Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Beauty

Olen aina noudattanut huolellisia ihonhoitorutiineja. Minulle ihonhoito ei ole koskaan ollut epämiellyttävää, rutiininomaista suorittamista vaan pikemminkin päinvastoin – nautin siitä, kun saan hoitaa ja hemmotella ihonani sekä pitää sen hyvässä kunnossa laadukkailla ihonhoitotuotteilla. Jokapäiväinen, monta eri ihonhoitotuotetta sisältävät ihonhoitorutiinit ovat minulle arjen pieni hemmotteluhetki!

Yksi tärkeä, päivittäisessä käytössä oleva, ihonhoitotuote on seerumi. Minulta löytyy kaapeista valtava määrä erilaisia seerumeja, joita käytän eri tarkoituksiin sekä erilaisiin milloinkin meneillä oleviin iho-ongelmiin. Yleisemmin käytössäni ovat tehokosteuttavat, energisoivat sekä anti-ageing vaikutteiset seerumit. Jos seerumit ei ole joillekin tuttuja, kerrottakoon, että seerumit ovat ikään kuin tehotiivisteitä. Tehotiivisteitä, joissa on normaaleja kasvovoiteita enemmän ihoon vaikuttavia erilaisia tehoaineita.

Tässä postauksessa esittelen neljä hyväksi kokemaani seerumia. Minulla on pintakuiva iho, jonka huoltamiseen kaipaan tehokosteutusta lähes ympärivuotisesti. Koen saavani sen tarvittavan lisäkosteutuksen nimenomaan seerumeista, joiden avulla saa hoidettu ihon täsmäongelmia paremmin. Kosteuttavien päivä- ja yövoiteiden lisäksi käytän siis kosteuttavia seerumeita. Kahden pienen lapsen äitinä yöunet jäävät välillä valitettavan vähälle ja muutenkin uupumus ja kiire näkyvät kasvoissa. Tähän ongelmaan elottomuutta ja väsynyttä ihoa voi myöskin hoitaa erilaisilla seerumeilla.

Estelle & Thild – Super Bioactive Brightening Serum

Tässä erinomainen seerumi luonnonkosmetiikan ystäville, kyseessä on nimittäin vegaaninen tuote. Tykkään monista Estelle & Thild -merkin ihonhoitotuotteista, mutta varsinkin tämä kirkastava ja ihon pigmenttiläiskiä häivyttävä anti-age seerumi on ollut yksi suosikkini. Tästä yhdestä tuotteesta kun saa apua moneen ihon ongelmaan; mm. kuivuuteen, elottomuuteen ja väsymykseen. Iho saa seerumista kirkastusta, heleyttä, pehmeyttä!

Patyka – Hydra-Booster Serum

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Patykan tuotteet ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja tuntuvat kasvoilla ihanan kevyiltä, mutta tehokkailta. Patyka lanseerasi muutama kuukausi sitten uuden nuoremmalle iholle suunnatun, kosteuttavan tuotelinjan “Hydra Rangen”. Kuvassa näkyvä Hydra Booster on hedelmäisen raikas kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Geelimäinen koostumus hulahtaa syvälle ihon kerroksiin jättämättä kasvoille tahmaista tunnetta. Kosmetiikkahifistelijänä arvostan tuotteen mietoa, mutta taivaallisen hyvää tuoksua!

Shiseido – Ultimune Power Infusing Concentrate

Ultimate seerumiin tutustuin jo vuosia sitten. Tämä seerumi tehostaa tuotteen päälle laitettavia muita (mahdollisesti korjaavia) seerumeita tai päivä- ja yövoiteita. Ultimune aktivoi ihon omaa puolustusjärjestelmää ja näin iho pystyy torjumaan muun muassa rasitusta, stressiä ja ikääntymistä. Koen tuotteen itselleni varsin passeliksi juurikin sillon kun koen ihoni väsyneeksi tai rasittuneeksi. Seerumi palauttaa ihoa ja tuo siihen eloa ja kirkastusta. Ultimunea voi käyttää joko aamulla päivävoiteen alla kuin myös illalla yövoiteen alla.

Estée Lauder – Advanced Night Repair

Monille tämä Estee Lauderin Night Repair seerumi on varmasti tuttu tuote. Itse käytän seerumia joka ilta yövoiteen alla, sillä tuote maksimoi ihon omaa luonnollista yöllä tapahtuvaa uusiutumisprosessia sekä auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä kasvoilta. Tämä lisäksi Night Repair seerumi sisältää paljon hyalorinihappoa, jolla on ihana tehokosteuttava vaikutus. Tuote lupaa myös tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Vaikka itselläni ei vielä kovin paljon ryppyjä ole, tykkään käyttää Night Repairia ennalta ehkäisevältä kantilta. Iho tuntuu (ja näyttää!) aamulla kosteutetulta, pehmeältä ja hyvinvoivalta! Iso suositus!

Kuuluuko seerumi sinun ihonhoitorutiineihin? Jos kyllä, mikä on suosikkituotteesi?

 

Oma kiinnostukseni erilaisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita kohtaan on noussut huimasti  viime vuosien aikana. Pääsen usein työni kautta osallistumaan eri kosmetiikkamerkkien tiedotustilaisuuksiin, tuotelanseerauksiin ynnä muihin tilaisuuksiin, joissa tutustutaan sekä kerrotaan tarkemmin uusista ihonhoito- ja/tai kosmetiikkatuotteista. Kuluneiden vuosien  aikana jo puhtaasti oma tietotaito erilaisia kosmetiikkatuotteista kohtaan on ihan eri luokkaa kun joskus ennen blogin aloittamista. Toki aina minulla on ollut “perus” kiinnostus meikkaamiseen, kosmetiikkaan ja varsinkin ihonhoitoon, mutta työni kautta kiinnostus on muuttunut pikkuhiljaa intohimoksi. Tänä päivänä fiilistelen, tutkin, testailen ja käytän monia erilaisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita. Pääsen työni puolesta tutustumaan uusiin kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteisiin ensimmäisten joukossa sekä saan paljon uutuuskosmetiikkaa kotiin testattavaksi. Nykyään tiedän paljon paremmin minkälaiset esimerkiksi minkälaiset ihonhoitotuotteet minulle sopivat ja mitkä puolestaan eivät. Myöskin sekä meikkaamis- että ihonhoitorutiineistani on tullut paljon aikaisempaa perusteellisempia tiedon lisääntyessä.

Jaon viime viikolla instagram-storyn puolella kolme kosmetiikkasuosikkiani ja ajattelin tehdä tästä ihan vakituisen jutun! Minulta kysellään niin paljon kosmetiikkavinkkejä, joten ig-story on helppo ja nopea kanava jakaa viikottain suosikkejani. Nyt näin kevään kynnyksellä ajattelin jakaa myös pari kosmetiikkasuositusta täällä blogin puolella. Suosikkien lisäksi postauksessa myös muutama tuote, joka hehkutuksesta huolimatta tuotti itselleni pienen pettymyksen.

Näihin yllätyin:

IDUN Minerals on ruotsalainen kosmetiikkamerkki, jonka tuoteperheestä löytyy niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteita. Merkin tuotteet sopivat kaikille, myös kaikista herkimmälle iholle sekä iho-ongelmista kärsiville ihmisille. Sain testiin muutamia merkin meikkituotteita ja ihastuin palavasti merkin kulmageeliin. Tuotteessa on hyvä väri ja ohuen harjasen avulla saa tuotteen helposti levitettyä kulmiin. Käytän myös kulmakyniä, mutta joskus (varsinkin kiireessä) kulmat on erittäin helppo meikata tällaisen väriantavan kulmageelin avulla. IDUN Mineralsin meikkituotteet perustuvat laadukkaisiin ja puhtaisiin mineraaleihin ja kaikki meikit ovat hajustettomia. Tuotteet sopivat jokaiselle sukupuolesta riippumatta, ovat 100% vegaanisia, hajusteettomia, dermatologisesti testattuja ja valmistettu Ruotsissa.

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Patykaan pääsin tutustumaan ensimmäisen kerran parisen vuotta sitten, kun tein yhteistyötä hyvinvointiliike Egon kanssa. Patykan tuotteet ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja tuntuvat kasvoilla ihanan kevyiltä, mutta tehokkailta. Nyt Patyka lanseerasi kolme uutta (ja edullisempaa!) tuotelinjaa, joista kosteuttava tuotelinja “Hudra Range” (kuvassa kosteuttavasta tuotelinjasta kaksi suosikkituotettani) oli erityisesti mieleeni. Kuvassa näkyvä Hydra Booster (vasemmalla) on hedelmäisen raikas kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Geelimäinen koostumus hulahtaa syvälle ihon kerroksiin jättämättä kasvoille tahmaista tunnetta. Imeytymisen jälkeen saman sarjan kosteuttava kasvovoide, joka muuten tuoksuu taivaalliselle!

Minulta kysytään valtavasti käyttämistä huulituotteista, joten olihan minun pakko tähänkin postaukseen valita jokin hyvä huulituote. Viime aikoina huulillani on ollut useasti Origins -merkin uusia huulituotteita, niin sävyttävää huulivoidetta kuin uutuus huulipunia. Originsin uusissa Blooming Bold -huulipunissa on aivan ihana tehokkaasti kosteuttava koostumus, joka pitä huulet pehmeinä pitkään. Oma suosikkisävy punissa on “04- Petal Blush” ja sävyttävässä huulivoiteessa “03 – Honey Blus”.  Origins ei ole täysin luonnonkosmetiikkamerkki, vaikka he tosin hyödyntävät tuotteissaan runsaasti luonnon omia raaka-aineita.

Näihin petyin:

Byredo on vuonna 2006 perustettu moderni eurooppalainen tuoksuvalmistaja. Tutustuin merkkiin (vasta!) noin vuosi sitten kun olimme ystäviemme kanssa käymässä Tukholmassa. Ihastuin merkin upeisiin tuoksuihin, joissa monissa pohjatuoksuna oli moderni puumainen vivahde. Ihastuin eritoten Bal D`Afrique tuoksuun, joka muutaman nuuhkaisun jälkeen oli pakko saada. Olen ilmeisesti hieman hajuherkkä, sillä monet tuoksut aiheuttavat minulle päänsärkyä. Tämä Byredon tuoksu osoittautui valitettavasti myöhemmin käytössä yhdeksi sellaiseksi, enkä sen vuoksi ole käyttänyt tuoksua ostohetken jälkeen kuin muutaman kerran.

Olin erityisen innoissani tästä Cliniquen uudenlaisesta tuotelanseerauksesta, Clinique iD.stä. Kyseessä on kustomoitu kosteuttaja, joka on tehty jokaiselle ihotyypille sekä taistelemaan ihon eri huolenaiheita vastaan. Tuote koostuu 90% kosteuttavasta pohjasta sekä 10% valitsemastasi, juuri sinun ihonongelmaan tehoavasta, aktiivitiivisteestä. Tässä tuotteessa yhdistyy siis ihanan innovaatisella tavalla sekä ihon kosteuttaja että ihon hoitaja. Ihan mahtavaa! Valitsin omaksi aktiiviainesosaksi oranssin, joka energisöi ihoa sekä häivyttää väsymyksen merkkejä tauriinin avulla. Cliniquen iD on mielestäni äärimmäisen innovatiivinen tuote, mutta itselleni pienehkön pettymyksen tuote tuotti minulle ainoastaan siitä syystä, että se on täysin hajusteeton. Monille ihonhoiottuotteiden hajusteellisuus tai hajusteettomuus on täysin yhdentekevää (tai monet jopa mieluuin valitsevat hajusteettomat tuotteet), mutta minulle ihana tuoksu käyttämissäni ihonhoitotuotteissa on melkein yhtä tärkeää kuin niiden tehokkuus! Ihonhoito on minulle “arjen oman hemmotteluhetki” ja tähän hemmottelu-tunteeseen liittyy vahvasti myös miellyttävät tuoksut. On ihanaa kun iho tuntuu ihonhoitorutiinien jälkeen raikkaalle ja pehmeälle sekä tuoksuu ihanalle!

Mikä yläpuolen tuotteista herätti eniten mielenkiintosi? Mitä suosikki kosmetiikka- ja/tai ihonhoitotuotteita teillä on juuri nyt keväälle?

 

*Kaupallinen yhteistyö Vita Liberata

Täydellinen päivetys mihin tahansa aikaan vuodesta ei ole ongelma. Tykkään, että ihoni hehkuu kaunista päivitystä ympäri vuoden. Luonnollista rusketusta ei ole mahdollista saada (ainakaan täällä Suomessa) ympäri vuoden, eikä liiallinen auringonotto kovin terveellistä ihmisille muutenkaan ole, joten ainakin itse haluan saada kauniin päivetykseni mieluiten purkista. Olen käyttänyt pitkään itseruskettavia tuotteita ja omaksi suosikikseni ovat nousseet Vita Liberatan laadukkaat ja monipuoliset itseruskettavat. Olinkin erittäin iloinen, kun pääsin nyt yhteistyön tiimoilta kertomaan teille omista suosikeistani.

Saan todella paljon kysymyksiä mitä itseruskettavia käytän. Itseruskettavia on monia erilaisia; on voiteita, suihkeita, geelejä, seerumeita, nesteitä ja vaahtoja. Tässä postauksessa tuon esille omat suosikkini Vita Liberatan valikoimasta, joka koostuu useista laadukkaista ja monipuolisista tuotteista. Tykkään erityisesti Vita Liberatan tuotteista, sillä ne antavat kauniinsävyisen ja pitkäkestoisen rusketuksen tuotteilla, jotka samalla myös hoitavat ihoa. Jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit ja sellaiset tuotteet, jotka kokee parhaimmiksi ja helppokäyttöisimmiksi juuri itselleen. Minä olen käyttänyt pääsääntöisesti kolmea seuraavaa tuotetta jo useampien vuosien ajan, enkä hevillä tule niitä vaihtamaan…

Vita Liberata Phenomenal Mousse

Vita Liberata – Self Tanning Gradual Lotion

Vartalollani olen kokeillut useita itseruskettavia, mutta luottotuotteikseni ovat nousseet erityisesti kaksi Vita Liberatan tuotetta: Phenomenal Mousse sekä Gradual Lotion. Tutustuin noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa Vita Liberatan moussemaiseen itseruskettavaan ja rakastuin välittömästi tähän ihanaan, minulle uudenlaiseen, tuotteeseen. Kyseessä on siis itseruskettava vaahto, joka levitetään iholle levityskintaan avulla. Tuote on erittäin helppokäyttöinen, sillä vaahtomainen koostumus levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Helppokäyttöisyyden lisäsi rakastan tuotetta erityisesti siksi, että vaahto antaa iholle välittömästi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Tämä tuote on pelastanut itseni monet kerrat, kun olen halunnut nopeasti esimerkiksi sääriini päivetyksen ennen juhlia, mutta edellisinä päivinä en ole kerennyt itseruskettavaa laittaa. Kyseessä on aivan uskomattoman hyvä tuote, jonka avulla saa syvän rusketuksen – nopeasti!

Jälkimmäistä mainittua Self Tanning Gradual Lotionia olen käyttänyt vielä vaahtoakin pidempään. Kyseessä on erinomainen ja helppo, asteittain ruskettava tuote. Tämä tuote sopii mielestäni erinomaisesti päivetyksen ylläpitoon. Voide on tavallisen vartalovoiteen tavoin ihanasti kosteuttava ja ihoa pehmentävä ja siksi erittäin ihana käyttää iholla esimerkiksi iltaisin.

Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum

Kasvojen iho on huomattavasti muuta vartalon ihoa ohuempi ja kasvoilla tulisikin aina käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Kasvoille ehdoton luottotuotteeni on Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum. Tuotetta voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää seerumin tavoin suoraan iholle. Itse tykkään sekoittaa muutaman tipan joka ilta yövoiteeni joukkoon, jolloin kasvoillani on jatkuvasti pieni päivetys. Jos joskus haluan hieman intensiivisempää päivetystä (esimerkiksi jotain tilaisuutta varten), käytän seerumia suoraan iholle. Tykkään seerumista todella paljon, sillä se ei ainoastaan tuo iholle kaunista hehkua, vaan tuote myös ihanasti kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle, myös kulmakarvojen ympärysiholle sekä hiusrajaan, jotka yleisesti ovat hankalia kohtia itseruskettavan kanssa. Tuote saa paljon plussaa myöskin sen riittoisuudesta!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Saan ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle testiin kaikki nämä kolme suosikkituottettani Vita Liberatalta. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, mikä on sinun ultimaattinen suosikki itseruskettava? Aikaa arvontaan osallistumiselle on 28.3.19, klo 20, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.

Onnea arvontaan!

 

On paljon puhetta siitä, miten löytää omien kasvojen iholle se täydellisesti sopiva ja maximaalisen hyödyn antava kasvovoide. Mutta harvemmin puhutaan silmänympärysvoiteista. Ovatko ne siis ihan turhia?

Yleinen harhaluulo on se, että silmänympärysvoidetta pitäisi käyttää iholla, jossa jo näkyy selviä ikääntymisen merkkejä. Oikeasti silmänympärysvoiteen käyttö, kuten muidenkin “huolellisempien” ihonhoitotuotteiden käyttö, tulisi aloittaa noin 25-vuotiaana. Silmänympärysiho on paljon muuta ihoa ohuempi ja herkempi, jonka vuoksi se tarvitsee juuri sellaiselle iholle soveltuvia voiteita. Silmänympärysiho on myös muuta ihoa herkempi kuivumaan, joten jos esimerkiksi käytössäsi olisi rasvaiselle iholle tarkoitettu kasvovoide, imisi se myöskin silmänympärysiholta turhaan jo valmiiksi vähissä olevaa kosteutta. Yleensä ensimmäiset silmänympärysjuonteet johtuvat juuri ihon kuivumisesta, joten luonnollisesti paras keino ehkäistä tämä on huolellinen ja säännöllinen kosteutus.

Listasin alle kolme käytössäni olevaa silmänympärysvoidetta. Kaikki tuotteet ovat hieman erilaisia ja sopivat täydellisesti eri tilanteisiin käytettäväksi.

Alkuun haluan sanoa, että rakastan Estée Lauderin ihonhoitotuotteita. Minulla on ollut jo vuosia käytössä kerrassaan mahtava Estée Lauderin Advanced Night Repair – Synchronized Recovery Complex II, joka tehostaa ihon luonnollista yöaikaan tapahtuvaa uusiutumisprosessia kokonaisvaltaisesti ja korjaavan teknologian avulla. Minulla on ollut käytössä jo pitkään merkin toinen silmänympärusvoide (Advanced Night Repair Eye Concentate Matrix), mutta tällä kertaa halusin nostaa esille merkin hurmaavan uutuustuotteen Supercharged Complexin. Tämä silmänympärysvoide on mainitsemaani Concentate Matrix voidetta vieläkin tuhdimpi ja kosteuttaa tehokkaammin. Tuote lupaa kosteuttaa 24 tuntia ja tämä lupaus lunastetaan. Kun illalla levitän tuotetta simänympärysiholleni, voin tuntea ihoni pehmeyden ja hyvinkosteutetun tunteen vielä aamullakin. Tuote sopii siis erinomaisesti juuri tähän tulevaan kylmään ja kuivaan talvikauteen.

(Hinta n. 65€, 15ml)

Lumene kosteuttava silmänympärysvoide on perushyvä silmänympärysvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta voi huoletta käyttää aamuin illoin, sillä se imeytyy iholle tehokkaasti. Tuote auttaa häivyttämään turvotusta ja tummia silmänaluksia.

(Hinta n. 7,50€, 15 ml)

Lancomen Energie De Vie sarjaan kuuluva silmänympärysgeeli on kerrassaan mahtava! Käytän tuotetta pääsääntöisesti aamuisin, kun haluan viilentävän ja kirkastavan vaikutuksen silmänympärysihooni. Tuotteen päässä on innovatiiviset kuulat, joiden hierova vaikutus tehostaa tuotteen imeytymistä sekä vähentää turvotusta. Ihana tuote (kuten koko muukin Energie De Vie tuoteperhe) ympäri vuoden käytettäväksi!

(Hinta n. 45€, 15ml)

Mikä silmänympärysvoide sinulla on käytössäsi? Mihin tuotteeseen kannattaa ihan ehdottomasti tutustua?

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta

 

 

 

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Egon kanssa

Minulta kysytään valtavasti vinkkejä erilaisten meikkien tekoon sekä mitä meikkituotteita käytän. Pääsinkin ihanasti näin juhlakauden kynnyksellä yhdessä Egon kanssa valitsemaan heidän laajasta valikoimastaan suosikkimeikkituotteeni juhlameikin tekoon. Egohan on siis Yliopiston Apteekin hyvinvoinnin ja kauneuden erikoisliike, josta löytyy uskomattoman laaja valikoima erilaisia merkkejä sekä tuotteita aina luonnonkosmetiikasta vitamiineihin sekä meikkituotteista terveyspatukoihin. Tällä kertaa valitsin heidän valikoimastaan omat lempituotteeni täydellisen ja juhlavan meikin tekoon. Tässä postauksessa saat siis sekä tärppivinkit loistaviin tuotteisiin sekä samalla ohjeistusta siihen, miten juhlameikkini teen.

BIOeffect – Micellar Cleansing Water

Medik8 – C-Tetra Lipid Vitamin C Antioxidant Cream

Medik8 – Hydra 85 Liquid Rehydration Serum

Kauniin meikin perusta on hyvinvoiva iho. Meikistä on vaikeaa saada tasaisen kaunista ja kuulasta, jos ihoa on hoidettu huonosti. Kun elämme vuoden pimeintä ja kylmintä aikaa ihonhoidon merkitys ja tärkeys vain korostuu entisestään. Ihon huolellinen puhdistus ja riittävä kosteutus ovat ensisijaisen tärkeitä. On myös tärkeää löytää juuri omalle ihotyypilleen ne kaikista sopivimmat tuotteet, joista saa omalle ihoilleen parhaimman tehon ja hyödyn. Sain Egon ammattitaitoiselta kosmetologilta opastusta itselleni oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden löytämiseen. Hän suositteli minulle puhdistukseen BIOeffectin puhdistusvettä. Tuote on todella tehokas, mutta samalla ihanan hellävarainen. Raikas ja helppokäyttöinen micellarvesi puhdistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ihoa.

Puhdistuksen jälkeen, ennen varsinaisen meikin laittoa, on vuorossa ihon kosteutus. Talvella ihoni on kuiva, joten huolellinen kosteutus on välttämätöntä. Käytössäni on erinomaisen ja jo vuosia käytössäni olleen Medik8 kasvojen kosteutustuotteet; tehokosteuttava seerumi sekä C-vitamiinia sisältävä kosteusvoide. Kesällä pelkkä kasvovoide on riittää itselläni käytettäväksi meikin alle päivisin, mutta näin talvella tarvitsen ehdottomasti enemmän kosteutusta iholleni. Medik8 tehokosteuttava seerumi on loistava ja helppokäyttöinen tuote, jota levitetään muutama tippa kasvojen iholle ennen varsinaista päivävoidetta. Seerumi imeytyy nopeasti ja pitää ihon ihanan kosteutettuna ja pehmeänä koko päivän. Saman tuoteperheen kosteusvoide, C-vitamiinia sisältävä C-Tetra Lipid Vitamin C Antioxidant Cream, on niin ikään meikin alla käytettävä kosteutusvoide. Tuote sisältää paljon C-vitamiinia, joka muun muassa ehkäisee ihon vanhenemista, stimuloi tehokkaasti ihon kollageenin tuotantoa sekä ehkäisee pigmentaatiota. Vaikka voide on koostumukseltaan ihanan kevyt, kosteuttaa se ihoa perusteellisesti.

Clarins – Skin Illusion 

Juhlameikki aloitetaan levittämällä meikkivoide kasvoille. Vihaan liian paksua ja pakkelimaista tunnetta kasvoilla, joten yritän aina valita meikkivoiteen, joka olisi mahdollisimman kosteuttava sekä sopivan kevyt. Clarinsin Skin Illusion meikkivoide antaa kasvoille raikkaan ja erittäin kauniin kuullon hetkessä (minulla sävy 110). Tämä kosteuttava meikkivoide suorastaan hellii ihoa peittäen ihon virheitä luonnollisen ohuesti. Lisäpeittoa saa tarvittaessa kerrostamalla.

Clarins – Bronzing Duo Mineral Power Compact

Clarins – Blush Prodige 

Juhlameikissä hehku on oleellista, joten seuraavaksi kasvoille hieman aurinkopuuteria sekä poskipunaa! Aurinkopuuteri on tuote, joka tuo lämpimän ja upean hehkun kasvoille. Itse tykkään käyttää aurinkopuuteria kasvojeni varjostusten tekoon. Koen, että puuterimaisilla tuotteilla kasvojen kevyt ja hienovarainen varjostaminen on paljon helpompaa kuin esimerkiksi vahamaisilla tuotteilla. Varjostus tehdään levittämällä aurinkopuuteria poskipäiden alle (kuvassa oikealla), ohimoille, sekä leukarajaan kasvojen molemmille puolille. Varjostusten tekemisten jälkeen on tärkeää muistaa häivyttää rajat isolla sudilla, ettei kasvoille jää tarkkoja merkkejä varjostusten rajoista. Tässä Clarinsin Bronzing Duo Mineral aurinkopuuterissa on kaksi eri sävyä, joka mahdollistaa sävyjen yhdistelyn ja käyttämisen eri aluilla.

Aurinkopuuterin jälkeen tarvitaan kasvoille vielä ripaus kaunista hehkua, eli poskipunaa. Poskipuna on minun ehdoton suosikkimeikkituotteeni, jota en koskaan jätä meikistäni pois. Poskipuna tuo kasvoille kaunista ja tervettä hehkua, joka mielestäni näyttää niin kauniilta. Ihastuin palavasti tähän Clarinsin pinkin sävyiseen (03 – Miami Pink) raikkaaseen poskipunaan, joka levittyy silkkisen kevyesti kasvoille.

Tämän juhlameikin näyttävin osuus on ehdottomasti silmät! Tykkään valtavasti juhlameikissä silmämeikistä, joka on loihdittu käyttämällä eri lämpimänsävyisiä luomivärejä. Varsinkin erilaiset ruskeat, kupari, kulta ja rusehtavan punertavat sävyt ovat suosikkejani tällä hetkellä. Löysinkin Egon myymälästä ihan täydellisen luomiväripaletin, jolla tein tämän juhlameikin!

Isadora – Eyeshadow Quartet (sävy 18 Boho Browns)

1. Levitä Isadoran paletin vaaleinta helmiäissävyä (ylhäällä vasen) koko liikkuvalle luomelle.

2. Levitä vaaleinta helmiäissävyä liikkuvan luomen lisäksi myös kulmaluulle aivan kulmakarvojen alapuolelle.

3. Seuraavaksi vuorossa paletin toiseksi tummin sävy (ylhäällä oikea). Levitä aavistuksen tummempaa sävyä luomivakoon. Luomiväri korostaa silmän muotoa muodostamalla “varjon” luomivakoon.  Muista häivyttää levityksen jälkeen aavistuksen isommalla siveltimellä.

4. Levitä paletin tumminta sävyä (alhaalla oikea) luomen ulkonurkkaan ohuella siveltimellä. Tummaa luomiväriä voi levittää myös silmän ulkonurkasta ulos- ja ylöspäin, jos haluaa luoda silmämeikkiin hieman kissamaisen fiiliksen. Muista lopuksi huolellinen häivytys. Häivytä luomen ulkonurkasta kohti sisänurkkaa niin, että väri liukuu tummasta vaaleaan.

(Häivytyksen tarkoitus on saada luomivärin värit liukumaan saumattomasti luomella ilman selvästi havaittavia rajoja.)

5. Levitä tumminta sävyä myös alaluomelle juhlavan dramaattisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Inika Organic – Loose Mineral Eyeshadow (vegaaninen tuotemerkki)

6. Halusin vielä lisätä juhlameikin näyttävyyttä lisäämällä hohtavaa kuparinväristä irtoluomiväriä liikkuvan luomen keskiosaan (minulla sävy Copper Crush). Irtoluomivärin kanssa saa olla hyvin varovainen, ettei pieniä glitterihiukkasia ole ympäri kasvoja. Pieni määrä tuotetta riittää.

7. Vielä rajaukset silmiin sekä ripsiväri ja silmämeikki on valmis!

Kora Organics – Rose Quartz Luminizer

Kora Organics – Baing Rose Mist

Vahvan silmämeikin vastapainoksi halusin pitää huulimeikin todella neutraalina. Huulissani on Isadoran Lip Desire Sculpting -huulipunaa (sävy 29 Rebel Nude). Huulimeikin korostuksessa (sekä muunkin meikin korostukseen) käytin kuvassa näkyvää aivan ihanaa Kora Organicsin Rose Quartx Luminizer tuotetta, joka ihana monitoimituote. Tämä vaaleanpunainen korostussävy antaa iholle luonnollista hehkua sekä pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Meikkaamisen jälkeen suihkutan vielä lopuksi kasvoilleni niin ikään Kora Organicsin kasvosuihketta, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Tämä hennolle ruusulle tuoksuva kasvosuihke tuo ihanan tunteen lisäksi iholle aivan taivaallisen ihanan tuoksun!

Ovatko Egon liikkeet sinulle jo tuttuja? Egon liikkeitä löytyy pääkaupunkiseudulta jo kaikkiaan neljä; Iso Omenasta, Forumista ja Jumbosta. Uusin liike on vastikään avattu nyt myös kauppakeskus Rediin. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan tämän aivan ihanan kauneuden- ja hyvinvoinnin erikoisliikkeen, joka kantaa valikoimassaan laajasti upeita tuotemerkkejä ja tuotteita. Egon ammattitaitoinen ja yställinen palvelu on vertaansa vaille, joten tulet varmasti löytämään etsimäsi – ja enemmän! Koko marraskuun ajan Egolla on -20% kaikista huulikiilloista ja -punista, joten nyt on oivallinen aika hankkia uusia ihania huulimeikkejä juhlameikkeihin! Egolta löytyy myös kattava verkkokauppa, jonka löydät osoitteesta yliopistonapteekki.fi/ego.

ARVONTA! Nyt sinulla on upea mahdollisuus voittaa kaikki nämä postauksessa nähdyt meikkituotteet (ei ihonhoitotuotteet). Arvontaan voit osallistua instagrammissani @mettiforssell Ego yhteistyökuvan yhteydessä. Arvonta aikaa on perjantaihin 23.11.18 klo 15 asti!

Tällä hetkellä käytän värikkäitä sävyjä meikeissä rohkeammin kuin koskaan ennen. Perinteiset ruskeat luomivärit tai viinipunaiset kynsilakat ovat saaneet jäädä ja niiden tilalle on tullut joukko ihania punaisen- ja oranssinsävyjä. Uudenlaiset syyssävyt ovat paitsi inspiroivia myös ihanaa vaihtelua klassisemmille sävyille, joita olen käyttänyt vuosien ja vuosien ajan.

Tähän postaukseen halusin listata muutamia syksyn suosikkimeikkituotteitani tällä hetkellä. Saan aina valtavasti kyselyitä käyttämistäni meikkituotteista, joten tässä postauksessa kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita olen viime viikkoina ja kuukausina paljon käyttänyt!

Yves Saint Laurent – Instant Moisture Glow 

Viime kuukausina on minulla ollut taas tiheämmin käytössä tämä YSL.n kosteuttava ja hoitava meikinpohjustusvoide. Tässä tuotteessa yhdistyy sekä ihonhoito- että meikkituote, joka se sopii kaikille ihotyypeille. Tämä tuote sopii täydellisesti ennen meikkiä kasvoille levitettäväksi, sillä se tekee ihosta pehmeän ja meikki levittyy iholle tasaisemmin. Love it!

Essie kynsilakat – Punainen: “Stop, drop & shop” / Pinkki: “It takes a west village”

Viinipunainen kynsilakka on ollut oma kestosuosikkini aina syksyisin. Tänä syksynä olen kuitenkin kaivannut hieman vaihtelua tälle klassiselle sävylle. Omaa silmääni viehättävät erityisesti erilaiset lämpimät oranssisävyt sekä kauniit marjansävyt. Kuvissa näkyvät Essien lakat ovat yhdet suosikkini tällä hetkellä. Rakastan myös Essien erilaisia hoitavia- ja kynsilakan pitkäkestoisuutta parantavia päällyslakkoja!

Urban Decay – Cherry Eyeshadow palette

Urban Decayn luomiväripaletit ovat ihan parhaita! Upeiden sävyjen lisäksi luomivärit ovat laadukkaita ja näyttävät kauniilta luomella. Kävin viime viikolla Urban Decayn pr-tilaisuudessa, josta sain mukaani mm. kuvissa näkyvän uuden Cherry -luomiväripaletin. Cherry-paletista löytyy nimensä mukaisesti punertavan eri sävyä, jotka sopivat mitä parhaiten juuri tähän vuoden aikaan. Paletin sävyjä olen kerennyt testaamaan jo useaan kertaan ja olen loihtinut sävyillä niin arki- kuin juhlameikin. Luulen, että arkena paletin käyttö tulee itselläni jäämään hieman vähemmälle, mutta iltamenoja varten paletti tulee olemaan kovassa käytössä.

Max Factor – Lipfinity (03 Nudes)

Kuin luomiväripaletti, mutta huulille! Tästä monikäyttöisestä paletista löytyy paljon ihania sävyjä (minulla käytössä paletin sävyt 03 Nudes, kuvassa) Värisävyjen lisäksi paletista löytyy primer (huultenpohjustusvoide), joka takaa hyvän pohjan huulimeikille. Huulimeikistä saa tehtyä joko mattapintaisen tai kiiltävän, riippuen käyttääkö huulisävyn päälle paletista löytyvää matte finish- vai glossy finish kiiltoa (paletin kaksi viimeistä oikeanpuoleista)

Mikä on sinun suosikkimeikkituotteesi juuri nyt? Testailen mielelläni uusia tuotteita, joten kaikki teidän suositukset otan lämpimästi ja mielenkiinnolla vastaan 🙂

 

 

Saan todella usein kysymyksiä lukijoilta liittyen hiuksiini ja niiden hoitoon, joten nyt ajattelin näin oman postauksen muodossa jakaa kanssanne kaikki tärkeimmät tukkasalaisuuteni!

Tähän alkuun haluan sanoa, että minulla on luonnostaan vahva, “jouhimainen” hiuslaatu. Monet hiusalan ammattilaiset ovat minulle kertoneet, että luonnollisesti hiusten pitkäksi kasvattaminen on helpompaa, jos hiuslaatu on luonnostaan vahva. Ohuet hiukset kun katkeilevat helpommin eivätkä näin ollen välttämättä kasva kovin pitkiksi. Vaikka jouhimaiset hiukseni saattavat olla pitkät, vaativat ne kuitenkin tietynlaista hoitoa, jotta hiukseni pysyvät hyväkuntoisena. Hiukseni olisivat yksi iso pöyhiintynyt takkukasa jos en sitä huolellisesti hoitaisi.

Vinkkini:

(Huom! Nämä asiat ovat sellaisia, joita itse teen, mutta välttämättä toimi kaikilla. Osa asioista saattaa edesauttaa hiustenkasvua, mutta on yksilöllistä kuinka tehokkaita ovat…)

1. Hiuksia kannattaa pestä mahdollisimman harvoin. Mitä vähemmän shampoota sen parempi. Shampoo nimittäin kuivattaa hiuksia ja poistaa hiuspohjasta hyviä luonnollisia öljyjä. Itselläni hiukset eivät rasvoitu kovin helposti, joten pesen hiukseni keskimääräisesti ainoastaan kaksi kertaa viikossa. Joskus jos minulla ei ole mitään tärkeää menoa/vapaapäivä, laitan vain hiukseni kiinni olivatpa ne kuinka likaiset/rasvaiset tahansa ja annan hiusten “nauttia” hiusten luonnollisista öljyistä.

2. Itse panostan hiustenhoidossa ehdottomasti eniten hyviin hoitoaineisiin ja hiusnaamioihin. Hoitoaine suojaa hiuksia ja tekee hiuksista pehmeämmät ja sileämmät. Noin 2-3 kertaa kuussa käytän hiuksissani vielä tehohoitona hiusnaamioita. Hiusnaamiot korjaavat vaurioita, joihin tavallinen hoitoaine ei välttämättä riitä. Itse esimerkiksi käytän paljon suoristusrautaa, fööniä yms, joten koen senkin vuoksi tehokkaasti hoitavien hiusnaamioiden käytön itselleni tarpeelliseksi. Hiusnaamio auttaa jo yhdelläkin kerralla, mutta itse tykkään käyttää hiusnaamioita säännöllisesti parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Itselläni on ollut käytössä mm. Moroccanoil Restroratiovi Hair Mask ja  BlondMe Tone Enhancing Bonding Mask (cool blondes).

3. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio on luonnollisesti hyväksi kaikille ja kaikkeen, ja auttaa se myös hiustenkasvuun. Olen joskus myös itse syönyt lisäravinteena biotiinia, joka vahvistaa ja kiihdyttää hiustenkasvua. On myös olemassa muutamia hyviä “hiusruokia”, eli ruoka-aineita, joilla on luonnollisesti hyvä vaikutus hiusten terveyteen. Vihreät vihannekset, kananmuna, kala, pähkinä ja avocado ovat esimerkkejä tällaisista ruoka-aineista, joita itse käytän runsaasti viikoittain.

4. Päänahan hyvinvointi on tärkeää hiustenkasvun kannalta. En tiedä onko huuhaata, mutta olen kuullut, että päähieronta kiihdyttäisi hiustenkasvua. Totta tai ei, en koskaan kieltäydy ihanan rentouttavasta päähieronnasta.

5. Älä skippaa kampaajaa. Vaikka kuinka tekisi mieli olla leikkaamatta hiuksia, suosittelen säännöllisiä kampaajakäyntejä silti. Vaikka tykkäänkin pitää hiukseni mahdollisimman pitkinä, lähes joka kampaajakerralla huonokuntoiset latvat ja kaksihaaraiset leikataan pois. Näin hiusten yleisilme pysyy hyväkuntoisena ja kauniina.

6. Harja + märkä tukka = huono yhdistelmä. En koskaan harjaa hiuksia suoraan pesun jälkeen. Laitan hoitotuotteet hiuksiin vaikuttaa ja annan hiusten kuivua luonnollisesti noin viidentoista minuutin ajan. Sen jälkeen kuivaan hiukseni föönillä ja hellävaraisella harjalla. Hiuksia ei kannata koskaan harjata märkinä, sillä silloin hiukset katkeilevat paljon normaalia helpommin.

7. Hiusten huuhtelu kylmällä vedellä hiustenpesun lopussa. Muistan lukeneeni joskus kauan aikaa sitten naistenlehdestä, että hiukset kannattaa hiustenpesun lopuksi huuhdella kerran kylmällä vedellä (jos siis muuten olet peseytynyt lämpimällä/kuumalla vedellä). Kylmässä vedessä hiusten hiussolmut sulkeutuvat, jolloin hiukset pitävät paremmin kosteutta. Kuka tietää toimiiko tämä oikeasti, mutta itselleni on jäänyt tapa huuhtoa hiusket lopuksi nopeasti kylmällä vedellä.

 

 

 

 

Zara Top / H&M Skirt / Chanel Bag / Jimmy Choo Pumps

Yksi tämän työn ihanista puolista on kunnia osallistua erilaisiin lehdistö- ja pr-tilaisuuksiin, joissa pääsee ensimmäisten joukossa tutustumaan kaikkiin uusiin tuotteisiin ja erilaisiin tuotelanseerauksiin. Erilaisissa pr-tilaisuuksissa pääsee myös treffaamaan ihania kollegoja ja muita alan toimijoita ja vaihtaa kuulumisia inspiroivien ihmisten ympäröimänä.

Syksy on luonnollisesti erityisen kiireistä pr-aikaa, sillä tähän aikaan vuodesta lanseerataan paljon uutuustuotteita markkinoille. Juuri äsken palasin kotiin H&M.n Studio -malliston lanseeraustilaisuudesta (ig-storyssa lisää materiaalia sieltä) ja muistin, etten ollutkaan vielä julkaissut näitä kuvia viime viikon Lancomen tilaisuudesta Kulosaaren Kartanolta. Tilaisuudessa pääsimme tutustumaan niin Lancomen ruusuisiin uutuustuotteisiin kuin ihastelemaan heidän tuttuja, ikonisia tuotteitaan. Uutuustuotteista erityisesti mieleeni jäi Lancomen todella hienojakoinen kasvosuihke, joka sisältää kasvoja luonnostaan pehmentäviä ainesosia, kuten esimerkiksi ruusuvettä. Tämä luksussuihke tuo ihanan pehmeyden, raikkauden ja ihanan ruusun tuoksun kasvoille – must have tuote!

Pics of me: Hanna Väyrynen

 

 

 

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä