Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lifestyle

1. Jotex / 2. Meli Meli / 3. Jotex / 4. Marimekko / 5. Jotex

Tällä hetkellä sydämeni pamppailee vahvasti okrankeltaiselle värille. Miten tuo aikaisemmin hieman retro-viboja lähetellyt väri näyttääkin yllättäin niin modernilta. Meillä kodin sisustuksesta löytyy tällä hetkellä paljon harmaata, valkoista, kultaa ja marmoria ja mielestäni tämä okrankeltainen väri sopisi täydellisesti sisustuksemme  tuoden aavistuksen piristystä sen harmoniseen värimaailmaan. Bongasin viime viikolla instagramista tuon Meli Melin mielettömän kauniin nojatuolin, josta on vain muutaman päivän aikana nousut jonkin sortin pakkomielle. Nyt täytyy miettiä mihin huoneeseen (tällä hetkellä mietin eteistä tai olohuoneemme erkkeriä) nojatuoli(t) sopisivat parhaiten. Olen myös erityisen ihastunut noihin Jotexin keltasamettisiin koristetyynyihin. Pienelläkin muutoksella saisi ihanaa ilmettä esimerkiksi olo- tai makuuhuoneen ilmeeseen.

Mitä mieltä te olette tästä okrankeltaisesta? Sykkiikö sydämenne yhtä vahvasti tälle kauniille syysvärille kuin minun?

 

Viime viikon lauantai oli spesiaalipäivä, sillä Metin ja Hannan podcast veti ensimmäisen live-lähetyksen! Olimme siis Hannan kanssa Stockmannilla livenä nauhoittamassa podcast-jaksoa ja Stockmannille oli kokoontunut ihana pieni joukko seuraamaan nauhoituksia. Asetelma perinteisestä podcast-nauhoituksesta oli hyvin erilainen, sillä normaalisti istumme Hannan kanssa verkkareissa studiossa ja höpöttelemme keskenään, mutta tällä kertaa itse nauhoitusten lisäksi piti samalla myös esiintyä ja keskityttävä myös paikalla olleeseen yleisöön. Live-nauhoitus oli kokemuksena ihan huikea ja oli mahtava päästä tekemään jotain uutta ja erilaista. Saimme valtavasti hyvää energiaa paikalla olleista ihanista ihmisistä sekä Stockmannin upeista puitteista.

Kiitos vielä kerran kaikille ihanille, jotka tulitte kuuntelemaan meitä paikan päälle <3 Oli ihana jutella teidän kanssa lähetyksen jälkeen ja saada hieman kasvoja meidän podcastin kuuntelijoille. Ette arvaakaan kuinka paljon teidän ihanat sanat lämmittivät mieltämme – iso iso kiitos!

Tuo livenä nauhoitettu jakso on nyt kuunneltavissa normaalina podcast-jaksona. Jaksossa käsittelemme siis syyskauden suurimpia trendejä. Mikä trendiväri on minun suosikkini ja mikä trendivaate on puolestaan Hannan inhokki? Syksyn trendisuosikkien lisäksi pääsemme jaksossa haastattelemaan Stockmannin naisten muodin sisäänostajaa Julia Koskilahtea. Jaksossa esittelemme myös suosikki vaatekappaleemme Stockmannin valikoimasta ja halutessanne voitte käydä kurkkaamassa kuvat näistä vaatekappaleista @mettijahannapodcast -instagramtililtä!

Pics: Hanna Westerholm

 

 

 

 

 

 

 

Raskauteen ja synnytykseen kuuluu luonnollisesti paljon erilaisia vaivoja ja kiputiloja. Mitä vaivoja kullakin raskaanaolevalla ilmenee on tietysti yksilöllistä, sillä jokaisen raskaudet ovat yksilöllisiä ja toiset kokovat erilisia vaivoja kuin toiset. Olet varmasti tietoinen (tai ainakin kuullut), että raskauden aikana aamupahoinvointi, väsymys tai närästys ovat varsin yleisiä vaivoja ja puolestaan synnytyksestä puhuttaessa esiin nousevat ikävät supistukset.

On kuitenkin paljon sellaisia raskauteen ja synnytykseen liittyviä hankalia ja ikäviä asioita, joista vaietaan. On paljon niin sanottuja “tabuaiheita”, joista ei jostain syystä nosteta niin paljoa esille, vaikka nämäkin asiat ovat varsin yleisiä raskauksissa ja synnytyksissä. Muistan itse, kuinka monet ikävät vaivat (kuten esimerkiksi lähes päivittäinen housuihin pissaaminen) tuli itselleni täytenä yllätyksinä, sillä niistä ei puhuttu. Synnytyksessä itselleni puolestaan tuli yllätyksenä, että varsinaisen synnytyksen jälkeen istukka pitää vielä synnyttää.

Tänään julkaistussa minun ja Hannan podcast-jaksossa otamme käsittelyyn erilaisia raskauden ja synnytyksen tabuja. Jakson voit kuunnella suoraan tästä alhaalta!

Jos podcastit tai varsinkaan niiden kuunteleminen ei ole sinulle vielä tuttua, tässä pikaiset ohjeet podcastien kuunteluun!

  1. Lataa puhelimeen ilmainen “acast” -appi. Tämä appi on kuin audiomaailman Netflix. Todella helppokäyttöinen ja toimiva. Appin ladattuasi kirjoitat vain hakukenttään podcastimme nimen “Metti & Hanna“. Olen kokenut acastin toimivimmaksi tavaksi kuunnella podeja ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille (varsinkin niille joille podien kuunteleminen on uutta!)
  2. Podeja voi myös kuunnella oman puhelimensa podcast-sovelluksen kautta. Podcast sovellus on iPhonessa valmiina oletusohjelmana (lila pieni kuvake) ja Androideista sovellus löytyy nimellä Cast Box. Avattuasi sovelluksen kirjoitat vain hakukenttään podcastimme nimen “Metti & Hanna” ja pääset aloittamaan kuuntelun.
  3. Voit myös kuunnella podcastejamme netissä osoitteessa wecast.fi. Sivuilta etsit kohdan “podcastit”, jonka alta löytyy “Metti & Hanna“.

 

 

Jokaisella meistä on kohtia omassa kehossaan, joihin ei ole täysin tyytyväinen. Tuntuu, että monilla meillä on taipumus nostaa enemmän esille niitä oman kropan epäkohtia kuin kertoa rohkeasti ääneen asioita, joista itsessään pitää. Oman ulkonäön esille tuomisessa ei sinällään ole mitään väärää, mutta ulkonäkö ei saisi koskaan vaikuttaa negatiivisesti omaan itsetuntoon tai esimerkiksi siihen kuinka itsevarma olet.

Aihe tuli minulla mieleen, kun kuuntelin ystäväni höpinöitä (eli negatiivia kommentteja) hänen omasta ulkonäöstään muutama päivä sitten. Aluksi humoristiseen sävyyn alkanut keskustelu syveni lopulta vakavampaan analyysiin siitä, miksi niin monet ihmiset kokevat tyytymättömyyttä omaan kehoonsa ja kokevat jonkinlaisia ulkonäköpaineita. Olimme molemmat sitä mieltä, että tyytymättömyys omaan ulkonäköön ja siihen liittyvät paineet ovat harmillisen yleistyvä ilmiö, joka ilmenee kaikkien ihmisryhmien ja sukupuolten kesken. Ympäröivä kulttuuri luo ulkonäköpaineita eikä enää voida puhua siitä, että vain naiset valittaisivat omasta ulkonäöstään, sillä kaikki kokevat ulkonäköpaineita.

Uskon, että ulkonäköpaineet syntyvät ihmisille monista eri syistä. Joillekin epävarmuus on saattanut syntyä alun perin ulkopuolelta tulleen kommentoinnin tai kritiikin lopputuloksena, kun taas toisille ulkonäköpaineet saattavat muodostua vaikka ihan oman ystäväporukan/työporukan yms. sisällä, kun ihmiset vertailevat itseään muihin. Ulkonäkö kun on monille todella herkkä ja henkilökohtainen asia, saattaa kauan aikaa sitten tai puoliksi vitsilläkin heitetyt kommentit jättää syvemmätkin arvet. Itse olen esimerkiksi nuorempana saanut paljon kommentointia hörökorvistani ja majavanhampaistani ja vielä tänäkin päivänä juuri ne ovat asioita, joista kaikista vähiten pidän itsessäni. Jos olette koskaan miettineet miksi minulla on usein hiukset auki, johtuu se pitkälti siitä, että haluan saada isot korvani piiloon. En tiedä johtuuko oma epävarmuuteni hampaitteni tai korvieni suhteen puhtaasti tästä kommentoinnista, mutta voihan sillä olla jokin alitajuntainen vaikutus. Ehkä jotkut saattavat tässä kohtaa miettiä; “mitä ihmettä – miten niin isot korvat?!”, mutta niinhän se useimmiten meneekin – muiden ulkonäöllisiä epävarmuuksia ei aina tajua edes ajatella. Niitä ei edes huomaa, sillä ne saattavat olla niin kaukana omista kokemuksista.

Koenko itse ulkonäköpaineita? Olen aina tykännyt itsestäni juuri sellaisena kuin olen, vaikkakin olen saanut ajoittain aika rajuakin kritisointia ulkonäöstäni. Toki nuorempana koki enemmän painetta ja halua olla mahdollisimman samanlainen kuin muut, mutta jotenkin olen aina yrittänyt katsonut itseäni pinkkien aurinkolasien läpi enkä välittää siitä mitä muut ajattelevat. Eihän se mukavalta tunnu, kun ulkopuoliset haukkuu luurangoksi tai anorektikoksi, mutta minkäs sille omalle kropalleen voi. Olen opetellut rakastamaan itseäni juuri sellaisena kuin olen ja yrittänyt jollain tavalla myös luoda juuri siitä omasta kehostani sen täydellisen kauneusihanteen itselleni. Vaikka tänäkin päivänä kritiikkiä tulee, tulisin hulluksi jos ottaisin kaiken kommentoinnin itseeni saatikka antaisin sen vaikuttaa omaan minäkuvaani. Minkälaisen esimerkin antaisin lapsilleni, jos antaisin ulkopuolisen kritisoinnin vaikuttaa itseeni? Tärkeintä on, että itse hyväksyy itsensä.

Loppuun haluan vielä sanoa, että on todella yleistä kokea ulkonäköpaineita. Se on hyvin luonnollista ja inhimillistä eikä siinä ole mitään hävettävää. Kaikki kokee joskus paineita ja kaikilla on omia epävarmuuksiaan. On kuitenkin erittäin hyvä pitää mielessä, että vaikka itse kuinka paljon ajattelisi omaa ulkonäköään, harvaa ihmistä kuitenkaan loppupeleissä kiinnostaa toisten ihmisten ulkonäkö. Monesti sitä turhaan murehtii tai ottaa paineita omista epävarmuuksistaan, koska miksi? Eivät muut niitä edes huomaa.

 

 

Taannoin kerroin teille kuinka unettomat yöt meidän perheessä ovat viimein historiaa! Poikamme valvotti meitä pitkään öisin, kunnes kahden ikävuoden kilahtaessa mittariin päätti hän, että nyt yöheräilyt saavat riittää. Nyt olemmekin onnellisesti saaneet koko perhe nukkua viime viikot sikeästi.

Yöheräämisien loppuminen on luonnollisesti tehnyt jo itsessään ihmeitä energiatasolleni. Enää ei tee mieli vain sammuttaa herätyskelloa ja heittää peittoa korviin aamulla herätyskellon soidessa vaan sitä vastoin on ihana nousta ylös ja aloittaa uusi päivä hyvillä energioilla. Hyvät yöunet ovat luonnollisesti todella iso tekijä siihen, että aamu alkaa hyvin. On kuitenkin paljon muitakin pieniä asioita, joita tehdä tehdäkseen omista aamuista entistä parempia. Hyvin alkanut aamu asettaa tavoitteet ja yleisen fiilikseen tulevaan päivään. Haluathan, että päivästäsi tulee paras mahdollinen?

Minulle ihonhoito on tärkeää ja olen aina innoissani kun löydän hyviä ihonhoitotuotteita, jotka tekevät ihmeitä iholleni. Tärkeä osa omia aamujani ovat siis hifistely erilaisilla ihonhoitotuotteilla. Puhtaan raikas tunne kasvoilla heti aamusta on tärkeää.

Tässä muutamat tuotteet, jotka ovat olleet minulla käytössä jo pitkään. Aamulla levitän kasvoilleni puhdistuksen jälkeen Estelle & Thildin anti-age seerumia, joka on erityisesti tarkoitettu kirkastamaan ihoa sekä vähentämään tummia kohtia (esim. tummat silmänalukset) kasvoilla.

Iltaisin puolestaan käytän kasvoillani Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumia. Tuote tehostaa yöaikaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja aamulla herätessä iho on edelleen ihanan pehmeä ja heleä!

Se ihana fiilis kun saat kömmittyä ylös sängystä ja saat ensimmäisen kuuman kahvikupposen käteen – parasta! Jo kahvin unelmallinen tuoksu saa olon mukavammaksi ja pirteämmäksi.

Vaikka rakastankin kahvia, olen yrittänyt vähentää kahvin juomista jonkin verran, sillä tiedän liiallisen kahvinjuonnin haittavaikutukset hyvinvointiin. Ennen aamukahvia juon ison lasillisen sitruunavettä, jolla on paljon erilaisia terveysvaikutuksia. Sitruunavesi mm. auttaa ruoansulatuksessa, ehkäisee flunssaa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja vähentää tulehduksia. Sitruunaveden juomisella on myös positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin. On myös suositeltavaa syödä tai juoda jotain ennen kahvin nauttimista, sillä kahvi tyhjään vatsaan nautittuna ei ole paras vaihtoehto.

Sitruunan lisäksi käytän paljon inkivääriä juomissani – varsinkin aamuisin. Käytän inkivääriä juomissa (esimerkiksi ihan vain kuuman veden kanssa), smoothiessa sekä mahdollisimman usein myös juon inkiväärishotteja! Varsinkin orastavan flunssan iskiessä inkiväärishotti aamuisin tekee terää!

Aamuni parantuivat huimasti kun päätin tehdä aamuistani somettomia. Minulla oli paha tapa aina herätessäni ottaa ensimmäiseksi puhelin käteen ja alkaa tsekkailla yön aikana tulleita viestejä tai vain yksinkertaisesti selailla somekanavia läpi. Sen lisäksi, että tällaiseen tuhraan pläräilyyn meni liikaa aikaa, alkoi minua yksinkertaisesti ärsyttämään oma tapani aloittaa päivä ensimmäiseksi somettamalla. Päätin, että herätyskellon sammuttamisen jälkeen en koske puhelimeeni koko aamun aikana – ja se oli paras päätös ikinä! Nyt koen, että aamuni ovat rauhallisempia sekä paljon organisoitueempia. Olen tehokkaampi (luonnollisesti) sekä somettamisen sijaan voin keskittyä muihin paljon tärkeämpiin asioihin aamulla.

Onko sinulla jotain hyväksi havaittuja vinkkejä miten tehdä jokaisesta aamusta astetta miellyttävämpi? 

Instagram-storeihin tuli taannoin uusi toiminto, jonka avulla seuraajat voivat helposti esittää kysymyksiä storyn kautta seuraamilleen ihmisille. Toki kysymyksiä ja kommentteja on voinut esittää aikaisemminkin, mutta tämä uusi toiminto mahdollistaa julkaista saatuja kysymyksiä ja vastauksia anonyymisti seuraajien keskuudessa. Teinkin ensimmäisen q&a.n instagram-storyn puolella muutama viikko sitten ja sain teiltä valtavan määrän ihania kysymyksiä. Kiitos niistä!

Monet teistä kysyivät, että mistä asioista haaveilen ja unelmoin. Jätin kysymykseen vastaamatta, koska näihin kysymyksiin vastausta piti miettiä hieman pidempään. Mistä asioista oikeasti haaveilenkaan? Ensimmäinen ajatus oli, että henkilökohtaisessa elämässä olen jo itse asiassa saavuttanut todella paljon asioita, joista olen pienestä pitäen haaveillut. Olen naimisissa rakastamani ihmisen kanssa ja meillä on kaksi upeaa lasta. Meillä on ihana koti, olemme terveitä ja kaikki perusasiat muutenkin kunnossa. Tämä tekee minut todella onnelliseksi ja kiitolliseksi joka päivä.

Mistä haaveilen sitten työrintamalla? En olisi rehellisesti koskaan uskonut, että bloggaamisesta/sisällöntuottamisesta tulisi minulle ammatti. Kun aloitin blogini noin kolme vuotta sitten, haaveilin kyllä salaa, että tämä olisi joskus ihan oikea ammatti minulle. En sitä kuitenkaan koskaan ääneen uskaltanut sanoa, sillä jollain tasolla epäilin itseäni ja kykyjäni. Ajattelin, että en olisi tarpeeksi luova tai kiinnostava ihminen tähän hommaan. Mietin pääni puhki, että kuka ylipäätään lukisi juttujani ja miksi.

Olen aina ollut todella huono kertomaan haaveitani ääneen, sillä minua on pelottanut ajatus epäonnistumisesta. Muistan kuinka kouluaikoina en edes uskaltanut kavereilleni ääneen sanoa, että menipä koe hyvin, vaikka tunsin sen menneen. Halusin mielummin pitää odotukset matalalla, jotta hyvän koearvosanan tullessa se olisi itselleni positiivinen yllätys.

Tavallaan sama asia kävi myös blogini suhteen. Halusin aloittaa blogin, mutta tein hyvin selväksi sen, että vain harrastuksena. Syvällä sisimmissäni tiesin kuitenkin aina omat haaveeni ja tavoitteeni blogini suhteen, mutta niiden ääneen sanominen olisi ollut liian pelottavaa. Olen aina ollut all or nothing -tyyppinen ihminen, joka on samalla sekä hyvä että huono asia. Tunne epäonnistumisesta valtasi mieleni, joten ajattelin, että on parempi pitää haaveet itsellään, jotta en tuota pettymystä kenellekään. En itselleni enkä muille. Nyt jälkeenpäin ajattelen, että miksi? Mitä sitten jos epäonnistuu? Tai eihän kyseessä ole edes epäonnistuminen vaan puhtaasti se, että aina asiat eivät mene niin kuin suunnittelee tai haluaisi niiden menevän.

Minulla oli kuitenkin blogini kanssa alusta lähtien ajatuksesissa, että haluan sen menestyvän, muuten en kuluta siihen aikaani. Yksi haaveeni oli kirjoittaa blogiani Elle-lehden alla ja se haave toteutuikin yllättävän nopeasti, josta olen äärimmäisen kiitollinen. Blogitaipaleeni alussa muita haaveita olivat mm. päästä tekemään yhteistöitä mielenkiintoisten yritysten kanssa sekä tekemään pitkäkestoisia ja syvempiä brändilähettiläsyhteistöitä. Haaveilin myös, että olisin joskus tulevaisuudessa kasvona/keulakuvana jollekin merkille ja nyt sekin haave toteutui Max Factorin kanssa. Niin monet isot haaveet ovat siis tulleet toteen elämässäni ja olen niistä niin äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen.

Balenciaga Knit / Bershka Skirt / Chanel Bag / Ray Ban Sunglasses / Louis Vuitton Boots

Mutta siis, niihin nykyisiin haaveisiin. Koska vaikka kuinka moni haave olisikin jo toteutunut ei koskaan saa lakata unelmoimasta, eihän? Yksi iso haave minulla olisi olla mukana suunnittelemassa omaa mallistoa. Kuten tiedätte rakastan muotia ja olisi upeaa suunnitella myös itse vaatteita. Tällä hetkellä minua ei niinkään kiinnostaisi perustaa omaa vaatemerkkiä (voisi olla liian iso pala haukattavaksi heh), mutta haaveena olisi päästä jonkin nykyisen vaatemerkin kanssa suunnittelemaan oma nimikkomallisto. Se olisi niin siistiä!! Tai yhtä upeaa olisi päästä vaikka suunnittelemaan jollekin kosmetiikkamerkille oma nimikko meikki/kosmetiikkasarja. Siinäpä vasta yksi iso haave! Ehkä tulevaisuudessa rohkenen vielä jakamaan lisää omia unelmiani täällä bloginkin puolella enkä vain pääni sisällä.

Mistä sinä unelmoit tai haaveilet?

 

 

Eilen oli Flowpäivä. Ah, niin superkiva päivä olikin <3 Vietimme ystäviemme kanssa ensin päivää meillä. Teimme yhdessä ruokaa, kippistelimme ja loihdimme festarimeikkejä. Vatsat kippurassa naureskellen ilta vierähti kuin siivillä, joten saavuimme festarialueelle vasta alkuillasta. Kerkesimme kuitenkin hyvin kuunnella haluamiamme eri keikkoja, mm. Anna Puu ja loppuillasta lauantain pääesiintyjä Arctic Monkeys. Nyt jalat ihan superkipeät eilisestä tanssimisesta, mutta it was so worth it. Flowssa on aina ihan maaginen tunnelma, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Ainoastaan jäi harmittamaan, ettemme onnistuneet saamaan lippuja kuin eiliselle lauantaille, tosi mielellään olisin voinut mennä vielä uudestaan tänään. No ensi vuonna hyvissä ajoin liikkeellä!

Kiitos ihanat ystäväni täydellisestä illasta, oli ihan parasta <3 Ja kiitos myös teille kaikille, jotka tulivat juttelemaan. Oli kiva tavata ihmisiä, jotka päivittäin seurailevat tekemisiäni eri somekanavissa. Kiitos ihanasti sanoistanne ja tuesta, ootte best <3

FLOWASUNI: Zara Dress / &Other Stories Denim Jacket Louis Vuitton & Mango Necklaces / Valentino Bag / Aldo Boots

 

Pelottaa. Jännittää. Helpottaa. Hymyilyttää. Olen tällä hetkellä varsinaisessa tunteiden vuoristoradassa, kun eri tunteet ottavat vallan itsessäni joka tunnin välein. Meidän perheessä on alkamassa täysin uusi elämänvaihe, jota olen samalla odottanut kuin kuuta nousevaa, mutta h-hetken lähestyessä halunnut vetäistä käsijarrua vain kovemmin päälle. Kyseessä ei ole negatiivinen tai millään tavalla surullinen elämänmuutos vaan päinvastoin hyvinkin iloinen sekä erittäin luonnollinen uusi elämänvaihe. Kuopuksemme aloitti nimittäin tänään päiväkodin.

Olen tihrustellut itkua pitkin viikkoa. Eilen illalla itkin kun valitsin pikkuisellemme ensimmäisen päivän dagisvaatteita ja aamulla vedin kunnon megaitkut kun Lucas lähti pappan ja reppunsa kanssa kohti dagista. Niin liikuttava näky. Milloin pieni vauvani kasvoi “isoksi” pojaksi, joka aloittaa jo päiväkodin!? Ehkä juurikin se fakta, ettei minulla ole enää vauvaa, saa minut vuodattamaan kyyneliä. Tuntuu ihan tyhmältä edes myöntää tällaista, mutta siltä se tuntuu. Poikamme on aina ollut syntymästään asti erityisen vahvasti kiinni minussa ja jonkin sortin mamma-vaihe on vain voimistunut viimeisien kuukausien aikana. Ehkä juuri senkin vuoksi tämä osittainen irtautuminen hänestä tuntuu normaalia raskaammalta nyt minulle.

Olen kuitenkin aina liputtanut päivähoidon puolesta ja tiedän, että tämä päätös on kaikille paras. Lucas on aina ollut todella energinen ja sosiaalinen lapsi, joten olen iloinen hänen puolestaan, että hän pääsee nyt päiväkotiin leikkimään toisten lasten kanssa päivittäin. Ja onhan tuossa samaisessa päiväkodissa Lucaksen turvana isosisko <3 Isosiskon läsnäolo on varmasti helpottava tekijä Lucakselle, mutta toivon, ettei Lilia koe pikkuveljeään itselleen taakaksi tai millään tavalla koe vastuuksi itselleen. Ehkä ajan kanssa asiat sitten alkavat sujumaan omalla painollaan.

All clothes: Bypias

Toinen asia, joka tulee päiväkodin myötä arjessamme muuttumaan on se, että nyt vihdoin ja viimein pääsen tekemään KOKONAISIA työpäiviä. Aloitin blogin aikanaan kun tyttäremme oli vajaan vuoden ikäinen, joten olen aina tehnyt tätä työtä lasten ohella. Töiden ja lapsiarjen yhteensovittaminen on ollut ajoittain erittäin haasteellista ja raskasta, mutta olen aina ollut todella kiitollinen blogityön luonteesta, joka mahdollistaa työskentelyn kotoa käsin ja vielä lasten kanssa. Kaikkea kuitenkin aikansa ja nyt en voisi olla enempää innoissani siitä kuinka paljon työpäiväni tulevat helpottamaan kun saan vain keskittyä 100% päivisin työntekoon.

Jännittäviä aikoja siis eletään, kun odotetaan millaisen vaikutuksen tämä uusi muutos tulee elämäämme tekemään. Vaikka vielä vähän itkettää ja jännittää, eiköhän nämä fiilikset kohta pelkästään positiivisiksi muutu <3

Photos: Valoon Photography

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä