Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

*Kaupallinen yhteistyö Linkosuo

Nachot ja salsa – klassinen yhdistelmä, joka sopii täydellisesti niin illanviettoihin kuin omiin herkutteluhetkiin tv:n äärellä. Löytyykö ruudun toiselta puolelta muita nachojen ystäviä? Toivottavasti, sillä minä pääsin yhteistyössä suomalaisen Linkosuon kanssa kertomaan heidän markkinoille lanseeraamistaan uudenlaisista nachoista. Kyseessä on Linkosuon Rye Nachot ja Oat Nachot, joissa on nimensä mukaisesti raaka-aineissa käytetty rukiin ja maissin sekä kauran ja maissin yhdistelmiä. Nachoja ei ole paistettu upporasvassa valmistuksen yhteydessä, joten jo valmistustavankin puitteissa kyseessä on aavistusta terveellisempi tapa herkutteluun.

Oma suosikkimakuni ovat nämä merisuolalla maustetut rapeat ruista ja maissia sisältävät nachot. Maku oli todella miellyttävä rapean rukiin ja pirteän merisuolan yhdistelmä, nam! Samalla herkullinen, aito ja freesi! Kuinka moni on kokeillut nachoja salaatin seassa? Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, sillä nachot sopivat mitä parhaiten erilaisten salaattien joukkoon makua antamaan. Tällä kertaa lisäsin salaattiini runsaasti avocadoa ja tomaattia, jotka sopivat makumaailmaltaan hyvin juuri ruista sisältävien nachojen kanssa.

Mieheni ehdoton suosikki oli puolestaan juustolla maustetut ruis&maissinachot. Nämä nachot sopivat täydellisesti syötäväksi ihan sellaisenaan tai sitten esimerkiksi salsan kanssa. Me rakastamme erilaisia soosseja ja suosikkejamme nachojen kanssa ovat itsetehty guacamole, salsa sekä creme fraiche! Ah, niin herkullista! Pieneen suolaisen nälkään myös uunissa valmistettu nacholautanen on erinomainen idea, johon myöskin nämä ruis&maissi nachot sopivat täydellisesti. Linkosuon uudet Rye- & OatNachot löydät kauppojen texmex-hyllystä.

Haluaisitko sinä testiin näitä herkullisia Linkosuon uutuusnachoja? Pääsen ilokseni arpomaan peräti viidelle onnekkaalle Linkosuon tuotepaketit. Arvontaan osallistut kertomalla kommenteissa, mihin sinä mieluiten dippaat nachoja? Arvonta päättyy perjantai-iltana, 5.4.2019, klo 21! Onnea arvontaan!

 

 

 

Minulta toivotaan blogissani suhteellisen usein inspiraatiota arkisten asujen ympärille. Se on hieman yllättävää, silllä koen, että monet blogissani vilahtavat asut ovat juurikin niitä arkisia asuja. Neuleita, farkkuja ja muita jokapäiväisiä arkivaatteita. Toki käytän paljon (lähes aina) korkokenkiä, jotka kyllä tuovat asukokonaisuuteen heti enemmän ryhtiä sekä puetumpaa fiilistä. Tämänkin postauksen look olisi aivan erilainen (ja heti arkisempi?) jos olisin saappaiden sijaan valinnut jalkaan lenkkarit. Asu olisi toiminut mielestäni todella hyvin myös rentojen lenkkareiden kanssa, mutta minulla on enemmän “oma olo” koroissa. En edes tiedä mikä pakkomielle minulla on korkoihin, vaikka pituutta minulla on suhteellisen paljon, 177 cm.

Tietysti jokaiselle arkiasu voi olla hieman erilainen – toinen mieltää arkiasuksi esimerkiksi t-paita & farkku yhdistelmän, kun taas toiselle arkinen look voi rakentua legginssien ympärille. Itsekin käytän paksuja trikoita/legginsseitä kotona erilaisen neuleiden tai huppareiden kanssa. Mutta haluaisinkin tietää, että haluaisitteko nähdä täällä bloginkin puolella näitä huppareiden, lengginnsien tai lenkkareiden ympärille rakennettuja asuja? Teen mielelläni blogiin astetta rennommista asukokonaisuuksista postauksia, mikäli teitä sellainen kiinnostaa?

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

Olen saanut viime aikoina niin paljon positiivista palautetta ihmisiltä, jotka seuraavat blogiani tai somekanaviani. Juuri viimeksi aikaisemmin tänään eräs blogini lukija huikkasi minulle kadulla ja kertoi kuinka blogini on hänen päiviensä piristys ja pelastus! Ooiiiiih, voi kiitos sinulle niin kauniista sanoistasi! Ne olivat ehdottomasti minun päiväni pelastus ja piristys <3 Muutenkin positiivista palautetta on sadellut enenevissä määrin muidenkin somekanavien osalta ja haluan vain sanoa teille niin ison kiitoksen tästä kaikesta palautteesta! Otan kaiken palautteen (niin ruusut kuin risut) sydämeeni ja yritän jatkuvasti tuottaa sisältöä, joka olisi mahdollisimman lähellä juuri sitä mitä te haluatte kanavistani lukea, nähdä ja kuulla, mutta samalla myös itselleni mahdollisimman luontevaa ja inspiroivaa toteutettavaa. Eli iso iso kiitos, että olette mukana tukemassa työtäni kaikin puolin <3

Miten mieltä te olette muuten tästä kevään oversized-bleiseri trendistä? Itse tykkään kovasi, kuten varmasti asukuvistani olette sen huomanneet. Nämä tässä postauksessa olevat kuvat napattiin palaveripäivän jälkeen, eli tällä kertaa yli-iso bleiseri oli osana työasuani. Puolestaan näissä asukuvissa yhdistin tämän samaisen beigen bleiserin rennommin farkkujen kanssa osana arkisempaa asukokonaisuutta.

Ajattelin muuten toteuttaa lähiaikoina blogissani “1 vaate, 3 eri asukokonaisuutta” -tyylisen  postaussarjan. Haluaisin mielelläni toteuttaa postaussarjan, jonkin sellaisen vaatteen ympärille, joka mahdollisimman monelta jo valmiiksi vaatekaapistaan löytyisi. Jokin klassinen vaatekappale, kuten esimerkiksi trenssi, bleiseri tai vaikka valkoinen kauluspaita? Kaikkien uusien kevättrendien pauhatessa päälle, haluaisin myös antaa inspiraatiota vanhojen vaatekappaleiden ympärille ja mahdollisesti näin antaa lisäaikaa ja lisäkäyttöä jo valmiiksi vaatekaapeistanne löytyville vaatteille. Mitä mieltä olette? Ja mikä tärkeämpää, minkä vaatekappaleen/asusteen ympärille toivoisitte minun postaussarjan toteuttavan?

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Viime viikonloppuna oli mieheni syntymäpäivä, jota juhlistimme pienellä staycationilla ihanassa St. George -hotellissa Helsingissä. Olen aina liputtanut staycationin puolesta (ainakin näiden ruuhkavuosien aikaan), sillä monesti staycationin aikana pystyy rentoutumaan ihan eri tavalla kuin “tavallisen” reissun aikana. Kun kaupunki on sinulle jo entuudestaan tuttu, pääsee itse hotellista ja sen palveluista nauttimaan paljon paremmin. Olen ollut St. Georgessa erilaisissa tapahtumissa monen monta kertaa, mutta tämä oli ensimmäinen yöpymiseni hotellissa – eikä varmasti jää viimeiseksi!

Hotelli on niin tyyliltään kuin palveluiltaan ensiluokkaista! Yövyimme St. Georgen Coupole sviitissä, joka sijaitsee hotellin kuudennessa kerroksessa. Huoneessa oli kaksi parveketta, joista molemmista on upeat maisemat Helsingin kattojen ylle sekä vanhaan kirkkopuistoon. Huone oli ihanan tilava sekä äärimmäisen kaunis sisustukseltaan.

Staycationissa on parasta se, kun ei ole tarvetta viettää aikaa hotellin ulkopuolella. Tällöin pääsee nauttimaan itse hotellista tavallista enemmän. Ruokaa room servicesta, kuntosalille, kylpyyn ja spahan renotutumaan. Ei ole tarvetta poistua hotellista! Täytyy vielä erikseen nostaa esille St. Georgen Andrea ravintola loistava ruoka! Staycatiomme kesti aika tarkalleen 23 tuntia ja nautin jokaisesta tunnista aivan mielettömän paljon! Kiitos St. Georgelle, että teitte staycatiostamme niin ihanan ja erityisen <3

 

 

 

 

 

 

*Kaupallinen yhteistyö Vita Liberata

Täydellinen päivetys mihin tahansa aikaan vuodesta ei ole ongelma. Tykkään, että ihoni hehkuu kaunista päivitystä ympäri vuoden. Luonnollista rusketusta ei ole mahdollista saada (ainakaan täällä Suomessa) ympäri vuoden, eikä liiallinen auringonotto kovin terveellistä ihmisille muutenkaan ole, joten ainakin itse haluan saada kauniin päivetykseni mieluiten purkista. Olen käyttänyt pitkään itseruskettavia tuotteita ja omaksi suosikikseni ovat nousseet Vita Liberatan laadukkaat ja monipuoliset itseruskettavat. Olinkin erittäin iloinen, kun pääsin nyt yhteistyön tiimoilta kertomaan teille omista suosikeistani.

Saan todella paljon kysymyksiä mitä itseruskettavia käytän. Itseruskettavia on monia erilaisia; on voiteita, suihkeita, geelejä, seerumeita, nesteitä ja vaahtoja. Tässä postauksessa tuon esille omat suosikkini Vita Liberatan valikoimasta, joka koostuu useista laadukkaista ja monipuolisista tuotteista. Tykkään erityisesti Vita Liberatan tuotteista, sillä ne antavat kauniinsävyisen ja pitkäkestoisen rusketuksen tuotteilla, jotka samalla myös hoitavat ihoa. Jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit ja sellaiset tuotteet, jotka kokee parhaimmiksi ja helppokäyttöisimmiksi juuri itselleen. Minä olen käyttänyt pääsääntöisesti kolmea seuraavaa tuotetta jo useampien vuosien ajan, enkä hevillä tule niitä vaihtamaan…

Vita Liberata Phenomenal Mousse

Vita Liberata – Self Tanning Gradual Lotion

Vartalollani olen kokeillut useita itseruskettavia, mutta luottotuotteikseni ovat nousseet erityisesti kaksi Vita Liberatan tuotetta: Phenomenal Mousse sekä Gradual Lotion. Tutustuin noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa Vita Liberatan moussemaiseen itseruskettavaan ja rakastuin välittömästi tähän ihanaan, minulle uudenlaiseen, tuotteeseen. Kyseessä on siis itseruskettava vaahto, joka levitetään iholle levityskintaan avulla. Tuote on erittäin helppokäyttöinen, sillä vaahtomainen koostumus levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Helppokäyttöisyyden lisäsi rakastan tuotetta erityisesti siksi, että vaahto antaa iholle välittömästi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Tämä tuote on pelastanut itseni monet kerrat, kun olen halunnut nopeasti esimerkiksi sääriini päivetyksen ennen juhlia, mutta edellisinä päivinä en ole kerennyt itseruskettavaa laittaa. Kyseessä on aivan uskomattoman hyvä tuote, jonka avulla saa syvän rusketuksen – nopeasti!

Jälkimmäistä mainittua Self Tanning Gradual Lotionia olen käyttänyt vielä vaahtoakin pidempään. Kyseessä on erinomainen ja helppo, asteittain ruskettava tuote. Tämä tuote sopii mielestäni erinomaisesti päivetyksen ylläpitoon. Voide on tavallisen vartalovoiteen tavoin ihanasti kosteuttava ja ihoa pehmentävä ja siksi erittäin ihana käyttää iholla esimerkiksi iltaisin.

Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum

Kasvojen iho on huomattavasti muuta vartalon ihoa ohuempi ja kasvoilla tulisikin aina käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Kasvoille ehdoton luottotuotteeni on Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum. Tuotetta voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää seerumin tavoin suoraan iholle. Itse tykkään sekoittaa muutaman tipan joka ilta yövoiteeni joukkoon, jolloin kasvoillani on jatkuvasti pieni päivetys. Jos joskus haluan hieman intensiivisempää päivetystä (esimerkiksi jotain tilaisuutta varten), käytän seerumia suoraan iholle. Tykkään seerumista todella paljon, sillä se ei ainoastaan tuo iholle kaunista hehkua, vaan tuote myös ihanasti kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle, myös kulmakarvojen ympärysiholle sekä hiusrajaan, jotka yleisesti ovat hankalia kohtia itseruskettavan kanssa. Tuote saa paljon plussaa myöskin sen riittoisuudesta!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Saan ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle testiin kaikki nämä kolme suosikkituottettani Vita Liberatalta. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, mikä on sinun ultimaattinen suosikki itseruskettava? Aikaa arvontaan osallistumiselle on 28.3.19, klo 20, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.

Onnea arvontaan!

 

Lisää asuinspistä kevään ykköstrendin, silkkihameen, ympärille. Tässä asu, joka päällä olen mennyt niin pressitilaisuuksiin, palavereihin kuin myös tyttöjen kanssa afterworkille. Naisellisen silkkihameen kanssa rento, löysähkö poolo on mielestäni täydellinen yhdistelmä, joka sopii niin moniin eri tilaisuuksiin. Vielä jalassa rakastamani valkoiset saappaat, jotka ovat paitsi trendikkäät myös ah niin mukavat jalassa! Yksi lukijani laittoi minulla instagrammissa viestiä ja kyseli, joko valkoisten kenkien “hurmos” alkaa olemaan pikkuhiljaa hiipumaan päin, mutta ainakaan oma into erilaisiin valkoisiin kenkiin ei ole hiipumassa (eikä kyllä hypetys niiden ympärilläkään ole vielä laskemassa, jos on eri huippumerkkien mallistoihin uskominen – ja onhan niihin)

Monesti minulta kysellään omia suosikkiasujani, joten nyt voin sanoa, että ainakin tämä kuvissa näkyvä asu on minulle ehdottomasti yksi sellainen! Asu, johon tulen varmasti turvautumaan moneen otteeseen pitkin kevättä. Minkälainen asu on sinun tämän kevään ykköslook, johon turvautua tilanteessa jos toisessa? Inspiraatio kiertämään! 🙂

Photos: Kristiina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

Find here: 1. Zara / 2. Zara / 3. Marc Jacobs / 4. H&M / 5. &Other Stories

Trenssi on klassikko, joka on aina enemmän tai vähemmän muodissa. Trenssi on tyylikäs ja ajaton vaate, joka sopii moniin erilaisiin tyyleihin, kiitos takin rennon eleganssin! Tänä keväänä trenssit ovat taas erityisemmin pinnalla ja näitä beigensävyisiä klassikoita vilisikin Pariisin muotiviikoilla katukuvassa lähes joka toisella. Omassa kiikarissani olisi löytää klassisten trenssitakkieni rinnalle aavistuksen rennompi, malliltaan leveämpi ja kauttaaltaan isokokoisempi trenssitakki. Tänä keväänä suurehkot bleiserien lisäksi muutkin malliltaan reilummankokoiset vaatekappaleet ovat muodissa. Maskuliiniseen trenssitakkiin saa kuitenkin naisellista otetta, kiitos takkien solmittavan vyön!

Kävin jo hieman silmäilemässä nettikauppojen valikoimaa, josta löytyi itse asiassa aivan valtava määrä erilaisia trenssejä. Omat suosikkini yläpuolen kollaasisissa!

Pari viikkoa sitten Helsingin sää lupaili jo kevättä. Oli ihanan aurinkoista, mutta olisihan se pitänyt suomalaisena tietää, että takatalvi vielä jossain iskee. Aikanaan Saksassa asuessamme, yksi ihanimmista asioista oli kevään aikainen alkaminen! Luonto heräsi talviuniltaan jo helmikuussa ja aurinko alkoi jo lämmittämään ihanasti. Rakastin aloittaa päiväni juomalla aamukahvini terassilla, johon aurinko jo tuohon aikaan ihanasti lämmitti.

Pukeutumisenkin saralla olisin jo valmis kunnolla aloittamaan kevään ja viskaamalla paksut talvitakit varastoon. Ottaisin mielelläni käyttöön jo nahkarotsit, trenssit ja muut kevyemmät takit. Tulevalle keväällä minulla onkin muuten etsinnässäni uusi trenssi, joka olisi malliltaan suora, ehkä aavistuksen isokokoinen (oversized) trenssi. Olen jo silmäillyt muutamia potentiaalisia takkeja, mutta vielä en ole kerennyt kaupoille sovittamaan. Isohkon trenssitakin päälle sopisi vyötärölle kauniisti, tämä näissäkin kuvissa näkyvä, Guccin vyölaukku. Tykkään juuri tällaisista yhdistelmistä, joissa naisellisiin ja siroihin vaatekappaleisiin yhdistetään jotain maskuliinista tai malliltaan löysää/isokokoista. Vyölaukun avulla malliltaan löysiin vaatteisiin saa hieman muotoa.

Mitä mieltä te olette tästä siron silkkihameen ja paksun poolopaidan yhdistelmästä? Itse tykkään hurjasti kokonaisuudesta!

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä