3 kertaa viikossa urheilurytmiin! Who`s with me? Kiinnostaako teitä muuten urheiluun liittyvät postaukset? Jos kyllä, mitä siihen liittyvää haluaisitte nähdä blogissa?

Raja työn ja vapaa-ajan välille – Asia, jota olen nyt “harjoitellut” kolme vuotta, mutta ajoittain tuntuu, että vieläkin työ- ja vapaa-ajan rajat häilyvät. Työni luonne tekee rajan vetämisestä hieman haasteellista, mutta samalla vaikuttajantyötä jo vuosia tehneenä, olen oppinut monia hyviä keinoja työn- ja vapaa-ajan rajan vetämiseen. Tänä vuonna haluan kuitenkin ottaa vielä selvempiä askeleita kohti tavoitettani ja yksi merkittävä apu tässä onkin juuri tuo taito delegoida osa töistä muille.

Parempi ruokarytmi – Olen aina ollut huono syömään aamiaista. Ruoka ei yksinkertaisesti maistu heti herättyäni, vaan minun täytyy olla hereillä muutama tunti ennen kuin saan mitään muuta kuin kahvia alas kurkustani. Joskus jätän aamiaisen kokonaan välistä ja hyppään suoraan lounaaseen, koska siinä vaiheessa kun nälkä alkaa kurnia, on kello jo lähempänä lounasaikaa. Tiedän, ettei tämä ei ole hyvä saatika terveellinen ruokailurytmi, joten tähän haluan ehdottomasti muutoksen.

Halu kehittää itseäni – Elämä on loputon oppimisen ja kehityksen matka. Ihminen ei koskaan ole niin täydellinen, etteikö se voisi oppia jotain uutta tai kehittää itseään vieläkin parempaan suuntaan. Viime vuonna keskityin paljon itsetutkiskeluun ja tuntuu, että vuosi vuodelta opin enemmän itsestäni ja sitä kautta myös ympäristöstäni. Viime vuonna tein virheitä, mutta koen, että näiden virheiden kautta opin taas enemmän itsestäni ja ympärilläni olevista ihmisistä, työnnän itseäni eteenpäin, haastan itseäni, kokeilen uusia asioita ja myös muutan itseäni parempaan suuntaan. “You don`t need to be better than anyone else, you just need to be better than you used to be.”

Photos:  Taru Vuonamo-Pallasvirta / edit by me

 

 

 

 

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2019 kaikille! Minusta ei ole hetkeen kuulunut mitään täällä blogin puolella (tai oikeastaan missään muissakaan somekanavissa), sillä halusin pitää tällä kertaa ihan rehellisen loman. Ei kameroita, kuvaamista tai videointia. Puhelinta käytin mahdollisimman vähän ja läppäri avattiin ainoastaan sarjojen katselua varten. Tuntui todella vapauttavalta kun oli tehnyt päätöksen olla tekemättä mitään. En kokenut huonoa omaatuntoa sometauostani, vaikka kieltämättä täytyy myöntää, että näinkin lyhyessä ajassa somettamista, bloggaamista tai muuta sisällöntuottamista kerkesi tulla jo hieman ikävä. Pitämäni loma tuli kuitenkin todella tarpeeseen ja nyt akut ladattuina kohti uutta vuotta. En malta odottaa mitä kaikkea vuosi 2019 tulee pitämään sisällään!

Viimeiset pari viikkoa on siis kulunut enemmän tai vähemmän somettomasti, joten ajattelin listata postaukseen muutamia asioita, mitä tuli tehtyä lomamme aikana.

Sukulointia joulunpyhät

Jouluaaton vietimme tänä vuonna ensimmäistä kertaa omassa kodissa yhdessä perheen kanssa. Joulupäivänä suuntasimme puolestaan koko perheen voimin Tuusulaan äidin luokse ja tapaninpäivän vietimme isäni ja hänen vaimonsa kanssa. Oli oikein ihanat kolme päivää yhdessä lähimmäisten kanssa. Juuri sellaista rentoa ja rauhallista yhteisoloa, mitä olin joululta toivonut.

Laskettelua Talmassa

Laskettelu on ollut minulle lapsuudessa ja nuoruudessa rakas harrastus ja haluan ehdottomasti tutustuttaa myös omat lapseni lajin pariin. Pääsimmekin kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa yhdessä koko perheen voimin joulunpyhinä Talmassa. Olimme paikalla yhdessä ystäväperheen kanssa ja meidän koko porukalle oli järjestetty yhteinen lasketteluopetus. Mahtavia laskettelunopettajia oli monta, muutama kaikille lapsille, yksi miehillemme ja yksi meille naisille. Vaikka itsella tosiaan laskettelukokemusta jo jonkin verran on, oli mahtavaa saada laskettelunopettajalta tarpeellisia vinkkejä ja ohjeistusta, sillä edellisestä laskettelukerrasta on tosiaan aikaa jo sellaiset 6-7 vuotta! Olin niin ylpeä lapsistamme, jotka innokkaina ja reippaina lähtivät opettajien mukaan harjoittelemaan laskettelua. Oli suloista nähdä perheiden pienimmätkin, reilu 2-v pikkuiset, laskettelusukset jalassa. Olin iloinen kun laskettelupäivän jälkee esikoinen kysyi “Mamma – milloin mennään uudestaan laskettelemaan?”.

Flamingo Kylpylä

Kävimme lasten kanssa myös Flamingon kylpylässä Vantaalla. Lapsemme rakastavat uimista, joten oli kiva viedä heidät perus uimahallin sijaan vähän erilaiseen paikkaan polskimaan. He tykkäsivät valtavasti ja aika kylpylässä vierähti hujauksessa.

HopLop

Eivätkö lapset ikinä kyllästy HopLopiin? – Ei ainakaan meidän lapset.

Ystäviä kylässä

Joulunpyhinä oli myös ihana nähdä ystäviä oikein ajan kanssa. Meillä oli paljon ystäviä perheineen kylässä ja järjestinpä yhden tyttöjen saunaillan täällä meillä!

H&M Teddy Coat

Acne Jeans

Chanel Bag

Mango Earrings

Aldo Ankle Boots

Photos: Taru Vuonamo-Pallasvirta / edit by me

 

Tänä jouluna toivon, että saan viettää koko perheeni kanssa ihanaa ja rauhallista joulua yhdessä. Olemme kaikki kiireisiä omilla tahoillamme ja asumme eri puolilla Suomea, joten perheen yhteisestä ajasta pääsee nauttimaan aivan liian harvoin. Siksi joulu on erityistä aikaa, jolloin koko perhe kokoontuu ja rauhoittuu viettämään joulua yhdessä.

Aattoyön taikaa – meillä jouluaatto venyy yleensä pitkälle yöhön.

Odotan jouluruokaa – äitini tekemää jouluruokaa! Hän on m a a i l m a n paras kokki ja kaikki aina odottavat, että pääsevät hänen joulun herkkupöydän ääreen. Meidän joulupöydässämme pääpaino on kalaruoilla, mutta myöskin esimerkiksi blinit kuuluvat joulupöytäämme. Nam!

Aattoaamu aloitetaan niin ikään ruoan merkeissä kun äiti valmistaa koko perheelle herkullisen riisipuuron. Kirjoittelen tätä postausta juuri keittiön pöydän ääressä ja katselen samalla kun äitini häärii keittiössä ja keittää riisipuuroa. Joulupuuroon piiloitetaan luonnollisesti manteli ja sen löytänyt saa itselleen pienen lahjan. Yleensä se on ollut isäpuoleni hankkima ässäarpa.

Olemme aina edellisinä vuosina viettäneet jouluaaton vanhemmillamme, mutta tänä vuonna aatto vietetään omassa kodissamme. Nyt kun lapsemme ymmärtävät ja fiilistelevät enemmän joulua on ihanaa alkaa rakentamaan perheemme omaa joulua omaan kotiimme.

Meille tulee joulupukki! Niin pitkään kuin lapset ovat pieniä ja uskovat joulupukkiin, haluan, että meille tulee joulupukki aattoisin. Meillä oli kotona sama perinne kun olin itse pieni. En voi sanoin kuvailla sitä innostuksen ja jännityksen määrää aattoiltana kun joulupukki iso lahjasäkki olallaan.

Lapsena lahjat olivat ehdottomasti joulun kohokohta. Nyt odotan innolla kun omat lapseni tulevat avaamaan paketteja – heidän ilo ja onni tulee olemaan paras lahja itselleni!

Paljon syömistä, herkuttelua, hyviä keskusteluja, makoiluja sohvalla, saunomista, hauskoja pelihetkiä ja rentoutumista – näitä asioista toivon jouluna 2018.

My Sweater from H&M (*find here)

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

 

Heeei kaikki! Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Vaikka jouluaatto lähenee (enää viikko omg!), toivottavasti pystyitte nauttimaan suhteellisen rauhallisesta viikonlopusta ilman turhaa joulustressailua?

Meillä oli aivan ihana viikonloppu, johon mahtui kaikenlaista puuhaa aina töistä juhlintaan. Lauantaina meillä oli vuorossaan jo kolmas (!) livelähetys Stockmannilla! Niin iso kiitos Stockmannille, että luottivat meidän osaamiseen ja rohkeasti lähtivät kokeilemaan tätä uutta juttua kanssamme. Nimittäin minun ja Hannan viime syksynä vetämä live-podcast oli ihka ensimmäinen podcast-nauhoitus Stockmannilla KOSKAAN ja nyt vuoden loppuun mennessä pääsimme tekemään heidän kanssaan jo kolmannen liven, uskomatonta! Iso kiitos siis kaikille, jotka olivat mukana toteuttamassa näitä livelähetyksiä <3

Lauantaina illalla postailinkin somekanaviini meidän pikkujouluista, jotka järjestimme ystävillemme. Oli niin hauska ja kaikin puolin onnistunut ilta, josta jäi itselleni luonnollisesti tosi hyvä fiilis. Vaikka juhlien järjestämisessä on aina oma hommansa, on se kuitenkin 100% sen arvoista. Kiitos siis kaikille ihanille ystäville, jotka olitte juhlimassa kanssamme pikkujouluja lauantaina!

Zara Coat

&Other Stories Turtleneck

Acne Jeans

Chanel Bag

&Other Stories Boots

Tänään minulla kotitoimistopäivä, kun yritän järjestellä viikon menoja ja tapaamisia järkevään järjestykseen. Myöskin tämän päivän to-do -listalla on saada hoidettua to-do -listallani olleita asioita! Eli siis pidemmittä puheitta sähköposti auki ja vastailemaan. Ihanaa viikkoa kaikille!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä