Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Oi miten ihanasta elokuusta olemmekaan saaneet nauttia – lämmintä ja aurinkoista. Muutama päivä sitten päälleni valikoitui tämä kuvissa näkyvä vaalea H&M.n bohomekko. Käytin mekkoa valtavasti kesällä (mm. juhannuksena – katso kuvat) ja nyt vetäisin sen jälleen kerran päälleni kun lähdin kaupungille hoitamaan asioita ja tapaamiseen. En tiedä miksi, mutta tällä viikolla tuntui jotenkin haasteelliselta pukeutua. Jotenkin hassua, kun ilmat ovat vielä niin kauniin kesäiset, mutta mieli on jo kovasti syksyssä. Oletteko kohdanneet saman “ongelman”? 😀 Siksi koin sopivammaksi pukea kesämekon pariksi sykysiset saappaat sandaaleiden sijaan, vaikka näin jälkeenpäin ajateltuna kevyet sandaalir olisivat varmasti olleet parempi valinta. Saappaissa tuli nimittäin hieman kuuma. Rakastan kuitenkin tällaisten lyhyehköjen mekkojen ja saappaiden yhdistelmää. Rennon bohomekon ja ryhdikkään bleiserin kontrasti on mielestäni kiinnostava. Saappaat ovat itselleni syksyn must-have kengät, joten asuja erilaisten saappaiden kanssa tulette varmasti blogin puolella pitkin syksyä näkemään.

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

Find here: 1. Orseund Iris / 2. Na-kd / 3. Harmur / 4. Harmur

Naisellinen, lumoava ja tyylikäs. Oi miten rakastankaan syksyn backless-trendiä! Niin uskomattoman seksikäs, mutta äärimmäisen tyylikkäällä tavalla. Avoimia selkiä on näkynyt kauniina yksityiskohtina iltapuvuissa ja juhlavammassa pukeutumisessa aina. Nyt kuitenkin avoselkäisiä toppeja ja mekkoja näkyy paljon muuallakin ja tästä yksityiskohdasta on nousemassa valtava trendi. Kesällä kauppojen valikoimissa näkyi paljon suloisia yläosia, joissa selkä oli jätetty avoimeksi. Nyt tuo sama trendi jatkuu tulevaan syksyyn erittäin vahvana. Materiaaleina näkyy erityisesti viehkeää silkkiä ja laskeutuvaa satiinia. Tavallista trikootakin näkyy yllättävän paljon. Backless-yläosat näyttävät äärimmäisen hyvältä esimerkiksi arkisten farkkujen parina, jolloin seksikkään yläosan ja rennon alaosan kontrasti on kiinnostava.

 Kerroin teille viime viikolla instagram storyn puolella selittämättömästä väsymyksestäni. Olen jo pidemmän aikaa laittanut oman väsymykseni ruuhkavuosien hektisyyden piikkiin ja ajattelut, että tämä kuuluu asiaan. Olin myös kuullut, että monesti kroppa saattaa reagoida vauvavuosien vähäisistä yöunista johtuneeseen uupumukseen ja väsymykseen vielä vuosia jälkeenpäin; kun on monen monta vuotta mennyt vähäisellä levolla, kroppa tuntee väsyneisyyttä, vaikka nykytilanne unen saannin suhteen olisikin jo aivan toinen.

Viime viikolla makoillessani sohvalla haukottelin taas jälleen kerran niin pitkään, että ihan vedet nousivat silmiin. Miten saatoinkaan olla taas niin uskomattoman väsynyt? Aloin pohtimaan asiaa syvemmin. Voisiko “selittämättömälle” väsymykselleni itse asiassa ollakin jokin ihan oikea syy? Nukun kyllä joka yö vähintään kahdeksan (hyvää ja syvää) tuntia unta. Tämän kertoo minulle Unikulman unimittari, joka mittaa uneni laatua joka yö. Kyseessä ei siis voi olla riittämätön tai huonolaatuinen uni. Syön myöskin terveellisesti, riittävästi ja monipuolisesti sekä liikun useita kertoja viikossa. Ainahan sitä voisi syödä pikkuisen paremmin tai liikkua vieläkin enemmän, mutta tunne sisälläni sanoi, ettei väsymykseni johtuisi näistä.

Siksipä päätinkin kääntyä parhaan mahdollisen tietolähteen luo, eli kysyä asiaa teiltä ig-storyn puolella! <3 Olen monen monta kertaa todennut, että seuraajilta saa aina parhaimmat vinkit asiaan jos toiseen. Teidän tarkat ja monesti omaan kokemukseen pohjautuvat vinkit päihittävät loputtoman googlailun. Sainkin aivan valtavasti vinkkejä ja viestejä (siis oikeasti satoja!) siihen mistä väsymykseni saattaisi johtua…

Vaikka viestien määrä todella oli äärimmäisen suuri, lähes poikkeuksetta niiden sanoma oli täysin sama: mene verikokeisiin. Verikokeet kun ovat keskeisessä asemassa ihmisen terveydentilan määrittämisessä. Miehenikin on monesti todennut minulle (hän kun on työnsä puolesta ravannut lääkärillä ja erilaisissa testeissä koko ikänsä), että verikokeissa kannattaa käydä säännöllisesti, sillä verestä näkee paljon asioita liittyen ihmisen terveyteen. Siispä varasin itselleni laajan veritutkimuksen laboratorioon seuraavalle aamulle ja jo muutaman päivän päästä sain tulokset.

Ilokseni huomasin, että lähes kaikki arvoni olivat hyvissä lukemissa. Hemoglobiinikin oli 136, mikä on käsittääkseni ihan hyvä arvo. Tsekkautin tulokseni vielä varmuuden vuoksi tutulla lääkärillä ja hänen mukaansa tulokseni olivat äärimmäisen hyvät. Tunne sisälläni terveellisestä ruokavaliosta, riittävästä liikunnasta ja hyvistä yöunista pitivät siis paikkaansa. Tuloksissani oli kuitenkin yksi alhainen arvo – ferritiini.

Ferritiini, siis mikä ihmeen ferritiini? No niimpä, en minkään tiennyt (hups) mikä ferritiini on ennen kuin kuulin siitä teiltä ig-storeissani. Olen aina ajatellut hemoglobiinin kuvastavan riittävän tarkasti rauta-arvoja, mutta hieman asiaa tutkittuani ei se ihan niin menekään. Raudanpuutteesta saattaa siis kärsiä, vaikka perinteiset veriarvot, kuten hemoglobiini, olisi viitearvojen mukainen, jopa hyvä. Ferritiini kuvastaa elimistön rautavarastoja. Alhainen ferritiinipitoisuus on hemoglobiinia varhaisempi merkki elimistön raudanpuutetilasta (lähde: mehilainen.com). Naisilla raudanpuute on huomattavasti yleisempää kuin miehillä (varsinkin hedelmällisessä iässä olevilla naisilla kyseessä on varsin yleinen vaiva) Oma ferritiini arvoni oli 27. Ei siis ihme, että on väsyttänyt, sillä tuo arvo viittaa liian alhaisiin rautavarastoihin. Asia korjataan pienellä rautakuurilla ja toivon, että lisäraudan tankkaus saisi taas vähän enemmän energiaa allekirjoittaneeseen.

Eli vielä kerran isoista isoin kiitos teille kaikille, jotka autoitte asian kanssa! En varmasti olisi mennyt mittauttamaan veriarvojani (ainakaan näin nopeasti) ilman teidän ohjeistusta.

Lupasin jakaa kanssanne myös saamiani vinkkejä liittyen väsymykseen. Kannattaa siis miettiä voisiko väsymys johtua jostain näistä?

– Saatko riittävästi rautaa? Alhainen hemoglobiini tai ferritiini. Asia selviää verikokeissa.

– Kilpirauhasen vajaatoiminta

– Riittävä ja LAADUKAS uni. Nukutahan tarpeeksi syvää (palauttavaa) unta?

– Riittävä ja monipuolinen ruoka. Varsinkin ihmisille, jotka liikkuvat paljon, on erittäin tärkeää muistaa myös syödä tarpeeksi!

– Riittävä D-vitamiinin saanti.

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

Elokuu on ihanaa aikaa kun voi vielä pukeutua kesäisiin asuihin, kunhan yhdistelee niitä hieman syksyisempien vaatteiden kanssa. Tällä kertaa valkoinen kesämekkoni saikin kaverikseen syksyisemmän villableiserin. Rakastan tätä ylisuurta bleiseriä, jonka hankin viime vuonna &other stories liikkeestä. Olen käyttänyt bleiseriä todella paljon erilaisissa asuissa (katso asuinspistä bleiserin kanssa esim. täältä, täältä tai täältä!) Bleiseri myytiin viime vuonna nopeasti loppuun, mutta huomasin juuri, että nyt samaa takkia on taas saatavilla. Kannattaa siis toimia nopeasti, mikäli olet ylisuuren takkitrendin fani.

Tässä suora linkki bleiseriin!*

Photos: Kristina Pendonen / edit by me
*adlink

 

 

 

 

*Kaupallinen yhteistyö: Nespresso

Minua vähänkään pidempään seuranneet tietävät, että rakastan kahvia. Kahvia menee monta kuppia päivässä. En tiedä parempaa tapaa aloittaa aamujani kuin kupilla Nespressoa. Nespresso on ollut minulla käytössä päivittäin jo yli seitsemän vuoden ajan. Sen täydellinen maku, laadukkuus, helppous ja sen tuoma ihana  kahvielämys tekevät minun Nespresso-hetkistäni korvaamattomia. Näistä hetkistä en tule koskaan luopumaan.

Voitte siis vain kuvitella kuinka innoissani olin, kun pääsin yhteistyössä Nespresson kanssa Tukholmaan tutustumaan heidän uuteen ja erittäin mielenkiintoiseen yhteistyöprojektiin nimeltä re:cycle. Mikä on re:cycle?

Laadukas ja vastuullinen kahvi on Nespressolle sydämenasia. Vastuullisuus näkyy isona osana läpi koko yrityksen toiminnan. Nespresson kahvikapselit valmistetaan sataprosenttisesti ja loputtomasti kierätettävästä alumiinista. Kierrätettävyyden lisäksi alumiini on valittu kahvikapseleiden materiaaliksi, sillä se säilyttää kahvin tuoreuden ja aromit parhaiten. Kapselin ansiosta kahvia voi valmistaa juuri sopivan määrän, eli kahvia ei myöskään mene hukkaan.

Nyt Nespresso on jälleen ottanut askeleen kohti parempaa ja vastuullisempaa tulevaisuutta tekemällä innovatiivisen yhteistyöprojektin yhdessä ruotsalaisen pyörämerkki, Vélosophyn, kanssa. Vélosophy on merkki, joka valmistaa kaikki pyöränsä kierrätetystä alumiinista. Nespresson ja Vélophyn yhteistyön tiimoilta on  valmistettu rajoitettu erä polkupyöriä, joiden valmistukseen on käytetty Nespresson käytettyjä kahvikapseleita. Re:cycle polkupyörän design on upea ja pyörän monesta yksityiskohdasta välittyy hienosti Nespresso-yhteys. Pyörän violetti väri tulee esimerkiksi Nespresson suosituimmasta Arpeggio-kahvikapselimausta kun taas pyörän soittokello vastaa Nespresson Vertuo-kahvikapseleiden ulkomuotoa. Polkupyörän etuosasta löytyy myöskin kaunis puukori, jossa voi helposti kuljettaa mukanaan laukkunsa tai muuta tavaraa. Korin sisäpuolelta löytyy pidike take-away kahville – of course!

Hannan blogissa on tällä hetkellä käynnissä arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ainutlaatuisen re:cycle polkupyörän. Kannattaa siis kurkata sinne, mikäli haluat osallistua mukaan tähän upeaan arvontaan!

Vastuullisuus on isossa roolissa läpi koko Nespresson toiminnan, jonka pystyi hyvin huomaamaan myös meidän kahden päivän työmatkan aikana. Kuljimme joka puolelle jalan ja hieman pidemmät matkat taittuivat yhteiskuljetuksella sähköisellä linja-autolla. Ruoka oli kasvispainotteista lähiruokaa. Lentokentältä keskustaan ja takaisin kuljimme Arlanda Expressillä, joka on paitsi ympäristöystävällisin myös ehdottomasti nopein ja helpoin vaihtoehto. Nespresso oli myös ilmastokompensoinut lentomme.

Tärkeä osa vastuullisuutta on myös ne pienet paremmat valinnat, joita teemme jatkuvasti arjessa. Yksi hyvä esimerkki on kierrättäminen. Meillä kotona kierrätämme kaiken mahdollisen, luonnollisesti myös käyttämämme kahvikapselit. Kahvikapseleita varten meillä on niille tarkoitettu Nespresson oma metallinkeräyskori, minne voi helposti laittaa käytetyt kahvikapselit (Nespresson kahvikapselit voi kierrättää kahvinpuruineen). Täysi kori tyhjennetään sitten talonyhtiön pihalta löytyvään pienmetallikeräyspisteeseen. Käytettyjä Nespresso-kahvikapseleita voi käydä viemässä myös Nespresson omaan liikkeeseen. Käytetyt kahvikapselit sulatetaan ja valetaan alumiiniharkoiksi, joista ne päätyvät taas uuteen käyttöön. Jokainen kierrätetty kapseli voi siten syntyä uudelleen lukemattomia kertoja jossain muussa tarkoituksessa!

“Mitä vastuullisia valintoja tai pieniä tekoja sinä teet arjessasi? Olisi mahtavaa, jos kommenttikenttään saisi koottua mahdollisimman paljon erilaisia tapoja ja hyviä valintoja, joita te teette ympärisön ja kestävän kehityksen hyväksi. Meidän kaikkien yhteisistä vinkeistä toivottavasti mahdollisimman monet voivat inspiroitua ja mahdollisesti ottaa osaksi omiakin toimintamalleja!”

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

Oletko miettinyt minkälaista elämäsi olisi, jos et olisi tullut äidiksi niin nuorena? Mitkä ovat nuoren äidin haasteita? Koetko, että nuori äiti joutuu helpommin arvostelun kohteeksi? Mitä kaipaat eniten elämästä ennen lapsia?

Tulin äidiksi kolme viikkoa ennen kun täytin 23. Tiesin aina haluavani jossain vaiheessa elämääni äidiksi, mutta en ollut ajatellut sen tapahtuvat vielä niin nuorella iällä. Elämä kuitenkin tuli väliin ja sain lapset verrattain nuorena. Kaikki on aina tuntunut niin luonnolliselta ja hyvältä ja sen tunteen mukana ollaan menty.

Vanhemmuudessa on paljon haasteita. Haasteita, joista monet ovat kaikilla ihan samanlaisia – iästä riippumatta. Vastuunottaminen ja vanhemmaksi tulo saattaa tuntua ihan yhtä hurjalta 30 tai 40 kieppeillä, kuin miltä se tuntuu kaksikymppisille. Se, että nuoret vanhemmat saavat osakseen vähättelyä tai vanhemmuuden kyseenalaistamista on todella väärin. Jokaisella ihmisellä on oikeus itse määrittää se aika elämässään, milloin kokee olevansa valmis ja halukas vanhemmaksi. Tässäkin asiassa on ymmärrettävä ihmisten erilaisuutta; toisilla lasten hankinnan edellytyksenä saattaa olla tietynlainen taloudellinen tilanne, kun taas toisilla asia ei paina vaakakupissa niin paljon. Yhdet saattavat haluta elää pidempään itsenäistä elämää, kun taas toiset eivät pidä lapsia kovinkaan “vapautta” rajoittavana tekijänä. Pääasia on, että lapsi saisi rakastavan perheen, joka voi tarjota pikkuiselle turvallisen ja kaikin puolin tasapainoisen elämän.

Olen kiitollinen, etten itse ole koskaan kokenut joutuvani vähättelyn tai arvostelun kohteeksi olemalla nuori äiti. Ehkä se johtuu siitä, että puolisoni on minua kymmenen vuotta vanhempi, jolloin hän (tuolloin 33-vuotiaana) oli jo siinä “hyväksytyssä” iässä tulla vanhemmaksi. Olen myöskin ihminen, joka ei kovinkaan helposti anna muiden mielipiteiden vaikuttaa tai varsinkaan horjuttaa minäkuvaani. Ymmärrän, että monet (nuoret) äidit voivat olla tässä suhteessa hyvin erilaisia. Äidiksi tulon myötä kun ollaan niin herkässä tilassa ja vielä monen uuden asian äärellä. Siinä tilanteessa voi helposti ottaa muiden mielipiteet ja neuvot sydämeen. Monesti hyvällä tarkoitetut neuvot ja ohjeistukset saattavat vanhemmista tuntua arvostelulta. Siksi ehkä parasta olisikin muistaa antaa neuvoja ja vinkkejä vanhemmille ainoastaan silloin, kun he sellaisia itse pyytävät.

Vaikka en kokenut painetta vanhemmuudesta, oli minulla kuitenkin omat haasteeni nuorena äitinä. Niistä isoin oli tukiverkon puuttuminen. Kuinka ihanaa olisi ollut, jos edes yksi ystävistäni olisi kokenut raskauden ja vauva-arjen kanssani samaan aikaan. Tämä ei tietystikään ole tilanne kaikilla nuorilla äideillä, mutta yleensä lähempänä 30 ikää, kaveriporukoissa perheenlisäys alkaa olemaan paljon yleisempää kuin kaksikymppisten kaveriporukoissa. Esikoiseni kohdalla siis oma äitini oli ainoa henkilö, jonka kanssa kävimme läpi raskauttani ja sen jälkeistä vauva-arkea. Hän oli onneksi todella suuri tuki minulle, mistä olen äärimmäisen kiitollinen. Tilannettani ei myöskään helpottanut muutto Saksaan esikoisemme ollessa ainoastaan kolmen kuukauden ikäinen. Saksassa elin arkea pikkuisen kanssa pitkälti yksin. Toki mieheni oli kaiken mahdollisen ajan kanssamme, mutta oli itse työnsä puolesta äärimmäisen kiireinen. Minun haasteeni eivät siis liittyneet niinkään fyysisesti vauvanhoitoon tai sen rankkuuteen, vaan haasteeni olivat enemmän henkisiä. Olisin todella kaivannut ympärilleni ihmisiä, jotka käyvät läpi samaa elämänvaihetta. Olisi ollut ihanaa ja helpottavaa jakaa vauva-arkea ja erilaisia tuntemuksia ihmisten kanssa, jotka tietävät täsmälleen mistä puhun ja osaisivat antaa vertaistukea. Onneksi toisen lapsen kohdalla tilanne oli jo täysin toinen. Oli parasta, kun pääsi yhteisille vaunulenkeille tai pystyi vauvan kanssa mennä viettämään kiireetöntä aamupäivää ystävän luo. Se tunne, että et ole yksin lapsen kanssa aamusta iltaan – se oli henkireikäni.

Minulta todella usein kysytään mitä kaipaan eniten elämästäni ennen lapsia?  Tähän on hieman vaikea vastata, koska vastaus ei ole niin yksiselitteinen. Lyhyesti sanottuna en kaipaa mitään elämästäni ennen lapsia. Olen tällä hetkellä ja tähän elämäntilanteeseen niin tyytyväinen ja onnellinen kuin vain voin olla. Toki jos asiaa lähtee pidemmälle miettimään aina löytyy jotain pieniä asioita, joita joskus (hetkellisesti) huomaan kaipaavani. Niitä ovat esimerkiksi oma aika, jonkinlainen huolettomuus ja mahdollisuus tehdä asioita extempore. Joskus myös pysähdyn miettimään, että olipa se vaan helppoa aikaa, kun ei tarvinnut olla vastuussa kenestäkään muusta kuin itsestään.

Haluan samaan hengenvetoon huomauttaa, että näistä yläpuolella listaamistani asioista en ole kuitenkaan kokonaan joutunut luopumaan. Omaa aikaa on aina mahdollista järjestää, sen eteen täytyy vain nähdä hieman enemmän vaivaa. Tässä on tärkeää olla kumppanin kanssa samoilla linjoilla. Me esimerkiksi pyrimme mieheni kanssa antamaan toisillemme mahdollisimman paljon omaa aikaa, joka on äärimmäisen tärkeää lapsiarjen ja pitkien työpäivien keskellä. Meille on myös tärkeää, ettei kynnys kysyä omaa aikaa ole suuri. Lähtökohtana on, että aina kun toinen pystyy työnsä tai jonkin muun asian puitteissa toiselle aikaa “antamaan”, silloin sen teemme. Jokainen tarvitsee omaa aikaa, eikä se missään nimessä muutu lastensaannin jälkeen – päinvastoin.

 Minua harmittaa kovasti se, miten negatiivisena ja jollain tasolla “kamalana” lapsiperhearki usein mielletään. Ehkä tämä johtuu osittain siitä, että useammin lukee tai kuulee puhuttavan juurikin niistä arjen haasteista kuin niistä ihanista ja positiivisista asioista, joita vanhempana kuitenkin lasten kanssa kokee päivittäin. Voin vain kuvitella, että lapsettomille ihmisille särähtää korvaan monien vanhempien ristiriitaiselta kuulostava asetelma; valitetaan väsymystä, arjen kaoottisuutta tai kiirettä, mutta silti valituksen puheenvuoro päätetään johonkin tämän suuntaiseen lauseeseen;  “lapset ovat kuitenkin parasta ja ihaninta mitä elämässäni on”. Olisi virkistävää, jos ihmiset rohkeammin uskaltaisivat kertoa ja kirjoittaa myös niistä iloisista ja mahtavista hetkistä, joita kokee lastensa kanssa. Mielletäänkö se sitten onnellisuuden “paukuttamiseksi”? Toivottavasti ei, sillä elämässä ja arjessa ei voi koskaan olla liikaa positiivisuutta.

 Itse pyrin sanomisillani ja omalla esimerkilläni murtamaan tätä kuvaa lapsiarjen “kamaluudesta” ja antamaan positiivisempaa ja iloisempaa kuvaa elämästä pienten lasten kanssa. Haasteita toki on, mutta isomassa kuvassa positiivisemmat asiat painavat paljon enemmän. Elämässä muutenkin on hyvä keskittyä siihen mikä on hyvin, kuin niihin asioihin, jotka voisivat olla paremmin. Mitä tunnetta itsessässi vahvistat, se vahvistuu.

 

 

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Find here: Ruffled Knit / Earrings / Basic Knit / Chain Belt / Heels / Skirt / Bag

Neutraalien sävyjen, ruutujen ja klassisten housupukujen joukosta silmiin pomppaa yksi erottuva syystrendi: laventeli. Syksyn muotilavoja ja designermallistoja tutkiessaan onkin voinut huomata, että monia mallistoja yhdistää tämä suloinen trendiväri. Laventeli on samalla varsinainen statement-väri, mutta samalla myös pehmeä ja helposti yhdisteltävä sävy. Mielestäni parhaiten väri sopii yhteen klassisen mustan ja valkoisen parina. Kultaiset ja muut metallinhohtoiset asusteet sopivat kauniisti laventelin kaveriksi täydentämään huolitellut kokonaisuuden.

Psst. Itse rokkasin aika tasan kaksi vuotta sitten hyvin vastaavaa lilan sävyistä röyhelöneuletta, joka näkyy yläpuolen kollaasissa. Yhdistin neuleen mustien housujen ja kenkien kanssa ja käteen nappasin valkoisen käsilaukun. Kuka muistaa vielä tämän asun?

 

Aikaisemmin tällä viikolla pyörähdin työmatkalla Tukholmassa. Olin yhdessä Hannan (ja monien muiden) kanssa Nespresson vieraana juhlistamassa Nespresson ja ruotsalaisen pyörämerkki Vélosophyn yhteistyötä. Tästä inspiroivasta yhteistyöstä pääsette kuulemaan heti ensi viikolla paljon lisää täällä blogin puolella. Päivät Tukholmassa kuluivat tiiviisti siis Nespresson mukana, kun meille oli järjestetty mukavaa puuhaa päivien ajaksi. Oli mahtavaa kun pääsi myös tapaamaan uusia ihania ihmisiä ympäri maailmaa, sillä vaikuttajia, toimittajia ja muita alalla työskenteleviä ihmisiä oli tullut Nespresson vieraiksi aina Yhdysvalloista asti.

Päiväohjelman lomassa pääsimme myös aina silloin tällöin hetkeksi irtautumaan ja viettämään vapaamuotoista aikaa. Kävimme Hannan kanssa muun muassa töiden lomassa hieman pyörimässä Tukholman keskustassa ja tapasimme ihanat Lindan ja Alexan lounaan merkeissä Richessä. Päälleni valikoitui hyvin yksinkertainen mustavalkoinen asu. Bleiseri ja farkku yhdistelmällä kun ei voi koskaan mennä pieleen.

 

 

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä