Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KUKKAMEKOSSA ESPANJASSA

25.11.2019 1 kommentti

Terkut Espanjasta! Kuten jotkut saattoivat jo ig-storyn puoleltani huomata, lensin viikonloppuna asunnollemme Espanjaan. Olemme jo jonkin aikaa halunneet tehdä kevyttä remonttia asunnollamme, mutta ajanpuutteen vuoksi ja kaiken muun kiireen keskellä olemme sitä aina siirtäneet ja siirtäneet hamaan tulevaisuuteen. Nyt kuitenkin tänä syksynä päätimme siirtyä tuumasta toimeen, kun selvisi, ettemme tänä syksynä pääsisi viettämään perheen kanssa aikaa täällä Espanjassa työkiireiden vuoksi. Ajattelimme, että nyt olisi erinomainen aika hoitaa maalaukset ja muut pienet korjaukset asunnollamme kuntoon. Remontin yhteydessä haluamme myös uusia hieman huonekaluja ja muuta sisustusta ja se on itse asiassa se syy miksi olen tällä. Koska meillä ei ollut mahdollisuutta koko perheen voimin tänne lentää, päätimme, että minä tulen tänne yksin hoitamaan tarvittavat asiat kuntoon. Eli hoitamaan sisustusasuat kuntoon. Tosin ei minun onneksi ihan yksin tarvinnut matkaan lähteä, vaan äitini lähti mukaani tänne muutamaksi päiväksi. Mukanamme on myös hyvä ystävämme Saksasta, joka on auttanut meitä remontissa ja sen koordinoimisessa koko syksyn ajan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kyseessä ei siis ole ihan perinteinen loma Espanjassa, vaan aika menee pitkälti tämän remontin parissa. Ihanaa kuitenkin olla täällä lämmössä ja nauttia kahvihetkistä aurinkoisella terassilla aina remppahärdellin ohella. Tämä valon määrä on niin ihanaa ja energisoivaa verrattuna Suomen pimeyteen.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

 

 

  1. JennaO

    Siis toi mekko on ihana!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä