Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lifestyle

Kulunut viikko on ollut poikkeuksellisen hektinen, sillä mieheni on ollut poissa koko viikon ja olen ollut lasten kanssa kotona kolmisin. Meillä on ollut niin hauskaa yhdessä, mutta välillä myös raskasta. Vilinää ja vilskettä on riittänyt aamusta iltaan kun olen yrittänyt kehittää paljon erilaista (ja energiaa kuluttavaa!) tekemistä aktiivisille lapsilleni. Varmasti jokainen vanhempi tietää, että yksin lasten kanssa ollessa, kädet ovat täynnä hommia I H A N koko ajan. Kun iltaisin viimein olen saanut lapset nukahtamaan, olen ollut itsekin vain rojahtanut sänkyyn – enkä enää noussut sieltä!

Tällä hetkellä koen haasteelliseksi lasten kanssa sen, että lapsemme kaipaavat ajoittain myös täysin erilaista huomiota tai aktiviteettejä. Tämä asia nousee esille tietysti silloin kun on yksin lasten kanssa eikä pysty kahteen paikkaan repeämään samaan aikaan. Kun toinen haluaisi rauhallisesti ja keskittyneesti askarella sadepäivänä sisällä, toinen hakkaa päätä seinään kun ei jaksa viittä minuuttia kauemmin keskittyä legojen rankentamiseen ja kyllästyy täysin sisällä olemiseen. Täytyy jatkuvasti tehdä kompromisseja eikä ole kivaa tuottaa toiselle pettymystä. Vajaa 2-vuotias poikamme on tällä hetkellä myös varsin haastavassa uhmaiässä, joka tuntui oikein puhkeavan kukkaan kuluneen viikon aikana. Hänelle on kehittynyt järisyttävän vahva oma tahto ja hän jatkuvasti testaa mitä hän tuolla omalla vahvalla tahdolla saisi aikaan. Varsinkin jos häneltä rajoitetaan jotain saa hän valtavia kiukkukohtauksia. Vielä niin pieni mies, mutta härregyyd miten suuret tunteet. Raju uhmaikä ei tosin ole uutta meille, sillä kävimme tämän saman vaiheen läpi aikanaan tyttäremme kanssa. Paljon on myös aiheesta keskusteltu ja luettu, joten jonkinmoiset työkalut meillä tämän asian kanssa jo onneksi on.

Nyt olen kuitenkin saanut mieheni takaisin kotiin ja pääsen itse hengähtämään pieneksi hetkeksi. Olimme nimittäin ystäviemme kanssa sopineet jo viikkoja sitten, että menisimme päiväksi tyttöjen kesken meidän landelle rentoutumaan. Nyt en voi todeta kuin että olimmepas täydellisen ajankohdan mökkireissullemme valinneet! Ei voisi olla täydellisempää ajankohtaa viettää rentouttava ja rauhallinen päivä ystävien kanssa poissa kaupungin hälinästä kui tämän viikon jälkeen. Nyt siis kamat kasaan ja nokka kohti Loviisaa.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

 

 

 

Aina ei ole aikaa, budjettia, tilaa tai yksinkertaisesti jaksamista tehdä isoja sisustushankintoja kotiin. Itse ainakin koen uuden sohvan, pöydän, tai jonkin muun hieman isomman huonekalun hankkimisen välillä hieman vaivalloiseksi puuhaksi, etenkin silloin jos ylimääräistä aikaa ei paljoa ole. Tykkään kuitenkin sisustamisesta ja mielestäni on mukava piristää kodin ilmettä aina aika ajoin. Aina ei tosiaan tarvitse tehdä isoja hankintoja kodin ilmeen piristämiseksi vaan pienillä ja edullisilla sisustushankinnoilla pääsee myös ihanaan lopputulokseen. Alla muutamia vinkkejä!

