Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Beauty

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Babylissin kanssa

Eteisessä hoputteleva puoliso, jaloissa roikkuvat lapset tai muuten vain kiire; jokainen tietää tunteen kun sinun on laitettava itsesi valmiiksi todella nopeasti. Itselleni nopeasti laittautuminen onkin kyllä nykyään pikemminkin sääntö kuin poikkeus, sillä harvaan jää ne kerrat kun oikeasti olisi aikaa pitkän kaavan mukaan valmistautua eri tilaisuuksia varten. Ennen oli aikaa pyntätä itseään kauniiksi vaikka tunti tolkulla, mutta varsinkin äidiksi tulon jälkeen laittautuminen hoidetaan paljon ripeämmin, joskus jopa vain muutamissa minuuteissa. Mitä teen silloin kun laittautumiseen on vain vähän aikaa?

Kun minulla on kiire kaunistautua turvaudun kahteen asiaan; suoristusrautaan ja punaiseen huulipunaan. Vaikka kuinka kiharoista tykkäänkin, kiireessä hienojen kiehkuroiden tekeminen on lähes mahdotonta. Mielestäni ehdottomasti paras tapa siloittaa ja kaunistaa hiuksiaan nopeasti on suoristaa ne suoristusraudalla. Tällä hetkellä minulla on käytössä BaBylissin Digital Sensor -sarjan suoristusrauta, jolla saa todella nopeasti suoristettua hiukset. Rauta on sen verran tehokas, että ainoastaan yksi veto riittää suoristamaan paksutkin hiukset. Tässä uutuusraudassa on nimittäin älykkäät sensorit, jotka tunnistavat hiustyypin ja säätävät lämpötilan sen mukaan. Suoristusraudassa on myös LCD-näyttö, joka näyttää käytettävän lämpötilan. Minulla rauta näyttää yleensä 200-220 astetta (paksut hiukset), mutta raudan lämpötilaa voi myös säätää manuaalisesti aina 180-235 asteen välille. Esimerkiksi ohuempihiuksisille riittää mainiosti tuo 180 astetta ja luonnollisesti alhaisempi lämpötila myös vahingoittaa hiusta vähemmän.

Kuten mainittu, tämä suoristusrauta kuuluu uutta teknologiaa käyttävään BaBylissin Digital Sensor -sarjaan. Muutama viikko sitten kerroin teille samaiseen sarjaan kuuluvasta hiustenkuivaajasta, joka kuivaa hiukset extranopeasti, mutta kuitenkin erittäin hellävaraisesti. Tuon postauksen voitte halutessanne lukea täältä.

Hiusten nopean suoristamisen jälkeen lisään huuliini kirkkaanpunaista huulipunaa ja voilá! Pika-kaunistautuminen on valmis! Olen huomannut, että monet suoristusraudat saattavat tehdä hiuksista sähköiset (varsikin tähän aikaan vuodesta), mutta tämä BaBylissin ionisoiva suoristusrauta puolestaan ehkäisee sähköisyyttä ja jättää hiukset sileiksi ja kauniin kiiltäviksi. Erinomainen siis varsinkin kiireessä kun hiuksia joutuu vedellä raudalla tiuhaan tahtiin! Ja toki tällä suoristusraudalla sylinterimäisen muotonsa ansiosta loihdittua myös ne upeimmat kiharat!

(BaByliss Digital Sensor tuotteita myyvät Suomessa Gigantti-myymälät!)

 

 

 

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä L’Oréal Paris Elnettin kanssa

Kuten eilen instagram-storyssä jo lupailin, tänään vuorossa paljon toivottu hiustenlaittovideo! Pääsin yhteistyössä L’Oréal Parisin ja heidän Elnett -stailaussarjan kanssa jakamaan teille hieman kampausinspiraatiota pikkujouluja tai muita loppuvuoden juhlallisuuksia silmällä pitäen. Kaikki videolla tekemäni kampaukset ovat erittäin nopeita sekä helppoja tehdä. Jokaisessa kampauksessa hiustenmuotoiluun, volyymin lisäämiseen sekä kiinnitykseen olen käyttänyt Elnett hiuskiinteitä. Nämä hiuskiinteet ovat erittäin hienojakoisia ja antavat hiuksille volyymia, kiiltoa sekä ennen kaikkea loistavaa pitoa!

Videolla näet tutoriaalit näiden kolmen nopean kampauksen tekoon:

Kiharat 

Yksi useimmiten kysyttyjä kysymyksiä blogissani on miten kiharran hiukseni. Tällä videolla se selviää!

Puoliponnari

Helppo ja nuorekas kampaus loppuvuoden juhlallisuuksiin!

Löysä nuttura

Klassinen löysä nuttura sopii niin arkeen kuin juhlaan – kurkista videolta miten teet sen vain muutamassa minuutissa!

Kampausvideon pääset katsomaan tästä!

Saan ilokseni järjestää vielä ihanan L’Oréal Paris Elnett arvonnan! Kerro minulle kommentoimalla postaukseen minkälaisen uudenvuoden kampauksen sinä tekisit ja voit voittaa kaikki videolla nähdyt Elnett -tuotteet! Arvon kaiken kaikkiaan neljä voittajaa ja kommentit, jotka ovat jätetty perjantaihin 8.12 klo 20 mennessä ovat mukana arvonnassa! 

 

 

 

 

 

Kirkkaanpunaiset huulet kruunaavat naisellisen meikin. Taidolla ja tyylillä meikatut punaiset huulet ovat vastustamattoman upeat! Punainen huulipuna piristää harmaata päivää ja tuo piristystä meikkiin sekä sitä kautta koko kantajansa olemukseen. Kirkkaanpunainen huulipuna on lukeutumut omiin suosikkeihini jo vuosikaudet ja on tuote, johon ehdottomasti turvaudun esimerkiksi silloin kun en jaksa meikata paljon. Kirkkaanpunainen huulipuna sopii mielestäni ihan jokaiselle; tummalle, vaalealle, vanhemmalle, nuoremmalle ja kaikkea siltä väliltä. Kirkkaanpunaiset huulet sopivat myös mitä parhaiten juuri tämän vuoden ajan juhliin ja tapahtumiin.

Miten teen kestävän huulimeikin?

– Täydellisen  ja kestävän huulimeikin tekeminen aloitetaan rajauskynällä. Varsinkin tummempien punien kanssa rajauskynän käyttö on siistin lopputuloksen saamiseksi erittäin tärkeää.

– Rajauksen jälkeen maalaa/väritä huulet varovasti rajauskynällä. Tällöin puna pysyy huulilla huomattavasti paremmin.

– Pelkkä huultenrajauskynä lisää huulimeikin kestävyyttä jo huimasti, mutta jos haluaa vielä lisää kestävyyttä voi rajauskynällä maalaamisen jälkeen laittaa huulille hieman puuteria. Puuteri pitää huulimeikin kestävänä erittäin tehokkaasti.

– Huultenrajauskynän päälle levitetään puna joko suoraan puikosta tai siveltimen avulla.

Alla tämän hetkiset suosikkini kirkkaanpunaisten huulipunien joukosta:

1. YSL Rouge Pur Couture (sävy 01) on ihana cremehuulipuna, joka on koostumukseltaan helposti levitettävä, pehmeä sekä miellyttävän tuntuinen huulilla. Tässä huulipunassa pinta on hieman kauniin kiiltävä muttei kuitenkaan huulikiiltomainen.

2. Tom Ford Rouge Á Lévres (sävy 16 scarlet rouge) näyttää huulipunapuikossa todella tummalta, mutta huulilla on aavistuksen vaaleampi. Koostumukseltaa puna on hieman kevyempi ja punassa on kaunis aavistuksen hento kiilto. Tuntuu huulilla todella miellyttävältä ja kevyeltä.

3. Loreal x Balmain (sävy domination) on upea mattapintainen huulipuna, joka huulilla erinomaisesti. Tällä huulipunalla saa helposti upean dramaattisen lopputuloksen, sillä puna on todella pigmenttirikas ja sävy aavistuksen tummempi kirkkaanpunainen.

 

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä BaBylissin kanssa

Minulla on pitkät ja paksut hiukset. Ja vaikka kuinka tykkäänkin pitkästä tukastani, en tiedä oikeastaan mitään ikävämpää puuhaa kuin hiusteni pesu. Ei siksi, että hiustenpesu itsessään oli vaivalloista puuhaa vaan nimenomaan hiustenpesun jälkeinen pakollinen puuha – hiustenkuivaus! Jos en huolellisesti kuivaa hiuksiani jokaisen pesun jälkeen, lopputulos on… no sanotaan, että vähemmän viehättävä. Olinkin todella iloinen kun pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan BaBylissin uuteen Digital Sensor hiustenkuivaajaan, joka lupaa kuivata hiukset extra nopeasti ja vieläpä erittäin hellävaraisesti. BaBylissin Digital Sensor sarja sisältää digitaalisen tunnistimen, joka mukauttaa laitteen lämpötilan käyttötarkoituksen ja hiustyypin mukaan. Uuden teknologian myötä tuote kuivaa hiukset tasaisella lämpötilalla, jolloin hiuksiin ei tule vaurioita.

Vaikka olen aina ollut kiinnostunut hiustenhoidosta ja kuvitellut, että hoidan hiuksiani parhaalla mahdollisella tavalla, en ole huomioinut hiustenhoidossani hiustenkuivaajan mahdollisia haittavaikutuksia. Minulla hiustenkuivaaminen kestää todella pitkään, sillä paksun ja pitkän tukan saaminen täysin kuivaksi on pitkä prosessi. Pitkäaikainen kuivaus ylikuumentaa hiuksia helposti ja samalla vaurioittaa niitä. BaBylissin Digital Sensorilla minulla kesti kuivata hiukseni yli puolet nopeammin ja automaattisen lämmönsäätelyn vuoksi hiukseni ovat olleet kuivausten jälkeen helpommin muotoiltavissa, sillä ne eivät ole karheat ja pöyhkeät ylikuumentamisen vuoksi.

Korostaakseni BaBylissin Digital Sensor hiustenkuivaajan vaikutusta, en ole käyttänyt tämän postauksen kuvissa hiuksissani hiustenpesun jälkeen mitään hoitoaineita tai muita hiustenhoitotuotteita. Jo pelkällä hiustenkuivaajalla lopputulos on näinkin mahtava! Käytetyn hiustenkuivaajan eron siis huomaa hiuksissa merkittävästi! Tässä onkin oiva lahjaidea esimerkiksi kauneudenhoidosta kiinnostuneelle äidille, tyttärelle tai puolisolle. (BaByliss Digital Sensor hiustenkuivaajia myyvät Suomessa Gigantti-myymälät). Erinomainen laite, joka tekee hiustenkuivaamisesta jopa ihan miellyttävää puuhaa!

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]