Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Miten on taas perjantai? Uskomatonta mitä vauhtia nämä viikot juoksevat. En tiedä onko muilla sellainen fiilis, että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin päivät, viikot ja vuodet vierivät. Ei ole reilua!!

Itselläni on ollut kiireinen viikko, johon on mahtunut paljon erilaisia työpäiviä, mielenkiintoisia tapaamisia ja uusien ihanien projektien suunnittelua. Eilen varmistui jotain uutta ja huikeaa, josta varmasti tulette kuulemaan pian. Tiedän, kuinka ärsyttävää on, kun uusista projekteista ja yhteistöistä ei voi aina heti kertoa teille (vaikka kuinka paljon haluaisinkin). Ehkä pitäisi vaan olla sanomatta mitään, mutta joskus on myös hyvä jakaa positiivista fiilistä ulos ja ympärilleen, olipa se positiivisen tunteen aiheuttaja mikä tahansa. Pääsimme myös mieheni kanssa aikaisemmin tällä viikolla viettämään “semi” treffi-iltaa, kun osallistuimme keskiviikkona Bollingerin uuden samppanjan lanseeraustilaisuuteen. Kyseessä oli intiimi illallistilaisuus upeassa ravintola Palacessa. Palace oli suunnitellut illan menun täydellisesti Bollingerin samppanjoihin sopiviksi. Ruoka, ihmiset, tunnelma ja erityisesti samppanja olivat täydelliset. Ihana ilta kaikin puolin <3

Viikonlopun suunnitelmat ovat toistaiseksi vielä auki. Paljon vaatineen työviikon jälkeen olisi ihanaa vaan olla rauhassa kotona. Olen kyllä sellainen kotihiiri, että en tiedä toista, joka rakastaisi olla kotona niin paljon kuin minä, haha. Mutta katsotaan mitä suunnitelmia viikonloppu tuo tulleessaan. Tykkään mahdollisuuksien mukaan pitää viikonloput mahdollisimman “suunnitteluvapaina” aikataulutetun ja organisoitujen arkipäivien vastapainoksi. Jos sunnuntaina on aurinkoinen päivä, olisi ihana mennä käymään landella ja näyttää lapsillemme ensimmäistä kertaa miltä siellä näyttää remontin jälkeen.

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

 

Eilen oli hyvä päivä. Ei mitenkään erikoinen tai normaalista poikkeava, mutta silti oli jotenkin erityisen hyvä fiilis. Eilisen pohjalta ajatuksissani on pyörinyt paljon työnteko ja työn merkitys elämässä. Oletteko koskaan miettineet työn vaikutusta arjen onnellisuuteen ja sitä kautta omaan hyvinvointiin? Työ kun monille on todella suuri osa arkea  (jo ihan tuntimääräisestikin) kuinka iso vaikutus sillä on ns. muuhun elämään? Tai jos työ on jollain tasolla epämiellyttävää, kurjaa tai vaikka negatiivista, onko silloin myös iso osa arkeasi kaikkea tuota edellä mainittua? On tietysti hyvin yksilöllistä, millä tavalla kokee työnsä merkityksen ja varsinkin kuinka suuri vaikutus sillä on omaan elämään, ja nimenomaan onnellisuuteen. Osa ihmisistä varmasti antaa työarjen vaikuttaa kokonaisvaltaisemmin omaan elämään kun taas toiset osaavat vetää tiukan rajan näiden kahden välille. Joillekin työn ei tarvitse olla “se juttu” vaan onnellisuuden ainekset kootaan muista asioista.

Jokainen rakentaa onnellisuuden omalla tavallaan. En osaa sanoa oikeaa reseptiä onnellisuuteen, mutta itselläni onnellisuus lähtee sisältäpäin ja koostuu yksinkertaisista asioista. Minulle onnellisuus merkitsee nimenomaan arjen mielekyyttä, iloa ja hyvänolon tunnetta. En voisi kuvitella rakentavani elämääni niin, että onnellisuuteni nojautuisi pelkästään viikonloppuihin, lomiin tai muihin “spesiaaleihin” hetkiin. Arki on kuitenkin niin iso osa elämää, että sen mielekkyyteen on hyvä keskittyä. Minulle ne ovat muun muassa perhe, läheiset ihmiset, sosiaaliset suhteet, liikunta ja terveys. Minulle myös oma työ on asia, joka kuuluu vahvasti jokapäiväiseen elämääni ja tekee minut onnelliseksi.

Itselläni oli selvät suunnitelmat lukion jälkeen siitä, mitä haluan tehdä ja missä haluan opiskella. Elämä kuitenkin tuli väliin ja suunnitelmani heittivät 100% voltin. En silloin päässyt sitoutumaan unelmieni opiskelupaikkaan, mutta en kuitenkaan koskaan päästänyt irti haaveistani. Päämääräni on aina ollut sama, mutta kulkemani reitti olikin toinen. En tiedä oletteko kuulleet tai uskotteko vetovoiman lakiin, mutta itselleni sillä on vahva merkitys. Ajattelen, että asiat, joita minulle elämässä tapahtuu heijastuu omista ajatuksistani, toiveistani ja unelmistani. Toisin sanoen, jos haluaa elämäänsä jotain asiaa tai vaikkapa jotain muutosta, on tärkeää fokusoida huomio ja ajatukset siihen mitä haluaa ja alkaa toimimaan. Osa toimista voi olla tietoisia toimia, mutta suuri osa valinnoista tapahtuu myös alitajuntaisesti. Teet tiedostamattasi koko ajan pieniä toimia ja valintoja kohti unelmiasi.

  Kovan työn, oman intohimon ja muutaman onnenkantamuksen kautta olen ajautunut tähän pisteeseen, jossa silloin koulunpenkillä toivoin joku päivä olevani. Päästä työskentelemään oman intohimon parissa ja kokeilla luovuuttaan. Tekemisissäni minua on aina ohjannut oma intohimo. Koen kiitollisuutta tämän hetkisestä työstäni, joka on intohimoni ja unelmani. Se tunne, kun nauttii työstään niin paljon ettei se edes melkein tunnu työltä. Asia, joka alkoi harrastuksena, mutta nyt työllistää minut kokopäiväisesti. Tästä faktasta olen äärimmäisen kiitollinen ja onnellinen, sillä tiedän, että mielekäs työ ei missään nimessä ole itsestäänselvyys.

Mekko löytyy täältä!*

Olen aina ihaillut äärimmäisen paljon ihmisiä, jotka rohkeasti lähtevät opiskelemaan, kouluttautumaan tai työskentelemään kohti unelmaansa. Haaveet ja unelmat saattavat kuitenkin selkiytyä ja muuttua vasta ajan mittaan vuosien varrella. Olen saanut läheltä seurata, kuinka muutamat ystäväni ovat rohkeasti vaihtaneet opiskelupaikkaa ja alaa kohti paremmin omia unelmiaan vastaavia tavoitteita – kun hammaslääkäri ei ollutkaan unelmien ammatti vaan intohimo vei lopulta luovemmalle alalle. Lopetuspäätös monen vuoden opiskelun jälkeen ei ole helppo, mutta varmasti pitkällä tähtäimellä oikea ja palkitseva. Olisiko parempi olla epämiellyttävässä työssä ja harmitella vuosien päästä “miksi en aikoinaan vaihtanut alaa”. Ymmärrän, että opiskelupaikan tai työpaikan jättäminen tai vaihtaminen uuteen ei todellakaan ole läpihuutojuttu – mutta silti haluaisin rohkaista kaikkia miettimään aina aika ajoin: Tekeekö nykyinen opiskelupaikkani minut onnelliseksi? Olenko oikealla alalla? Arvostetaanko minua työpaikalla/työyhteisössä? Onko rahallisen korvauksen lisäksi työssäni muita kannusteita?

Photos: Kristina Pendonen / edit by me
*adink

 

 

 

Todella monet viime syksyn trendeistä ovat pinnalla tänäkin syksynä. On aivan ihanaa, että nopeatempoisessa muotimaailmassa ollaan menossa hieman ajattomampaan ja pitkäkestoisempaan suuntaan. Jes! Viime syksynä erilaiset kuosit, kuten esimerkiksi kukka-, eläin-, pallo- ja ruutukuosit, olivat suuresti pinnalla. Samat kuosit jatkavat yhä trendien aallon harjalla ja niitä näkyykin yhä enenevissä määrin kauppojen hyllyillä. Tämän syksy juttu on kuitenkin eri kuosien rohkea yhdistely. Yhdistä romanttista kukkakuosia klassisen pallokuosin kanssa tai sähäkkää käärmekuosia ryhdikkäämmän ruutukuosin kanssa, kuten minä tässä asussa. Tykkään paljon sinisävyisen käärekuosin ja ruskean ruutukuosin mielenkiintoisesta yhdistelmästä. Naisellisen silkkivaatteen parina maskuliininen ruutubleiseri toimii mielestäni hienosti tuoden kaivatun kontrastin asukokonaisuuteen.

Mitä mieltä te olette printtien yhdistelystä – uhka vai mahdollisuus?

Photos: Niki Strbian

 

Huh! En oikein tiedä edes miten aloittaisin tämän postauksen. Olen joutunut koko kesän pitämään isoa juttua kaikilta salassa, vaikka oman perheen kesken ollemmekin fiilistelleet asiaa jo muutaman kuukauden ajan IHAN JOKAINEN PÄIVÄ. Mutta nyt saan vihdoin paljastaa, että olemme Miklun kanssa mukana tulevalla Huvila & Huussi -tuotantokaudella. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! 😀

Olemme jo pitkään halunneet remontoida meidän landepaikan. Minun täytyy myöntää, että en koskaan ole ollut erityisesti “mökki-ihminen”, mutta niin vain vuosien varrella ja elämäntilanteen muuttuessa minustakin on kuoriutunut yksi. Vaikka rakastankin kaupungin vilinää ja vilskettä (enkä haluaisi asua missään muualla), olemme huomanneet kaipaavamme kiireisen elämämme vastapainoksi mökin tuomaa rauhaa. Asumme Helsingissä kerrostalossa, joten mökin rauha, luonnonläheisyys ja kaikin puolin rentouttavaa ympäristö houkuttelevat meidät aina ajoittain pois kaupungista. On parasta päästä luonnonhelmaan liikkumaan ja nauttimaan hiljaisuudesta. Lapsemme viihtyvät myös äärimmäisen hyvin mökillä, mikä oli itse asiassa yksi isoimmista syistä, miksi remonttihaaveet alkoivat meissä herätä. Landella on lapsille niin paljon kivaa erilaista puuhaa ja voimme siellä nauttia asioista, joita meillä ei kaupungissa ole. Landepaikkamme on vielä niin hyvän matkan päässä Helsingistä, että kaupungin sykkeestä pääsee melko nopeasti mökille rentoutumaan, vaikka vain yhdeksikin yöksi.

Vaikka mökkiremontti on ollut haaveissa pitkään, ei meillä kuitenkaan tässä elämäntilanteessa olisi ollut yksinkertaisesti aikaa lähteä remonttia itsenäisesti toteuttamaan. Olen päässyt läheltä seuraamaan ystäväpiirissämme monien talonrakennusprojekteja sekä laajempia remontteja ja nähnyt kuinka pitkiä, aikaa vieviä ja valtavasti muitakin resursseja vaativia projekteja ne yleisesti ovat. Nostan suuresti hattua kaikille, jotka tällaisia projekteja vievät kunnialla maaliin, mutta tiedän, että tällä hetkellä meidän rahkeet eivät olisi siihen riittäneet.

Siispä olimmekin äärimmäisen onnellisia ja kiitollisia, kun saimme mahdollisuuden osallistua Huvila & Huussi ohjelmaan. Ohjelma, joka toimii avaimet käteen periaatteella ja remonttiaika on vain muutamia viikkoja (uskomatonta!!!). Olen itse sarjan suuri fani ja olen innolla katsonut viime kausien jaksoja ja ihastellut uskomattomia muutoksia. Sarjan suunnittelijat ja rakentajat ovat mielettömän taitavia ammattilaisia. En voi valitettavasti vielä paljastaa mitään, mitä meidän landella tehtiin tai mihin alueeseen remontissa keskityttiin. Sen tulette näkemään halutessanne ensi keväänä, kun ohjelma tulee ulos tv.stä. Tulen muistuttelemaan asiasta vielä lähempänä julkaisua ja teen myös blogiin tarkempia postauksia ohjelmaan ja remonttiin liittyen vielä ensi keväänä, kun kaikki on julkista remontin osalta. Kiitos muuten kaikille valtavasti viesteistä instagrammin puolella. Ilmeisesti sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy myös kaltaisiani Huvila & Huussi faneja. Kiitos teille teidän tsempistä <3

Koska loppuviikko meni ohjelman kuvauksissa ja muissa kiireissä, minulla on tänään työsunnuntai. Tosin en valita, sillä rakastan tehdä töitä koneella sateen ropistessa ikkunoihin lämmin kahvikuppi vierelläni. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Kuten otsikkokin sen kertoo, tämän vaatteen helppous ja mukavuus todella viehättää. Neulemekot ovat olleet yksiä alkusyksyn suosikkivaatteitani. Mikä siinä onkaan, että aina näin syksyn alkamisen myötä huomaan haluavani pukeutua taas entistä mukavammin? Mukavuus minulle tarkoittaa pehmeyttä niin sävyissä kuin materiaaleissa.

Vaikka tämän postauksen beige neulemekko ei olekaan kanavissani paljoa näkynyt, olen sitä tosiasiassa kuitenkin valtavasti käyttänyt. Kyseessä on juuri sellainen mekko, jonka voi kirjaimellisesti vain heittää päälleen, kun ei jaksa päivän asuaan sen kummemmin suunnitella. Mekko sopii tilanteeseen jos toiseen sekä on muokattavissa moniin eri tyyleihin sopivaksi. Nahkatakin ja lenkkareiden parina aika casual look, mutta korkojen ja pikkulaukun kanssa menee iltamenoihinkin. Mekon solmittava vyö on mielenkiintoinen yksityiskohta muuten yksinkertaisessa neulemekossa. Tänä(kin) syksynä ruskean eri sävyt viehättävät – erityisesti vaalea beige.

 

 

 

 

 

 

 

Find here: Green Shirt* / Green Skirt* / Burgundy Dress / Brown Boots / Black Shirt / Beige Skirt / Camel Dress / Black Bag / Black Coat

Nahka on yksi syksyn 2019 isoimpia trendejä. Nahkaa näkyy nyt valtavasti joka puolella – takeissa, mekoissa, hameissa, housuissa sekä erilaisissa asusteissa. Nahka on mielenkiintoinen materiaali – samalla niin ihanan minimalistinen, mutta kuitenkin näyttävä ja rohkea. Nahkaan voi pukeutua päästä varpaisiin, mutta vähempikin riittää. Itse tykkään esimerkiksi yhdistää nahkahameen kanssa neuleen tai nahkapaidan kanssa trendikkäät löysät puvunhousut. Mustan nahan ohella näkyy paljon myös muita värivaihtoehtoja, varsinkin kaikki erilaiset ruskeansävyt ovat todella in!

Myös itse olen etsinyt syysvaatekaappiini nahkavaatteita. Monissa blogipostauksissani näkyneet klassiset, skinnymalliset nahkahousut ovat palvelleet minua hyvin, mutta nyt etsinnässä olisi vielä jotain aavistuksen trendikkäämpää. Erilaiset nahkamekot ja -hameet kiinnostavat. Nanushka -merkin vegaanisnahkavaatteet ovat mielestäni erityisen ihania (mm. kollaasin beige hame & kamelin värinen mekko) ihanine yksityiskohtineen. Myöskin musta nahkainen trenssitakki on kovassa etsinnässä. Mikäli et ole valmis nahkatrendiin isoja summia investoimaan, löytyy ketjuliikkeistä, kuten esimerkiksi Zarasta, paljon nahkatuotteita tällä hetkellä. Tuo kollaasin musta puhvihihainen paita (dream!) on esimerkiksi Zaran ja se näyttää aivan ihanalta!

 

*Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Miten hoidat hiuksiasi? Mitä muotoilutuotteita käytät? Miten saat hiuksesi pysymään niin hyväkuntoisina ja kauniina? Mitä tuotteita käytät päivittäin hiuksissasi? Tässä blogipostauksessa paljastan teille parhaat hiustenhoitovinkit! 

hiustenhoitovinkit

Vahvojen, kiiltävien ja hyvinvoivien hiusten tavoittelu kannattaa aloittaa valitsemalla juuri omalle hiustyypille sopivat hiustenhoitotuotteet. Minulla on luonnostaan paksut ja pitkät hiukset, jotka tarvitsevat huolellista hoitoa. Koska hiuslaatuni on luonnonkihara ja hieman karhea, kaipaavat hiukseni muun muassa paljon tehohoitoa ja kosteutusta. Käsittelen hiuksiani usein föönillä ja erilaisilla kuumilla muotoiluraudoilla, joten käyttämieni hiustenhoitotuotteiden pitää suojata ja mielellään myös korjata hiusta. Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt suomalaisen Biozellin loistavia hiustenhoitotuotteita ja olinkin erittäin innoissani, kun pääsin nyt yhteistyössä heidän kanssaan kertomaan teille heidän tuotteistaan hieman tarkemmin.

hiustenhoitovinkit

Kiharran hiukseni lähes päivittäin. Tykkään tehdä kiharani leveällä suoristusraudalla, jolloin kiharasta tulee rennon löyhä. Toki juhlavampiin tilaisuuksiin on välillä kiva laittaa hieman kikkarampaa kiharaa, mutta tämä löysä, pikemminkin ainoastaan tuuheutta antava kihartaminen on kuitenkin minun go-to valintani. Kestävien kiharoiden tekemisessä on aina tärkeää muistaa oikeanlaiset pohjustustuotteet. Parhaan pohjustuksen antaa Biozellin Keratin Heat & Styling Spray, joka antaa voimakkaan lämpösuojan sekä pidon. Itse käytän tuotetta aina kihartamiseen, mutta sopii se yhtä hyvin myös hiusten suoristamiseen, kun tavoitteena on kestävä lopputulos. Kuumia muotoilurautoja käyttäessä on erityisen tärkeää käyttää muotoilutuotteita, joissa on lämpösuoja. Keratin Heat & Styling Spray vähentää hiusten katkeilua ja vaurioitumista lämpökäsittelyn aikana. Tuotetta voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin, mutta itse tykkään käyttää sitä kuiviin hiuksiin juuri ennen kihartamista. Tuotteen ansioista kiharat kestävät minulla paremmin useamman päivän, joka helpottaa arkeani hurjasti ja säästää aikaa.

Kiharruksen jälkeen on aika lisätä hieman volyymia hiuksiin. Itse en osaa käyttää hiuspuutereita, vaan volyymin tuon hiuksiini kuivashampoon avulla. Suosikkini on kuvissa näkyvä Biozellin Professional Voluminizing Dry Shampoo, joka tuo hiusten tyveen ilmavuutta ja helpottaa muotoiltavuutta. Suihkutan kuivashampoota hiusten tyveen, jonka jälkeen pöyhin hiuksia sormin. Hiusten tyveen tulee juuri kaipaamaani pieni määrä volyymia sekä kevyttä pitoa. Tätä Biozellin kuivashampoosta on saatavilla myös pienemmässä koossa, joka kulkee helposti mukana vaikka käsilaukussa – iltamenojen pelastus, kun saa freesattua hiuksiaan pitkin iltaa! Kuivashampoota kannattaa käyttää myös erilaisia kampauksia tehdessä, sillä tuote antaa kampauksille kestävän pohjan.

Haluan vinkata kaikille vaaleaveriköille ruudun toisella puolen, että Biozellilta löytyy myös nimenomaan vaaleille hiuksille tarkoitettu Professional Silver Dry Shampoo, joka taittaa keltaisuutta ja muita lämpimiä sävyjä hiuksista. Tämä tuote on ollut minulla käytössä jo pitkään ja olen tykännyt valtavasti.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Lopuksi viimeistellään hiukset vielä Biozell Professionalin Super Strong hiuskiinteellä.  Tällä tuotteella paksut hiukseni saavat tarvittavan voimakkaan ja pitkäkestoisen pidon. Itse tykkään hiuslakoista, jotka ovat tarpeeksi hienojakoisia eivätkä jätä hiuksia kosteiksi. Tämä hiuskiinne on juuri täydellinen.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Haluan vinkata teille vielä kahdesta Biozell hiustenhoitotuotteesta, joihin olen erityisesti tykästynyt. Toinen on uutuustuote Color Tech Silver, joka on intensiivinen sävyte värjätyille hiuksille. Kampaajakertojen välissä tämä tuote toimii täydellisenä fixinä raikkaan vaalean hiusvärin ylläpitoon ja keltaisuuden poistamiseen. Minulta usein kysellään, miten saan pidettyä hiusvärini niin puhtaan vaaleana – vastaus on tässä. Keltaisuuden poistamisen lisäksi Color Tech Silver hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti korjaten hiusta. Sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on äärimmäisen hellä hiuksille ja hiuspohjalle.

Toinen suosikki on karheiden hiusteni pelastaja – argan-öljyä sisältävä hoitoöljy. Käytän tuotetta usein kuivien hiuslatvojen hoitoon ja kosteuttamiseen. Saatan lisäillä argan-öljyä vielä hiuksiini kuivauksen jälkeen extrapehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

hiustenhoitovinkit

hiustenhoitovinkit

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Biozellin tuotteisiin, mikäli heidän upeat hiustenhoito- ja muotoilutuotteensa eivät sinulle ole vielä tuttuja. Biozellin tuotteissa on äärimmäisen hyvä hinta-laatu-suhde sekä saatavuus. Nämä ammattitasoiset tuotteet löydät nimittäin hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Mikäli haluaisit Biozellin tuotteita testiin, nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi + yhdelle ystävällesi kattavat Biozell-tuotepaketit. Kurkista lisää Instagramistani @mettiforssell ja osallistu siellä arvontaan!

Psst. Kannattaa myöskin kurkata @biozell -Instagram-tili, mikäli kaipailee arkeensa kaunista ja mielenkiintoista hiusaiheista sisältöä. Tililtä löytyy upeiden hiuskuvien lisäksi valtavasti esimerkiksi kampaus- ja hiustenlaittoinspiraatiota sekä tietoa Biozellin monipuolisista tuotteista!

Kiinnostavatko hiustenhoitovinkit teitä myös jatkossa? Jos kiinnostavat, niin laittakaa hiusaiheisia kysymyksiä ja postaustoiveita kommenttiboksiin 🙂

hiustenhoitovinkit

Photos: Niki Strbian

 

 

Oi mikä ihana viikonloppu takana! Miehelläni oli kerrankin kokonaan vapaa viikonloppu ja on ollut ihanaa päästä viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä. Tuntuu, että toistan itseäni usein kun puhun tästä “kiireettömästä ajasta”, mutta tällä hetkellä elämä on niin kovin hektistä ja pitkälle aikataulutettua, että jos sattuu päiviä (tai kokonainen vapaa viikonloppu!) on se niin erikoisen ihanaa ja kaiken sen hehkutuksen arvoista! <3

Perjantaina työpäivän jälkeen juhlistimme ystäväni synttäreitä dinnerin merkeissä. Eilen päivä puolestaan aloitettiin pitkällä brunssilla, jonka jälkeen suuntasimme lasten kanssa Duudsons parkiin muutamaksi tunniksi riehumaan. Päivän leikkien jälkeen emme jaksaneet kokata, joten Sushibarin kautta ruoat kotiin. Täydellistä. Nyt olen koko aamupäivän kerännyt kirppistavaroita kasaan. Ajatuksena olisi huomenna illalla pitää kirppis ystäväni kanssa. Jos säät sallivat ja kirppis tosiaan toteutuu, ilmoitan asiasta ig-storeissa vielä myöhemmin! Jos siis kirppis kiinnostaa, seurailettehan storejani tänään ja huomenna!

Mitä mieltä olette muuten tämän hetken hiuspanta-trendistä? Kuten aikaisemmasta postauksestani Cailapin kanssa varmaan jo huomasittekin, itse fiilistelen hiuspantoja tällä hetkellä kovasti! Suosikkejani ovat juuri tällaiset samettipintaiset hiuspannat, sillä ne pysyvät päässä hyvin ja pitävät hiukset paikoillaan.

Photos: Kristina Pendonen / @coframee /edit by me

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä