Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Beauty

Minulle kuulas ja hyvinvoiva iho ovat kauneuden perusta. Rakastan huolellisia ihonhoitorutiineja ja pidän suuressa arvossa hienovaraisia sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita. Ihonhoitorutiinini ovat minulle ikään kuin oma hemmotteluhetki -haluan pysähtyä hetkeen ja nauttia ihanista tuoksuista ja uskomattomasta tunnusta iholla.

Kohti pimenevää vuoden puoliskoa mentäessä ihonhoitoon on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Kannattaa päivittää ihonhoitotuotteet niin, että ne soveltuvat paremmin kylmään ja kuivaan talvi-ilmaan. Huomaan myös pimeyden vaikuttavan omaan ihoni monin eri tavoin. Tummat silmänaluset ovat arkipäivää ja kasvoni ovat normaalia herkemmin turvoksissa aamulla herätessä. Näiden oireiden kaitsemiseen olen ottanut käyttöön ruusukvartisen kasvorollerin, joka näkyikin käytössä eilen ig-storyni puolella. Sain valtavasti kysymyksiä teiltä miten ja miksi rolleria kasvoillani käytän, joten ajattelin kirjoittaa teitä kiinnostavasta aiheesta hieman enemmän tänne blogiin.

Kristalli- ja kivirollereiden käyttö on kuulunut kiinalaiseen kauneudenhoitoon jo tuhansien vuosien ajan. Materiaalinsa puolesta roller pysyy ihanan viileänä lämpötilasta huolimatta. Varsinkin aamulla koen viileän rollerin erittäin virkistävänä ja miellyttävän tuntuiselta kasvoilla. Mitä rollerilla siis tehdään? Käytän rolleria kasvojen puhdistuksen sekä öljyn/seerumin levityksen jälkeen kasvojen ihollani. Rullailen paksummalla puolella kasvoja alhaalta ylöspäin ja pienemmällä päällä puolestaan silmänaluksia ja sen ympärysihoa. Miksi ruusukvartsiroller? Rullaava liike saa nesteet kiertämään paremmin ja turvotuksen häviämään. Huhutaan myös, että roller auttaisi minimoimaan juonteita ja ryppyjä. Siitä en ole varma, mutta turvotukseen rullaaminen on kyllä auttanut. Kasvojen rullailu on myös erittäin miellyttävän tuntuista sekä äärimmäisen rentouttavaa, joilloin se voi myös lieventää stressiä ja puolestaan sitä kautta vaikuttaa ihon hyvinvointiin.

Onko teille tällaiset kasvorollerit jo tuttuja? Mitä olette tykänneet?

Ruusukvartsi-rollereita olen nähnyt myytävän ainakin Ruohonjuuressa sekä esimerkiksi Kickissä. Kannattaa siis kurkata sieltä, mikäli kiinnostuit!

Huolellinen ihonhoito aina tärkeää ja varsinkin tähän aikaan vuodesta siihen on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Vuosien varrella oma ihonhoitorutiini on kasvanut ja pitkittynyt; Se missä ennen ihonhoitorutiinini koostui ainoastaan kasvojen puhdistuksesta ja kosteusvoiteen levittämisestä, nykyään tuputtelen kasvoilleni yhtä sun toista tuotetta. Sekä aamuin että illoin tekemäni ihonhoitorutiinit ovat kuin oma rentoutumishetkeni – nautin ihanien ihonhoitotuotteiden tuoksusta sekä tunnusta kasvoilla.

Tähän aikaan vuodesta olen huomannut, ettei ainakaan oma pintakuiva ihoni saa tarpeeksi kosteutusta ainoastaan seerumeista ja kosteusvoiteista. Niinpä näiden rinnalle olen ottanut käyttöön jälleen kosteuttavat ja ihoa ravitsevat kasvoöljyt. En voi tarpeeksi korostaa kuinka tärkeä osa kasvoöljy on ihoni hyvinvoinnin kannalta. Jos kärsit kuivasta ihosta ja haluat välttää epämiellyttävän kireä tunnun iholla, suosittelen ottamaan kasvoöljyt osaksi ihonhoitorutiineja. Itse käytän kasvoöljyä yleensä aina iltaisin ennen yövoiteen levittämistä, sillä kasvoöljy jättää luonnollisesti hieman öljyisen tunnun iholle hetkeksi aikaa. Jos minulla kuitenkaan ei ole aamulla kiire minnekään, saatan laittaa puhdistuksen jälkeen tarvittaessa öljyä kasvoilleni myös aamuisin ja levitän päivävoiteen iholleni vasta sitten kun öljy on imeytynyt iholleni kunnolla (noin 2-3h jälkeen).

Acon Renewing Face Oil on ihana, miedosti hajustettu kasvoöljy, joka pehmentää, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Itse levitän kasvoöljyä aina suoraan iholle, mutta tuotetta voi sekoittaa myös halutessaan kosteusvoiteen sekaan. Hintalappu on hyvin kohtuullinen, sillä tuotteen saa itselleen hieman alle 20€.lla. Yleisesti kasvoöljyt ovat hyvin riittoisia ja kestävät käytössä todella pitkään.

Lumenen Nordic-C Artic Berry Oil-Coctail on uusi tuttavuus, johon ihastuin heti muutaman käyttökerran jälkeen. Kyseessä on varsinainen tehoshotti kasvoille, sillä tuote sisältää runsaasti mm. C-, B, ja E-vitamiineja sekä antioksidantteja sekä tärkeitä omega-rasvahappoja, jotka auttavat elvyttämään ja tasoittamaan kuivintakin ihoa. Tuote on täysin vegaaninen ja 88% sen aineosista on luonnollista alkuperää. Tuotteessa aivan ihana ja pirteä sitruksinen tuoksu!

Absolutionin kasvoöljy on yhdistelmä kasviöljyjä sekä kukkaisuutetta. Tuotteessa on yhteensä huimat 27 eri ainesosaa, jotka korjaavat, tasapainottavat ja suojaavat ihoa. Kyseessä on aavistuksen kalliimpi tuote (noin 75€), mutta näistä tuotteista tehokkain. Tuote sisältää niin monia eri öljyjä, joista jokainen tuo tarvittavan hoitavan ominaisuuden iholle. Lisäksi tuotteella on ihana tuoksu, joka lumoaa käyttäjänsä. Kasvoöljyn ohut koostumus ei tuki ihohuokosia, joten se sopii myöskin epäpuhtaalle iholle. Tuote todella lunastaa lupauksensa elinvoimasta, syväkosteutuksesta ja hehkusta.

Voin lämpimästi suositella kasvoöljyjä kaikille, jotka kärsivät kuivasta ihosta. Itse käytän kasvoöljyjä joskus kuurittain, joskus päivittäin. Tässä postauksessa olevat tuotteet ovat kaikki sellaisia, joita olen itse testannut ja hyväksi kokenut. Toki on hyvä muistaa, että oikeiden ihonhoitotuotteiden löytämisen edellytyksenä on tuntea oma ihotyyppi hyvin ja testailla miten oma iho reagoi mihinkin tuotteisiin. Kaikki ei toimi kaikille. Kasvoöljyt kuitenkin ovat yleisesti ottaen ns. “harmittomia” tuotteita, joista hyvin monet ovat hellävaraisia ja sopivat erinomaisesti monille eri ihotyypeille.

Mites siellä ruudun toisella puolen – oletteko erilaisen kasvoöljyjen ystäviä? Jotain suosikkituotteita, joista voisitte vinkata?

 

*Kaupallinen yhteistyö: Vita Liberata

Miksi Vita Liberata on ehdoton suosikkini itseruskettavien tuotteiden joukosta? Vastaus on yksinkertainen – Vita Liberatan itseruskettavat ovat uudistaneet ajatusmaailmani itseruskettavista. Olen käyttänyt jo pitkään itseruskettavia, mutta ennen Vita Liberataan tutustumista pidin itseruskettavien käyttöä hyvin vaivalloisena ja jokseenkin epämiellyttävänä. Tahmainen tunne iholla sekä arveluttava haju olivat yhdistelmä, jota ei niin mielellään ottanut osaksi kauneusrutiinejaan – ainakaan kovin usein. Onneksi lopulta suositusten kautta tutustuin Vita Libertaan – tuohon itseruskettavien ihanaan edelläkävijään.

Tässä postauksessa pääsen yhteistyössä Vita Liberatan kanssa esittelemään teille suosikkituotteitani heidän valikoimastaan. Osaa tuotteista olen käyttänyt jo pidemmän aikaa, kun taas osa tuotteista ovat ihania uusia tuttavuuksia. Olen valinnut tähän yhteistyöhön sellaisia tuotteita, joita löytyy eilen alkaneilta Sokoksen 3+1 päiviltä. Sokoksen 3+1 päivillä on myynissä paljon ihania Vita Liberatan tuotteita alennettuun hintaan. Nyt kannattaa siis käydä täyttämässä itseruskettavarastot talvea varten mikäli siellä ruudun toisella puolella löytyy muitakin Vita Liberatan tuotteiden faneja! Jos taas tuotteet eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, nyt olisi oivallinen aika tutustua näihin loistaviin tuotteisiin.

Vita Liberatan Invisi, vaahtoava itseruskettava vesi, on ollut minulla käytössä kauan. Tässä ehdottomasti kosmetiikkatuote, jonka on löydyttävä aina kaapistani. Invisi itseruskettavan vaahdon ehdottomasti parhaita puolia ovat sen levittämisen helppous sekä todella nopea kuivuminen iholla. Käyn suihkussa mieluummin aina iltaisin, joten levitän myös itseruskettavat tuotteet iholleni iltaisin. Silti sänkyyn voi mennä suoraan levityksen jälkeen, koska tämä itseruskettava vaahto kuivuu iholle äärimmäisen nopeasti eikä sotke yhtään. Vierellä nukkuva puolisokin kiittää, kun viimeinkin olen löytänyt itseruskettavan, jonka mukana ei tule (hänen mukaansa) ällöttävää hajua. Aina ennen sain huomautuksia asiasta, mutta nyt mieheni ei edes huomaa jos olen levitellyt itseruskettavia – jes! Aamulla herätessä iholla on kaunis, tasainen rusketus.

Minulle uudemmat tuttavuudet ovat Vita Liberatan Body Blur ja Beauty Blur, joihin tosin ihastuin heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Kyseessä on välittömästi tasaisen värin ja kauniin hehkun iholle antavat tuotteet. Body Blur on itseruskettava vartalovoide, joka antaa välitöntä sävyä. Erinomainen tuote jos esimerkiksi haluaa hameasujen kanssa vähän rusketusta sääriin tai nopeaa hehkua iholle ennen etelänlomaa. Vaikka kyseessä ei olekaan vaahtoava tuote, tykkään itse levittää tätäkin levityskintaan avulla. Levityskinnas takaa vieläkin tasaisemman ja silkkisen lopputuloksen. Myöskin omat kädet pysyvät hienosti suojassa levityskintaan sisällä.

Beauty Blur on puolestaan kasvoille tarkoitettu, ihoa täydellistävä ja kevyesti itseruskettava voide. Tuote tasoittaa ihon väriä jättäen iholle pitkäkestoisen luonnollisen päivetyksen. Beauty Bluria voi käyttää meikin alla ihan pelkästään, mutta itse tykkään sekoittaa tuotetta pienen määrän joko kosteusvoiteen tai meikkivoiteen sekaan. Tuote toimii äärimmäisen hyvin kasvoilla meikin alla.

Toinen klassikkotuote on Vita Liberatan Fabulous mousset. Vaahtoavan moussen parhaita puolia ovat juuri helppous levittää (levityskintaalla) sekä nopea kuivuminen iholla. Fabulous moussen sävytetty koostumus antaa tasaisen ja kauniin sävyn. Tämän lisäksi tuote kosteuttaa, joten lopputuloksena on paitsi ruskettunut myös pehmeä iho. Myöskin tämän klassikkotuotteen löydät nyt alennettuun hintaan Sokoksen 3+1 päiviltä!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / @valoon_photography

 

 

 

Aamunaamani pelastaja – peitevoide! Peitevoiteella saadaan helposti ja nopeasti peitettyä ihon pieniä virheitä tai ei-toivottuja sävyjä, kuten esimerkiksi tummat silmänaluset tai punoitus kasvoilla. Peitevoide levitetään meikkivoiteen jälkeen halutuille (peittoa kaipaaville) kasvojen alueille, kuten esimerkiksi silmien alle, hymyjuonteisiin, leualle, näppylöiden päälle tai nenänvarteen. Peitevoiteen sävyä valitessa kannattaa pitää mielessä nyrkkisääntö – valitse peitevoiteen sävyksi omaa meikkivoidettasi yhden asteen vaaleampi sävy. Peitevoide levitetään kasvoille meikkivoiteen jälkeen. Itse tykkään taputella peitevoiteen kasvoille sormin, mutta levityksen voi toki tehdä myös sivellintä käyttäen.

Tässä postauksessa esittelen teille kolme suosikki peitevoidettani. Mikäli sinulla on hakusessa uusi peitevoide, kannattaa kurkata postauksen täsmävinkit!

Tämä YSL.n peitevoide on ollut minulla käytössä jo vuosia (minulla sävy B 30- Almond). Tuotteessa parasta on sen äärimmäisen pehmoinen ja hyvin levittyvä koostumus sekä laaja sävyvalikoima, josta varmasti löytyy jokaiseen ihonsävyyn loistavasti sopiva sävy. Levitän tätä peitevoidetta aina kasvoilleni sormin, sillä öljytön ja voidemainen tuote reagoin sormien lämmön kanssa erinomaisesti tehden peitevoiteesta entistä helpomman levittää. Tämä YSL.n tuote on itse asiassa meikkivoide, mutta koska se antaa kestävää, mattapintaista peittävyyttä, soveltuu se omassa käytössäni parhaiten peitevoiteeksi. Jos olet peitevoiteeseen halukas hieman enemmän panostamaan, voin lämpimästi suositella tätä YSL.n tuotetta!

Absolutionin luonnonkosmetiikkaan pääsin tutustumaan viime kesänä kun tein yhteistyötä ihanan suomalaisen Jolien kanssa, jonka valikoimaan kuuluu laadukasta ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Absolution on ranskalainen hoitolasarja, joka sopii sekä naisille että miehille. Itse rakastuin merkin monien ihonhoitotuotteiden lisäksi heidän peitevoiteeseensa. Kyseessä on monikäyttöinen peitevoide, jolla peitetään niin tummat silmänaluset kuin näpyt ja punoituksen. Tuotteessa on hyvin levittyvä nestemäinen koostumus, joka peittää tehokkaasti. Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja sopii kaikille ihotyypeille.

Jos etsit puolestaan hyvää edullista peitevoidetta, voisin suositella tätä Max Factorin Radiant Lift peitevoidetta. Peitevoide peittää, mutta pitkäkestoisuudessa jää aavistuksen jälkeen. Tuotetta tosin voi helposti lisäillä tarpeen mukaan päivän mittaan. Tämä kirkastava peitevoide sisältää C- ja E-vitamiinia!

Löytyykö sinulta suosikki peitevoiteita? Kuulisin mielelläni lisää vinkkejä hyvistä, pintakuivalle iholle sopivista tuotteista!

Ps. Kirjoitin muutama viikko sitten suosikkimeikkivoiteistani. Jos hakusessa on uusi meikkivoide syksyyn, kurkista tämä postaus.

 

 

 

*Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Miten hoidat hiuksiasi? Mitä muotoilutuotteita käytät? Miten saat hiuksesi pysymään niin hyväkuntoisina ja kauniina? Mitä tuotteita käytät päivittäin hiuksissasi? Tässä blogipostauksessa paljastan teille parhaat hiustenhoitovinkit! 

hiustenhoitovinkit

Vahvojen, kiiltävien ja hyvinvoivien hiusten tavoittelu kannattaa aloittaa valitsemalla juuri omalle hiustyypille sopivat hiustenhoitotuotteet. Minulla on luonnostaan paksut ja pitkät hiukset, jotka tarvitsevat huolellista hoitoa. Koska hiuslaatuni on luonnonkihara ja hieman karhea, kaipaavat hiukseni muun muassa paljon tehohoitoa ja kosteutusta. Käsittelen hiuksiani usein föönillä ja erilaisilla kuumilla muotoiluraudoilla, joten käyttämieni hiustenhoitotuotteiden pitää suojata ja mielellään myös korjata hiusta. Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt suomalaisen Biozellin loistavia hiustenhoitotuotteita ja olinkin erittäin innoissani, kun pääsin nyt yhteistyössä heidän kanssaan kertomaan teille heidän tuotteistaan hieman tarkemmin.

hiustenhoitovinkit

Kiharran hiukseni lähes päivittäin. Tykkään tehdä kiharani leveällä suoristusraudalla, jolloin kiharasta tulee rennon löyhä. Toki juhlavampiin tilaisuuksiin on välillä kiva laittaa hieman kikkarampaa kiharaa, mutta tämä löysä, pikemminkin ainoastaan tuuheutta antava kihartaminen on kuitenkin minun go-to valintani. Kestävien kiharoiden tekemisessä on aina tärkeää muistaa oikeanlaiset pohjustustuotteet. Parhaan pohjustuksen antaa Biozellin Keratin Heat & Styling Spray, joka antaa voimakkaan lämpösuojan sekä pidon. Itse käytän tuotetta aina kihartamiseen, mutta sopii se yhtä hyvin myös hiusten suoristamiseen, kun tavoitteena on kestävä lopputulos. Kuumia muotoilurautoja käyttäessä on erityisen tärkeää käyttää muotoilutuotteita, joissa on lämpösuoja. Keratin Heat & Styling Spray vähentää hiusten katkeilua ja vaurioitumista lämpökäsittelyn aikana. Tuotetta voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin, mutta itse tykkään käyttää sitä kuiviin hiuksiin juuri ennen kihartamista. Tuotteen ansioista kiharat kestävät minulla paremmin useamman päivän, joka helpottaa arkeani hurjasti ja säästää aikaa.

Kiharruksen jälkeen on aika lisätä hieman volyymia hiuksiin. Itse en osaa käyttää hiuspuutereita, vaan volyymin tuon hiuksiini kuivashampoon avulla. Suosikkini on kuvissa näkyvä Biozellin Professional Voluminizing Dry Shampoo, joka tuo hiusten tyveen ilmavuutta ja helpottaa muotoiltavuutta. Suihkutan kuivashampoota hiusten tyveen, jonka jälkeen pöyhin hiuksia sormin. Hiusten tyveen tulee juuri kaipaamaani pieni määrä volyymia sekä kevyttä pitoa. Tätä Biozellin kuivashampoosta on saatavilla myös pienemmässä koossa, joka kulkee helposti mukana vaikka käsilaukussa – iltamenojen pelastus, kun saa freesattua hiuksiaan pitkin iltaa! Kuivashampoota kannattaa käyttää myös erilaisia kampauksia tehdessä, sillä tuote antaa kampauksille kestävän pohjan.

Haluan vinkata kaikille vaaleaveriköille ruudun toisella puolen, että Biozellilta löytyy myös nimenomaan vaaleille hiuksille tarkoitettu Professional Silver Dry Shampoo, joka taittaa keltaisuutta ja muita lämpimiä sävyjä hiuksista. Tämä tuote on ollut minulla käytössä jo pitkään ja olen tykännyt valtavasti.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Lopuksi viimeistellään hiukset vielä Biozell Professionalin Super Strong hiuskiinteellä.  Tällä tuotteella paksut hiukseni saavat tarvittavan voimakkaan ja pitkäkestoisen pidon. Itse tykkään hiuslakoista, jotka ovat tarpeeksi hienojakoisia eivätkä jätä hiuksia kosteiksi. Tämä hiuskiinne on juuri täydellinen.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Haluan vinkata teille vielä kahdesta Biozell hiustenhoitotuotteesta, joihin olen erityisesti tykästynyt. Toinen on uutuustuote Color Tech Silver, joka on intensiivinen sävyte värjätyille hiuksille. Kampaajakertojen välissä tämä tuote toimii täydellisenä fixinä raikkaan vaalean hiusvärin ylläpitoon ja keltaisuuden poistamiseen. Minulta usein kysellään, miten saan pidettyä hiusvärini niin puhtaan vaaleana – vastaus on tässä. Keltaisuuden poistamisen lisäksi Color Tech Silver hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti korjaten hiusta. Sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on äärimmäisen hellä hiuksille ja hiuspohjalle.

Toinen suosikki on karheiden hiusteni pelastaja – argan-öljyä sisältävä hoitoöljy. Käytän tuotetta usein kuivien hiuslatvojen hoitoon ja kosteuttamiseen. Saatan lisäillä argan-öljyä vielä hiuksiini kuivauksen jälkeen extrapehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Biozellin tuotteisiin, mikäli heidän upeat hiustenhoito- ja muotoilutuotteensa eivät sinulle ole vielä tuttuja. Biozellin tuotteissa on äärimmäisen hyvä hinta-laatu-suhde sekä saatavuus. Nämä ammattitasoiset tuotteet löydät nimittäin hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Mikäli haluaisit Biozellin tuotteita testiin, nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi + yhdelle ystävällesi kattavat Biozell-tuotepaketit. Kurkista lisää Instagramistani @mettiforssell ja osallistu siellä arvontaan!

Psst. Kannattaa myöskin kurkata @biozell -Instagram-tili, mikäli kaipailee arkeensa kaunista ja mielenkiintoista hiusaiheista sisältöä. Tililtä löytyy upeiden hiuskuvien lisäksi valtavasti esimerkiksi kampaus- ja hiustenlaittoinspiraatiota sekä tietoa Biozellin monipuolisista tuotteista!

Kiinnostavatko hiustenhoitovinkit teitä myös jatkossa? Jos kiinnostavat, niin laittakaa hiusaiheisia kysymyksiä ja postaustoiveita kommenttiboksiin 🙂

hiustenhoitovinkit

Photos: Niki Strbian

 

 

Käyttämistäni meikkituotteista kysellään todella paljon, joten ajattelin tämän syksyn aikana keskittyä blogissani tekemään enemmän meikkiaiheisia juttuja. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi haluaisin tuoda esille myös erilaisia tutoriaaleja, joissa ohjeistan, miten teen itselleni erilaisia meikkejä. Miten tehdään kuulas ja kaunis meikkipohja? Entäpä miten loihditaan näyttävä silmämeikki? Minkälaisiin meikeihin te toivoisitte opastusta? Jättäkäähän kommenttia ja toiveita kommenttiboxin puolelle!

Tällä kertaa keskitytään kuitenkin meikkivoiteisiin. Mitkä ovat omia luottotuotteitani ja miksi? Mitkä ovat parhaimmat meikkivoiteet?

Minulle mieleisin meikkipohja on raikkaan kevyt ja kuulas. Minua ei haittaa, että meikkipohjan alta paistaa ihon pienet virheet. Mielestäni meikkivoiteella ei ole tarkoitus peittää vaan pikemminkin tasoittaa. Meikkivoiteita minulla on kuitenkin käytössä monia erilaisia, riippuen siitä, mihin tarkoitukseen olen meikkiäni tekemässä. Onko kyse kevyemmästä arkimeikistä vai näyttävämmästä juhlameikistä. Näihin tilanteisiin käytän luonnollisesti erilaisia tuotteita. Myöskin vuodenajat vaikuttavat käyttämiini meikkivoiteisiin – kesällä kevyempää ja kuulaampaa ja talvisin aavistuksen peittävämpää. Myös meikkivoiteiden sävyt vaihtuvat sesongin mukaan.

L’oréal – Glow Chérie, Natural Glow Enhancer

YSL – BB Creme, Skintone Prefector

Tällä hetkellä teen meikkipohjani ylläpuolen kuvissa näkyvillä kahdella tuotteella – YSL.n BB-voiteella (musta tuubi), johon sekoitan pienen määrän L’oréalin glowta antavaa hohtovoidetta (beige tuubi). Kesällä käytin hohtovoidetta BB-voiteen seassa aika runsaastikin, jonka avulla sain kasvoilleni kauniin kesäisen glown. Nämä tuotteet yhdessä sekä tasoittavat ihoa sekä antavat iholle kaunista luonnollista hehkua. YSL.n BB-voiteessa on vielä SPF 25, mikä tekee tuotteesta vielä entistä paremman. Sekoitan tuotteet keskenään sormillani, jonka jälkeen levitän tuotteet iholle kasvorasvan tavoin. Helppo ja yksinkertaista. Rakastan tätä BB-voiteen ja hohtovoiteen yhdistelmää, sillä kauniin lopputuloksen lisäksi tuotteet myös kosteuttavat kasvojen ihoa ihanalla tavalla. Lopputulos on paitsi kauniin tasainen myös miellyttävän kevyt ja pehmeä.

Diorin Forever meikkivoiteet ovat myös äärimmäisen hyviä ja olleet minulla käytössä jo pitkään. Dior Forever sarjasta löytyy kahdenlaista meikkivoidetta; peittävämmän ja mattapintaiseksi ihon jättävä Dior Forever sekä kuultavamman lopputuloksen antava Dior Forever Skin Glow. Oma suosikkini on tämä toisena mainittu Skin Glow, joka tosiaan antaa iholle hehkuvan lopputuloksen. Diorin meikkivoiteissa parasta on pitkäkestoinen koostumus, joka ei lähde päivän mittaan kasaantumaan juonteisiin. Tämä meikkivoide tekee ihosta äärimmäisen tasaisen ja virheettömän näköisen, jonka vuoksi se onkin minulla käytössä varsinkin juhlameikkejä tehdessäni. Varsinkin mattapintainen Dior Forever antaa samettisen pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Tuotetta on helppo levittää sekä kerrostaa ohuen koostumuksen takia. Nämä Diorin meikkivoiteet sopivat erityisen hyvin (pinta)kuivalle iholle, sillä tuotteen koostumuksessa on käytetty tarkoin valittuja ihonhoidon ainesosia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Max Factor – Healthy Skin Harmony

Tein noin vuosi sitten pitkäkestoisen yhteistyön Max Factorin kasvona. Tuon vajaan kahden vuoden aikana pääsin tutustumaan tarkemmin Max Factorin tuotteisiin. Max Factorin tuotteiden joukosta monet olivat niin hyviä, että ovat minulla edelleen käytössä lähes päivittäin. Näiden tuotteiden joukosta haluan nostaa esiin Healthy Skin Harmony meikkivoiteen, joka on erittäin hyvä tuote. Meikkivoide antaa kauniin tasaisen lopputuloksen. Tuote sopii erityisesti minun kuivalle iholleni, sillä se kosteuttaa kuivaa ihoa runsaasti. Tuotteessa myös SPF 20, joka suojaa ihoa haitalliselta auringonsäteilyltä. Tässä meikkivoiteessa on äärimmäisen hyvä hintalaatusuhde.

 

 

 

 

 

Oletteko jo kuuleet tai mahdollisesti kokeilleet maailmalla suurta suosiota herättäneitä hiustuoksuja? Hiustuoksu on täydellinen valinta esimerkiksi silloin, kun tavallinen hajuvesi tuntuu liian raskaalta tai haluat käyttää hieman huomaamattomampaa tuoksua. Esimerkiksi näin kesällä itse jätän monesti parfyymit kokonaan pois tai saatan käyttää perinteisiä hajuvesia ainoastaan iltamenoissa. Hiustuoksut antavat ihanan kevyen tuoksun ja uutta raikkautta hiuksiin. Monissa hiustuoksuissa on myös paljon hoitavia ainesosia, jotka esimerkiksi lisäävät hiusten kiiltoa ja suojaavat UV-säteilyltä. Monet tuotteet sisältävät muun muassa argan-öljyä, joka antaa hiuksille täydellistä samettimaista pehmeyttä ja hohtoa. Nyt voi siis unohtaa perinteiset parfyymit ja siirtyä kevyempiin hiustuoksuihin – ainakin näin kesän ajaksi!

 

 

 

Miten hoidat hiuksiasi? Mitä hiustenhoitotuotteita käytät? Käytätkö hiuksia vahvistavia ravintolisiä? Kuinka usein peset hiuksesi? Vinkkejä hyvinvoiviin ja elinvoimaisiin hiuksiin?

Tässä postauksessa vastaukset muun muassa näihin yläpuolella listaamiini hiustenhoitoon liittyviin kysymyksiin, joita minulta kysytään usein. Olen viime kuukausien  aikana myös päässyt testaamaan monia uusia hiustenhoitotuotteita, joiden joukosta on noussut esiin mahtavia uusia suosikkeja. Halusin ehdottomasti jakaa omat vinkkini teille myös täällä blogin puolella!

Pääsin ensimmäistä kertaa tämän vuoden helmikuussa testaamaan Kérastasen uutta Blond Absolu -tuotesarjaa. Sarjan tuotteet sisältävät ultravioletteja pigmenttejä, jotka ovat tarkoitettu neutralisoimaan ei-toivottuja lämpimiä sävyjä hiuksista sekä korostamaan hiusten vaaleutta. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin nimenomaan vaalennetuille sekä raidoitetuille hiuksille.

Neutralisoivan vaikutuksen lisäksi tykkään todella paljon siitä minkälaisen tunteen tuotteet jättävät hiuksiin pesun jälkeen. Hiukset ovat luonnollisen kiiltävät sekä ihanan pehmeät ja keveät. Blond Absolu -sarjan tehokkaasti vahvistava hoitoaine (cicaflash) ansaitsee vielä erityismaininnan; Kyseessä on mahtava monitoimituote, jossa yhdistyy hiusnaamion syvähoitava vaikutus ja hoitoaineen keveä lopputulos – love it!

Hiustenpesun jälkeen hellin hiuksiani erilaisilla hiuksiin jätettävillä hiusseerumeilla sekä  hiusöljyillä (ei kaikkia tuotteita samaan aikaan). Omat hiukseni ovat hyvin paksut, “jouhimaiset” ja karheat, joten haluan käyttää hiuksissani monia hiuksiin jätettäviä hiustenhoitotuotteita, jotka tasoittavat hiusten pintaa, pehmentävät ja antavat hiuksille suojaa. Alapuolen kuvissa tämän hetken suosikkituotteeni hiusöljyjen (ensimmäinen kuva) ja hiusseerumin osalta (toinen kuva). Kérastasen hoitava ja myöskin lämpösuojan antava seerumi on kerrassaan ihana! Tuote suojaa hiuksia ilmankosteuden aiheuttamaa pörröisyyttä vastaan, mikä on oman karheahkon hiuslaatuni yleinen ongelma. Seerumia voidaan käyttää sekä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin tai vaihtoehtoisesti kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa ja hoitavuutta.

Hiusten hyvinvointiin vaikuttavat laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden lisäksi luonnollisesti myös monipuolinen ja terveellinen ruokavalio. En ole koskaan käyttänyt hiuksia vahvistavia/kasvattavia ravintolisiä, mutta suosin kyllä ruokavaliossani paljon hiusten hyvinvointiin vaikuttavia ruoka-aineita. Ruokavaliostani löytyy esimerkiksi paljon kalaa, vihreitä vihanneksia, pähkinöitä sekä avocadoa, joilla kaikilla on positiivinen vaikutus hiusten terveyteen.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä