Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Fashion

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa

Rakastan laittautua erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin huolella. Laittautuminen ja asianmukainen pukeutuminen ovat tärkeä osa kunnioitusta tilaisuutta ja sen järjestäjiä kohtaan. Huolellinen ja asianmukainen valmistautuminen tuovat minulle itselleni myös hyvän ja itsevarman olon. Valitessani asua juhliin, pyrin aina valitsemaan päälleni vaatteen tai asun, jota minun ei sen enempää tarvitsisi miettiä. Haluan juhlissa keskittyä mekon alas kiskomisen tai vatsan sisään vetämisen sijaan itse tapahtumaan sekä muihin juhlissa oleviin ihmisiin.

Oikeanlaiset sukkahousut ovat yksi asia, joka tuo minulle juhlapukeutumiseen varmuutta. Tiukkojen juhlamekkojen kanssa muotoilevat ja tukevat sukkahousut ovat aina loistava valinta, tarvitsisit sitten vain vähän tai sitten vähän enemmän muotoilua. Tukevat sukkahousut tuovat ryhdikkyyttä asukokoisuuden lisäksi myös koko olemukseen. Pääsinkin yhteistyössä Norlynin kanssa testaamaan heidän Premium Control –sukkahousujaan, joissa vatsan, pepun ja reisien kohdilla on hieman enemmän tukea sekä muotoilevuutta. Sukkahousut muun muassa tukevat vatsaa sekä virkistävät jalkoja uudella tavalla. Olo on ryhdikäs, miellyttävä ja naisellinen. Valitsin itselleni sukkahousuista sun-värivaihtoehdon, joka kevyesti antaa jaloille kauniin päivetyksen. Norlynin sukkahousujen valikoimasta löytyy toki myös muitakin hyviä värivaihtoehtoja, kuten edellisessä postauksessa kerroinkin. Varsinkin tyköistuvien vaatteiden kanssa suosittelen lämpimästi tutustumaan nimenomaan näihin Premium Control -sukkahousihin. Sukkahousut ovat todella laadukkaat sekä istuvuudeltaan täydelliset. Hyvä fiilis kropassa näkyy myös ulospäin!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

Klassikot ovat klassikoita – ja syystä! Ne ovat nimittäin niitä vaatteita, jotka eivät koskaan ole poissa muodista vaan aina tyylikkäitä ja ajattomia. Klassikot ovat usein myös ihanan monikäyttöisiä ja monipuolisia vaatekappaleita, jotka voi pukea päälleen lähes jokaiseen tilanteeseen. Trenssi on ehdottomasti yksi klassikkotuote, jonka pukee mielellään päälleen vuodesta toiseen. Välillä käy kuitenkin niin, että jotkin klassikkotuotteet nostavat päätään entistä vahvemmin tiettyinä aikoina ja ovat muotiväen suosiossa normaalia enemmän. Tänä vuonna klassiset trenssitakit tekevät vahvan paluun!

Mikäli sinulta vaatekaapistasi vielä se täydellinen trenssitakki uupuu, suosittelen kurkkaamaan kauppojen valikoiman, silla tarjonta on tällä hetkellä suuri. Trenssin valinnassa kannattaa kuitenkin olla huolellinen ja miettiä tarkkaan minkälaisen trenssin itselleen haluaa. Takit saattavat ulospäin näyttää pitkälti samalta, mutta todellisuudessa niissä on paljonkin eroja. Kannattaa miettiä tarkkaan esimerkiksi minkä mittaisen, mallisen tai mistä materiaalista takin haluaa. Yksityiskohdissakin on huomattavia eroja ja niihin kannattaa kiinnittää huomiota takkia valittaessa; yksi- vai kaksirivinapit? Minkä kokoinen kaulus? Vyötärölle solmittava vyö vai ilman?  Trenssitakki on mielestäni jopa pienen sijoituksen arvoinen vaate, sillä laadukkaasta trenssistä on sinulle iloa moniksi vuosiksi!

 

 

Valentino – Rockstud Spike Logo Shoulder Bag

Pitäisi varmaankin aloittaa tämä postaus sanoilla “Hullu laukku-rouva täällä taas hei”. Tässä nimittäin esittelen teille uuden ihanan laukkuostokseni Espanjasta. Olen pitkään silmäillyt Valentinon Spike Bagejä, jotka ovat muodikkaita ja täynnä ihanaa särmää. Pariisissa minun oli tarkoitus vierailla Valentinolla, mutta aikataulillisten haasteiden vuoksi en lopulta kerennyt heidän liikkeessään ollenkaan käymään. Säästyipähän rahat, mutta en ole saanut laukkua mielestäni. Mielessäni oli laukku mustana tai kirkkaanpunaisena. Vaikka kyseistä laukkua netistäkin saa, tätä halusin päästä livenä hiplailemaan. Värin lisäksi kun en ihan varma ollut laukun koostakaan. Espanjan liikkeessä mieleni kuitenkin muuttui taasen kun huomasin tämän spike bagin VLNT tekstillä. Niin magee! Koska samaa laukkua (tekstillä) ei ollut kuin mustana ja valkoisena, päätös värin kohdalla olikin lopulta hyvin helppo!

Laukku tulee olemaan minulla niin arki- kuin iltakäytössä. Näen jo silmissäni miten yhdistän laukun erilaisten asujen kanssa. Laukku tuo ihanaa särmää ja trendikkyyttä monien klassisten vaatekappaleiden parina asukokonaisuuksissa. Esimerkiksi trenssin kanssa laukku on ihan täydellinen. En malta odottaa, että saan laukun käyttöön!

Ja hei – tuttuun tapaan näin maanantaisin on tullut minun ja Hannan uusin podcast jakso ulos! Uusimmassa jaksossa puhumme raskaudesta. Tunteita herättävässä jaksossa puhumme mm. siitä miten koimme omilla kohdillamme raskaudet? Mikä yllätti? Miten raskautemme erosivat? Millaisia pelkoja liittyy raskauteen? Jakson pääset kuuntelemaan tästä!

Iloista uutta viikkoa kaikille! T. Crazy Bag Lady

APM Monaco Alphabet Necklace

Olen etsinyt jo pienen ikuisuuden täydellistä kultaista kaulakorua kirjainriipuksella. Olen halunnut itselleni kaulaketjun, johon saisin riipustaa kaksi L-kirjainta sekä yhden M-kirjaimen (eli kahden lapseni sekä mieheni etunimien alkukirjaimet). Etsinnässä on ollut siro kaulakoru suhteellisen pienillä kirjaimilla. Saattaa kuulostaa hyvin yksinkertaiselle, mutta omaa silmääni miellyttävää kirjainkaulaketjua en silti ole mistään löytänyt. Pariisissa La Fayette kauppakeskuksessa ohikulkumatkalla huomasin APM Monaco nimisen osaston ja jäinkin hetkeksi heidän kauniita koruja ihastelemaan. Pienessä kiireessä en kuitenkaan kerennyt jäädä sen enempää koruja tutkiskelemaan saatikka sovittamaan. APM Monaco jäi kuitenkin nimenä mieleeni ja ilokseni huomasin eräänä iltana Puerto Banuksessa kävellessämme, että sinne oli avattu APM Monacon oma liike. Liikkeen ikkunasta saatoin bongata jo nämä kauniit kirjainkaulakorut ja niitähän oli pakko päästä sovittamaan. Kyseessä oli JUURI sellainen yksilö mitä olin niin kauan etsinyt! Harmikseni myyjä kuitenkin kertoi, ettei pelkkiä kirjainriipuksia voinut ostaa vaan yhden kaulakorun mukana tulisi aina yksi kirjain. Mieheni kuitenkin ehdotti, että ottaisin kirjaimen F, joka edustaisi perhettämme ‘Family Forssell’. Ajatus oli mielestäni aivan ihana, joten mukaan lähti tämä kaunis koru F-kirjaimella.

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]