Maljakoilla on erityinen paikka sydämessäni. Rakastan kukkia, joten erilaisille kukille täytyy luonnollisesti olla monenlaisia maljakoita. Kauniin maljakon tai ruukun avulla saa myös sisustukseen kivaa piristystä. Klassiset lasiset maljakot ovat tietysti kauniita, mutta myös värillisillä lasimaljakoilla tai -ruukuilla saa ihanaa piristystä kodinsisutukseen.

Myöskin erilaiset koristetyynyt ovat loistava ja edullinen tapa uudistaa huoneen ilmettä. Näin kesäisin sisustuksessa on piristävää käyttää rohkeammin värejä kuten keltaista, sinistä, vaaleanpunaista, vihreää tai mitä tahansa väri, joka omaa silmää miellyttää. Itse tykkään sekoitella erisävyisiä sekä eri kuosisia tyynyjä keskenään. Kannattaa kuitenkin pysytellä parissa kolmessa eri sävyssä, ettei yleisilme mene liian levottomaksi.

Erilaiset juutti- ja pajutuotteet sisustuksessa ovat todella trendikkäitä juuri nyt. On juuttikoreja, -mattoja, -ruukkuja ja vaikka mitä. Yleisesti juuttituotteet eivät ole kovin kalliita ja niillä saa kuitenkin todella kivaa piristystä sisustukseen. Meillä kotona juuttikoreja löytyy mm. lastenhuoneesta lelujen säilytyskoreina.

Viherkasvit ovat myös helppo ja edullinen tapa tuoda kotiin raikasta ilmettä. Tykkään valtavasti viherkasveista, mutta valitettavasti olen todella huono pitämään kasveja elossa. Välillä tuntuu ihan surkuhupaisalta tämä minun “kasvienhoito”. Juuri muutama päivä sitten hankin (jälleen) uuden peikonlehden saunamme vilvoitteluhuoneeseen ja nyt todella teen kaikkeni, että saisin sen edes muutaman viikon kestämään.

Maljakoiden tavoin myös kauniit kynttilät ja tarjottimet ovat suuri rakkauteni. Vaikka tykkään sisutuksessa pitää linjan selkeänä ja vältellä kaikenlaista krääsää, tykkään silti, että pöydillä voi olla jokin kaunis tarjotin, kynttilöitä tai jotain muuta pikkutavaraa. Omaa silmääni viehättää ehdottomasti eniten kulta ja messinki, joiden avulla saa mielestäni pientä ylellistä tunnetta kodin sisustukseen.

Eilen maanantaina julkaistussa uudessa podcast-jaksossamme puhumme Hannan kanssa sisustuksesta! Sisustusaiheista podcast-jaksoa on kyselty paljon, joten päätimme tarttua aiheeseen nopeammin kuin myöhemmin! Jaksossa selviää mm. mitä sisustushankintoja (pieniä ja suuria) olemme viime aikoina koteihimme hankkineet ja mistä tuotteista puolestaan haaveilemme. Jaksossa myös keittiöremontin pohdintaa sekä paljastamme minkälaisista sisustustyyleistä emme pidä. Jakson voitte kuunnella tuosta alhaalta!

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Mercedes Benzin kanssa

En olekaan aikaisemmin tainnut blogissani mainita, mutta minussa asuu ehdottomasti pieni autointoilija. En tiedä mistä kiinnostus autoihin on alunperin lähtenyt, mutta olen aina tykännyt vauhdista, hienoista autoista ja etenkin ajamisesta. Muistan kuinka nuorena 18-vuotiaana Saksassa asuessani nautin suuresti kun sain laittaa autossa musiikit kovalle soimaan samalla kun huristelin pitkiä autobaanoja. Niin vapauttava fiilis! Nyt ei enää ihan samalla tavalla huristella, mutta edelleen nautin ajamisesta. Monesti se onkin minä, joka haluaa hypätä ratin taakse kun lähdemme perheen kanssa ajamaan. Itselleni ajomukavuus, toimiva käyttöjärjestelmä sekä hyödylliset lisävarusteet autossa ovat hyvin tärkeitä.

Meillä on perheessä kaksi Mercedestä, joten olin enemmän kuin innoissaan kun pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Mercedes-Benzin uuteen A-sarjalaiseen. Yhteistyön tiimoilta lähdimme yhdessä Hannan kanssa pienelle tyttöjen roadtripille testaamaan ja tutustumaan tähän uuteen upeaan autoon.

Kuten otsikko sen jo kertoo, kyseessä on siis auto, joka oppii tuntemaan ajajansa. Auton kuljettaja luo itselleen profiilin ja pikkuhiljaa auto oppii tuntemaan kyseisen profiilin luoneen ajajan tavat. Auton tekoälyn ansiosta auto esimerkiksi oppii tunnistamaan ajajalle tyypilliset reitit (kuten työmatka, kotimatka yms.) ja ruuhkan iskiessä automaattisesti ohjeistaa kuljettajaa ajamaan eri reittiä määränpäähänsä. Auto oppii tunnistamaan myös esimerkiksi missä lämpötilassa viihdyt yleisesti autossa tai mitä radiokanavaa tykkäät kuunnella – ja jos jostain syystä haluat vaihtaa auton suosittelemaa lämpötilaa tai radiokanavaa, ei sinun tarvitse kuin huikata se autossa ääneen; “Hey Mercedes, I´m cold” ja auto automaattisesti muuttaa lämpötilaa ylöspäin. Toki äänikomennon avulla voi tehdä paljon muitakin asioita, kuten esimerkiksi soittaa haluamalleen henkilölle. Äänikomennon lisäksi auton toimintoja voi säädellä ratista sekä auton keskikonsolista löytyvien hipaisupainikkeiden avulla – kätevää! Sekä äänikomento että hipaisupainikkeet ovat erittäin toimivia ja tärkeitä lisävarusteita autoilijoille, jotta keskittyminen pysyy olennaisessa eikä puhelimeen tarvitse koskea koko matkan aikana.

Nyt myös erinomaisia uutisia parkkeerausta inhoaville – Mercedeksen uudesta A-sarjasta löytyy toiminto, joka auttaa sinua parkkeeraamisessa. Itse asiassa auto hoitaa parkkeeraamisen kokonaan aina sopivan parkkipaikan tunnistamisesta, ratin kääntämiseen, koordinointiin sekä kaasun ja jarrun säätelyyn. Ajaja voi siis kirjaimellisesti nostaa kädet ylös ja antaa auton hoitaa parkkeeraaminen puolestasi – kuinka täydellistä!

Mercedes-Benzin uusi A-sarjalainen on upea auto niin ulkomuodoltaan kuin toiminnoiltaan. Kaikki on viimeisen päälle huoliteltua ja tyylikästä. Erinomainen auto esimerkiksi ensimmäiseksi omaksi autoksi tai pienen perheen autoksi. Auton ajomukavuus on Mercedekselle tuttuun tyyliin loistavaa sekä hienot käyttöjärjestelmät sekä uudet upeat lisävarusteet vertaansa vaille. Uskomatonta kuinka helpoksi ja miellyttäväksi ajaminen on voitu tehdä!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

Blogipostauksia tulee ja menee. Joka päivä jostain tuutista tulee uutta informaatiota, inspiraatiota ja uusia kirjoituksia. Välillä jopa hieman harmittaa kuinka lyhyt “elämänkaari” monilla postauksilla ja/tai blogikuvilla yleisesti on, verrattuna siihen kuinka paljon erilaisten postauksien tekoon laitetaan aikaa ja eforttia. Niimpä päätinkin tänään nostaa esille vanhoja postauksiani, jotka ovat olleet erityisen suosittuja, herättäneet paljon keskustelua tai muuten vain olleet todella luettuja.

Päätin jättää tästä listauksesta kaikki muotiaiheiset postaukset pois, mutta mielelläni nostan suosituimpia muotiaiheisiakin postauksia esille jos vaan kiinnostusta löytyy? Tässä kuitenkin ensin muutamia “lifestyle” -kategoaria alta poimittuja suosituimpia postauksiani:

Syötkö ikinä mitään

Yksi luetuimmista postauksistani ikinä! Postauksessa käsittelen omaa painoani ja painoon liittyviä yleisiä ennakkoluuloja.

Rakenna arki, josta et tarvitse lomaa

Otsikko kiteyttää hyvin postauksen tekstin ydin asian.

10 faktaa tyttärestäni

10 faktaa pojastani

Kymmenen kiteytettyä faktaa molemmista lapsistani humoristiseen säyyn toteutettuna. Näitä oli hauska itsekin lukea, sillä ovathan lapsemme ajan kuluessa jo hieman muuttuneet. Ehkä pitäisi tehdä päivitetty versio samasta aiheesta…?

Loma-asunto ulkomailta

Mitä kannattaa ottaa huomioon hankkiessa loma-asuntoa ulkomailta.

Parisuhde ja ruuhkavuodet

Miten pitää liekki yllä parisuhteessa ruuhkavuosien keskellä.

Kunnioitus toisia vanhempia kohtaan

Tuorehko postaus, jossa pääasiana se, ettei ole vain yhtä oikeaa tapaa olla hyvä vanhempi.

Lastenhoitaja mukaan lomalle

Meillä on ollut lomallamme lastenhoitaja mukana, joka herätti paljon kysymyksiä ja kiinnostusta lukijoiden keskuudessa.

10 faktaa arjestani

Tavat, joista haluaisin eroon

Kiteytettyjä, randomeja faktoja minusta ja arjestani.

Makuuhuone 2.0

Makuuhuoneemme sisutuksen esittely.

 

 

 

 

Tänään julkaistussa podcast-jaksossa heittäydymme Hannan kanssa juttelemaan  teinivuosistamme. Ai miten hauskaa meillä oli muistella noita hulluja teinivuosia. Tuntuu, että tuosta ajasta on jo pieni ikuisuus, vaikka todellisuudessa eihän näistä kuvistakaan ole vielä edes vuosikymmentä… Olette toivoneet minulta postausta teinivuosista jo pitkään ja nyt vihdoin ja viimein sain kaivettua esille muutamia kuvia teiniajoilta. Paljon julkaisukelpoista materiaalia ei valitettavasti ole (jos edes nämä tässä postauksessa nähdyt :D). Minun kuvamateriaalini perustaalla näyttää nimittäin vahvasti siltä, että kamera on kaivettu kavereiden kanssa esille aina silloin kun meillä oli jotkut bileet menossa – ja niitähän riitti! Voitte siis kuvitella, että aika epämääräisiä kuvia digikameran rullaan on tallentunut…

Yleisesti teininä olin kiltti. Minulle tärkeitä olivat tiivis tyttöporukkamme, koulu ja harrastukset. Teininä harrastin tanssia ja jalkapalloa (kyllä – uskokaa tai älkää jalkapalloa!) sekä noin 16 vuotiaasta eteenpäin intoihimoisesti golfia. Aika kului siis pitkäti päivisin koulussa ja iltoisin ja viikonloppuisin kavereiden kanssa tai golfkentällä. Suurin stressinaihe teinivuosinani oli ehdottomasti koulu, josta stressasin ajoittain aika paljonkin. Minulle koulussa tasainen menestyminen oli tärkeää, joten jokaiseen sanakokeeseenkin kerrattiin huolella vaikka tarvetta ei edes olisi ollut. Muistan aina, että halusin, että minulla olisi kokeissa varma tunne. Tarkoittaen, että halusin, että olen lukenut niin hyvin ja huolellisesti kokeeseen, että se tuntuisi minusta helpolta ja kivalta tehdä. Vaikka nyt sanoisin lukio-Metille että CHILLAA, ei tietystikään koulumenestyksestä ja hyvistä arvosanoista mitää haittaa ole, päinvastoin.

Lukiossa kuvioihin tulivat myös pojat ja (tietysti) kuningas alkoholi. Peruskoulun päättyminen oli aika, jolloin ensimmäisen kerran maistoin alkoholia parhaan ystäväni kanssa. Muistan kuin eilisen kun joimme yhteensa viisi lonkeroa yhdessä ystäväni kanssa. Olimme “tosi kännissä” haha 😀 Lukiossa bileet yleistyivät, mutta alaikäisenä en kuitenkaan juonut kovinkaan paljoa. Joskus saatoin maistaa kavereiden juomia, mutta harvemmin. Bileiden vauhtiin todella päästiin tasan tarkkaan niinä päivinä kun ystäväpiirissämme ihmiset alkoivat täyttämään 18 vuotta. Silloin bileitä riitti ja ylilyöntejä tuli tasaisen epätasaisesti.

Loppuun vielä muutama “helmi” arkistojen kätköistä (apua:D)

Vasemmalla penkkarit ja oikealla penkkareiden jälkeiset iltabileet. Penkkareissa olin hoitsu (oh my god why?!) ja iltabileisiin olin näköjöön valinnut oikein tyylikkään linnunpelättimen päähäni (oh dear lord…) 😀 Huomaa myös ihanan sotkuinen ja aukinainen vaatekaappini. Tuolloin kuvien taustoilla ei tainnut olla niin väliä…

Innoissani illan bileistä… näköjään 😀 Rokkasin hyvin usein minimekko + bleiseri komboa. Mekot olivat aina hyvin minejä tuolloin…

Pariisissa 2010 kaveriporukalla, ou jee!

#starbucks #frapuccino #bestever #doineedtosaymore

Meikkaustaidot 6/5 😀 

Taas syytä juhlaan – ystävän synttärit! Bileeeet!

Tuona aikoina otettiin muuten paljon aurinkoa! #bruna 😀 

Tänään jukaistussa podcast-jaksossa pääsette halutessanne kuulemaan lisää teinivuosiemme kommelluksista sekä kuulemaan erinäisiä tarinoilta noilta ihanilta ajoilta. Naurulta emme voineet välttyä muistellessamme teinivuosiamme <3 Jakson pääsette kuuntelemaan tästä!

Vaatteet ja muoti ovat olleet minun kiinnostuksen kohteita jo nuoresta iästä lähtien. Olen aina seurannut tiiviisti muotia, tyylejä sekä erilaisia trendejä, joten niistä kirjoittaminen ja inspiraation jakaminen on aina tuntunut luonnolliselta minulle. Sisustamisen trendeistä en puolestaan ole kovinkaan perillä. Jos minulta kysyttäisiin tämän hetken sisustustrendejä en osaisi montaa sellaista mainita. Olen kuitenkin aina tykännyt sisustamisesta, vaikkei siihen viime vuosina olekaan ollut kovinkaan paljoa aikaa. Sisustamisessa minulle on trendejä tärkeämpää viihtyvyys ja oma tyyli kotona. Hankimme kotiimme aina sellaisia tuotteita ja sisustustavaroita, jotka miellyttävät meidän silmäämme – olivatpa ne sitten viimeisimpien trendien mukaisia tai eivät.

Sisustuksessa yleisesti tykkään vaaleasta yleisilmeestä sekä muutenkin klassisista värisävyistä, kuten valkoisesta, beigestä ja harmaasta. Kulta/messinki ovat myös varisävyjä, joista tykkään kovasti. Jos hankimme tauluille tai peilille uusia kehyksiä, uudet kynttilänjalat tai jotain muut piensisustustavaraa, huomaan aina kiinnittäväni ensimmäiseksi huomiota kultaisiin yksilöihin. Jokin siinä vain puhuttelee ja näyttää omaan silmääni niin kauniilta. Onneksi mieheni on aivan samanlainen “kultaintoilija” ja me molemmat tykkäämme esimerkiksi kultaisista antiikkihuonekauluista. Tykkäänkin juuri yhdistää jotain krumeluurimpaa kultaista antiikkia modernimman ja raikkaan sisustustyylin kanssa.

Piensisustuksessa, varsinkin tekstiileissä, on mielestäni kuitenkin kiva ja helpompi leikitellä hieman rohkeammin. Juuri vastikään hankin kotiin muutamia uusia sohvatyynyjä nostattamaan olohuoneen yleisilmettä aavistuksen kesäisemmäksi. Yllätyksekseni ihastuin palavasti raikkaaseen keltaiseen, joka sopii mielestäni ihanasti valkoisen ja harmaan rinnalle. Ihastuin myös tuohon Artekin seepra-kuosiseen tyynyyn, joka sekin piristää ja tuo hauskaa leikkisyyttä muuten klassiseen sisustyyliin.

Olen tehnyt hyvin vähän sisustusaiheisia postauksia blogiini, mutta kiinnostaisko teitä lukea enemmänkin sisustusjuttuja blogissani? Jos kyllä, mistä kodinsisustamisen aiheista haluaisitte erityisesti lukea?

Aurinkoista päivää kaikille!

 

 

 

 

 

Mustasukkaisuus on ihan täysin inhimillinen ja normaali tunne, joka viestittää vahviten siitä, että välittää kumppanistaan. Ei siis ole mitään hävettävää myöntää olevansa mustasukkainen. Eilen julkaistussa podcast -jaksossa päätimme Hannan kanssa ottaa puheeksi mustasukkaisuus-aiheen. Miten mustasukkaisuus ilmenee meissä tai omissa parisuhteissamme. Keskustelu oli itse asiassa hyvin mielenkiintoinen, sillä ilmeni, että tässä asiassa olemme hieman eri linjoilla. Itse en koe olevani lainkaan mustasukkainen ja tässä suhteessa taidankin olla hieman outolintu…

Omasta mielestäni mustasukkaisuus on pitkälti turhaa, mutta samalla ymmärrän täysin miksi monet ihmiset tuntevat mustasukkaisuutta. Ymmärrän sen, että mustasukkaisuus ei ole valinta, vaan se ikävä tunne iskee monille ihmisille, halusivat he sitä tai eivät. Toki myönnän myös, että oma mustasukattomuus johtuu varmasti pitkälti siitä, että en ole elämäni aikana joutunut ikäviin tilanteisiin parisuhteissa, jossa minua olisi esimerkiksi petetty tai jollain muulla tavalla olisin joutunut särkemään sydäntäni kumppanin käytöksen vuoksi. Täydellinen luottamus parisuhteessa on avain turvalliseen ja ihanan helppoon tunteeseen suhteessa. Koen, että tällaisessa parisuhteessa ei tarvitse olla mustasukkainen tai miksi ylipäätään toisi sitä aavistuksen negatiivista energiaa suhteeseen jos ei ole mitään syytä?

Itse olen kokenut monissa suhteissani kumppanieni puolelta mustasukkaisuutta. Ehkä jollain tavalla minun on sitten ollut “helppo” olla mustasukaton, jos kumppani on tavallaan aina vahvemmin tuonut tämän aspektin esille. Kuten mainitsin, mustasukkaisuus on täysin inhimillistä ja viestii välittämisestä ja rakkaudesta. Joskus kuitenkin mustasukkaisuus voi mennä yli ja toisen vahtiminen, kyseenalaistaminen ja aiheeton syyttely menevät sairaalloiseksi. Valitettavasti itselläni on menneisyydessä kokemusta myös tällaisesta käytöksestä. Joskus aikanaan mustasukkaisuus meni jo sairaalloisen kyttäämisen puolelle, joka loppupeleissä vei ilmat suhteesta. Ehkä oma mustasukattomuuteni voi olla jollain tavalla vastareaktio tähän kaikkeen kokemaani vuosien varrella… En tiedä.

En ole koskaan huutanut kovaan ääneen sitä, että en ole mustasukkainen ihminen, sillä se usein ymmärretään väärin ja rinnastetaan “jos et ole mustasukkainen, et rakasta” . En kuitenkaan voisi enempää olla eri mieltä asiasta! Vaikka aviomieheni onkin minulle se rakkain ihminen tässä maailmassa, koen, että pystyn ja haluan osoittaa sen hänelle niin monin muinkin tavoin kuin olemalla mustasukkainen. Luotan häneen ja luotan siihen, että hän hoitaa aina kaikki tilanteet tyylillä ja minua kunnioittaen. Ihan samalla tavalla kuin minä teen hänelle.

Ei ole yksiselitteistä tapaa tai ylipäätään aina helppoa ymmärtää miksi tunnemme jotain mitä tunnemme. Vaikka kuinka puoliso olisi kunnioittava ja luotettava, voi silti joku kokea mustasukkaisuutta puolison ympärillä pyörivistä ihmisistä. Jopa täysin luonnollinen keskustelu ventovieraan ihmisen kanssa voi saada monilla karvat pystyyn tai pienen mustasukkaisuuden tunteen hiipimään sydämeen. Luulen, että edellisillä suhteilla tai erilaisilla elämänkokemuksilla on valtavia merkityksiä mustasukkaisuuden käsittelyyn.

Koetteko te tai oletteko kokeneet kumppanin suunnalta mustasukkaisuutta parisuhteissanne? 

Mikäli aihe kiinnostaa enemmän tai haluatte syvällisemmin kuunnella meidän suhtautumisemme aiheeseen voitte kuunnella podcast-jaksomme tämän postauksen lopussa olevasta kuvakkeesta!

Filippa K T-shirt / Anine Bing x Gina Tricot Leather Jacket / Mango Denim Skirt / Ray Ban Sunglasses / Chanel Bag / Vagabond Slippers

Asos Dress / Zara Heels

Kuten jotkut teistä saattoivat instagram storystani huomata eilen juhlimme mun synttäreitä!   Huomenna mittariin tulee virallisesti 27 vuotta täyteen, joten pitihän sen vuoksi järjestää partyt pienen ystäväporukan kesken. Äitini tuli hakemaan lapset yökyläään jo aamulla, joten minulla oli koko päivä aikaa puuhastella omia juttujani #luksusta. Sain aloittaa synttärifiilistelyn jo päivällä, kun pääsin YSL.n taitavan meikkitaitelijan Janitan meikattavaksi. Hän loihti minulle toiveitteni mukaisen täydellisen kesäisen glow-meikin, joka osoittautui yhdeksi suosikkimeikikseni ikinä. <3

Valitettavasti kuvia ei illasta ole kuin nämä muutamat illan alussa napatut kuvat. Ajattelin vielä ennen juhlia, että tällä kertaa yritän tsempata ja ottaa muutamia kuvia muistoksi, mutta juhlien juhlien alettua fokus siirtyy aivan johonkin muualle kuin kuvienottamiseen. Ja sehän on tietysti myös hyvä asia! Vietimme iltaa tosiaan pienen ystäväporukan kesken ensin meillä kotona, jonka jälkeen siirryimme nauttimaan aurinkoisesta ja ihanan lämpimästä kesäillasta Löylyn terassille. Löylyssä oli valtavasti porukkaa, sillä eiliselle päivälle osui myös ravintolan 2-v synttärit! Väkeä siis terassilla riitti ja tunnelma oli erinomainen.

Oli ihana veittää aikaa ystävien kesken juhlatunnelmissa. Minun tulee juhlittua todella harvoin nykyään, joten tällaiset illat ja juhlinnat ystävien kesken tuntuvat erityisen spesiaaleilta <3 Kiitos kaikille rakkaille ihanasta ja nauruntäyteisestä illasta <3

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä