Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Fashion

Find here: 1. Zara / 2. Zara / 3. Marc Jacobs / 4. H&M / 5. &Other Stories

Trenssi on klassikko, joka on aina enemmän tai vähemmän muodissa. Trenssi on tyylikäs ja ajaton vaate, joka sopii moniin erilaisiin tyyleihin, kiitos takin rennon eleganssin! Tänä keväänä trenssit ovat taas erityisemmin pinnalla ja näitä beigensävyisiä klassikoita vilisikin Pariisin muotiviikoilla katukuvassa lähes joka toisella. Omassa kiikarissani olisi löytää klassisten trenssitakkieni rinnalle aavistuksen rennompi, malliltaan leveämpi ja kauttaaltaan isokokoisempi trenssitakki. Tänä keväänä suurehkot bleiserien lisäksi muutkin malliltaan reilummankokoiset vaatekappaleet ovat muodissa. Maskuliiniseen trenssitakkiin saa kuitenkin naisellista otetta, kiitos takkien solmittavan vyön!

Kävin jo hieman silmäilemässä nettikauppojen valikoimaa, josta löytyi itse asiassa aivan valtava määrä erilaisia trenssejä. Omat suosikkini yläpuolen kollaasisissa!

Find here: 1. &Other Stories / 2. &Other Stories / 3. Solid & Striped / 4. H&M / 5. Na-kd / 6. H&M / 7. H&M / 8. &Other Stories

Sain paljon kyselyitä eri uimapuvuista ja bikineistä, jotka näkyivät päälläni lomamme aikana. Valitettavasti kaikista ig-storeissa näkyneistä uima-asusta ei ole kuvia, mutta tässä muutamia. Valitettavasti monet päälläni olleista uimapuvuista ja bikineistä on hankittu viime kesänä, jonka vuoksi kokosinkin postauksen kollaasiin (ylempänä) suosikki uima-asuja tämän hetkisistä nettikauppojen valikoimasta. Kurkkaan aina joka vuosi ainakin H&M.n, Lindexin, Asoksen ja &Other Storiesin bikinivalinnat, sillä heillä on aina valikoimissaan kivoja uimapukuja ja bikineitä.

Minun on itse asiassa erittäin vaikea löytää hyvinistuvia uima-asuja (varsinkin bikinejä) sillä tarvitsisin suurhekon kuppikoon, mutta ympärysmitta täytyisi olla puolestaan pieni. Parhaiten minulle sopisivat rintaliivimäiset vuoratut bikinikupit, mutta riittävän isossa kuppikoossa ympärysmitta menee itselläni aivan liian suureksi. Täydellistä olisikin löytää bikinimalli, jossa olisi kunnon rintaliivimäiset kupit, mutta säädettävä narukiinnitys. Sattuuko kukaan tietämään onko millään merkillä tällaisia bikineitä valikoimassaan? Toisaalta tällä hetkellä olenkin hankkinut itselleni bikinien sijaan uimapukuja, joissa tätä kuppiongelmaa ei niinkään ole. Kumpaa te suositte, uimapukua vai bikinejä?

 

Find here: Rose / Pink / Light Blue / Yellow / Animal print / Polka dot

Jos olet hameiden ystävä, pidä silmällä kahta hamemallia tulevaa kevättä ajatellen: vekkihameita ja slip-hameita. Ne ovat ehdottomasti trendikkäimmät hamemallit kevääseen. Itse ihastuin kyseisiin hamemalleihin jo viime syksynä. Muun muassa tässä asukuvat vekkihameen kanssa ja tässä asukokonaisuus slip-hameen kanssa. Viime syksyn tavoin ruskeat ja beigen eri sävyt asuissa ovat edelleen muodissa, mutta näin keväällä niiden rinnalle nousevat myös paljon raikkaita sävyjä. Pinkki, kirkkaanpunainen ja vihreä ovat tämän kevään trendivärejä. Pastellisävyt myös nostavat päätään aina näin keväisin.

Rakastan hameita, sillä niiden kanssa voi yhdistellä paljon erilaisia yläosia luoden erityylisiä asukokonaisuuksia. Koko talven olen pukeutunut hameen, paksun poolon sekä saappaiden yhdistelmään, josta on muodostunut yksi luottoasuistani. Näin keväämmällä näiden hameiden kanssa on ihana yhdistää myös esimerkiksi raikas valkoinen kauluspaita. Itse tykkään myös erittäin paljon ylisuuren bleiserin (kurkista tämä postaus) sekä slip- & vekkihameen yhdistelmästä! Blogiin on tulossa pian paljon asuinspiraatiota tämän yhdistelmän tiimoilta. Stay tuned!

Find here: &Other Stories / Zara / Emilia Wickstead / H&M / &Other Stories

Maskuliinisuus on tehnyt vahvaa tuloaan naisten muotiin jo pidemmän aikaa. Viime vuosien aikana isoja trendejä ovat olleet muun muassa maskuliiniset housupuvut sekä esimerkiksi isohkot takit ja leveät housumallit, joista muotikansa innostuu aina vuodesta toiseen. Tämän kevään yksi suosituimpia trendejä ovat ylisuuret “boyfriend” bleiserit, jotka ovat malliltaan suoria ja reilunkokoisia. Boyfriend-bleiseri on saanut vaikutteita miesten maailman lisäksi myöskin 80-luvulta, jolloin väljät ja yli-isot mallit olivat muodissa. Itse tykkään hurjasti tästä bleiseritrendistä, joka on samalla ihanan trendikäs ja huomiota herättävä. Tykkään pukeutumisessani käyttää kontrasteja, joten näkisin itse yhdistäväni ison bleiserin joko tiukkojen farkkujen kanssa tai esimerkiksi naisellisen silkkimekon parina.

Yläpuolen kollaasiin keräsin omia suosikkejani, joita löysin nettikauppojen valikoimasta. Kuinka hyvältä näyttäisi tuo vaaleansininen bleiseri vaaleiden farkkujen ja valkoisten sandaalien kanssa? Tai tuo täydellinen ruudullinen bleiseri kevään vaaleiden asukokonaisuuksien kanssa? Itse yhdistäisin ruutubleiseriin nyt keväällä esimerkiksi vaaleansinisen tai vaaleanlilan neuleen! Yksi kollaasin bleisereistä sai sydämeni pomppailemaan niinkin rajusti, että minun oli se pakko kotiuttaa. Arvaatko mikä se mahtoi olla? Blogiin tulossa pian asuinspiraatiota sekä stailausvinkkejä boyfriend-bleiserien pukemiseen!

Eilisessä postauksessa puhuin värienkäytöstä (talvi)pukeutumisessa. Jotenkin kun tuntuu, että tällä hetkellä huomioni kiinnittyy enemmän kirkkaisiin väreihin harmaiden ja mustien sijaan. Keräsin yläpuolen kollaasiin muutamia suosikkijuttuja, joita löysin nettikauppojen valikoimasta. Mieleni taitaa olla jo vahvasti keväässä kun kollaasin värimaailmaa katselee. Nuo kirkkaat värit ja pehmoiset pastellisävyt kun aina ihastuttavat keväisin. Tuo H&M.n vaaleanpunainen neule (*löydät täältä) on ollut minulla ahkerassa käytössä aina viime syksystä asti. Yhdistin tuon pinkin neuleen rohkeasti muun muassa rakastamani leohameen kanssa (asukuvat löydät täältä), mutta olen käyttänyt sitä arjessa paljon myös slip-hameiden tai farkkujen kanssa! Kirkkaissa värisävyissä pinkin lisäksi omia suosikkejani ovat erilaiset sinisen sävyt sekä keltainen.

Olen kertonutkin blogissani muutamaan kertaan olevani aika huono käyttämään värejä pukeutumisessani. Ihailen suuresti ihmisiä, jotka osaavat upealla tavalla yhdistää värejä keskenään ja käyttävät rohkeasti erilaisia värejä. Viime syksynä minäkin hyppäsin jo hieman pois musta & harmaa -mukavuusalueeltani kun hurahdin ihan täydellisesti ruskean eri sävyihin. Ruskea oli todella iso trendi viime syksynä (ja edelleenkin!), joten mustaa ja harmaata minun tuli käytettyä ennätyksellisen vähän. Ja tiedättekö mitä – se oli täydellisen piristävää! En kaivannut tummia vaatteitani yhtään vaan enemmänkin huomio kiinnittyi ruskeiden sävyjen lisäksi kunnolla kirkkaisiin väreihin.

Nyt jo tovin olen jatkanut samalla linjalla ja yllättävän useinkin tulee pukeuduttua asukokonaisuuksiin, joissa ei ole yhtään mustaa (esimerkiksi tässä). Varmasti monille mustattomuus asuissa on ihan perusjuttu, mutta uskallan epäillä, että ruudun toisella puolella on myös sellaisia #blackismyhappycolour -tyylisiä pukeutujia niin kuin minä? Huomaan kuitenkin jatkuvasti vähentäväni mustan käyttöä ja tykkään värikkäämmistä lookeista. Rakastan esimerkiksi tätä vaaleansinistä asukokonaisuutta, joka sopii mielestäni täydellisesti talveenkin. Mitä mieltä olette?

Miten lisätä väriä pukeutumiseen?

Aloita vähäisellä määrällä – Pienillä lisäyksillä on helppo tuoda väriä asukokonaisuuteen.

Ylä- ja alaosa samaa väriä – Kun ylä- ja alaosa ovat samaa väriä on kokonaisuus yhtenäinen ja tyylikäs. Väri voi olla räväkkäkin, mutta sama sävy koko asussa luo harmonian kokonaisuuteen. Tämän postauksen asu tai esimerkiksi tämä värikäs asu on hyvä esimerkki!

Asusteilla – Jos tykkäät pitää asusi neutraalin sävyisenä, voit tuoda väriä asukokonaisuuteen asusteilla. Kirkkaanvärinen laukku on esimerkiksi erittäin helppo tapa piristää asukokonaisuutta! Kurkkaa esim. tämä asu tai edellinen postaus! Värikäs huivi on myös helppo tapa lisätä väriä asukokonaisuuteen.

Värikäs takki – Mustan/tumman asukokonaisuuden piristäjä on värikäs takki. Tummaan pohjaan on helppo yhdistää minkä värinen takki tahansa. Värikäs takki on on trendikään leikkisä valinta! Itse yhdistin taannoin tummaan asuuni keltaisen takin, kurkista asukokonaisuus tästä!

Katse kenkiin – Katse jalkoihin ja anna kenkiesi viedä huomio! Muuten neutraalin sävyiseen asukokonaisuuteen sopii täydellisesti värikkäät kengät!

Meikki – Myöskin meikin avulla voi piristää lookia ja tuoda väriä asukokonaisuuksiin. Jo pelkkä kirkkaanpunainen huulipuna toimii erinomaisesti!

Nyt haluan haastaa ja rohkaista kaikkia blogini lukijoita kokeilemaan värejä talven asukokonaisuuksissa. Oli se sitten pieni asuste tai vaikka ihan koko asukokonaisuus, olisi mahtava nähdä miten te yhdistelette värejä pukeutumisessanne. Jos tuntuu hyvälle, merkkailkaa minua (@mettiforssell) teidän ig-storeihinne, jotta näen miten te yhdistelette värejä (talvi)pukeutumisessanne. Inspiraatio kiertämään! <3 

Photos: Kristiina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

 

 

Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että rakastan kashmir-tuotteita. En yksinkertaisesti tiedä parempaa tunnetta kuin pukea päälleni uskomattoman pehmoista ja lämpöistä kashmiria. Kashmir-tuotteet, varsinkin neuleet, kuuluvat itselläni ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin, sillä käytän tuotteita monissa eri tilaisuuksissa aina ympäri vuoden.

Miksi Kashmir?

1. Täydellisen pehmeä – Kashmir on uskomattoman pehmeä ja kevyt ja kaiken lisäksi vielä ihanan lämmin. En tiedä parempaa tunnetta kuin pukeutua päälleni aamulla ihanan pehmoiseen kashmiriin.  Omiin suosikkeihini kuuluvat ehdottomasti erilaiset kashmirneuleet, oloasut sekä asusteet. Kashmir-tuotteita jo monia vuosia suosineena tuntuu minun joskus vaikealta käyttää muita villatuotteita.

2. Käytössä ympäri vuoden – Kashmir on luonnonmateriaali, joka pitää lämpimänä kylmässä, mutta joka hengittää ihnasti lämpimämpinä päivinä. Siksi kashmir onkin täydellinen materiaali ihan koko vuoden ympäri.

3. Sopiva lähes joka tilanteeseen – Kashmirneuleen voit pukea töihin hameen tai puvunhousujen pariksi, kotona farkkujen kanssa tai nahkahousujen kanssa kun menet ulos syömään. Ja tässä vasta muutama esimerkki – kashmir todella taipuu moniin eri tilanteisiin!

4. Investoinnin arvoinen tuote – Kashmirtuotteista joutuu maksamaan hieman enemmän, mutta on ne ehdottomasti pienen investoinnin arvoinen tuote. Kashmirvillan luonteeseen kuuluu nyppääntyminen, mutta oikeanlaisella huollolla tuotteesta saa todella pitkäaikaisen ystävän (katso kashmirin hoito-ohjeet tämän postauksen lopusta). Kashmirtuotteet, varsinkin neuleet, lukeutuvat itselläni ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin.

Photos: Hanna Väyrynen

 

Find here: Grey / Dark Brown / Black / White / Camel

Napillinen neuletakki on klassinen vaatekappale, joka on juuri heräämässä talviuniltaan. Neuletakkeja ei ole nähty vuosiin muodin trendipiikkinä vaan ne ovat pikemminkin kuuluneet klassisen vaatekaapin kulmakiviin jo vuosikymmenten ajat. Nyt kuitenkin neuletakit tekevät isoa tuloaan (tai näin ainakin ennustan ja toivon), joten nyt on oiva aika hankkia omaan vaatekaappiini tämä klassinen yksilö. Haaveilen jo korkeavyötäröisten farkkujen ja tyköistuvan neuletakin (neuletakki farkkujen sisään) ihanasta yhdistelmästä. Näkisin päälläni myös tyköistuvan kynähameen ja kauniin neuletakin naisellisen yhdistelmän. Olisi ihanteellista löytää itselleni yksi cashmere neuletakki ja toinen esimerkiksi puuvillasekoitetta oleva yksilö. Saa nähdä milloin ja mistä nuo täydelliset neuletakit itselleni metsästän, mutta etsintä on nyt virallisesti alkanut!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä