Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Fashion

Käärmekuosi (kuten muutkin eläinprintit) on syksyn ehkäpä isoin trendi. Paljon eläinkuosia onkin näkynyt asuissani kuluneen syksyn aikana, esimerkiksi ikisuosikkiani leopardikuosia. Käärmekuosi on tänä vuonna vielä aavistuksen vahvemmin pinnalla ja nyt piinallinen himo tähän matelijannahkaiseen kuosiin on iskenyt minullekin. Käärmekuosi jakaa varmasti mielipiteitä kun toiset näkevät sen seksikkäänä ja klassinen kun taas toiset mieltävät sen mauttomimmaksi kuosiksi ikinä. Mitä mieltä sinä olet?

Miten pukea käärmekuosia?

– Maltillisuus! Yhdistä asukokonaisuuteesi pieniä määriä käärmekuosia. Esimerkiksi kokomustan juhla-asun pariksi sopii täydellisesti käärmekuosinen pikkulaukku tai arkisen neule & farkku lookin pariksi käärmeennahkabootsit.

– Neutraalit sävyt – Käärmekuosin kanssa muu asu kannattaa pitää hyvin neutraalina tyylikkään lopputuloksen aikaansaamiseksi. Esimerkiksi käärmekuosisen alaosan kanssa suosi valkoista, mustaa tai ruskean murrettuja sävyjä yläosassa ja asusteissa.

– Monet käärmekuosiset vaatteet ja asusteet ovat käärmenahkajäljitelmiä (ja hyvä niin!), mutta jos yhdistät tällaisen vaatekappaleen kanssa luonnonmateriaaleja pysyy asukokonaisuudessa tyylikkyys. Esimerkiksi tekokäärmeennahkahameen kanssa muhkea villapoolo tai naisellinen silkkipaita sopivat täydellisesti

– Yksinkertaisuus – Pidä muu asukokonaisuus mahdollisemman yksinkertaisena. Vältä käyttämästä käärmekuosin kanssa muita kuvioita ja printtejä. Suosi yksiväriä vaatteita, jotka päästävät käärekuosien oikeuksiinsa.

Blogissa tulee esiteltyä paljon asukuvia, mutta valitettavan pieni osa niistä ovat illallisasuja tai muita juhlavampia kokonaisuuksia. Syy siihen johtuu itselläni yksinkertaisesti siitä, että harvoin iltamenojen yhteydessä on aikaa kuville tai sitten yksinkertaisesti ei vain haluaa kantaa isoa järkkäriä mukanaan koko iltaa. Minulta kysytään kuitenkin todella usein asuinspiraatiota myös illallispukeutumiseen, joten ajattelin muutaman kollaasin muodossa esitellä minkälaisista kokonaisuuksista omat illallisasuni koostuvat. Minulla on nimittäin kaksi asukokonaisuutta, joihin turvaudun lähes poikkeuksetta kun kyseessä on jokin iltameno; nahkahousujen & puseron yhdistelmä tai mekko.

Find here: 1. / 2. / 3. / 4.

Yleisin valintani illanviettoon tai esimerkiksi ravintolailliselle on nahkahousujen ja jonkinlaisen puseron yhdistelmä. Tähän aikaan vuodesta huomaan suosivani enemmän taas tummempia sävyjä, mutta toki klassinen valkoinen pusero on aina hyvä valinta. Nyt myös pikkujoulujen ja muiden loppuvuoden juhlien lähestyessä esimerkiksi erilaiset glitteriset- ja metallinhohtoiset yläosat viehättävät taas ihan uudella tavalla. Puseroissa rakastan mm. silkkiä, sifonkia, satiinia. Hienompikin yläosa sopii mielestäni täydellisesti nahkahousujen pariksi, sillä yhdessä ne luovat puetun, mutta samalla rennon trendikkään kokonaisuuden. Tiedättekin sen, että vannon 110% nahkahousujen nimeen, sillä ne ovat ehdottomasti yhdet monikäyttöisimmät koskaan omistamat housuni. Nahkahousuja tulee käytettyä iltamenojen lisäksi paljon myös arjessa, esimeriksi kauluspaitojen tai neuleiden kanssa. Nahkahousut lukeutuvat ehdottomasti “tämä vaatekappale tulisi jokaisen naisen vaatekaapista löytyä” -kategoriaan. Löysinkin teille tätä kollaasia kootessani aivan täydelliset ja ennen kaikkea hintalaatusuhteeltaan erinomaiset nahkahousut (kurkkaa täältä!)

 

Find here: 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Toinen niin sanottu “turva-asuni” erilaisiin iltamenoihin on ehdottomasti mekko. Mekot ovat ihanan helppo asuvalinta moniin eri tilaisuuksiin, koska ei tarvitse erikseen miettiä asukokonaisuuden ylä- ja alaosia. Mekkoja on paljon erilaisia ja jokaiselle vartalotyypille löytyy täydellisesti istuvia mekkomalleja! Yläpuolen kollaasista löytyy paljon omia tämän hetken mekkosuosikkejani; eläinkuosia, kietaisumallia, samettia ja rohkeaa punaista. Suosin usein myös hyvin klassisia ja yksinkertaisia (mustia) mekkoja, joiden kanssa voi leikitellä rohkeammin asusteiden kanssa. Tykkään iltapukeutumisessani käyttää näyttäviä koruja ja koen, että yksinkertaisen mekon kanssa isot/näyttävät asusteet pääsevät korostetummin ja tyylikkäämmin esille. Mekkomalleista suosin lyhyehköjä mekkoja, joissa on peittävämpi yläosa. Toisin sanoen, vilauttelen mieluummin sääriäni kuin rintojani, mutta toki hieman avonaisempikin kaula-aukko voi olla tyylikäs. Hyvä istuvuus ja oikeanlaiset mittasuhteet ovat tärkeitä.

 

Shop here: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Tämän syksyn yksi ehdottomasti muodikkaimmista hameista ovat kauniit pliseeratut hameet. Pliseerattu hame on kaunis vaate, joka sopii moniin erilaisiin tyyleihin. Itse olen hurahtanut ihan täysillä näihin ihaniin hameisiin ja bongasinkin teille H&M.n nykyisestä mallistosta monia aivan ihania pliseerattuja hameita. Kaikki kollaasin hameet pukisin päälleni tällä sekunnilla, mutta oma suosikkini taitaa kuitenkin olla tuo rusehtavan sävyinen käärmekuosinen hame, jonka olen yhdistänyt erilaisten neuleiden parina useasti tänä syksynä. Hameessa on kaunis kuosi, joka ei ole liian in-your-face käärmekuosi. Tykkään eläinkuoseista, mutta olen aina hyvin tarkka millainen printti eläinkuosissa on – tässä hameessa se on mielestäni täydellinen. Sain valtavasti kyselyitä tästä hameesta instagramin puolella ja huomasin, että hametta myydään ainoastaan H&M.n verkkokaupassa. Kannattaa siis toimia nopeasti, mikäli tämä kaunokainen kolahti sinuun yhtä voimakkaasti kuin minuun! (Suorat linkit hameisiin löydät kollaasi kuvan alta)

Miten pukea pliseerattu hame…

…toimistolle? Pliseerattu hame + kauluspaita + korkokengät

…kaupungille? Pliseerattu hame + muhkea neule + saappaat tai tennarit

…juhliin? Pliseerattuhame + silkkitoppi/pusero + korkokengät

 

All clothes from Zara

Eilisessä postauksessa näkyi päälläni asukokonaisuus, jossa oli yhdistettynä maximekko neuleen kanssa. Kesäisille midi- ja maximekoille saa loistavasti lisää käyttöaikaa kun yhdistelee niiden kanssa esimerkiksi paksuja lämpöisiä neuleita. Jalkaan kun heittää vielä nilkkurit tai trendikkäät saappaat on syksyn täydellinen asu valmis! Keräsin kollaasiin Zaran tämän hetken valikoimasta erilaisia kuviollisia maximekkoja, joihin voi kivasti yhdistää erilaisia neuleita tai pooloja. Itse tykkään erityisesti väljänmallisista yläosista, jotka tuovat naisellisten mekkojen rinnalle kaivattua rentoutta. Samansävyisten mekkojen ja neuleiden yhdistelmä on harmonisen kaunis, mutta kannattaa kokeilla rohkeasti myös kuviollisten mekkojen ja värikkäiden neuleiden yhdistelmiä! Omaa silmääni miellyttää erityisesti esimerkiksi tuo kollaasin käärmekuosin ja sinapinkeltaisen neuleen kombo.

1. Zara / 2. Aquazzurra / 3. Steve Madden / 4. Mango / 5. Zara / 6. Zara / 7. Mango

Edellisessä postauksessa päälläni olleet käärmekuosiset bootsit ovat keränneet paljon kehuja. Totta puhuakseni, aluksi epäröin kenkien ostoa, mutta nyt yllätyksekseni olenkin käyttänyt nilkkureita hyvin paljon. Olen aina ollut leopardikuosin fani, mutta esimerkiksi käärme- ja seeprakuoseihin on minulla ollut hieman totuttelua. Tykkään kylläkin siitä, miten vivahteikkaat eläinkuosit tuovat klassisiin ja yksikertaisiin asukokonaisuuksiin mielenkiintoa ja hauskaa leikkisyyttä. Kuinka mukavaa piristystä mustan jakkupuvun kanssa tuovat esimerkiksi nuo kollaasissa vilahtavat seeprakuosiset korkokengät? Myöskin eläinkuosillinen laukku on täydellinen pari esimerkiksi syksyn ruskansävyisten neuleiden kanssa. Mikäli siis arastelee isoissa pinnoissa eläinkuosien käyttöä, voi asua kuitenkin maustaa eläinkuosillisilla asusteilla ja lopputulos on erittäin trendikäs!

 

Tässä trendi, joka taatusti kohauttaa ja jakaa ihmisten mielipiteet jyrkästi. Kyseessä on trendi, joka ehkä (kuka tietää) voi kasvaa yhtä isoksi boomiksi kuin legginssit aikoinaan – nimittäin pyöräilyshortsit! Pintaa nuolevat polven yläpuolelta pätkästyt tiukat housut ovat tällä hetkellä kovassa huudossa. Kyseinen trendi ei saa sydäntäni pompahtelemaan innostuksesta, mutta en sitä missään nimessä kammoksukaan. Pitkissä piukoissa shortseissa on mielenkiintoa ja leikkisyyttä. Tästä trendistä innostuneena päätinkin antaa yhdille vähälle käytölle jääneille farkuilleni uuden elämän leikkaamalla ne lyhyiksi “pyöräilyshortseiksi”. Mielestäni uusia trendejä on hauskaa kokeilla vaikka ne poikkeisivatkin täysin omasta perustyylistä. Tykkään lookista nyt, mutta luulen silti, että vuoden päästä kuvia katsellessani ihmettelen suuresti mitä olen päälleni laittanut…

Mitä mieltä te olette pyöräilyshortsi-trendistä?

Mitä hankkia syksyyn 2018?

Eläinkuosit

Eläinkuosit ovat huomiota herättäviä, mielenkiintoisia ja rohkeita. Tänä syksynä eläinkuosit, varsinkin leopardi- ja käärmekuosit, nautti suursuosiota. Eläinkuosien kanssa muu asukokonaisuus kannattaa pitää maltillisena, jotta kokonaisuus pysyy tyylikkäänä. Tänä syksynä tosin rohkeimmat fashionistat yhdistävät eläinkuosia nimenomaan kirkkaiden värien, kuten kirkkaanpunaisen tai keltaisen, kanssa.

Ruutukuosi

Ruutukuosi oli viime syksyn yksi suosituimmista trendeistä eikä tämä klassisen kuosin suosiolle näy loppua. Viime vuonna tosin ruutukuosissa näkyi paljon klassisia ja neutraaleja värisävyjä kun puolestaan tänä vuonna ruutukuoseissakin näkyy rohkeammin kirkkaita värejä.

Saappaat

Saappaat kuuluvat syksyyn, mutta tänä vuonna ne ovat erityisesti muotiväen suosiossa. Varsinkin cowboy-tyyliä henkivät bootsit ovat huipputrendikkäitä juuri nyt.

Paksut lenkkarit

Paksuja “chunky” lenkkareita on näkynyt jo pitkään muotivaikuttajien päällä ympäri maailmaa. Isohkoja lenkkareita on yhdistetty rohkeasti erilaisten asukokonaisuuksien kanssa aina pyöräilyshortsilookista satiinimekon pariksi. Nämä hieman kömpelöiltä näyttävät ylisuuret lenkkarit lukeutuvat kuitenkin ehdottomasti yhdeksi massatrendiksi juuri nyt.

Graafiset korut

Syksyn koruissa nousee selvästi vahvana esille erilaiset graafiset kuviot ja selkeät linjat. Tavallinen arkiasu saa ihan uuden ilmeen kun siihen yhdistää esimerkiksi trendikkäästi isot näyttävät korvakorut.

Kukkakuosi

Kukkakuosi perinteisesti yhdistetään kevääseen ja kesään, mutta tänä syksynä kukkakuosia nähdään myös todella paljon syysmallistoissa. Onko sinulla suosikki kukkamekko kesään? Nyt saat sille lisää käyttöaikaa kun yhdistät sen esimerkiksi muhkean pooloneuleen kanssa ja heität jalkaan trendikkäät saappaat!

Vyölaukut

Tässä yksi trendi, joka niin ikään on ollut pinnalla jo hyvän tovin. Vyölaukut ovat ehdottomasti yksi syksyn muodikkaimmista laukkuvalinnoista.

 

 

Viime syksynä etsiskelin itselleni täydellistä vyölaukkua, mutta tuloksetta. En oikein löytänyt sellaista laukkua joka olisi ollut “pakko saada”, joten jätin vyölaukku etsinnät lopulta sikseen. Kuitenkaan vielä vuodenkaan jälkeen en ole päässyt yli vyölaukkuhimostani ja varsinkin näin syksyn kynnyksella uuden kaunokaisen metsästys käy kuumana. Kokosin muutamia suosikkejani yläpuolen kollaasiin, sillä olisi kiva kuulla myös teidän mielipide. Itse tykkään ehkä eniten tuosta Pradan Cashier belt bagista (yläpuolella vasemmalla beige/musta) sekä Guccin Marmont belt bagista. Jokin kuitenkin niissäkin vähän mättää… en tiedä onko se vain yksinkertaisesti se, että näitä vyölaukkuja on näkynyt jo niin valtavasti joka puolella? Täytynee jatkaa vielä etsintöjä, sillä en hanki mitään mikä ei kolahda täysillä.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä