Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Fashion

1. Zara / 2. Aquazzurra / 3. Steve Madden / 4. Mango / 5. Zara / 6. Zara / 7. Mango

Edellisessä postauksessa päälläni olleet käärmekuosiset bootsit ovat keränneet paljon kehuja. Totta puhuakseni, aluksi epäröin kenkien ostoa, mutta nyt yllätyksekseni olenkin käyttänyt nilkkureita hyvin paljon. Olen aina ollut leopardikuosin fani, mutta esimerkiksi käärme- ja seeprakuoseihin on minulla ollut hieman totuttelua. Tykkään kylläkin siitä, miten vivahteikkaat eläinkuosit tuovat klassisiin ja yksikertaisiin asukokonaisuuksiin mielenkiintoa ja hauskaa leikkisyyttä. Kuinka mukavaa piristystä mustan jakkupuvun kanssa tuovat esimerkiksi nuo kollaasissa vilahtavat seeprakuosiset korkokengät? Myöskin eläinkuosillinen laukku on täydellinen pari esimerkiksi syksyn ruskansävyisten neuleiden kanssa. Mikäli siis arastelee isoissa pinnoissa eläinkuosien käyttöä, voi asua kuitenkin maustaa eläinkuosillisilla asusteilla ja lopputulos on erittäin trendikäs!

 

Tässä trendi, joka taatusti kohauttaa ja jakaa ihmisten mielipiteet jyrkästi. Kyseessä on trendi, joka ehkä (kuka tietää) voi kasvaa yhtä isoksi boomiksi kuin legginssit aikoinaan – nimittäin pyöräilyshortsit! Pintaa nuolevat polven yläpuolelta pätkästyt tiukat housut ovat tällä hetkellä kovassa huudossa. Kyseinen trendi ei saa sydäntäni pompahtelemaan innostuksesta, mutta en sitä missään nimessä kammoksukaan. Pitkissä piukoissa shortseissa on mielenkiintoa ja leikkisyyttä. Tästä trendistä innostuneena päätinkin antaa yhdille vähälle käytölle jääneille farkuilleni uuden elämän leikkaamalla ne lyhyiksi “pyöräilyshortseiksi”. Mielestäni uusia trendejä on hauskaa kokeilla vaikka ne poikkeisivatkin täysin omasta perustyylistä. Tykkään lookista nyt, mutta luulen silti, että vuoden päästä kuvia katsellessani ihmettelen suuresti mitä olen päälleni laittanut…

Mitä mieltä te olette pyöräilyshortsi-trendistä?

Mitä hankkia syksyyn 2018?

Eläinkuosit

Eläinkuosit ovat huomiota herättäviä, mielenkiintoisia ja rohkeita. Tänä syksynä eläinkuosit, varsinkin leopardi- ja käärmekuosit, nautti suursuosiota. Eläinkuosien kanssa muu asukokonaisuus kannattaa pitää maltillisena, jotta kokonaisuus pysyy tyylikkäänä. Tänä syksynä tosin rohkeimmat fashionistat yhdistävät eläinkuosia nimenomaan kirkkaiden värien, kuten kirkkaanpunaisen tai keltaisen, kanssa.

Ruutukuosi

Ruutukuosi oli viime syksyn yksi suosituimmista trendeistä eikä tämä klassisen kuosin suosiolle näy loppua. Viime vuonna tosin ruutukuosissa näkyi paljon klassisia ja neutraaleja värisävyjä kun puolestaan tänä vuonna ruutukuoseissakin näkyy rohkeammin kirkkaita värejä.

Saappaat

Saappaat kuuluvat syksyyn, mutta tänä vuonna ne ovat erityisesti muotiväen suosiossa. Varsinkin cowboy-tyyliä henkivät bootsit ovat huipputrendikkäitä juuri nyt.

Paksut lenkkarit

Paksuja “chunky” lenkkareita on näkynyt jo pitkään muotivaikuttajien päällä ympäri maailmaa. Isohkoja lenkkareita on yhdistetty rohkeasti erilaisten asukokonaisuuksien kanssa aina pyöräilyshortsilookista satiinimekon pariksi. Nämä hieman kömpelöiltä näyttävät ylisuuret lenkkarit lukeutuvat kuitenkin ehdottomasti yhdeksi massatrendiksi juuri nyt.

Graafiset korut

Syksyn koruissa nousee selvästi vahvana esille erilaiset graafiset kuviot ja selkeät linjat. Tavallinen arkiasu saa ihan uuden ilmeen kun siihen yhdistää esimerkiksi trendikkäästi isot näyttävät korvakorut.

Kukkakuosi

Kukkakuosi perinteisesti yhdistetään kevääseen ja kesään, mutta tänä syksynä kukkakuosia nähdään myös todella paljon syysmallistoissa. Onko sinulla suosikki kukkamekko kesään? Nyt saat sille lisää käyttöaikaa kun yhdistät sen esimerkiksi muhkean pooloneuleen kanssa ja heität jalkaan trendikkäät saappaat!

Vyölaukut

Tässä yksi trendi, joka niin ikään on ollut pinnalla jo hyvän tovin. Vyölaukut ovat ehdottomasti yksi syksyn muodikkaimmista laukkuvalinnoista.

 

 

Viime syksynä etsiskelin itselleni täydellistä vyölaukkua, mutta tuloksetta. En oikein löytänyt sellaista laukkua joka olisi ollut “pakko saada”, joten jätin vyölaukku etsinnät lopulta sikseen. Kuitenkaan vielä vuodenkaan jälkeen en ole päässyt yli vyölaukkuhimostani ja varsinkin näin syksyn kynnyksella uuden kaunokaisen metsästys käy kuumana. Kokosin muutamia suosikkejani yläpuolen kollaasiin, sillä olisi kiva kuulla myös teidän mielipide. Itse tykkään ehkä eniten tuosta Pradan Cashier belt bagista (yläpuolella vasemmalla beige/musta) sekä Guccin Marmont belt bagista. Jokin kuitenkin niissäkin vähän mättää… en tiedä onko se vain yksinkertaisesti se, että näitä vyölaukkuja on näkynyt jo niin valtavasti joka puolella? Täytynee jatkaa vielä etsintöjä, sillä en hanki mitään mikä ei kolahda täysillä.

Helteet sen kun jatkuvat, mutta pikkuhiljaa katseet kääntyvät kuitenkin jo tulevaan syksyyn. Tulevan syksyn trendi näyttää mukavan värikkäältä ja mielenkiintoiselta. Trendien joukossa on paljon erilaisia printtejä, rohkeita värejä ja mielenkiintoisia asusteita. Yksi näyttävimmistä syksyn muotituulista on ehdottomasti eläinkuosit. Erilaiset eläinkuosit ovat huomiota herättäviä, naisellisia ja rohkeita. Tulevana syksynä erilaiset eläinkuosit, varsinkin leopardikuosi, nauttii suursuosiota. Itse tykkään leopardikuosista, mutta sitä käyttäessäni tykkään pitää muuten asukokonaisuuden hyvin maltillisena pitämällä muun vaatetuksen väriltään pelkistettynä tai käyttämällä hyvin minimalistisesti koruja tai muita asusteita. Tänä syksynä kuitenkin on todella trendikästä yhdistää jo nämä itsestään räväkät eläinkuosit rohkeiden ja kirkkaiden värisävyjen parina (kuten esimerkiksi kollaasissa  kirkkaanpunaisen neuleen ja kuosihousujen yhdistelmä).

Juuri viime viikolla postasin ranta-asun, jossa vilahti tänä kesänä paljon käyttämäni leopardikuosinen hame. Ja muistattekos tämän suloisen Lidlin ja Heidi Klumin yhteistyössä suunnitteleman leopardimekon? Ihastuin siihen viime vuonna hurjasti ja nyt olen odottanut hieman ilmojen viilenemistä, jotta saisin taas ottaa tämän pitkähihaisen kaunokaisen käyttöön.

 

 

 

 

Diorin Saddle bag roikkui jokaisen it-girlin olalla 90-luvulla. Nyt Dior on tuonut tämän ikonisen käsilaukun takaisin mallistoonsa. Ei tule äkkiseltään mieleen toista designerlaukkua, joka olisi tehnyt näin vahvan comebackin 20 vuoden jälkeen – ja vieläpä tismalleen samanlaisena kuin vuosikymmeniä sitten. Juuri lanseeratussa Diorin syksyn 2018 mallistosta Saddle bagiä löytyy yksivärisinä, Diorin logoprintillä sekä räväyttävissä 70-lukua henkivissä bohokuoseissa.

Löytyykö keneltäkään sattumosin tätä Diorin it-laukkua 90-luvulla ostettuna? Kurkkasin muutamaan vintage-laukkuja myyvään nettikauppaan ja monista paikoista kaikki kyseiset laukut ovat loppuunmyyty. Mikä hauskaa, laukkujen ostohinnat vintagena ovat vaihdelleet noin 200€-500€ välillä, mutta nyt uutena tästä samaisesta laukusta joutuu pulittamaan noin 2000€.

1. H&M 12,99€ / 2. Zara 19,95€ / 3. Fashion Union 17,95€ / 4. H&M 12,99€ / 5. H&M 29,99€ / 6. Zara 9,95€ / 7. Mint & Berry 19,49€

Huh hellettä! Voi että miten meitä suomalaisia hemmotellaan näillä aivan upeilla hellesäillä. Koko kesä on ollut säiden puolesta loistava, ainakin verrattuna viime vuoteen. Juuri päivittelin ystäväni kanssa sitä kuinka viime kesänä ei edes tullut paljon uusia kesävaatteita edes hankittua, sillä koko hellevaatteiden sijaan villapaita ja sadetakki oli parempi asuvalinta ulos astuessa. Nyt onneksi tuo kylmyys on vain muisto menneisyydestä, sillä nyt nautitaan kuumuudesta! Hellesäällä itse koen parhaimmaksi vaihtoehdoksi ehdottomasti mekon. Mekko on helppo vetäistä ylleen eikä erikseen tarvitse alkaa miettimään yhteensopivia ylä- ja alaosia. Mekko on myös ihanan ilmava ja rento, juuri sellainen vaate mihin haluaa kuumalla säällä pukeutua.

Yläpuolen kollaasissa muutamia omia suosikkejani nettikauppojen alesta. Kuinka upeita mekkoja todella edulliseen hintaan. Voisin laittaa kaikki kollaasin mekot päälleni vaikka heti. Kuten kollaasin valikoimasta huomaa omia kesäsuosikkejani ovat ehdottomasti raita-, pallo- ja kukkakuosi. Värisävyistä tällä hetkellä pisimmän korren vetävät klassinen sininen sekä piristävä keltainen. Mikä mekoista on sinun suosikkisi? Suorat linkit mekkoihin löydät kollaasikuvan alta!

 

1. Zara / 2. Chloé / 3. Fendi / 4. Zara / 5. Isabel Marant / 6. Zara

Alennusmyynneissä helposti hullaantuu ja tulee ostettua tuotteita, joiden hankkiminen saattaa jälkeenpäin harmittaa. Miksi alekaupoilla usein tulee hutiostoksia? Onnistuneimmat alehankinnat tehdään silloin, kun niitä on pohdittu tarkkaan. Kannattaakin siis jokaisen käteesi nostaman tuotteen tai ostokoriin klikkaaman tuotteen kohdalla kysyä itseltään “tarvitsenko todella tätä tuotetta?”.

Yleissääntönä suosittelen alesta silmäilemään klassisia ja ajattomia vaatekappaleita, sillä niillä on käyttöä moniksi vuosiksi eteenpäin. Toisaalta jos jokin tämän hetken trendijuttu jäi ostamatta normaalihintaisena (ja jäi jälkeenpäin harmittamaan), alesta on hyvä mahdollisuus löytää trendijuttuja paljon edullisemmin. Aleista kannattaa bongailla myös hyvistä materiaaleista valmistettuja tuotteita, kuten näin kesäaleista esimerkiksi pellavasta tai silkistä valmistettuja tuotteita. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet ovat yleensä astetta hintavampia, joten niissä jo muutamankin kymmenen prosenttivähennykset tuntuvat mukavasti hinnassa. Hyviä alelöytöjä ovat tietenkin myös sellaiset tuotteet, joihin ei  normaalihintaisena olisi välttämättä varaa tai halua paljoa niin paljoa panostaa, esimerkiksi unelmiesi designerlaukku tai -kengät.

 

 

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä