Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Fashion

Kesä lähestyy ja lomat lähestyy, ihanaa! Onko teillä jo paljon suunnitelmia kesälle? Ehkäpä kesälomamatkoja varattuna jonnekin päin Suomea tai maailmaa? Meilläkin (ihme ja kumma) näyttäisi olevan tänä kesänä muutama viikko lomaa. Tai siis miehelläni on lomaa ja minä järjestän työni niin, että pystyn ajoittamaan oman lomani noille samoille viikoille. Suunnitelmissamme on tehdä viikon loma perheen kanssa ja toinen noin 3-4 päivän reissu mieheni kanssa kahdestaan. Mitään matkoja ei ole vielä varattu, koska emme ole vielä päättäneet minne mennä. Siispä kaipailisinkin teiltä vinkkejä: Kertokaa ihania ja lapsiperheille sopivia hotelleja Euroopassa. Kaipailisin myös vinkkejä aikuisten lomalle. Haluaisimme mennä jonnekin paikkaan, missä yhdistyisi ranta- ja kaupunkielämä. Tällä hetkellä olemme eniten miettineet Nizzaa, mutta katsotaan mihin päädytään. Vinkkejä siis kaikista kohteista, niiden hyvistä ja huonoista puolista, saa siis enemmän kuin mielellään laittaa tulemaan! Kiitos jo etukäteen <3

Aina kun olen rantalomalla, saan ihan valtavasti kyselyitä päälläni näkyvistä uimavaatteista, rantavaatteista ja -asusteista. Mitä pakkaan mukaani kun lähden lomalle, jossa päivät vietetään altaalla? Koska faktahan on se, että altaallekin mietitään samalla tavalla asukokonaisuuksia kuin minne tahansa muualle. 

Swimsuits on the left: Zara, Zara, H&M

Swimsuit on the right: Jade Swim, Gucci, Jade Swim

Uimapuku

Uimapuku on tällä hetkellä rantamuodin ykkösjuttu, joka sopii kaikille. Tykkään klassisesta valkoisesta ja mustasta, mutta myöskin väreistä sekä erilaisista kuoseista. Mielestäni uimapuku saa olla leikkisä, joko väriltään tai leikkaukseltaan. Tykkään yksiolkaimisista malleista, syvään uurretusta kaula-aukosta sekä cut-off- leikkauksista. Leikkisyyttä uima-asuun tuovat myös kiinnostavat yksityiskohdat, kuten leikkisät nyöritykset tai suloiset röyhelöt.

Accessories on the left: Zara, H&M, Zara, H&M, Zara

Accessories on the right: Eugenia Kim, HereuClydeLoren Stewart

Asusteet:

Asusteet tekevät vaatteesta asun. Monesti allasvaate ei sisäänsä tarvitse olla niinkään erikoinen, mutta suloisilla hatuilla, koruilla ja laukuilla voi tuoda asukokonaisuuteen haluttua tyyliä. Itse suosin klassisia olkihattuja- ja laukkuja, jotka sopivat täydellisesti allas- ja rantalomille. Altaalla laukku on myös tietysti todella tarpeellinen, sillä sinne saa pakattua tarvittavat mukaan otettavat asiat. Itse tykkään käyttää myös paljon koruja uimavaatteiden kanssa. Valitsen aina uimapuvun mukaan sopivat korut, varsinkin korvakorut sopivat rantalookiin täydellisesti. Turhan raskaat tai liian juhlavat korut kannattaa kuitenkin jättää toiseen tilaisuuteen ja sitä vastoin suosia suhteellisen siroja ja ennen kaikkea kevyitä ja vaivattomia koruja. Esimerkiksi klassiset hoop-renkaat tai sirot ja trendikkäät simpukkakorut ovat hyviä valintoja.

Dresses on the left: Oysho, Zara, H&M, Zara

Dresses on the right: Cloe Cassandro, Elena Makri, Elena Makri

Mekot:

Uima-altaalle valitsen vaatteeksi lähes poikkeuksetta mekon. Mekko on helppo ja kesäinen valinta, jota voi vaivattomasti riisua ja pukea takaisin ylleen. Vaikka muuten tykkään neutraalista väripaletista ja esimerkiksi klassisesta mustasta, uima-altaalle ja rannalle valitsen yleensä jotain värikkäämpää. Vihreä, väri, jota todella harvoin muuten käytän, on itse asiassa yksi suosikkiväreistäni altaalle. Tykkään paljon myös turkoosista ja muista sinisensävyistä sekä keltaisesta, joka näyttää kauniille päivettynyttä ihoa vasten.

Viimeiset parit viikot vierähtivät Espanjassa. Pääsin siellä ollessani myös kiertelemään kaupunkia ja tutustumaan vaateliikkeiden tarjontaan. Tykkään istua rantabulevardien kahviloissa kahvikupin äärellä ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Espanjassa ollessamme ystävieni kanssa syntyikin eräässä kahvilassa keskustelua siitä, mihin me kiinnitämme ensimmäiseksi huomiota ihmisissä. Toinen kiinnittää huomiota kasvoihin, toinen kävelytyyliin, kolmas hiuksiin. Itse kiinnitän ihmisissä ensimmäisenä huomion heidän pukeutumiseensa. En tiedä johtuuko se omasta kiinnostuksestani vaatteisiin ja ylipäätään pukeutumiseen, mutta minulla huomio kiinnittyy ennen muita ehdottomasti asukokonaisuuteen.

Espanjassa olikin hauskaa bongata erilaisia tyylejä, katsella ihmisiä ja sitä kautta bongailla, mitkä trendit ovat tällä hetkellä etelärannikolla kuuminta hottia. Muun muassa näitä trendejä näkyi Espanjassa valtavasti:

Käärmekuosi: Käärmekuosia näkyi ihan älyttömän paljon. Joka toisella vastaantulijalla, oli kyseessä sitten nuorempi tai vanhempi, oli päällä käärmekuosia. Suomessakin käärmekuosia näkyy, mutta ero määrään Espanjassa oli kuin yö ja päivä!

Simpukkakorut: Kesän korutrendi numero 1: simpukkakorot. Espanjassa simpukkakoruja näkyi valtavasti niin korvissa, ranteissa, nilkoissa kuin kaulan ympärillä. Bongasin myös paljon simpukkakoristeisia vöitä ja hattuja.

Keltainen: Espanjassa ihmiset pukeutuvat paljon suomalaisia värikkäämmin (enkä ihmettele, koska lämpöasteet ja aurinko), mutta tällä kertaa

Hatut: Hattuja näkyi paljon – lierihattuja, cowboy-hattuja, kalastajahattuja ja erilaisia olkihattuja. Olen aina tykännyt valtavasti erilaisista hatuista, mutta kokenut etteivät ne sovi minulle. Nykyään käytän kuitenkin rohkeammin myös hattuja asuissani, sillä ne tuovat kokonaislookiin ihan valtavasti mielenkiintoa. Suosikkihattujani valmistaa suomalainen KN Collection!

Biker shortsit: Ihastuin bikershortsi trendiin jo viime vuonna ja olen iloinen, että niitä on näkynyt tänäkin keväänä paljon. Espanjassa bikershortseja näkyi valtavasti niin liikkeiden tarjonnassa kuin ihmisten päällä. Oma suosikkini on yhdistää bikershortsit bleiserin kanssa. Espanjassa puin kerran perheen kanssa dinnerille, juuri tällaisen asukokonaisuuden. Asukuvia tulossa tästä blogiin pian!

Isot “sämpylä” lenkkarit: Isot lenkkarit ovat olleet niin ikään jo pidemmän aikaa pinnalla eikä niiden suosiolle loppua näy. Vaikka olenkin lämmennyt tälle trendille paljon vuosien varrella, ei se silti lukeudu suosikkeihini. Espanjalaiset ovat kuitenkin toista mieltä, sillä siellä IHAN jokaisella oli jalassa sämpylälenkkarit. Mitä isommat ja leveämmät, sen paremmat.

Omakin pukeutumiseni ottaa paljon vaikutteita paikallisilta aina Espanjassa ollessani. Tykkään käyttää normaalia enemmän hattuja ja bootseja ja yleensä kaikista klassisimmat pikkumustat ja bleiserit jätän suosiolla kotiin. Olen myös rohkeampi värien käytössä etelärannikolla. Mustat ja harmaat jätän automaattisesti kotiin ja matkalaukkuuni pakkaan mielummin kuoseja ja kirkkaita värejä!

Sain muutamia kuukausia sitten soiton Helsingin Louis Vuittonin liikkeestä. Puhelun tarkoituksena oli informoida minua, että vuonna 2015 ostamassani LV Capucine laukussa (tämä vaaleanpunainen ihanuus) saattaisi olla valmistusvirhe. Ilmeisesti joistain toisista tuona vuonna valmistetuissa/ostetuissa Capucine-laukuista oli lähtenyt saumakohdista väriä ja tästä syystä laukkuja kerättiin asiakkailta nyt takaisin. Itse olen käyttänyt kyseistä laukkua jo reilun neljän vuoden ajan, enkä ole koskaan huomannut siinä mitään vikaa. Jos siihen kuitenkin joskus tulevaisuudessa tulisi jotain häikkää, ei Louis Vuitton korvaisi sitä enää, sillä asiasta oltiin minulle kerrottu ja mahdollisesta valmistusvirheestä informoitu. Niinpä tulin lopulta siihen tulokseen, että olisi viisainta palauttaa Capucine takaisin Helsingin liikkeeseen. Seuraava kysymys olikin – no mitäs tilalle?

Itse asiassa tässä kävi ihan hyvin siinä mielessä, että olin jo hetken aikaa himoillut tätä Louis Vuittoni Petite Melle -pikkulaukkua. Laukkuja minulla jo kuitenkin sen verran paljon on, että ihan jokainen himotus ei minun mukaani kotiin lähde. Nyt kuitenkin kun sain mahdollisuuden valita Capucinen tilalle jotain muuta, oli päätös erittäin helppo. Petite Melle -laukusta löytyy useita eri värivaihtoehtoja, mutta tämä kahden eri ruskean yhdistelmä oli minulle ehdottomasti mieluisin vaihtoehto. Laukku on niin ihana ja saa pääsee taatusti tiheään käyttöön! Asukuvia laukun kanssa tulossa pian!

 

 

 

Find here: 1. Zara / 2. Zara / 3. Marc Jacobs / 4. H&M / 5. &Other Stories

Trenssi on klassikko, joka on aina enemmän tai vähemmän muodissa. Trenssi on tyylikäs ja ajaton vaate, joka sopii moniin erilaisiin tyyleihin, kiitos takin rennon eleganssin! Tänä keväänä trenssit ovat taas erityisemmin pinnalla ja näitä beigensävyisiä klassikoita vilisikin Pariisin muotiviikoilla katukuvassa lähes joka toisella. Omassa kiikarissani olisi löytää klassisten trenssitakkieni rinnalle aavistuksen rennompi, malliltaan leveämpi ja kauttaaltaan isokokoisempi trenssitakki. Tänä keväänä suurehkot bleiserien lisäksi muutkin malliltaan reilummankokoiset vaatekappaleet ovat muodissa. Maskuliiniseen trenssitakkiin saa kuitenkin naisellista otetta, kiitos takkien solmittavan vyön!

Kävin jo hieman silmäilemässä nettikauppojen valikoimaa, josta löytyi itse asiassa aivan valtava määrä erilaisia trenssejä. Omat suosikkini yläpuolen kollaasisissa!

Find here: 1. &Other Stories / 2. &Other Stories / 3. Solid & Striped / 4. H&M / 5. Na-kd / 6. H&M / 7. H&M / 8. &Other Stories

Sain paljon kyselyitä eri uimapuvuista ja bikineistä, jotka näkyivät päälläni lomamme aikana. Valitettavasti kaikista ig-storeissa näkyneistä uima-asusta ei ole kuvia, mutta tässä muutamia. Valitettavasti monet päälläni olleista uimapuvuista ja bikineistä on hankittu viime kesänä, jonka vuoksi kokosinkin postauksen kollaasiin (ylempänä) suosikki uima-asuja tämän hetkisistä nettikauppojen valikoimasta. Kurkkaan aina joka vuosi ainakin H&M.n, Lindexin, Asoksen ja &Other Storiesin bikinivalinnat, sillä heillä on aina valikoimissaan kivoja uimapukuja ja bikineitä.

Minun on itse asiassa erittäin vaikea löytää hyvinistuvia uima-asuja (varsinkin bikinejä) sillä tarvitsisin suurhekon kuppikoon, mutta ympärysmitta täytyisi olla puolestaan pieni. Parhaiten minulle sopisivat rintaliivimäiset vuoratut bikinikupit, mutta riittävän isossa kuppikoossa ympärysmitta menee itselläni aivan liian suureksi. Täydellistä olisikin löytää bikinimalli, jossa olisi kunnon rintaliivimäiset kupit, mutta säädettävä narukiinnitys. Sattuuko kukaan tietämään onko millään merkillä tällaisia bikineitä valikoimassaan? Toisaalta tällä hetkellä olenkin hankkinut itselleni bikinien sijaan uimapukuja, joissa tätä kuppiongelmaa ei niinkään ole. Kumpaa te suositte, uimapukua vai bikinejä?

 

Find here: Rose / Pink / Light Blue / Yellow / Animal print / Polka dot

Jos olet hameiden ystävä, pidä silmällä kahta hamemallia tulevaa kevättä ajatellen: vekkihameita ja slip-hameita. Ne ovat ehdottomasti trendikkäimmät hamemallit kevääseen. Itse ihastuin kyseisiin hamemalleihin jo viime syksynä. Muun muassa tässä asukuvat vekkihameen kanssa ja tässä asukokonaisuus slip-hameen kanssa. Viime syksyn tavoin ruskeat ja beigen eri sävyt asuissa ovat edelleen muodissa, mutta näin keväällä niiden rinnalle nousevat myös paljon raikkaita sävyjä. Pinkki, kirkkaanpunainen ja vihreä ovat tämän kevään trendivärejä. Pastellisävyt myös nostavat päätään aina näin keväisin.

Rakastan hameita, sillä niiden kanssa voi yhdistellä paljon erilaisia yläosia luoden erityylisiä asukokonaisuuksia. Koko talven olen pukeutunut hameen, paksun poolon sekä saappaiden yhdistelmään, josta on muodostunut yksi luottoasuistani. Näin keväämmällä näiden hameiden kanssa on ihana yhdistää myös esimerkiksi raikas valkoinen kauluspaita. Itse tykkään myös erittäin paljon ylisuuren bleiserin (kurkista tämä postaus) sekä slip- & vekkihameen yhdistelmästä! Blogiin on tulossa pian paljon asuinspiraatiota tämän yhdistelmän tiimoilta. Stay tuned!

Find here: &Other Stories / Zara / Emilia Wickstead / H&M / &Other Stories

Maskuliinisuus on tehnyt vahvaa tuloaan naisten muotiin jo pidemmän aikaa. Viime vuosien aikana isoja trendejä ovat olleet muun muassa maskuliiniset housupuvut sekä esimerkiksi isohkot takit ja leveät housumallit, joista muotikansa innostuu aina vuodesta toiseen. Tämän kevään yksi suosituimpia trendejä ovat ylisuuret “boyfriend” bleiserit, jotka ovat malliltaan suoria ja reilunkokoisia. Boyfriend-bleiseri on saanut vaikutteita miesten maailman lisäksi myöskin 80-luvulta, jolloin väljät ja yli-isot mallit olivat muodissa. Itse tykkään hurjasti tästä bleiseritrendistä, joka on samalla ihanan trendikäs ja huomiota herättävä. Tykkään pukeutumisessani käyttää kontrasteja, joten näkisin itse yhdistäväni ison bleiserin joko tiukkojen farkkujen kanssa tai esimerkiksi naisellisen silkkimekon parina.

Yläpuolen kollaasiin keräsin omia suosikkejani, joita löysin nettikauppojen valikoimasta. Kuinka hyvältä näyttäisi tuo vaaleansininen bleiseri vaaleiden farkkujen ja valkoisten sandaalien kanssa? Tai tuo täydellinen ruudullinen bleiseri kevään vaaleiden asukokonaisuuksien kanssa? Itse yhdistäisin ruutubleiseriin nyt keväällä esimerkiksi vaaleansinisen tai vaaleanlilan neuleen! Yksi kollaasin bleisereistä sai sydämeni pomppailemaan niinkin rajusti, että minun oli se pakko kotiuttaa. Arvaatko mikä se mahtoi olla? Blogiin tulossa pian asuinspiraatiota sekä stailausvinkkejä boyfriend-bleiserien pukemiseen!

Eilisessä postauksessa puhuin värienkäytöstä (talvi)pukeutumisessa. Jotenkin kun tuntuu, että tällä hetkellä huomioni kiinnittyy enemmän kirkkaisiin väreihin harmaiden ja mustien sijaan. Keräsin yläpuolen kollaasiin muutamia suosikkijuttuja, joita löysin nettikauppojen valikoimasta. Mieleni taitaa olla jo vahvasti keväässä kun kollaasin värimaailmaa katselee. Nuo kirkkaat värit ja pehmoiset pastellisävyt kun aina ihastuttavat keväisin. Tuo H&M.n vaaleanpunainen neule (*löydät täältä) on ollut minulla ahkerassa käytössä aina viime syksystä asti. Yhdistin tuon pinkin neuleen rohkeasti muun muassa rakastamani leohameen kanssa (asukuvat löydät täältä), mutta olen käyttänyt sitä arjessa paljon myös slip-hameiden tai farkkujen kanssa! Kirkkaissa värisävyissä pinkin lisäksi omia suosikkejani ovat erilaiset sinisen sävyt sekä keltainen.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä