Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Fashion

Find here: 1. Max Mara / 2. Massimo Dutti / 3. &Other Stories* / 4. Diane von Furstenberg / 5. H&M / 6. Zara

Kamelitakki on klassikko, joka on tyylikäs vuodesta toiseen. Tänä vuonna katukuvassa näkyy kamelitakkeja kuitenkin tavallista enemmän. Kamelitakki on saatettu aikaisemmin yhdistää hyvin naiselliseen, eleganttiin ja hillittyyn tyyliin, mutta nyt takkia yhdistellään rohkeasti monien erilaisten tyylien kanssa. Kamelitakin kanssa voi heittää jalkaan niin maiharit, korot kuin lenkkaritkin ja asukokonaisuus toimii!

Keräsin yläpuolen kollaasiin eri hintaisia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta. Kamelitakki on ehdottomasti pienen investoinnin arvoinen vaatekappale, sillä se maksaa itsensä takaisin käyttökerroissa vuosien aikana. Jos et ole kuitenkaan halukas maksamaan kovin suolaista summaa kamelitakista, monien ketjuliikkeiden valikoimista löytyy paljon upeita vaihtoehtoja. Itselläni esimerkiksi päälläni oleva kamelitakki on ostos &Other Storiesilta. Takki miellyttää sekä malliltaan, että värisävyltään. Takin helma on tarpeeksi pitkä ja pehmoisen beigen sävy juuri täydellinen. Takki istui minulle loistavasti ja on vielä 80% villaa.

*Kaupallinen yhteistyö: Cailap

Loppuvuosi lähenee ja sitä myötä tulevat myös loppuvuoden erilaiset juhlat. Monilla kalenterit alkavat täyttyä jo muun muassa pikkujoulumenoista. Ehkä päässä pyöriikin kysymys; mitä päälle? Erilaisten asuvalintojen sijaan, tällä kertaa keskitytäänkin  miten asustaa pikkujouluasu erilaisilla koruilla ja hiuskoruilla.

Olen tämän syksyn aika päässyt tekemään yhteistyötä suomalaisen Cailap -merkin kanssa, jonka laajaan valikoimaan kuuluu kaikkia kauneuden tuotteita aina koruista aurinkolaseihin ja hiustarvikkeista kauneusvälineisiin. Yhteistyön tiimoilta pääsin valitsemaan Cailapin syksyn 2019 koru- ja hiuskoruvalikoimasta omat suosikkini. Aikaisemmin tänä syksynä tekemässäni yhteistyöpostauksessa pääsittekin jo hieman tutustumaan näihin suosikkituotteisiini, mutta silloin korut esiintyivät osana arkisempia asukokonaisuuksia. Nyt puolestaan on aika katsoa juhlakuteen ja miettiä miten yhdistellä koruja juhlavampien lookien kanssa. Cailapin kauniita koruja yhdistääkin tyylikkyys, ajattomuus ja monikäyttöisyys.

Moniketjuinen kaulakoru

Kulta on ehdottomasti oma suosikkini mitä tulee koruihin. Lämmin kulta sopii mielestäni äärimmäisen hyvin juuri tähän vuodenaikaan. Itse suosin pikkujoulupukeutumisessa yleensä tummia vaatteita, joten hohtava kulta pomppaa tummasta taustasta paremmin esille. Yläpuolen kuvassa näkyvä moniketjuinen riipus on ihana valinta niin mekkojen kuin erilaisten paitojen kanssa. Riipus on samalla hento, mutta näyttävä. Saat aikaan mielenkiintoisen yhdistelmän jos laitat moniketjuisen kaulakorun esimerkiksi poolopaidan päälle.

Vaaleanpunainen solmupanta

Viininpunainen solmupanta

Hiuspannat ovat olleet tämän syksyn megatrendi. Varsinkin samettiset hiuspannat ovat äärimmäisen kauniita, mutta myös käytännöllisiä. Sametti pitää liukuvat hiukset helposti paikoillaan. Vaaleanpunainen on yksi tulevan juhlakauden väri-yllättäjä, kun taas viininpunainen on tyylikkään klassinen valinta. Itse rakastan molempia ja olen käyttänyt valtavasti näitä hiuspantoja sekä arki- että juhlamenoissa.

Tortoise-kuosiset riipuskorvakorut

Pehmoiset ruskean sävyt yhdistettynä kultaan – täydellistä. Mielenkiintoisen tortoise-kuosin ansiosta näiden korvakorujen kanssa ei tarvitse paljoa muita koruja asukokonaisuuteen. Joskus juhlavampaa lookia rakentaessa saattaa ajatella, että koruja pitäisi olla valtavasti. Tosi asiassa korut pääsevät paremmin esille mitä vähemmän niitä asukokonaisuudessa on. Jos siis haluat huomion korvakoruihisi, jätä muu asustaminen minimiin. Tällöin voit leikitellä puolestaan halutessasi enemmän vaikka meikeillä!

Paksut korvarenkaat

Moniketjuinen kaulakoru

Samettinen musta hiuspanta

Hiuspinnit

Jos ihastuit useampaan tuotteeseen kannattaa kurkata Cailapin sivuille, josta löytyy kaksi ihanaa tuotepakettia. Toiseen tuotepakettiin on koottu kaikki hiussuosikkini ja toisesta puolestaan löytyy kaikki korusuosikkini.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa jompi kumpi näistä Cailapin tuotepaketeista. Arvon yhden voittajan täällä blogissa ja toisen instagrammissani @mettiforssell. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen kumman tuotepaketeista (hiuspaketin) vai (korupaketin) haluaisit voittaa. Arvon molempia paketteja yhden. Jos haluat käydä tuplaamassa voitonmahdollisuutesi, kannattaa myös käydä instagrammissa osallistumassa ja kommentoimassa Cailap yhteistyökuvan yhteyteen. Arvonta päättyy sunnuntaina 17.11 klo 20. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. 

Onnea arvontaan!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

 

 

 

*Kaupallinen yhteistyö Natalina Jewellery

Yksityiskohdat tekevät suuren vaikutuksen. Siksi asusteet ja erilaiset korut näyttelevät merkittävää roolia jokapäiväisessä tyylissäni. Oli asuni sitten rennon arkinen tai tyylikkään juhlava, koruilla saan luotua haluamani tunnelman asukokonaisuuteen. Koruilla on myös ihana leikitellä ja luoda kontrasteja. Korut todella ovat asia, joka viimeistelee upean tyylin. Olenkin äärimmäisen iloinen, että pääsen yhteistyön merkeissä tutustuttamaan teidät uuteen suomalaiseen korumerkkiin nimeltä Natalina Jewellery. Merkin takana on kaksi upeaa naista, joiden jaettu intohimo ja ammattitaito jalokiviin ja muotoiluun johtivat ystävykset perustamaan oman korumerkin. Naiset halusivat tehdä sellaisia koruja, joita itse kaipailivat markkinoille – värikkäitä, kauniita ja aitoja koruja, mutta kuitenkin kohtuulliseen hintaan. Naiset ovatkin onnistuneet suunnittelemaan vastustelemattoman upeita ja moniin erilaisiin tyyleihin sopivia lumoavia koruja.

Natalina Jewelleryltä löytyy useita korusarjoja – Candy, Fire, Joy ja Ice Fantacy. Korusarjat Candy ja Joy hehkuvat rohkeita värejä ja leikkisiä väriyhdistelmiä. Ice Fantacy puolestaan sopii yksinkertaisen kauniista ja siroista koruista pitäville. Fire -sarja saa nimensä korusarjan jokaisessa korussa esiintyvästä keltaisesta safiirista. Hohtavan kullan ja keltaisen safiirin sävy ovat äärimmäisen kaunis ja elegantti yhdistelmä. Näiden korusarjojen lisäksi naiset ovat luoneet nyt tulevaan juhlakauteen tuoreen Festive-sarjan, jonka koruja yhdistävät mustat upeat onyx ja spinelli-jalokivet. Ruusukullan, säihkyvien topaasien sekä syvänmustan jalokiven yhdistelmä on kerrassaan tyrmäävä.

Festive Earrings

Festive Necklace

Festive Bracelet

Festive ring

 Tumma smokey-eye, musta vaatetus sekä näyttävät korut ovat talven go-to juhlatyylini, missä viihdyn parhaiten vuodesta toiseen. Haluan antaa korujen säihkyä pääosassa asukokonaisuuksissani, varsinkin silloin, kun asuni on yksinkertainen. Nämä Natalina Jewelleryn korkealaatuiset ja kerrassaan upeat korut tuovat tyyliin juuri kaivattua upeutta ja säihkettä! Korkeakauluksisen sifonkipaidan parina isot korvakorut ovat ehdoton suosikkivalintani, kun taas näyttävä kaulakoru on täydellinen pari olkaimettoman yläosan kanssa.

Tumman Festive -sarjan ohella Natalina Jewelleryn safiiri korut ovat suosikkejani. Kuten tiedätte, rakastan kultaisia koruja ja jotenkin tuo kaunis kulta yhdistettynä keltaiseen jalokiveen on mielestäni ihana yhdistelmä. Korvissani roikkuvat Fire rengaskorvakorut ovat muodoltaan klassiset, mutta korvakorun alaosaan kiinnitetyt jalokivet lisäävät mielenkiintoa. Pukisin nämä korvakorut niin arkeen kuin juhlaan, sillä koruissa yhdistyy upealla tavalla sirous sekä näyttävyys. Hento Fire bracelet on myöskin todella kaunis joko ihan yksinään tai esimerkiksi yhdistettynä muiden käsikorujen tai rannekellon kanssa. Muotoilu on sievä ja ajaton. Viimeisimpänä suosikkinani merkin upea Candy ring, josta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja.

Kaunis koru on äärimmäisen ihana ja ajaton lahja itselleen tai läheiselleen. Korulahjan kautta kerrot lahjan saajalle, että hän on sinulle arvokas ja tärkeä. Minulle mieheltäni sekä esimerkiksi äidiltäni saamani korut muistuttavat minua aina lahjan antajasta ja tätä kautta rakkaat ihmiset ovat lähellä ja mielessä päivittäin korua käyttäessään.

Kaikki Natalina Jewelleryn korut suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan sekä Suomessa että Bangkokissa. Jokainen koru on tehdään yksilöllisesti asiakkaalle. Koruja on myös mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi tiettyjen korujen metalliosia sekä jalokivien värejä voidaan muokata paremmin asiakkaan omia mieltymyksiä vastaaviksi. Kannattaa käydä tutustumassa paremmin Natalina Jewelleryn valikoimaan, jossa esillä on heidän kaikki upeat korunsa.

Photos: Niki Strbian

 

Find here: 1. Jimmy Choo / 2. Wandler / 3. *&Other Stories / 4.  Zara / 5. Zara

Muistan vieläkin ne äidin korkokengät, joita ihastelin päivä toisensa jälkeen hänen vaatehuoneessaan. Kengät olivat mustaa kiiltonahkaa ja niissä oli suora, neliönmuotoinen kärki. Ne olivat niin ihanat. Missä lie kengät tällä hetkellä ovatkaan, mutta jos ne käsiini saisin pukisin päälleni välittömästi. Muotihan kiertää kehää ja nyt tällaiset 90-luvun neliökärkiset jalkineet ovat kuuminta muotia.

Olen tosiaan etsiskellyt itselleni täksi syksyksi suorakärkisiä nilkkureita. Etsinnässä ovat mustat nahkakengät, joissa neliökärjen lisäksi olisi paksu, maltillinen korko. Jos olen työni puolesta liikkeellä, kävelen yleensä paljon. Siksi olisi tärkeää löytää erinomaisesti jalkaan istuvat kengät, joilla jaksaisi köpötellä pitkiäkin matkoja. Nettikaupoista olen löytänyt muutamia aivan ihania jalkineita, mutta tällä kertaa netistä tilaaminen hieman arveluttaa. Olisi nimittäin ihanteellista päästä sovittamaan kenkiä ennen ostoa, sillä nettikauppojen palautusrumba ei houkuttele nyt kiireisen syksyn keskellä. Kollaasin &Other Storiesin nilkkurit ovat tähän asti löytämistäni kengistä ehdottomat suosikkini.

Iskeekö trendikkäät neliökärkiset jalkineet sinuun?

*adlink

 

Olen monista blogeista bongannut hauskoja postauksia, joissa esitellään tyylejä menneiltä vuosilta. Minultakin on kyseisiä postauksia paljon toivottu, joten ajattelinkin aloittaa nämä lokakuun postaukset pieneen throwback tyyliin. Valitettavasti vuotta 2015 pidemmälle menneisyyteen emme pääse, sillä tuona vuona aloitin omien asukuvien taltioimisen hyppäämällä Ellen remmiin.

Ilokseni vuosien takaisia kuvia katsoessani sain huomata, että poikkeuksetta lähes kaikki asut ovat edelleen sellaisia joista tykkään ja joita tänäkin päivänä käyttäisin – muutamaa virhearviota lukuun ottamatta. Ehkä se minunkin tyylini on vakiintunut ja hioutunut itseni näköiseksi tässä vuosien varrella, vaikka edelleen haluan olla muodissa heittäytyvä ja kokeileva. Olisi todella kiva kuulla kommenteissa, mikä asusta on eniten juuri teidän mieleen ja miksi? 

Lokakuu 2018

Eläinkuoseja, ruutukuosia, yli-isoja neuleita, erilaisia saappaita, vekkihameita, ruskean eri sävyjä ja monia muita viime vuoden syystrendejä, jotka jatkuvat vahvoina tänäkin vuonna – ihanaa! Myöskin viime syksyn trendien väripaletti on hyvin pitkälle samanlainen tänäkin vuonna – ainoana poikkeuksena tällä hetkellä beiget ja kokovaaleat asut, joita nyt puetaan päälle varsin ahkerasti. Nämä kuvat toimivat itselleni hyvänä muistutuksena pukemistani asuista – taidanpa huomenna pukeutua johonkin näistä asukokonaisuuksista.

Lokakuu 2017

Kahden vuoden takaiset asukokonaisuudet viehättävät myös edelleen. Nuo ensimmäisen asukokonaisuuden kiiltonahkahousut tosin arveluttavat hieman, vaikkakin kiiltonahasta tykkään. Ehkä omaan arkilookiini ne ovat aavistuksen liikaa. Tuo Andiatan pitkä ruututakki on ollut yksi suosikkitakeistani koskaan – kaunis kuosi, laadukas materiaali ja täydellinen istuvuus. Muutenkin pukisin kaikki asukokonaisuudet päälleni edelleen juuri samalla tavalla kuin näissä kuvissa. Tosin sekä harmaanruskean Chloen Drew -laukun että mustan samettipintaisen Guccin Marmontin olen myynyt jo eteenpäin. Niin kauniita laukkuja, mutta minulla käyttökerrat jäivät turhan vähäiseksi. Nyt tosin näitä asuja katsellessani tuli vähän ikävä tätä kaksikkoa #crazybaglady.

Lokakuu 2016

Lokakuun 2016 asukuvia katsellessani herää kysymys – Missä ihmeessä ovat kaikki takkini? 😀 Näköjään niitä ei ole haluttu asukuviin tai sitten kuvauspäivinä on sattunut poikkeuksellisen lämmin sää, haha. Näissä kuvissa poseeraa muuten tuore poikavauvan äiti, sillä Lucas syntyi elokuussa 2016. Monet näistäkin asukokonaisuuksista pukisin edelleen päälleni. Vaaleat korkeavyötäröiset farkut ovat yksi luottovaatteistani, jotka tykkään yhdistää osaksi monia erilaisia asuja. Tuo kaunis kukonaskelmekko on kaunis (ja jälleen äärimmäisen trendikäs), mutta myin sen aika nopeasti pois. Muistan, että tuo harteiden alapuolella oleva “off-shoulder” röyhelö kiristi niin, että en voinut käsiäni edes suoraksi nostaa. Kaunis toki, mutta ei ehkä ihan käytännöllisin vaate vastasyntyneen vauvan äidille.

Lokakuu 2015

Valitettavasti vuoden 2015 asukuvista minulla ei ole jäljellä montaa kuvaa. Tässä kuitenkin muutamia mitä olen ladannut blogiini ja sitä kautta löysin. Näissäkin asuissa paljon elementtejä, joita pukisin edelleen päälleni. Tekoturkis ei ole ehkä ykkösvalintani tällä hetkellä, mutta tekoturkistakeissakin on jotain ajatonta ja klassista. Minulta usein kysytään mikä on suosikkimerkkilaukkuni tai minkä merkkilaukun hankkisin, jos hankkisin vain yhden. Vastaukseni on aina ollut Chanelin musta medium flap bag. Tässäkin postauksessa sen huomaa, kyseinen laukku on roikkunut olallani jokainen vuosi. Tosiasiassa olen käyttänyt laukkua jo seitsemän vuoden ajan lähes päivittäin. Ja mikä parasta – laukku on edelleen kuin uusi. Ehdottomasti jokaisen euron arvoinen.

Todella monet viime syksyn trendeistä ovat pinnalla tänäkin syksynä. On aivan ihanaa, että nopeatempoisessa muotimaailmassa ollaan menossa hieman ajattomampaan ja pitkäkestoisempaan suuntaan. Jes! Viime syksynä erilaiset kuosit, kuten esimerkiksi kukka-, eläin-, pallo- ja ruutukuosit, olivat suuresti pinnalla. Samat kuosit jatkavat yhä trendien aallon harjalla ja niitä näkyykin yhä enenevissä määrin kauppojen hyllyillä. Tämän syksy juttu on kuitenkin eri kuosien rohkea yhdistely. Yhdistä romanttista kukkakuosia klassisen pallokuosin kanssa tai sähäkkää käärmekuosia ryhdikkäämmän ruutukuosin kanssa, kuten minä tässä asussa. Tykkään paljon sinisävyisen käärekuosin ja ruskean ruutukuosin mielenkiintoisesta yhdistelmästä. Naisellisen silkkivaatteen parina maskuliininen ruutubleiseri toimii mielestäni hienosti tuoden kaivatun kontrastin asukokonaisuuteen.

Mitä mieltä te olette printtien yhdistelystä – uhka vai mahdollisuus?

Photos: Niki Strbian

 

Find here: Green Shirt* / Green Skirt* / Burgundy Dress / Brown Boots / Black Shirt / Beige Skirt / Camel Dress / Black Bag / Black Coat

Nahka on yksi syksyn 2019 isoimpia trendejä. Nahkaa näkyy nyt valtavasti joka puolella – takeissa, mekoissa, hameissa, housuissa sekä erilaisissa asusteissa. Nahka on mielenkiintoinen materiaali – samalla niin ihanan minimalistinen, mutta kuitenkin näyttävä ja rohkea. Nahkaan voi pukeutua päästä varpaisiin, mutta vähempikin riittää. Itse tykkään esimerkiksi yhdistää nahkahameen kanssa neuleen tai nahkapaidan kanssa trendikkäät löysät puvunhousut. Mustan nahan ohella näkyy paljon myös muita värivaihtoehtoja, varsinkin kaikki erilaiset ruskeansävyt ovat todella in!

Myös itse olen etsinyt syysvaatekaappiini nahkavaatteita. Monissa blogipostauksissani näkyneet klassiset, skinnymalliset nahkahousut ovat palvelleet minua hyvin, mutta nyt etsinnässä olisi vielä jotain aavistuksen trendikkäämpää. Erilaiset nahkamekot ja -hameet kiinnostavat. Nanushka -merkin vegaanisnahkavaatteet ovat mielestäni erityisen ihania (mm. kollaasin beige hame & kamelin värinen mekko) ihanine yksityiskohtineen. Myöskin musta nahkainen trenssitakki on kovassa etsinnässä. Mikäli et ole valmis nahkatrendiin isoja summia investoimaan, löytyy ketjuliikkeistä, kuten esimerkiksi Zarasta, paljon nahkatuotteita tällä hetkellä. Tuo kollaasin musta puhvihihainen paita (dream!) on esimerkiksi Zaran ja se näyttää aivan ihanalta!

 

*Kaupallinen yhteistyö Cailap

Koruilla ja erilaisilla hiuskoruilla saa tuotua asukokonaisuuksiin helposti uudenlaista ilmettä ja mielenkiintoa. Korvakorut, kaulakorut, pannat ja pinnit antavat mahdollisuuden leikitellä ja luoda erilaisia lookkeja haluamallaan tavalla. Haluatko mekkolookkisi sopivat paremmin arkeen vai juhlaan – valitse oikeanlaiset asusteet. Koruja ja hiuskoruja vaihtamalla saa helposti luotua haluamansa lookin, oli toiveissa sitten arkisempi tai juhlavampi kokonaisuus.

Pääsin yhteistyössä suomalaisen Cailapin kanssa tutustumaan heidän uuteen syysvalikoimaansa sekä valitsemaan mallistosta omia suosikkejani. Tänä syksynä minua inspiroivat erityisesti vahvat värit, kauniit kuviot sekä pehmoiset materiaalit. Hiuskorujen syyssuosikkini on ehdottomasti suloinen sametti, kun taas koruissa silmäni kiinnittyy kultaisiin yksityiskohtiin. Cailapin syysmallistosta löytyy monipuolisesti koruja ja hiuskoruja jokaiseen makuun; syksyn trendituotteiden lisäksi mallistossa on tuotteita myös klassisempaan makuun.

Kilpikonnakuvioidut riippuvat korvakorut

Yksi suosituimmista stailauskikoista on lisätä asuun kuin asuun useampi kerrostaen puettu kaulakoru. Tykkään itse, että korut ovat siroja, mutta paksumpiakin kaulakoruja voi sekoitella keskenään. Tykästyin hurjasti tähän Cailapin kultaiseen kaulakoruun, jossa on useita ohuita ketjuja yhdessä. Näin yhdellä kaulakorulla syntyy näyttävämpi ja kiinnostavampi kokonaisuus. Korun voi yhdistää avoimen kaula-aukon kanssa, mutta sopii se erinomaisesti puettavaksi myös esimerkiksi poolon päälle, jolloin huipputrendikäs asun stailaus on valmis.

Tykkään klassisista rengaskorvakoruista ja ilokseni sain huomata, että Cailapin syysmallistosta löytyi useita erilaisia renkaita. Erityisesti silmääni miellyttivät astetta paksummat kultaiset regaskorvakorut, jotka sopivat hienosti niin arkeen kuin juhlaan. Ihastuin myös kilpikonnakuvioituihin korvakoruihin, jotka ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäät. Tällaiset rusehtavat, kilpikonnakuvioidut korvakorut sopivat mitä täydellisimmin syksyn neutraaliin ja pehmeään väripalettiin.

Hiuspannat paitsi näyttävät upealta myös pelastavat helposti huonon hiuspäivän. Suosikikseni nousivat samettiset hiuspannat, jotka pitävät omat paksut hiukseni paikoillaan. Pehmoinen sametti sopii myös materiaaliltaan täydellisesti syksyyn. Ihastuin Cailapin syysmalliston punaisen sävyihin – hempeä vanharoosa sekä täyteläinen viininpunainen. Värikäs hiuspanta on yksinkertainen tapa tuoda mielenkiitoa asuun – nahkahousut ja tavallinen kauluspaita saa mielenkiintoa, kun kokonaisuuteen yhdistää värikkään hiuspannan.

Trendikäs kilpikonnakuviointi näkyy Cailapin mallistossa myös muissa tuotteissa, kuten esimerkiksi hiuspinneissä. Tällä hetkellä pinnit ovat äärimmäisen muodikkaita ja niiden avulla saa helposti luotua kiva lookin. Itse tykkään sekoitella erilaisia pinnejä keskenään, mutta toki vähemmälläkin voi aloittaa. Cailapin syysmalliston suosikikseni nousivat nämä kuvissa päälläni näkyvät pinnit. Samasta paketista löytyy sekä kilpikonnakuvioidut- että mustat pinnit, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen!

Cailapin tuotteita on saatavilla heidän verkkokaupasta sekä muilta Cailap -jälleenmyyjiltä (jälleenmyyjät löydät osoitteesta cailap.com). Myymälöissä minun suosikkituotteeni on puolestaan merkitty tuotteisiin “Metti Forssellin suosikki” -tarralla!

 

 

 

Photos: @valoonphotography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä