Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Beauty

*Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Miten hoidat hiuksiasi? Mitä muotoilutuotteita käytät? Miten saat hiuksesi pysymään niin hyväkuntoisina ja kauniina? Mitä tuotteita käytät päivittäin hiuksissasi? Tässä blogipostauksessa paljastan teille parhaat hiustenhoitovinkit! 

hiustenhoitovinkit

Vahvojen, kiiltävien ja hyvinvoivien hiusten tavoittelu kannattaa aloittaa valitsemalla juuri omalle hiustyypille sopivat hiustenhoitotuotteet. Minulla on luonnostaan paksut ja pitkät hiukset, jotka tarvitsevat huolellista hoitoa. Koska hiuslaatuni on luonnonkihara ja hieman karhea, kaipaavat hiukseni muun muassa paljon tehohoitoa ja kosteutusta. Käsittelen hiuksiani usein föönillä ja erilaisilla kuumilla muotoiluraudoilla, joten käyttämieni hiustenhoitotuotteiden pitää suojata ja mielellään myös korjata hiusta. Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt suomalaisen Biozellin loistavia hiustenhoitotuotteita ja olinkin erittäin innoissani, kun pääsin nyt yhteistyössä heidän kanssaan kertomaan teille heidän tuotteistaan hieman tarkemmin.

hiustenhoitovinkit

Kiharran hiukseni lähes päivittäin. Tykkään tehdä kiharani leveällä suoristusraudalla, jolloin kiharasta tulee rennon löyhä. Toki juhlavampiin tilaisuuksiin on välillä kiva laittaa hieman kikkarampaa kiharaa, mutta tämä löysä, pikemminkin ainoastaan tuuheutta antava kihartaminen on kuitenkin minun go-to valintani. Kestävien kiharoiden tekemisessä on aina tärkeää muistaa oikeanlaiset pohjustustuotteet. Parhaan pohjustuksen antaa Biozellin Keratin Heat & Styling Spray, joka antaa voimakkaan lämpösuojan sekä pidon. Itse käytän tuotetta aina kihartamiseen, mutta sopii se yhtä hyvin myös hiusten suoristamiseen, kun tavoitteena on kestävä lopputulos. Kuumia muotoilurautoja käyttäessä on erityisen tärkeää käyttää muotoilutuotteita, joissa on lämpösuoja. Keratin Heat & Styling Spray vähentää hiusten katkeilua ja vaurioitumista lämpökäsittelyn aikana. Tuotetta voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin, mutta itse tykkään käyttää sitä kuiviin hiuksiin juuri ennen kihartamista. Tuotteen ansioista kiharat kestävät minulla paremmin useamman päivän, joka helpottaa arkeani hurjasti ja säästää aikaa.

Kiharruksen jälkeen on aika lisätä hieman volyymia hiuksiin. Itse en osaa käyttää hiuspuutereita, vaan volyymin tuon hiuksiini kuivashampoon avulla. Suosikkini on kuvissa näkyvä Biozellin Professional Voluminizing Dry Shampoo, joka tuo hiusten tyveen ilmavuutta ja helpottaa muotoiltavuutta. Suihkutan kuivashampoota hiusten tyveen, jonka jälkeen pöyhin hiuksia sormin. Hiusten tyveen tulee juuri kaipaamaani pieni määrä volyymia sekä kevyttä pitoa. Tätä Biozellin kuivashampoosta on saatavilla myös pienemmässä koossa, joka kulkee helposti mukana vaikka käsilaukussa – iltamenojen pelastus, kun saa freesattua hiuksiaan pitkin iltaa! Kuivashampoota kannattaa käyttää myös erilaisia kampauksia tehdessä, sillä tuote antaa kampauksille kestävän pohjan.

Haluan vinkata kaikille vaaleaveriköille ruudun toisella puolen, että Biozellilta löytyy myös nimenomaan vaaleille hiuksille tarkoitettu Professional Silver Dry Shampoo, joka taittaa keltaisuutta ja muita lämpimiä sävyjä hiuksista. Tämä tuote on ollut minulla käytössä jo pitkään ja olen tykännyt valtavasti.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Lopuksi viimeistellään hiukset vielä Biozell Professionalin Super Strong hiuskiinteellä.  Tällä tuotteella paksut hiukseni saavat tarvittavan voimakkaan ja pitkäkestoisen pidon. Itse tykkään hiuslakoista, jotka ovat tarpeeksi hienojakoisia eivätkä jätä hiuksia kosteiksi. Tämä hiuskiinne on juuri täydellinen.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Haluan vinkata teille vielä kahdesta Biozell hiustenhoitotuotteesta, joihin olen erityisesti tykästynyt. Toinen on uutuustuote Color Tech Silver, joka on intensiivinen sävyte värjätyille hiuksille. Kampaajakertojen välissä tämä tuote toimii täydellisenä fixinä raikkaan vaalean hiusvärin ylläpitoon ja keltaisuuden poistamiseen. Minulta usein kysellään, miten saan pidettyä hiusvärini niin puhtaan vaaleana – vastaus on tässä. Keltaisuuden poistamisen lisäksi Color Tech Silver hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti korjaten hiusta. Sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on äärimmäisen hellä hiuksille ja hiuspohjalle.

Toinen suosikki on karheiden hiusteni pelastaja – argan-öljyä sisältävä hoitoöljy. Käytän tuotetta usein kuivien hiuslatvojen hoitoon ja kosteuttamiseen. Saatan lisäillä argan-öljyä vielä hiuksiini kuivauksen jälkeen extrapehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Biozellin tuotteisiin, mikäli heidän upeat hiustenhoito- ja muotoilutuotteensa eivät sinulle ole vielä tuttuja. Biozellin tuotteissa on äärimmäisen hyvä hinta-laatu-suhde sekä saatavuus. Nämä ammattitasoiset tuotteet löydät nimittäin hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Mikäli haluaisit Biozellin tuotteita testiin, nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi + yhdelle ystävällesi kattavat Biozell-tuotepaketit. Kurkista lisää Instagramistani @mettiforssell ja osallistu siellä arvontaan!

Psst. Kannattaa myöskin kurkata @biozell -Instagram-tili, mikäli kaipailee arkeensa kaunista ja mielenkiintoista hiusaiheista sisältöä. Tililtä löytyy upeiden hiuskuvien lisäksi valtavasti esimerkiksi kampaus- ja hiustenlaittoinspiraatiota sekä tietoa Biozellin monipuolisista tuotteista!

Kiinnostavatko hiustenhoitovinkit teitä myös jatkossa? Jos kiinnostavat, niin laittakaa hiusaiheisia kysymyksiä ja postaustoiveita kommenttiboksiin 🙂

hiustenhoitovinkit

Photos: Niki Strbian

 

 

Käyttämistäni meikkituotteista kysellään todella paljon, joten ajattelin tämän syksyn aikana keskittyä blogissani tekemään enemmän meikkiaiheisia juttuja. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi haluaisin tuoda esille myös erilaisia tutoriaaleja, joissa ohjeistan, miten teen itselleni erilaisia meikkejä. Miten tehdään kuulas ja kaunis meikkipohja? Entäpä miten loihditaan näyttävä silmämeikki? Minkälaisiin meikeihin te toivoisitte opastusta? Jättäkäähän kommenttia ja toiveita kommenttiboxin puolelle!

Tällä kertaa keskitytään kuitenkin meikkivoiteisiin. Mitkä ovat omia luottotuotteitani ja miksi? Mitkä ovat parhaimmat meikkivoiteet?

Minulle mieleisin meikkipohja on raikkaan kevyt ja kuulas. Minua ei haittaa, että meikkipohjan alta paistaa ihon pienet virheet. Mielestäni meikkivoiteella ei ole tarkoitus peittää vaan pikemminkin tasoittaa. Meikkivoiteita minulla on kuitenkin käytössä monia erilaisia, riippuen siitä, mihin tarkoitukseen olen meikkiäni tekemässä. Onko kyse kevyemmästä arkimeikistä vai näyttävämmästä juhlameikistä. Näihin tilanteisiin käytän luonnollisesti erilaisia tuotteita. Myöskin vuodenajat vaikuttavat käyttämiini meikkivoiteisiin – kesällä kevyempää ja kuulaampaa ja talvisin aavistuksen peittävämpää. Myös meikkivoiteiden sävyt vaihtuvat sesongin mukaan.

L’oréal – Glow Chérie, Natural Glow Enhancer

YSL – BB Creme, Skintone Prefector

Tällä hetkellä teen meikkipohjani ylläpuolen kuvissa näkyvillä kahdella tuotteella – YSL.n BB-voiteella (musta tuubi), johon sekoitan pienen määrän L’oréalin glowta antavaa hohtovoidetta (beige tuubi). Kesällä käytin hohtovoidetta BB-voiteen seassa aika runsaastikin, jonka avulla sain kasvoilleni kauniin kesäisen glown. Nämä tuotteet yhdessä sekä tasoittavat ihoa sekä antavat iholle kaunista luonnollista hehkua. YSL.n BB-voiteessa on vielä SPF 25, mikä tekee tuotteesta vielä entistä paremman. Sekoitan tuotteet keskenään sormillani, jonka jälkeen levitän tuotteet iholle kasvorasvan tavoin. Helppo ja yksinkertaista. Rakastan tätä BB-voiteen ja hohtovoiteen yhdistelmää, sillä kauniin lopputuloksen lisäksi tuotteet myös kosteuttavat kasvojen ihoa ihanalla tavalla. Lopputulos on paitsi kauniin tasainen myös miellyttävän kevyt ja pehmeä.

Diorin Forever meikkivoiteet ovat myös äärimmäisen hyviä ja olleet minulla käytössä jo pitkään. Dior Forever sarjasta löytyy kahdenlaista meikkivoidetta; peittävämmän ja mattapintaiseksi ihon jättävä Dior Forever sekä kuultavamman lopputuloksen antava Dior Forever Skin Glow. Oma suosikkini on tämä toisena mainittu Skin Glow, joka tosiaan antaa iholle hehkuvan lopputuloksen. Diorin meikkivoiteissa parasta on pitkäkestoinen koostumus, joka ei lähde päivän mittaan kasaantumaan juonteisiin. Tämä meikkivoide tekee ihosta äärimmäisen tasaisen ja virheettömän näköisen, jonka vuoksi se onkin minulla käytössä varsinkin juhlameikkejä tehdessäni. Varsinkin mattapintainen Dior Forever antaa samettisen pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Tuotetta on helppo levittää sekä kerrostaa ohuen koostumuksen takia. Nämä Diorin meikkivoiteet sopivat erityisen hyvin (pinta)kuivalle iholle, sillä tuotteen koostumuksessa on käytetty tarkoin valittuja ihonhoidon ainesosia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Max Factor – Healthy Skin Harmony

Tein noin vuosi sitten pitkäkestoisen yhteistyön Max Factorin kasvona. Tuon vajaan kahden vuoden aikana pääsin tutustumaan tarkemmin Max Factorin tuotteisiin. Max Factorin tuotteiden joukosta monet olivat niin hyviä, että ovat minulla edelleen käytössä lähes päivittäin. Näiden tuotteiden joukosta haluan nostaa esiin Healthy Skin Harmony meikkivoiteen, joka on erittäin hyvä tuote. Meikkivoide antaa kauniin tasaisen lopputuloksen. Tuote sopii erityisesti minun kuivalle iholleni, sillä se kosteuttaa kuivaa ihoa runsaasti. Tuotteessa myös SPF 20, joka suojaa ihoa haitalliselta auringonsäteilyltä. Tässä meikkivoiteessa on äärimmäisen hyvä hintalaatusuhde.

 

 

 

 

 

Oletteko jo kuuleet tai mahdollisesti kokeilleet maailmalla suurta suosiota herättäneitä hiustuoksuja? Hiustuoksu on täydellinen valinta esimerkiksi silloin, kun tavallinen hajuvesi tuntuu liian raskaalta tai haluat käyttää hieman huomaamattomampaa tuoksua. Esimerkiksi näin kesällä itse jätän monesti parfyymit kokonaan pois tai saatan käyttää perinteisiä hajuvesia ainoastaan iltamenoissa. Hiustuoksut antavat ihanan kevyen tuoksun ja uutta raikkautta hiuksiin. Monissa hiustuoksuissa on myös paljon hoitavia ainesosia, jotka esimerkiksi lisäävät hiusten kiiltoa ja suojaavat UV-säteilyltä. Monet tuotteet sisältävät muun muassa argan-öljyä, joka antaa hiuksille täydellistä samettimaista pehmeyttä ja hohtoa. Nyt voi siis unohtaa perinteiset parfyymit ja siirtyä kevyempiin hiustuoksuihin – ainakin näin kesän ajaksi!

 

 

 

Miten hoidat hiuksiasi? Mitä hiustenhoitotuotteita käytät? Käytätkö hiuksia vahvistavia ravintolisiä? Kuinka usein peset hiuksesi? Vinkkejä hyvinvoiviin ja elinvoimaisiin hiuksiin?

Tässä postauksessa vastaukset muun muassa näihin yläpuolella listaamiini hiustenhoitoon liittyviin kysymyksiin, joita minulta kysytään usein. Olen viime kuukausien  aikana myös päässyt testaamaan monia uusia hiustenhoitotuotteita, joiden joukosta on noussut esiin mahtavia uusia suosikkeja. Halusin ehdottomasti jakaa omat vinkkini teille myös täällä blogin puolella!

Pääsin ensimmäistä kertaa tämän vuoden helmikuussa testaamaan Kérastasen uutta Blond Absolu -tuotesarjaa. Sarjan tuotteet sisältävät ultravioletteja pigmenttejä, jotka ovat tarkoitettu neutralisoimaan ei-toivottuja lämpimiä sävyjä hiuksista sekä korostamaan hiusten vaaleutta. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin nimenomaan vaalennetuille sekä raidoitetuille hiuksille.

Neutralisoivan vaikutuksen lisäksi tykkään todella paljon siitä minkälaisen tunteen tuotteet jättävät hiuksiin pesun jälkeen. Hiukset ovat luonnollisen kiiltävät sekä ihanan pehmeät ja keveät. Blond Absolu -sarjan tehokkaasti vahvistava hoitoaine (cicaflash) ansaitsee vielä erityismaininnan; Kyseessä on mahtava monitoimituote, jossa yhdistyy hiusnaamion syvähoitava vaikutus ja hoitoaineen keveä lopputulos – love it!

Hiustenpesun jälkeen hellin hiuksiani erilaisilla hiuksiin jätettävillä hiusseerumeilla sekä  hiusöljyillä (ei kaikkia tuotteita samaan aikaan). Omat hiukseni ovat hyvin paksut, “jouhimaiset” ja karheat, joten haluan käyttää hiuksissani monia hiuksiin jätettäviä hiustenhoitotuotteita, jotka tasoittavat hiusten pintaa, pehmentävät ja antavat hiuksille suojaa. Alapuolen kuvissa tämän hetken suosikkituotteeni hiusöljyjen (ensimmäinen kuva) ja hiusseerumin osalta (toinen kuva). Kérastasen hoitava ja myöskin lämpösuojan antava seerumi on kerrassaan ihana! Tuote suojaa hiuksia ilmankosteuden aiheuttamaa pörröisyyttä vastaan, mikä on oman karheahkon hiuslaatuni yleinen ongelma. Seerumia voidaan käyttää sekä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin tai vaihtoehtoisesti kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa ja hoitavuutta.

Hiusten hyvinvointiin vaikuttavat laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden lisäksi luonnollisesti myös monipuolinen ja terveellinen ruokavalio. En ole koskaan käyttänyt hiuksia vahvistavia/kasvattavia ravintolisiä, mutta suosin kyllä ruokavaliossani paljon hiusten hyvinvointiin vaikuttavia ruoka-aineita. Ruokavaliostani löytyy esimerkiksi paljon kalaa, vihreitä vihanneksia, pähkinöitä sekä avocadoa, joilla kaikilla on positiivinen vaikutus hiusten terveyteen.

Halusin jakaa tänään blogissa erittäin helpon ja nopean silmämeikin ohjeen. Tämä meikki valmistuu muutamassa minuutissa ja sopii mitä mainiointen tulevaan kesään.

Silmämeikeistäni kysellään aina paljon, joten ajattelin, että nyt olisi viimeistään aika jakaa kanssanne yksi uskomattoman helppo ja nopea silmämeikki. Tämä meikki on raikas, sopii  niin arkeen kuin juhlaan ja mikä parasta – kyseessä on niin helppo silmämeikki, että jokainen osaa sen ihan varmasti tehdä. Tarvitset meikin tekoon nimittäin vain kahta tuotetta sekä yhden siveltimen. Itse teen tämän silmämeikin todella usein arkisin, kun en halua kuluttaa liikaa aikaa meikkaamiseen. Arkimeikin teko kun ei saa viedä kuin maksimissaan 10 minuuttia aikaa!

Mitä tarvitset?

– Silmämeikin pohjustustuotteen, esimerkiksi vahamainen luomiväri tai värillinen pohjustustuote

– Yksi luomiväri

– Yksi paksu silmämeikkisivellin

Vaihe 1

Pohjusta koko yläluomi vahamaisella tai nestemäisellä luomivärillä tai esimerkiksi värillisellä silmämeikin pohjustustuotteella. Minulla on useimmiten käytössä Zuii -merkin (luomukosmetiikkaa) vahamainen monitoimituote, jota käytän niin poskissa, huulissa kuin myös silmämeikin pohjustustuotteena. Tuo punainen väri on tässä oleellinen asia (minulla sävy “Dione”) – pohjustustuote antaa siis jo itsessään hyvän sävyn luomille. Tähän päälle ei tarvitse enää levittää kuin haluamaansa luomiväriä ja silmämeikki alkaa olla valmis. Pohjustustuotteen voi levittää joko siveltimellä tai sormilla. Sormilla levittäminen saattaa olla jopa hieman helpompaa, sillä sormien lämpö tekee vahamaisesta tuotteesta helpommin levittyvän.

Samaan tarkoitukseen olen käyttänyt myös YSL.n nestemäistä luomiväriä, Full Matte Shadow, joka niin ikään antaa ihanan värillisen pohjustuksen luomelle. Minulla on käytössä mm. sävyt “02 Impulsive Pink” sekä “08 – Defiant Pink”. Itse käytän paljon punertavan sävyisiä pohjustustuotteita, mutta tähän voi tietysti valita myös esimerkiksi  beigeämmänkin sävyn, mikäli punainen silmämeikki ei ole sinun juttu.

Seuraavaksi levitä koko silmäluomelle haluamasi sävyistä luomiväriä. Itse valitsen yleensä arkeen aavistuksen vaaleamman sävyn kuin mitä pohjustustuote on. Suosittelen käyttämään luomivärin levittämiseen suhteellisen isoa sivellintä, jotta saat luomet hyvin häivytettyä. Helmiäissävyt sopivat ihanasti kesään!

Silmämeikki on nyt ripsiväriä vaille valmis. Koska itselläni on ripsipidennykset, levitän ripsiväriä ainoastaan hieman alaripsiin. Rajauksia en tee tämän meikin kanssa ollenkaan, sillä yleisilme on mielestäni paljon freesimpi ilman.

VALMIS!

Olen aina noudattanut huolellisia ihonhoitorutiineja. Minulle ihonhoito ei ole koskaan ollut epämiellyttävää, rutiininomaista suorittamista vaan pikemminkin päinvastoin – nautin siitä, kun saan hoitaa ja hemmotella ihonani sekä pitää sen hyvässä kunnossa laadukkailla ihonhoitotuotteilla. Jokapäiväinen, monta eri ihonhoitotuotetta sisältävät ihonhoitorutiinit ovat minulle arjen pieni hemmotteluhetki!

Yksi tärkeä, päivittäisessä käytössä oleva, ihonhoitotuote on seerumi. Minulta löytyy kaapeista valtava määrä erilaisia seerumeja, joita käytän eri tarkoituksiin sekä erilaisiin milloinkin meneillä oleviin iho-ongelmiin. Yleisemmin käytössäni ovat tehokosteuttavat, energisoivat sekä anti-ageing vaikutteiset seerumit. Jos seerumit ei ole joillekin tuttuja, kerrottakoon, että seerumit ovat ikään kuin tehotiivisteitä. Tehotiivisteitä, joissa on normaaleja kasvovoiteita enemmän ihoon vaikuttavia erilaisia tehoaineita.

Tässä postauksessa esittelen neljä hyväksi kokemaani seerumia. Minulla on pintakuiva iho, jonka huoltamiseen kaipaan tehokosteutusta lähes ympärivuotisesti. Koen saavani sen tarvittavan lisäkosteutuksen nimenomaan seerumeista, joiden avulla saa hoidettu ihon täsmäongelmia paremmin. Kosteuttavien päivä- ja yövoiteiden lisäksi käytän siis kosteuttavia seerumeita. Kahden pienen lapsen äitinä yöunet jäävät välillä valitettavan vähälle ja muutenkin uupumus ja kiire näkyvät kasvoissa. Tähän ongelmaan elottomuutta ja väsynyttä ihoa voi myöskin hoitaa erilaisilla seerumeilla.

Estelle & Thild – Super Bioactive Brightening Serum

Tässä erinomainen seerumi luonnonkosmetiikan ystäville, kyseessä on nimittäin vegaaninen tuote. Tykkään monista Estelle & Thild -merkin ihonhoitotuotteista, mutta varsinkin tämä kirkastava ja ihon pigmenttiläiskiä häivyttävä anti-age seerumi on ollut yksi suosikkini. Tästä yhdestä tuotteesta kun saa apua moneen ihon ongelmaan; mm. kuivuuteen, elottomuuteen ja väsymykseen. Iho saa seerumista kirkastusta, heleyttä, pehmeyttä!

Patyka – Hydra-Booster Serum

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Patykan tuotteet ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja tuntuvat kasvoilla ihanan kevyiltä, mutta tehokkailta. Patyka lanseerasi muutama kuukausi sitten uuden nuoremmalle iholle suunnatun, kosteuttavan tuotelinjan “Hydra Rangen”. Kuvassa näkyvä Hydra Booster on hedelmäisen raikas kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Geelimäinen koostumus hulahtaa syvälle ihon kerroksiin jättämättä kasvoille tahmaista tunnetta. Kosmetiikkahifistelijänä arvostan tuotteen mietoa, mutta taivaallisen hyvää tuoksua!

Shiseido – Ultimune Power Infusing Concentrate

Ultimate seerumiin tutustuin jo vuosia sitten. Tämä seerumi tehostaa tuotteen päälle laitettavia muita (mahdollisesti korjaavia) seerumeita tai päivä- ja yövoiteita. Ultimune aktivoi ihon omaa puolustusjärjestelmää ja näin iho pystyy torjumaan muun muassa rasitusta, stressiä ja ikääntymistä. Koen tuotteen itselleni varsin passeliksi juurikin sillon kun koen ihoni väsyneeksi tai rasittuneeksi. Seerumi palauttaa ihoa ja tuo siihen eloa ja kirkastusta. Ultimunea voi käyttää joko aamulla päivävoiteen alla kuin myös illalla yövoiteen alla.

Estée Lauder – Advanced Night Repair

Monille tämä Estee Lauderin Night Repair seerumi on varmasti tuttu tuote. Itse käytän seerumia joka ilta yövoiteen alla, sillä tuote maksimoi ihon omaa luonnollista yöllä tapahtuvaa uusiutumisprosessia sekä auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä kasvoilta. Tämä lisäksi Night Repair seerumi sisältää paljon hyalorinihappoa, jolla on ihana tehokosteuttava vaikutus. Tuote lupaa myös tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Vaikka itselläni ei vielä kovin paljon ryppyjä ole, tykkään käyttää Night Repairia ennalta ehkäisevältä kantilta. Iho tuntuu (ja näyttää!) aamulla kosteutetulta, pehmeältä ja hyvinvoivalta! Iso suositus!

Kuuluuko seerumi sinun ihonhoitorutiineihin? Jos kyllä, mikä on suosikkituotteesi?

 

Oma kiinnostukseni erilaisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita kohtaan on noussut huimasti  viime vuosien aikana. Pääsen usein työni kautta osallistumaan eri kosmetiikkamerkkien tiedotustilaisuuksiin, tuotelanseerauksiin ynnä muihin tilaisuuksiin, joissa tutustutaan sekä kerrotaan tarkemmin uusista ihonhoito- ja/tai kosmetiikkatuotteista. Kuluneiden vuosien  aikana jo puhtaasti oma tietotaito erilaisia kosmetiikkatuotteista kohtaan on ihan eri luokkaa kun joskus ennen blogin aloittamista. Toki aina minulla on ollut “perus” kiinnostus meikkaamiseen, kosmetiikkaan ja varsinkin ihonhoitoon, mutta työni kautta kiinnostus on muuttunut pikkuhiljaa intohimoksi. Tänä päivänä fiilistelen, tutkin, testailen ja käytän monia erilaisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita. Pääsen työni puolesta tutustumaan uusiin kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteisiin ensimmäisten joukossa sekä saan paljon uutuuskosmetiikkaa kotiin testattavaksi. Nykyään tiedän paljon paremmin minkälaiset esimerkiksi minkälaiset ihonhoitotuotteet minulle sopivat ja mitkä puolestaan eivät. Myöskin sekä meikkaamis- että ihonhoitorutiineistani on tullut paljon aikaisempaa perusteellisempia tiedon lisääntyessä.

Jaon viime viikolla instagram-storyn puolella kolme kosmetiikkasuosikkiani ja ajattelin tehdä tästä ihan vakituisen jutun! Minulta kysellään niin paljon kosmetiikkavinkkejä, joten ig-story on helppo ja nopea kanava jakaa viikottain suosikkejani. Nyt näin kevään kynnyksellä ajattelin jakaa myös pari kosmetiikkasuositusta täällä blogin puolella. Suosikkien lisäksi postauksessa myös muutama tuote, joka hehkutuksesta huolimatta tuotti itselleni pienen pettymyksen.

Näihin yllätyin:

IDUN Minerals on ruotsalainen kosmetiikkamerkki, jonka tuoteperheestä löytyy niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteita. Merkin tuotteet sopivat kaikille, myös kaikista herkimmälle iholle sekä iho-ongelmista kärsiville ihmisille. Sain testiin muutamia merkin meikkituotteita ja ihastuin palavasti merkin kulmageeliin. Tuotteessa on hyvä väri ja ohuen harjasen avulla saa tuotteen helposti levitettyä kulmiin. Käytän myös kulmakyniä, mutta joskus (varsinkin kiireessä) kulmat on erittäin helppo meikata tällaisen väriantavan kulmageelin avulla. IDUN Mineralsin meikkituotteet perustuvat laadukkaisiin ja puhtaisiin mineraaleihin ja kaikki meikit ovat hajustettomia. Tuotteet sopivat jokaiselle sukupuolesta riippumatta, ovat 100% vegaanisia, hajusteettomia, dermatologisesti testattuja ja valmistettu Ruotsissa.

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Patykaan pääsin tutustumaan ensimmäisen kerran parisen vuotta sitten, kun tein yhteistyötä hyvinvointiliike Egon kanssa. Patykan tuotteet ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja tuntuvat kasvoilla ihanan kevyiltä, mutta tehokkailta. Nyt Patyka lanseerasi kolme uutta (ja edullisempaa!) tuotelinjaa, joista kosteuttava tuotelinja “Hudra Range” (kuvassa kosteuttavasta tuotelinjasta kaksi suosikkituotettani) oli erityisesti mieleeni. Kuvassa näkyvä Hydra Booster (vasemmalla) on hedelmäisen raikas kosteuttava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Geelimäinen koostumus hulahtaa syvälle ihon kerroksiin jättämättä kasvoille tahmaista tunnetta. Imeytymisen jälkeen saman sarjan kosteuttava kasvovoide, joka muuten tuoksuu taivaalliselle!

Minulta kysytään valtavasti käyttämistä huulituotteista, joten olihan minun pakko tähänkin postaukseen valita jokin hyvä huulituote. Viime aikoina huulillani on ollut useasti Origins -merkin uusia huulituotteita, niin sävyttävää huulivoidetta kuin uutuus huulipunia. Originsin uusissa Blooming Bold -huulipunissa on aivan ihana tehokkaasti kosteuttava koostumus, joka pitä huulet pehmeinä pitkään. Oma suosikkisävy punissa on “04- Petal Blush” ja sävyttävässä huulivoiteessa “03 – Honey Blus”.  Origins ei ole täysin luonnonkosmetiikkamerkki, vaikka he tosin hyödyntävät tuotteissaan runsaasti luonnon omia raaka-aineita.

Näihin petyin:

Byredo on vuonna 2006 perustettu moderni eurooppalainen tuoksuvalmistaja. Tutustuin merkkiin (vasta!) noin vuosi sitten kun olimme ystäviemme kanssa käymässä Tukholmassa. Ihastuin merkin upeisiin tuoksuihin, joissa monissa pohjatuoksuna oli moderni puumainen vivahde. Ihastuin eritoten Bal D`Afrique tuoksuun, joka muutaman nuuhkaisun jälkeen oli pakko saada. Olen ilmeisesti hieman hajuherkkä, sillä monet tuoksut aiheuttavat minulle päänsärkyä. Tämä Byredon tuoksu osoittautui valitettavasti myöhemmin käytössä yhdeksi sellaiseksi, enkä sen vuoksi ole käyttänyt tuoksua ostohetken jälkeen kuin muutaman kerran.

Olin erityisen innoissani tästä Cliniquen uudenlaisesta tuotelanseerauksesta, Clinique iD.stä. Kyseessä on kustomoitu kosteuttaja, joka on tehty jokaiselle ihotyypille sekä taistelemaan ihon eri huolenaiheita vastaan. Tuote koostuu 90% kosteuttavasta pohjasta sekä 10% valitsemastasi, juuri sinun ihonongelmaan tehoavasta, aktiivitiivisteestä. Tässä tuotteessa yhdistyy siis ihanan innovaatisella tavalla sekä ihon kosteuttaja että ihon hoitaja. Ihan mahtavaa! Valitsin omaksi aktiiviainesosaksi oranssin, joka energisöi ihoa sekä häivyttää väsymyksen merkkejä tauriinin avulla. Cliniquen iD on mielestäni äärimmäisen innovatiivinen tuote, mutta itselleni pienehkön pettymyksen tuote tuotti minulle ainoastaan siitä syystä, että se on täysin hajusteeton. Monille ihonhoiottuotteiden hajusteellisuus tai hajusteettomuus on täysin yhdentekevää (tai monet jopa mieluuin valitsevat hajusteettomat tuotteet), mutta minulle ihana tuoksu käyttämissäni ihonhoitotuotteissa on melkein yhtä tärkeää kuin niiden tehokkuus! Ihonhoito on minulle “arjen oman hemmotteluhetki” ja tähän hemmottelu-tunteeseen liittyy vahvasti myös miellyttävät tuoksut. On ihanaa kun iho tuntuu ihonhoitorutiinien jälkeen raikkaalle ja pehmeälle sekä tuoksuu ihanalle!

Mikä yläpuolen tuotteista herätti eniten mielenkiintosi? Mitä suosikki kosmetiikka- ja/tai ihonhoitotuotteita teillä on juuri nyt keväälle?

 

*Kaupallinen yhteistyö Vita Liberata

Täydellinen päivetys mihin tahansa aikaan vuodesta ei ole ongelma. Tykkään, että ihoni hehkuu kaunista päivitystä ympäri vuoden. Luonnollista rusketusta ei ole mahdollista saada (ainakaan täällä Suomessa) ympäri vuoden, eikä liiallinen auringonotto kovin terveellistä ihmisille muutenkaan ole, joten ainakin itse haluan saada kauniin päivetykseni mieluiten purkista. Olen käyttänyt pitkään itseruskettavia tuotteita ja omaksi suosikikseni ovat nousseet Vita Liberatan laadukkaat ja monipuoliset itseruskettavat. Olinkin erittäin iloinen, kun pääsin nyt yhteistyön tiimoilta kertomaan teille omista suosikeistani.

Saan todella paljon kysymyksiä mitä itseruskettavia käytän. Itseruskettavia on monia erilaisia; on voiteita, suihkeita, geelejä, seerumeita, nesteitä ja vaahtoja. Tässä postauksessa tuon esille omat suosikkini Vita Liberatan valikoimasta, joka koostuu useista laadukkaista ja monipuolisista tuotteista. Tykkään erityisesti Vita Liberatan tuotteista, sillä ne antavat kauniinsävyisen ja pitkäkestoisen rusketuksen tuotteilla, jotka samalla myös hoitavat ihoa. Jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit ja sellaiset tuotteet, jotka kokee parhaimmiksi ja helppokäyttöisimmiksi juuri itselleen. Minä olen käyttänyt pääsääntöisesti kolmea seuraavaa tuotetta jo useampien vuosien ajan, enkä hevillä tule niitä vaihtamaan…

Vita Liberata Phenomenal Mousse

Vita Liberata – Self Tanning Gradual Lotion

Vartalollani olen kokeillut useita itseruskettavia, mutta luottotuotteikseni ovat nousseet erityisesti kaksi Vita Liberatan tuotetta: Phenomenal Mousse sekä Gradual Lotion. Tutustuin noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa Vita Liberatan moussemaiseen itseruskettavaan ja rakastuin välittömästi tähän ihanaan, minulle uudenlaiseen, tuotteeseen. Kyseessä on siis itseruskettava vaahto, joka levitetään iholle levityskintaan avulla. Tuote on erittäin helppokäyttöinen, sillä vaahtomainen koostumus levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Helppokäyttöisyyden lisäsi rakastan tuotetta erityisesti siksi, että vaahto antaa iholle välittömästi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Tämä tuote on pelastanut itseni monet kerrat, kun olen halunnut nopeasti esimerkiksi sääriini päivetyksen ennen juhlia, mutta edellisinä päivinä en ole kerennyt itseruskettavaa laittaa. Kyseessä on aivan uskomattoman hyvä tuote, jonka avulla saa syvän rusketuksen – nopeasti!

Jälkimmäistä mainittua Self Tanning Gradual Lotionia olen käyttänyt vielä vaahtoakin pidempään. Kyseessä on erinomainen ja helppo, asteittain ruskettava tuote. Tämä tuote sopii mielestäni erinomaisesti päivetyksen ylläpitoon. Voide on tavallisen vartalovoiteen tavoin ihanasti kosteuttava ja ihoa pehmentävä ja siksi erittäin ihana käyttää iholla esimerkiksi iltaisin.

Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum

Kasvojen iho on huomattavasti muuta vartalon ihoa ohuempi ja kasvoilla tulisikin aina käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Kasvoille ehdoton luottotuotteeni on Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum. Tuotetta voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää seerumin tavoin suoraan iholle. Itse tykkään sekoittaa muutaman tipan joka ilta yövoiteeni joukkoon, jolloin kasvoillani on jatkuvasti pieni päivetys. Jos joskus haluan hieman intensiivisempää päivetystä (esimerkiksi jotain tilaisuutta varten), käytän seerumia suoraan iholle. Tykkään seerumista todella paljon, sillä se ei ainoastaan tuo iholle kaunista hehkua, vaan tuote myös ihanasti kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle, myös kulmakarvojen ympärysiholle sekä hiusrajaan, jotka yleisesti ovat hankalia kohtia itseruskettavan kanssa. Tuote saa paljon plussaa myöskin sen riittoisuudesta!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Saan ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle testiin kaikki nämä kolme suosikkituottettani Vita Liberatalta. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, mikä on sinun ultimaattinen suosikki itseruskettava? Aikaa arvontaan osallistumiselle on 28.3.19, klo 20, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.

Onnea arvontaan!

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä